До дни ще започне кампания за втори референдум за Брекзит, обяви Сорос

Британският народ ще трябва да подкрепи оставането в ЕС убедително, за да приеме и Европа повторния вот

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

еврейчетата ще натискат нагличаните да остават в ЕС. Ако онези от острова имат малко ум, ще бягат колкото се може по-бързо и надалеч от това пародийно обединение.

Иди ми, дойди ми. Трябваше като председател на ЕС да ги изритаме.

След като бяха разкрити козните на Кеймбридж Аналитика колегите им заети с обещаната от Сорос кампания най-после може да достигнат поръчания по-рано резултат;)

те ти булка, Спасовден!!!

Gal1974

Прочети пак статията...идеята за 2ри референдум е на Сорос, Тереза Мей заяви категорично, че няма да има такъв. А щом Сорос е против Брекзит, аз съм за.....този никому нищо добор не мисли...

Един евреин, роден в Унгария, гражданин на САЩ, дал едни пари на организация във Великобритания, която да прокарва интересите му и накрая, виновен ... Путин. :):):):)

Късно е либе за китка. Няма как да се случи Лондон да храни търтеите от Брюксел. Машината е задействана. Някой тества нещо си.

Сорос иска Великобритания да излезеот Европа, имаше сериозни нагласи от патриоти Британци да спрат БРЕКЗИТ и сега той каза че застава и споносрира това, което неменуемо работи в полза на БРЕКЗИТ

Дебилиииииии, я кажете сега, виете ли, виете ли? Воят ви е напълно основателен, но ще ви утеша, на никой не пречите, така че вийте си на воля! Относно Чичко Сорос, ще стане това, което той е казал! Ще има втори референдум, резултатът ще е убедителен! Па после пак си вярвайте колко много Сорос не ги разбира тези ми ти работи и колко са велики Волен, Джамбазки и Таско Ерменков!

Какъв се пада този дърт унгарски ром на Великобритания, че ще организира нов референдум?!

Пада им се ментор!

БРЕКЗИТ винаги е било дело на ЕВреи, както ОРбан е човек на Сорос, цялата игра на гонене и ала бала си е за балъците , за 20 процента, които се извиняват с 80 процента

Първо, втори референдум няма да има; Второ, соросоидите дали си дават сметка, че ако такъв се проведе, резултатът за тях ще е още по-плачевен?! Настроенията на англичаните се усещат на място...Всички останали спрягат глагола "мисля"...

Британия сега е одупена за фалшификацията относно Скрипалите и квичи ли квичи...

Втори референдумсе готвеше от други сили и вече тези сили вземаха превес в патриотичната общност на Великобритния , за да се неутрализира шанса да изгрее Патриотичен честен лидер в тази кампания трябваше Сорос да каже ,че той е лидера .... а 20 процента си мислят че виждат играта .... Сорос каза рррррр, като на овце и овцете тръгнаха в посоката която той иска, а имено че ЕС е соросоиден ....

но с оглед на това как прецака лирата - като нищо ще се впусне в поредната си битка. да докаже че върти света на малкия си пръст.

Ще го израстете! Започвате да ползвате главите си по предназвачение, сега просто трябва да си повярвате! Успех!

може и да стане, щом ще играят много пари, друго ми е интересно - той лично какво печели от цялата работа? щото ние такива бизнесмени нямаме - да се месят в световна политика, нашите купуват мерчан, къща, вила и са дотам.

аз пък не ги искам в ес ,един път се отказаха от нас ,въпреки многобройните им привилегии . да си стоят на острова и да гледат жалката ни картинка ще е най-добре за тях ...а сорос да си приготви завещанието ,че часовете му са преброени !

За тях 51/49 беше убедително, така че няма проблем - убедително ще е. Въпреки че повторен референдум ми се струва много малко вероятен.

