Добричлийка хвърли в торба през терасата над 35 000 лв. след обаждане от мними полицаи

Потърпевшата била убедена, че трябва да съдейства на МВР при специализирана акция

Обратно в новината

Коментари - Добричлийка хвърли в торба през терасата над 35 000 лв. след обаждане от мними полицаи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имала 35к хвърлила.

А вие искате да разбират за кого да гласуват прост народ слаба държава

Баси тъпия народ...

и ние да ходим да се правим на полицаи!

Ово е стандарт - по соца никой не хвърляше торби с пачки.

Много добре.Редовното стригане на овцете,може да ги доведе до някаква мисловна дейност.И кой държи в килера 25000 канадски долара?????

Спасила ги е от инфлацията. И без това, децата им никога не виждат тези пари. Крият ги от тях, докато ги приберат тези, които ги приготвят за погребението.

Е то стригане, стригане, те почнаха кожата да махат и пак не се научи народа. Пък жената сигурно е нямала вяра на банките и затова прите са били у дома.

.

Нека не се подиграваме, защото не знаем какво ще ни застигне и нас. Хубаво е след определена възраст, ако възрастните имат близки, те да управляват спестяванията им. А на измамниците ... какво да им пожелая - те и без това живеят нещастен живот!

Колко ли трябва да си тъпа,за да клъвнеш на една мьекаща циганка с развален Български?!Пфу,мамицата ви да еВа ,малоумно племе!

Ела да видиш къщите и свадбите в кв Калтинец в Горна Оряховица и тогава ще говоримкой нещастен и кой не.

Децата на гурбет , или е продала някъв имот. И то всички са навързани , нотариуси, съседи , всичко се знае по малките населени места. Мойта баба като продаде някви ниви до магистралата когато я строяха - се спукаха да звънят през ден, я да помага на полицията, я внук ѝ закъсал, дори мен ме бяха спретнали, че любовницата ми трябвало да прави аборт и да ѝ дам пари да си мълчи, да не каже на жена ми. А до преди това не бяха ѝ звъняли, тоест някой продава информация, я нотариуси , я съседи..

Мними полицаи говорещи с цигански акцент

Ако се обадя на 112 и кажа обадиха ми се телефонни измамници, какво да правя, какво ли ще ми отговорят? Борбата на МВР с ало измамниците много прилича на мерките на държавата срещу нелегалните емигранти едва доловими са, да не кажа че ги няма.

Циганския акцент не е сигурен, колкото и да им се подиграваме измамниците не са случайни имат способности и полицията ги знае, но явно няма инструмент, с който да им противодейства.

Е що па децата им трябва изобщо да виждат нещо от тези пари? Да не са им длъжни с нещо, обратното е децата са длъжни на родителите си. Може па да е искала да отиде на круиз по Карибите жената и да си ги е кътала. Мойта баба си къташе за умирачка, да не ни товари нас с разходи за погребението. Дееба и търтетиете все чакате родителите ви да ви финансират , вместо обратното.

Никакви правоохранителни органи не могат да те спрат, ако имаш и искаш да хвърлиш една торба с пари през прозореца!

Хората, че са виновни, виновни са. Аз обаче питам "държавата" и нейните "органи" какво са направили, за да се спрат тези престъпления? Борят ли се срещу подобни организации, защото е явно, че това са цели групи, които работят по вече отработени методи. Има ли заловени мошеници, има ли осъдени на по 5-10 години или са само условни присъди? България е джунгла, където всичко е позволено, разхождат се свободно зверове, а жертвите нямат никаква защита...

То хубаво продават информация, ама откъде нотариусите ще знаят телефоните на бабите? За всичко се дава телефон за връзка с някой от синовете или дъщерите и това е. А пари в къщата на бабата не се държат, защото измамите са едно на ръка, но може да предизвикат обир или направо грабеж и да пострада хептен. Ако телефона на бабата го имат само съседите, тогава е ясна работата.

Заети са, да си броят "само 70%" коледни бонуси.

Бе, зависи кой на кого е длъжен. Ако тези пари са от продажбата на наследствен имот, който бабата не е купила лично, а го е наследила, то логиката е, че парите са за децата, щото ако бабата не го е била продала, по наследство имотът отива в тях. Знам, че такава простотия е законна, но не е морална. Виждал съм го на живо: - Ще продам къщата и ще живея с парите - Тая къща да не си я строил ти? Тя е от дядо.

Щом са канадски долари, най-вероятно парите са точно от децата, които са избягали в Канада.

Сапунките дето гледат са им изпили мозъка! Зиро Брейн Лефт

Опитай и ще разбереш.

Трябва да си безкрайно тъп, че и още по-тъп, за да хвърляш пари през балкони и прозорци по каквато и да е причина. Явно безмозъчно население е това. Звучи абсурдно. Но явно това е БГ.

