Руският премиер Дмитрий Медведев награди български вестник

Премиерът на Русия Дмитрий Медведев е връчил на българския седмичен обществено-политически вестник "Русия днес - Россия сегодня" държавна премия.

Обратно в новината

Коментари - Руският премиер Дмитрий Медведев награди български вестник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боже, Боже, Боже... Няма дъно падението на българската продажна русифилистична сган, която обича България така, както педофилите обичат децата... :-(

Като те харесат руснаците те награждават, като те харесат американците ти свалят и последната риза, може и кожата.

....те и Пилитковская я "харесваха" и от много "харесване" я утрепаха.

Шаренкова и Д. Иванов поне не крият, че са руски слугинаж и национални предатели!

Не бих се учудил да се стигне и до бой:мъжкарят ББ и откровения мухльо Р.Пл кой пръв да му олиже г-за и да прибере платата.

Виж ти! Американците и европейите - с тояга , а руснаците с морков- тов а е разлика в мотивацията.

И АЗ ИМАМ УЧАСТИЕ ВЪВ ВЕСТНИКА И АЗ ПОЛУЧИХ РУБЛИЧКИ

Светът не се гледа с чуждите очи на борисов, цветанов, плевнялиев...

Ако не "ПОДНАСЯ" - "точна, обективна и своевременна информация", закриване или убиване, справка Русия!

пожелавам на руския народ да не бъде стадо! Защото от векове май си е точно такова, а в последните сто години - съвсем! Иначе руснаците са умни и талантливи и, ако не бяха толкова овчедушни за да се оставят да ги управляват полуграмотни и жестоки варвари, при тези природни богатства дето притежават, трябваше да са най-богатата и просперираща нация в света! А ние, българите, с всичките си кусури, все пак макар и бавничко и болезнено се измъкваме от руските имперски лапи и ще се върнем там, където сме били преди окупацията през 1944-та - в челото на европейските икономики! Което под руско (съветско) "ръководство" очевидно е невъзможно!

Това марионетно човече да не иска да каже, че въпросното "издание" не се финансира в крайна сметка с руски пари? Че откъде са му "капиталите" на Митьо Гестапото? В близкото минало да не би "Юманите" да беше френски, а "Морнинг стар" британски вестник? И много други...

Пишете си вие, аз си заслужих рубличките и ще заслужа и още. На който не му харесва да се изнася в Гейропа. Ние си обичаме Русия, а останалите ... както е казал колегата Румен.

....предоговори си рубличките във виетнамски донги, че както се обезценяват накрая ще ти остане само "обичта към Русия"

Няма лошо нали на мода в ЕС и света е мултикултуризма, няма само да ни учат "кажи Тенкю баби!" Новини по държавното радио и тв на турски има,макар че никой турчин не ги слуша или гледа по тв,може би само местна и депутатите му, утре се очакват около 100 хил посрещачи на Кери, да ама на дали!

БГ рубладжиските подлоги получиха официална награда от Путлер.Шаренкова и Гоце са с най-голям принос за ограбването на БГ по линия на "Големият Член"Тези предатели ни костват млрд.и вместо да са в затвора,получават награди от метрополията.Няма такава държава като нашета...

поучила е парична награда $отличник на КГБ$

Защо КГБ? Тук всичко е явно. КГБ е когато си русофоб, антикомунист и яростен защитник на свободния пазар и в същото време си на хранилката на някой олигарх, които много добре знаем кой ги назначи.

назначи бившия шеф на Шесто Митьо Гестапото за олигарх???

... е как да е другояче, като и днес в България управляват съветски /руски/ възпитаници, а те освен поза "партер" друго не знаят, просто на това са научени и с това са свикнали...

Кат Русия - няма втора тъй велика на света!!!! Тя е нашата опора Тя е нашата звезда.....

Висота приятел, висота... Звездите дойдоха много след това, а с тях и проблемите. А Славейков, колкото и велик, не значи че винаги е бил прав, нито че това което е казал е вечно вярно...

Защо Славейков?

в оригинал не е така , както винаго комунистите фалшифицират

когато е писал това стихотворение дали е знаел че комунягите от ссср ще разстрелят руския цар и семейството му ? и защо отъждествяваш царска русия , ссср на сталин и брежнев и монархорепубликата на путин ?

