Добрев и Паргов не бяха допуснати да участват в Националния съвет на БСП

БСП започва да се превръща в секта, в която от единствено значени е какво ще каже главният шаман, заяви Паргов. Добрев поясни, че и Георги Търновалийски и Станислав Владимиров също няма да могат да гласуват

Обратно в новината

Коментари - Добрев и Паргов не бяха допуснати да участват в Националния съвет на БСП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Tina

Тия двамата не са направили нищо за БСП, но претенциите им големи ! Жадни за власт, но уви до тук бяха !

пък крушовската биволица направи много. Е на не виждаш ли къде сте сега № 5?

Това не е работа на прокуратурата и съдът да се занимават с БСП това е политическо преследване

нали знаете какво се прави, като някой се запъне така на отвора, както тази .........Корни. Трябва да се приложи физическа сила и подобни методи, аз ли да ви казвам. Случват се разни неща, на разни и толкова много хора..... всичко се случва, така да се каже.....

Една политическа партия решава да приеме нови членове, или да прекрати членство на други,които не Изпълняват Устава/Законите/правилата на тази партия. Съдът, обаче се Намесва в политическият живот на тази партия и решава, кой да бъде приет и кой изключен или не от дадена партия!!!?? Правилата за членство или изключване се Създават, Променят,Контролират от партиите, и от никой друг. Какво прави съдът в политиката?

И абсолютно правилно! Омоталият се с цигарени далавери Кирил Добрев е аут от БСП, нищо, че Гешев се е заел да го възстановява. Подобна и ситуацията с Паргов! Не знам защо, тия си мислят, че пожизнено са венчани за партийни постове!!!

Вън Курнела от БСП, ако искате тази партия да я има!!!

Кирил Добрев - социалист? Това трябва да е най-краткият виц. Мултимилионер на партиен гръб, с доста явни и скрити "бизнеси". Същият тип "социалист" като пловдивският Гергов, другарят Гоце и т.н. Нинова е същата работа. Изобщо на тази проядена партия само името и е социалистическо. Хубавото е, че на електората им му писна и престанаха да гласуват за тях.

Каква невероятна партийна драма.

Двамата букли и остриетата на мулташко сарайната мафия на Амед Доан на заплата в структурите им.

Корнелия изгони мафиотите от БСП и те сега реват и сипят помия. Помияри!

Корни е фен на Хитлер!!! "Един народ, един Райх, един фюрер"

демокрация по крушовишки...

БСП остана единствената Партия на Народа - Другите Партии са Лидерски, Етнически и Корпоративни . Нинова трябва да се маха час по-скоро . БСП има Бъдеще без Нинова .

Партията това съм Аз.

Буквално. Скоро ще си единствената останала в партията.

Нинова трябва да остане до следващите избори ! Само тя може да свали БСП(БКП) под 4% !

Според мен К. Нинова се справи с поставената задача- ликвидиране на БСП, като партия на бедните!! Още малко усилия и тази групировка ще достигне по финансов резултат ГЕРБ и дори ДПС.Най ми е смешно, когато говорят за измамната илюзия наречена КПКОМП..... а ,ве другари капрали и т.н. Вие всички не може да отговорите на един единствен въпрос- КПКОМПИ с всички случаи на корупция ли ще се ангажира или само с отделни и кой ще им ги разпределя.При този въпрос всички дарнагали -от заптието в общинска банка до Президента се замислят умно / почти като Умньо Боев/ и следа квакат ,като жабоци от пресъхващ гьол.Скандални трътляци!!!

Умре

Кириле,не се ли накраде?Тиквата плаща.Корнела трябва да бъде сменена но не от тебе мазнико.

Браво на биволицата.

С тия раздори БСП се затри сама

В найпдемократичната партия у нас живее една биволица - дебелогъз добитък, затънал до ушите в калта, с навирена глава и незатваряща се уста. Да живее евродемокрацията, подплатена с пари и нахалство!

Докато мафията дпс-герб е на власт, кака Кори е страж БСП да не се превърне агейн в партия на олигарсите. Гергов е ярък представител на крадливата-ологархична власт, а Добрев е глашатая му. Ако олигарсите получат контрола над БСП, коалицията с мафията дпс-герб е готова.

Инато говедо, ей, като магаре на мост се е запънала, става смешна и жалка, хората не са малоумни и разбират, че в случая кокала не се изпуска доброволно

Кой ще го тури на кака Кури?

Някой слепец, иначе няма как да стане

Решението е правилно... те не работеха в полза на БСП

Корнелия Нинова е "герой" на социалистическия труд. За 130 години никой не е успял да ликвидира тази партия. Но тя успя. Браво, Корни, супер си. Продължавай така и БСП ще изчезне от политическата карта на България.

Браво на Нинова! Направи си партия ПП и съсипва БСП.

Капиталиста Добрев няма място в социялистическата партия. Паргов одини наред обслужва интересите на мошениците в Столичния съвет, добре са го изритали.

"БСП - Нинова" ЕООД Който не е с мен,е против мен.

Кака Корни оръжейницата няма го преживее ако я смъкнат и като лидер на БСП. Тя горкана едва удържа на поста министър, като се бори до последно за властта си. Сега тоя кокал ще го стиска със зъби и нокти. Като пиявица се е впила и ще гони всеки, който е срещу нея докато партията съвсем се стопи. Явно им е взела страха и не смеят да гласуват оставката и. Офффф....много боляло казват тия, които са падали от високо.