Вече не ми е жал, то толкова пъти се говори за тия измами. Тия пенсионери близки нямат ли да им налеят акъл в главата. Ами държавата да забрани със закон хвърлянето на пари през балкона без да обяснява защо. Иначе няма да стане.

Бе не е така. Никой на никого не е длъжен , особено па за наследство. Ако реши може да не ти остави никакво наследство, тва че на бабата са оставили наследство , не означава че ти имш автоматични права над него или, че тя ще реши да го остави на тебе. Моя чичо не остави нищо на братовчедите ми. Кофти ма , решението е негово.

пари може да не се държат в къщата , ма ей къде е банката. Не всички служители са съвестни и им пука , бе тая баба що тегли толкова пари на куп. На мойта баба партие по сделката бяха в банка , това не им пречеше да звънят. А откъде могат да намерят инфо за телефони и тн , ми имат си начини , по същия начин откъде намират инфо кой има пари и кой няма.

Имала, дала.....не я мисля!!! Явно това не са пари изкарани с пот на челото иначе каквото и да ти предлагат не би хвърлил толкова пари през терасата!!!!

Не тази жена не е жертва, пак казвам, ако е изкарала тези пари , работейки и с пот на челото НИКОГА не би ги хвърлила потози толкова аджамийски начин!!!! ИМАЛА - ДАЛА!!!! ТОЛКОВА!!!!

Има специфични гени кодиращи дебилност в това племе. Науката ще ги открие някой ден.

хахахахаххахахаххахаххахахаххахаххахаххахахаххахаххаха

И тоя дивеч ходи да гласува.

И в твойто племе има много дебили които се хващат на тая въдица,а и ти си един от тях !!!

Чакайте под прозореца

Как е възможно хората да се хващат на тия измами и до днес.? В зората им, добре никой нищо не знае, но в днешно време вече десетилетие и повече се пише говори и т.н.

Как може да има толкова малоумни хора. Не гледат телевизия. Не мислят изобщо . И тия същите малоумници ходят да гласуват --, и избират още по големи малоумници да ни управляват. Нещастници. Нали са бедни българите. Пенсионерите били с ниски пенсии --- фърлят ги от балконите. Откаченяци

Супер, докато има говеда, ще има и касапи.

Същото обаждане получи мой роднина преди време, също от Добрич... направи ми силно впечатление , че обаждащият се "полицай" е говорил много професионално, без цигански акцент и доста убедително.... така не е проблем да излъже един възрастен човек с наивитет от соц.времената. Обаждането е на домашен телефон най-вероятно след предварително проучване какъв човек точно живее на адреса и доколко е платежоспособен. Цялата работа намирисва много, не искам да си го мисля, но най-вероятно в измамата има намесени и вътешни хора от полицията по местоживеене.

Същото обаждане получи мой роднина преди време, също от Добрич... направи ми силно впечатление , че обаждащият се "полицай" е говорил много професионално, без цигански акцент и доста убедително.... така не е проблем да излъже един възрастен човек с наивитет от соц.времената. Обаждането е на домашен телефон най-вероятно след предварително проучване какъв човек точно живее на адреса и доколко е платежоспособен. Цялата работа намирисва много, не искам да си го мисля, но най-вероятно в измамата има намесени и вътешни хора от полицията по местоживеене.

"До като има овце ще има и кой да ги стриже"-нар. поговорка

Колкото и професионално да звучи, трябва да "светва една червена лампа " като ти кажат да да хвърлиш парите през прозореца(балкона). това за съжаление е наивност и необразованост на хората , съчетано със старческо оглупяване. Трябва по настоятелна информационна кампания от органите, а на--добре и близките хора да се ангажират да подготвят възрастните за подобни ситуации.

Заради тези малоумници искат хартия!

Колко пъти , колко пъти 1 ли100 ли !

Колко пъти трябва да излиза ген.сек. на МВР да казва , че полиция не иска пари от гражданите ?! Няма значение как говори !

Имам няколко торби с пари и ми стоят така, искам да ги хвърля на някой ама никой не минава отдолу.

ЗАТОВА В БЪЛГАРИЯ НЕ ТРЯБВА ДА ИМА РЕФЕРЕНДУМИ, ЗАЩОТО БОЛШЕНСТВОТО ОТ БЪЛГАРИТЕ НЯМАТ ИНТЕЛЕКТУАЛНИЯ КАПАЦИТЕТ ДА ВЗИМАТ РЕШЕНИЯ ЗА ЖИЗНЕНО ВАЖНИ ЗА БЪЛГАРИЯ ВЪПРОСИ!!!

Ото, дано да не доживееш да станеш стареЦ

Нищо учудващо, в този район хората са наистина много глупави.