Коментари - Добри хора събраха пари за мъж, изгубил пенсията си, той плакал от щастие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С риск за много минуси само ще по питам-а само в Несебър ли пенсионер си е загубил пенсията?И защо е тази новина???Трябва да има нещо положително!В Несебър хората са в туристическият бизнес и други пари не са им нужни:))))

Огромно браво на хората. И на всички добри хора. Аз не съм добър. И в най-големия звяр има нещо човешко. В мен няма. Значи не съм звяр. Когато държавата спре да подарява всичко извън РБ, приема всякакви и харчи по заповед на Господари ще даря пак. За сега мои пари само към роднини по пряка линия. И на никой друг. Пак браво на наивните добри хора.

Браво! Дано има повече хора готови да помогнат на човек в нужда!

Едно голямо БРАВО! Да са живи и здрави всички отделили от залъка си, да е жив и здрав човека дълго да се радва на пенсия!

на атмосферния фронт. Да ви обяснят демократиччно, че глобалното затопляне е главната причина за температури до - 45 и даже до -56 градуса в УСА

Добре че има и такива хора,че един друг човек намерил портфейла на мой близък който отишъл да купи ядене за децата. В малко всеки се познава,не го е предал ни на охраната в магазина,ни в полиция. Късмет му било,и не се чувствал виновен,след като го издирили по номера на колата от полицията.Да станеш за резил,вместо за пример!

Дали е загубил или инсценировка.

Наркоман от ДБ си, нали?

Браво!!

за момент пак се възгордях, че съм българин.

Браво!

БРАВО! Това показва, че все още имаме общост, въпреки всички хубавини на съвременния отчужден свят.

рядко срещано нещо е положителната новина... и ето троловете не ги интересува хубавото , няма коментари , няма пожелания за повече такива хора....не е важно за повечето глупци....доброто не те прави важен и популярен....няма спор....няма с какво да се заяде...няма как да заеме опозиция....не им е интересно благото.... интересно е другите да са грешни....но въпреки това се случва и добро..... БРАВО НА ВСИЧКИ ПОМОГНАЛИ Терминал(но)2

Троловете (особено тези дето са се продали за 12 цента) са умствено увредени хора. Те нямат емпатия.