Ние четем другите вестници -безплатно !! И знаем, че е точно обратното на това, което пишат!!!?

Срамота !!!!! и мене ли цензурирате? А "свободата на словото"?

Да живее братската дружба между българи и руснаци. Дано наградят и други наши издания, стига да има за какво.

и още нещо - не позволявайте на няколко дебила да скарват два народа.

За двата народа никой не говори. Иде реч за имперското руско правителство и комунистическите подлоги у нао.

Беше любимия вестник на дядо ми! Носталгия какво да се прави. Великата отечествена война, братушки, катюши, танкови друзя, Ала Пугачова, Ну заяц, ну погоди!, филми. Ама нещо от 17 години само на спомени го карат и в тоя вестник и в Русия. От братска стана бандитска държава с главатар и 40 разбойника по върховете с яхти в Монако и футболни отбори в Англия. В момента в който поканиха Сидеров в Думата да се изказва си забиха последния гвоздей в ковчега - разбойниците иначе Русия пак ще си стане това което е но без тях. И тоя вестник ако беше поне малко критичен нямаше да получава награди. А критиката макар и неприятна е полезна.

... кой слага минусите???? русофили? комунисти? и в двата случая много странна реакция....

На най-меко казано " странно" изказване - странни реакции - макар че минусите са си съвсем на място по повод на този миш-маш от думи на някакъв инфантил.

ДО 704-В-К"АТАКА",ЩЕ БЪДЕ НАГРАДЕН,КОГАТО ПОЧНЕ ДА ПИШЕ НА РУСКИЙ ЕЗИК!!!ХА-ХА-ХА.

Язьiк, хахо!

Шаренкова: Летище - белезници - обвинителен акт за работа в полза на чужда държава - съд - Сливенския.

Затвор е малко крайно. Това е което би станало в Русия с вестник финансиран от външна организация съгласно новия им медиен закон. Дори да не е медия си имат закони за асоциации финансирани от вън и ак затвор. Та поне в това отношение нещата са по добре. На мен не ми пречи. Пенсионерите си го купуват тоя вестник и си спомнят за добрите стари времена когато ако не друго са били поне млади.

Майната ти! Знаеш, че зависиш от мене!?

да попитам, ъъъм на дира колко му плаща медведев или който и да било там мужик?

добре че бяха шведите да им създадът държавата... а путин и този смешко я превърнаха в газстанция.

....ако бяха само шведите, сега Рассия щеше да е една прилична държава, ама понеже участие имат и българи и монголци... затова резултата е плачевен...

шведски викинг Рюрик който е Киевска рус

Наградата са получили издателите на медията Светлана Шаренкова и Димитър Иванов --- това да не е ПРОФЕСОРА от Библиотекарския университет.

И ТОВА АКО НЕ Е ГАВРА!!! ДА ПЛАЩАШ ЗА РАЗПРОСТРАНЯВАНЕ В БЪЛГАРИЯ НА РАЗВАЛЕН БЪЛГАРСКИ ЕЗИК! ЗА БОКЛУКА ШАРЕНКОВА НЕ МИ СЕ РАЗПРАВЯ,ТОВА Е ЕДИН ОТ НАЙ ДОЛНИТЕ И ПРОДАЖНИ АГЕНТИ НА РУСИЯ!

Колко чувала рубли им дал Мечо?

Ами, рубли! Три тира с дърва от Коми!

С кво ги е наградил? Да не е с почивка на плажа Варадеро ?

Просто гарантира, че на плажовете лятото ще има много украинки!?

Къф български вестник, щом името му е "Русия за един ден"? Днес я има, утре я няма!

ПЪК ЧЕТЕЙКИ ЗАГЛАВИЕТО СИ ПОМИСЛИХ,ЧЕ СТАВА ДУМА ЗА ПРОРУСКИЯ ВЕСТНИК АТАКА

кво правиш в сайта, тъчай с химикалката че Кери иде.

Да го поправим: 1. скрии - скриЙ 2. весници - весТници 3. говъспитавали - го въЗпитавали 4. тъпоъгален - тъпоъгЪлен 5. нагал - нагЪл Изключваме думите измислени от кретенчето и пункуацията.