сега нали знаете,че щом Сорос казва аз искам Британия в Европа, на езика на един валутен спекулант означава ,аз искам този референдум да се провали ....аз ще организрам кампания за да заглуша истинската такава, която в момента се провежда от релани патриотично настроени Британци.

Първо, въобще не ти е ясно кой резултат за нас е добрия резултат! Второ, ясна е само сумата, която е упомената, че Сорос ще загуби при единия редултат. Трето, не е упомената сумата, която Сорос ще спечели при обратния резултат!

Обясни кое да израста :)) и от безпрадония ти тон звучиш като Иво Христов надъхан безпрадонен , заблуден, бавно равиващ се

Дръж дебилите на тъмно, да им е ясно!

PEYTSCH

Но...европейците са все по-убедени, че по-доброто е англичаните (не шотландците и не североирландците!) да напуснат. А за останат следва да приемат еврото, левия волан и десетичната система в мерките и теглилките...Тоест няма да ги приемат тези условия...

за наша радост те са 20 процента, за нашо нещастие са професори , и с амбиции да управляват

Аз вече го направих! Ползването на главата по предназначение е безспорен успех!

Време е Путин да ги тресне с няколко балистични ракети, че омръзнаха на всички с това влез-излез. Аман от нагло-саксонски номера!

таско изпърденков ще агитира за брекзита без гащи

Тази роля еотредена за оная българката, дето сега има фамилия габриел.

Абе и Радев , ако направи едно коремно се ще е файда .... 7000 лева взема....

А защо пък не се проведе един референдум в ЕС ( заедно с евроизборите), дали другите искат Великобритания...Че то, става малко като нашата работа с еврозоната и Шенген...Те не ни пускат, тука някакви референдуми искат да правят

Едно от лицата на съвременното зло.

Щом е дал 500 000 , значи очаква поне 1 000 000 !

Брексит ще има колкото Грексит и колкото Каталуня се отдели от Испания! Демек - никога.

Сорос се е захванал да ви натъпче вълната. Леле, ами ако има втори референдум и Брекзит отпадне, Путята кого ще гръмне за профуканите миналия път рубли? Борето или онзи Фараш ли беше, Лопата ли беше?

Може и да успее - зависи колко пари е решил да заложи за идеята! През 1992 година успя да девалвира британската лира с 15 процента! Сега ще му е по-евтино да купи политиците ...

Лоша новина за русофилите(еничари)

Шорош има повече кинти от Путя, както и лостове за влияние във Великобритания! Ще поживеем - ще видим, както казва руската поговорка!

На Путин ли ти прилича ?

Мине - не мине време и Сорос докарва до бяс мурзилажа.

Не, иди пред огледалото, да видиш, на какво прилича.

дълбоката погнуса и отвращение няма общо с бяса !

Чичко Сорос е велик! Дебилите хал хабер си нямат, че той може да спечели не само от подкрепяния резултат, ами и от обратния резултат!

СеРе-то, това е индиректно признание, че може да манипулира всеки избори.

Вижте каква истерия предизивква всяка статия за Чичка Сорос! Не случайно постоянно призовавам дираджиите да публикуват всеки ден поне по една такава, да могат дебилите да си разтоварят чугуна от главите, да се осеферят!

то общ референдум означава край на ЕС. Дум-дум!

соросчо може д аизлъже фгладни софийски наркомани да гласуват както им каже,но няма как да купи британци да му играят по свирката.

ма ти едни 97 ЦЕНТА - официално оповестени от Зукърбърг в КАМАРАТА НА ОБЩИНИТЕ на АНГЛИЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ за похарчени руски рубли ли ги броиш, бе чадо безпросветно.. С 97 цента в Лондно кво можеш да си купиш.. Питал ли си се?

Великобританците ще решават, а аз съм дал едни 500К и ще дам още, за да им помогна да вземат правилното решение, от което аз да спечеля 2Млн. Как иначе ще манипулирам цяла Европа чрез моите НПО-та, които са най много в UK.