БСП е демократична партия, в която решенията за съдбата на Нинова се взимат от Нинова:))) Корнелия ще решава за Корнелия:))) Определено искат да са извън НС и да висят като Мая Манолова с шепа безумци пред институциите, където да грачат искания:)) БСП от партия успя само за десетина години да се превърне в малко гражданско движение. Мисля, че Позитано им е твърде голямо. Трябва им малък, икономичен клуб с 5-6 стаи :)))

Каква новина може да има за педерастко сборище, каквото е БСП? А македонския идиот Н. Добрев, син на отврата Николай Добрев с кака КУРнела не може да се мери.... Кака има гъз дето може да се играе белот на него...... Иначе с акълО и двамата са едно към едно, сиреч - нЕмат го.

Извинете ме - исках да кажа Кирил Добрев, баща му предателя урод е Николай.

Нинова, е сеа че дойдем да ти теглим един шут у дупарата и да ти седнем у столо, щото така ми е наредено от другаря ми Фатмаков.

корни е вип и за нея законите не важат.. това иска да ни каже тя

Боклуци си бяхте и боклуци ще си останете. Още десетина години и старците които гласуват за вас ще си заминат и партията боклук ще замине завинаги в боклука.

Когато и да умре БСП, все ще е късно...

Борбата е за бранда БСП.Предишното ръководство беше от номенклатурни кадри,Станишеви,Пирински,и др.,но бяха школувани,що годе управленци.Сегашното ръководство е пълно с некадърници,вкопчили се като пиявици във властта. Ако някой харизматичен интелект,създаде ляво ориентирана партия,с европейски ценности,ще прати БСП на границата за влизане в Народното събрание. Както Ципрас създаде Сириза и отвя ПАСОК.

Пасок никога не са били лява партия. Те са центристи. Да, леко залитат на ляво, но не са леви. НД са консерватори. Сириза са типична популистка лява партия. Те и резултатите им го показаха. И занапред ще губят гласове.

Аз вече съм абсолютно убеден, че Корнелия Нинова трябва да бъде подкрепяна от всички читави българи до дупка! И ще се поясня накратко: БКП вълхушката бе проклятието на Бългапия, тя създаде мафията и “главните шамани” на партиите на мафията създадени за техни патерици! И така, да разгледаме двата варианта: 1) Ако Кирил Петков и Паргов, и изобщо рагерът на тези - към които спада явно и президентът Радев, че и Илияна Йотова, са прави, ме Корнелия Нинова убивала БСП-то им - АМИ ПРЕКРАСНО! Значи трябва всички много силно да подкрепяме точно Корнелия! 2) А ако пък Теди, които плачат силно да СТАРАТА МАФИЯ и върхушката на БКП и отрочетата й, атакувайки Корнелия - ами това е ясно доказателство, че май колкото и трудно са ви е са го повярвам от години Корнелия наистина променя тази партия и нова може да е само добпе за България! Враговете на враговете на Цългария са наши приятели!

Киро е едно леке, един боклук, на когото обаче баща му бе сред “главните шамани” в БКП, (БСП) .А това леке сега играе с (за) главния шаман на ГЕРБ Мутрата Борисов! И при цялата ми огромна неприязън към БКП и БСП върхушката, явно Корнелия Нинова наистина е засегнала силно тези боклуци, щом вкараха дори и боклукът Гешев в атаката срещу нея, което е много долно! Тези пишман направиха Корнелия герой и симпатична падайки толкова ниско. Винаги съм мислел, че от ковунист и фашист по-долно нещо няма, но явно нещата се променят…

Корни остава хаха

Да иляди, дано! За две години, от втора по големина партия, стана 5-та! След още две години, ще се бори за минаване на 4-те % Курнелка успешно дълбае дъното, а простите комунета и ръкопляскат!

Агитката на Станишев ЗАЩО не подаде ГРУПОВА заявка за членство в ГЕРБ?!?

Корнелия след като ВЪЗРАЖДАНЕ победи БСП https://www.youtube.com/shorts/9JM7Hu-xvDA

“БСП започва да се превръща в секта, в която от единствено значени е какво ще каже главният шаман, заяви Паргов.” Този описва точно ГЕРБ, ДПС, Израждане, НДСВ, ИТН,… с главни шамани Мутрата Борисов, Мутрата Пеевски с Вутрата Доган зад него, Мутрата Копейкин, Мутрата Трифонов, мошеника Симеон… И всички те бяха създадени през годините от … ШАМАНИТЕ в БКП като техни патерици! Този досега не го ли видя и разбра? Заедно с Мутрата Добрев, син на татко му - един от въпросните шамани!

Абе не съм социалист, опазил ме Господ не съм и член на тая партия, обаче къв е тоя киро?! Крадец, перач на пари... кво точно е направил? И защо е в тая партия? Заради баща си ли? Значи верни са били слуховете, че членството в БСП се предава по полов път...

не ги допускат а , е тогава и аз нЕма да си го местА ...

Търновалийски-човекът благодарение на когото ГЕРБ успяха да гласуват изтеглянето на 16 милиарда заем.Търновалийски е пуделът на Гергов,а Гергов е пуделът на БОКО.Кирил Добрев и той е в тази дружинка-почитатели на коалиция с ГЕРБ.

Усойница!

Само като ги видиш и чуеш разбираш защо ги е изгонила Курнела . Сега пред партията стои задачата да покори 6 - то място - успех .

Превратът на Мунчо няма да успее.Ние не ядем доматите с колци.

Комунисти долни!