Като ти чета мнението знаеш ли колко правописни грешки си направил? Бе ...тъпчо чортавы

Правилно би трябвало да се нарича - Русия днес по-добре от утре. Същото важи и за петата колона на руска хранилка.

До всички анти-путьовци: Днес и утре да не си отваряте прозорците (и устите!) , да не паркирате коите си и да не излизате по улиците,да се подмиете и да си смените гашите, да си обръснете космалаците и да се парфюмирате, да си научите думичките "Friendship forever!" , и да се подредите в шпалир.. надупени! Снеска идва британския външен, а утре американския Кери. По НАША най-съкровена молба и желание ТЕ ще ни раздадат текста, ще ни дадат тон за песен и ще ни информират кой ще ни чука отпред и кой отзад; ще ни извисят с новите цени на тока от "американските" ТЕЦ-ове, Софийска вода и златните ни находища, щени изпратят още английски изроди да убиват и насиват децата ни, ще ни сърпат ушите , че циганите в столипиново,шекер маала,факултето и къде ли не, еле па цар киро живеят мноого лошо-лошо ги храним,малко ток,вода и помощи им даваме, а и линейки не искаме да им пращаме като таксита и затова отиват в ЮК-то да им съсипват социалната система- я да си ги вземем обратно! И да сме споко щото ТЕ ще се погрижат да ни Carry out на бунището на историята!. О, неразумни юроде...радвайте се , че още можете да пишете простотиите си на български и кирилица защото с новите си "демократични Приятели" след по малко от 50 години ще пишете хвалебствията си до Брюксел на латиница и на турски. А за Волжка и Дунавска България няма и да си спомняте! Ще биете чела в паветата пред Куршум дзами и ще ревете Аллах акбар вий безмозъчни дупе*давци.

... леле, как си помните всичко от посрещанията на тов. Брежнев, Черненко и т.н.

Наистина е много смешни. Нещата за които говориш са се случвали преви 30-тина години. Големия смях е, сега същото ама за Кери. Я равнис, мирно и да пеете квот ви каже Кери.

Спомняте ли си как ни задължаваха да учим руски,да им купуваме задължително вестниците по време на социализма.....намаляха поведение и ти проваляха живота иначе.А и родителите наказваха че не възпитават децата на руска диктатура. Не са се изменили блядовете.Само с тях трябва да се съобразяваш. Спомняте ли си и през лятото ?Украинските деца, които са били на лагер в България, във Свети Влас, са били накарали скандално да свалят националните си носии, научи link. Това станало по в деня, в който лагерниците на всяка една държава трябвало да отбележат деня на националното им знаме. Учениците били облечени в носии. Тогава главният аниматор на лагера Игор Абессинов накарал да свалят националните носии и и предупредил да говорят и пеят или на руски език, или на английски. Забранил им да използват украински в речта си. Аниматорът Абессинов заплашил малчуганите, че ако не се подчинят, ще бъдат глобени с по 125 евро. Учениците се оплакали на родителите си веднага. А те от своя страна незабавно сигнализирали всички медии в Украйна и България.

Всеки българин разбира руски език без да го е изучавал, тъй като е близък с българския за разлика от американския диалект на английския и сегашния украински, близък на полския .

Абсолютна лъже. мои познати, които никога в живота си не са изучавали руски, не разбират абсолютно нищо по слух. Ако им дадеш руски текст, биха разбрали думи, които са близки до нашите, но не биха могли да разберат смисъла на цяло изречение. Повечето думи в руският са морфологично различни от българските.

...доколко е вярно това твърдение не знам, но че рашките не разбират и дума български е сигурно...

Абе хора! Вие освен пропагандни клишета друго не знаете ли? Толкова го "разбира" българинът руския език, че мога да ти изреждам вицове за българи в СССР с часове! Навемето знайш колко сме се смяли в час по руски? Учителката ни ги разправяше тия вицове, да не мислиш, че някой агент-провокатор от ЦРУ-то ни ги е разправял? Като например за двамата българи как се срещнали в Русия, но не знаели че са българи. Единият попитал другия: "Извините вы не сефте в России?" А другият отговорил: "Ами! Имею си хас!" И се разбрали.

Така е, например думата "шега".

Както казваш едно време изучавахме руски език. Но откровенно лъжеш, защото никога не са задължавали да се купуват руски вестници, нека да конкретизирам след 1965г. Трябва да си краяно ограничен зада не разбираш руски, чехски или полски в зависимост от продаължителността на сериалите, които се излъчваха по телевизията. А Украинския е като Македонския, абсолютно измислени езици. То и Украйна е измислена от Ленин държава, но това не дава право да се забранява да се говори на езика който си го признал за роден. Чесно казано дълбоко се съмнявам в истинността за лагера, след като заблуждаваш за едно, лсно е да забуждаваш и казваш полуистини.

Бе тя и Русия е създадена на 16 януари 1547, ама се пишат за много по-стара империя. или що е Рус е Русия? или пък шведски викинг Рюрик който е създал Киевска рус и той бил руснак...

...ами няма как Украина да е измислена държава, като Киев е доста по-стар град от Масква, създаден е на територия, част от старата Българска държава и чак през 17 век е поробена от Московското княжество...

Руският премиер Дмитрий Медведев награди български вестник Русия днес - Россия сегодня , НО ПРОПУСНА ДА НАГРАДИ В-К АТАКА!

Аз пък си викам, кой ли ще да е тоя "прочут" български вестник! Абе... да няма случайно и някой друг български, роден вестник за който да не съм чул още? Като например вестник "Турция днес - Тюркие Бугюн".

Българските комунисти странен са "народ" нямат майка, татко, нямат даже род. Техен татко е навярно сам другаря Ленин и почитат кат бащица те другаря Сталин. Тачат те за своя майка червеното знаме, готови са да забравят Родина и племе. Вярват сляпо в идеали, божества червени, зарад тях продават лесно и тебе и мене, С Партията си безгрешна гордо те вървят и ако се наложи - майка си ще продадат!

Горките русофилистичета. До последно ще се надяват, че всъщност не са бита карта.

Русия винаги побеждава, което е добро за България

в студената война беше наистина нещо много добро за България!!!

17 години Россия сегодня. Много български вестници, с хамериканска насоченост, изчезнаха от пазара през това време, но руският вестник стои. Интересът е голям и вестникът трябва да се развива.

Да, много е голям интереса. Колкото към кваса и москвичите - ще се избием за тях.

Осребряването на заслугите на т.н. Руска Пета Колона започва

Народ нещастен с участ зла, със Турция за наковалня и чук отгоре от Москва...

Верно, Бг е можело да стане 16 република, ама не стана, затова пък станахме поредната колония на САЩ.

Тя и Русия е колония на САЩ. Освен ,че САЩ и взе Аляска и Украйна, зароби руснаците с 650 000 000 000 долара дълг. 650 милиарда е цифричката сестро, ако не можеш да преброиш нулите.

Горд съм атакист, върл съм путлерист, и да съм подлога винаги го мога.

е като Русия онзи ден, по - онзи ден и така до времето с робашките и брадите до колене. Тези са толкова зле, че дори аборигените са в пъти по-цивилизовани от тях. Този Медведев ли е там какъв е, та и съвети да ни дава, смешник.

Курсът на долара спрямо рублата на Московската борса тази сутрин (към 10:10 ч. местно време) се повиши с 69 копейки спрямо закриването вчера и достигна 65,94 рубли, съобщи ТАСС. Еврото поскъпна с 82 копейки до 77,81 рубли.

Снимката е подходяща илюстрация за следния виц от време оно: Съобщили,че освен единствения ТВ канал са пуснали и втора програма.Любопитните веднага се включили,а там от екрана ги гледа строго,с насочен наган кагебист и пита:"А вам надоело?!"

Радостно е, е бългрски вестник е награден с толкова висока награда от Руското правителство. Явно изданието върши добра работа и подлудява безродните ,,евроатлантици". Желателно е повече руски вестници да се появяват на българския пазар. Интересът е много висок.

Ако в Русия живееха американци, максимум за две години няма да се чуе повече за чеченци, татари, тунгуси, чукчи, туркестанци, азърбайджанци, арменци и пр.

99% от нашата преса е купена от говедарите...