Медведев: Престъпната атака на Турция ще има последици

Руският премиер Дмитрий Медведев нарече престъпни действията на турските ВВС срещу руския самолет, по думите му - в Сирия. Не искаме ескалация, каза Ердоган.

Обратно в новината

Коментари - Медведев: Престъпната атака на Турция ще има последици | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този нещастник от снимката за какъв се има?Плаши гаргите.Да си обират крушите от Сирия и да се прибират в москва.

ако не еот снимката к'во ще му кажеш милиционер ли;]

Както една курва може да прободе и най-силния войник.

Някои нещастни рублажии забравят ,че са българи и се гневят сякаш е свален български самолет!С НАТО шегите са до време,докато се изчерпа търпението,после има шамари!

Някои нещастни продажници които никога не са били българи пак сложиха потурите и фесовете както преди 140 години.

-шла,шла,та нашла!

Медведев е гневен и злобен като ранена сибирска мечка,но е съвсем безопасен,горкият!Не си дава сметка ,че колкото повече се перчи толкова повече губи!

Пак казвам-слабо пуиняшко присъствие. Що така бе, няма ли директиви?

Бих се очудил ако няма!!!! В Русия казват-- " нищо НЕ Е забравено и НИКОЙ НЕ Е ЗАБРАВЕН"!!!!!!!

Абе Реджебчо да го питаме ли за турските гемии, които редовно навлизат в наши води, за да ловят калкана, какво да ги правим - май няма да е зле веднъж завинаги да им се даде урок с потапяне на някоя от тях. Ей така за респект! Ама Главното командващо по-скоро ще ги извика, за да им връчи някоя благодарствена нота.

Плаши зайците.И нов самолет да прати пак ще го свалят.Да си ходят в русия и да ударят по една водка.

Последствия:Война,унищожаване напълно на мръсната турска "държава" и освобождаване на Константинопол.

Сега е шанса заспалите ни политици да възродят преговорите по Южен поток - защото бъдещето поколение няма да им го прости.

Турция е агресор и това и е основна външна политика, независимо кой е на власт! Я си припомнете лятото на 1974 год.,когато Турция окупира северен Кипър и още е там !! Ама лицемерните управници на ЕС и САЩ "скромно забравят" това, а са се вторачили в Крим!

Русия е агресор и това е основата на външната й политика, независимо кой е на власт. И независимо как се нарича - Руска империя, Съветска Русия или Руска федерация или както там е сега. Припомнете си пролетта на 2014, 40 години след 1974, когато Русия окупира Крим, досущ както Турция окупира Северен Кипър. По същия сценарий, със същите мотиви. И Русия е още там. Ама лицемерните управници в Русия виждат сламката в очите на другия, а гредата в своите очи - не

Личи си, че нямаш хабер от история, прочети малко преди да напишеш тез глупости!!

ГЛЕДАЙТЕ УМЕРЕНИТЕ ДЖИХАДИСТИ ,ПРИЯТЕЛИТЕ НА ТУРЦИЯ И ЗАПАДА КАК РЕЖАТ ГЛАВАТА НА РУСКИЯ ПИЛОТ И КРЕЩЯТ АЛАХ -АКБАР

ТУРЦИЯ,ЩЕ ПОНЕСЕ ОГРОМНИ ЗАГУБИ!!!НЕ СЕ СЪМНЯВАЙТЕ В ТОВА!!!

Наименованието "турчин" е определение, в случая прозвище, идещо от староесейския еврейски език. Селджуците и караманите, които основават Османската империя, воюват с особена, дива жестокост, разширявайки границите на държавата си. Поради това есеите ги наричат "гадове". Така между ХІІ и ХVІ век селджуци и карамани съпътстващо започват да бъдат обиждани или по-скоро проклинани като "турци" (т. е. "гадове")! Това налага султаните от ХVІ век, та чак до кърджалийските времена, да забранят употребата на това позорно определение, което в по-широко значение се тълкува като гад, гадняр, гадина, гадост, гадория, гаднярщина и въобще всичко, което би те отвратило

Плюшеното мече се изказа, ох че уплаши Турция...

Кръв и говна през устата ще серете скоро в Турция!

и двете страни не могат да си контролират собствените територии , едните Кюрдистан ,а другите Кавказ и са на хилядолетия от цивилизованото управление и компенсират като се правят на старишилища. Очевидно пристрастеността към насилието и бабаитлъка няма нищо общо с реда и сигурността, но турци и руси познават само насилието и го бъркат с ред, а резултатът е анархия и несигурност, където се намесят.

Русия вече достатъчно е търпяла унижения, провокации, лъжи, предизвикателства от страна на САЩ. За да покаже, че е страна с достойнство тя трябва да накаже машата на САЩ - Турция по много жесток начин. Дори с цената на военна конфронтация със САЩ. Всичко си има граници в края на краищата!

Нормално ако си негоден да управляваш , да приобщаваш и градиш общество и произвеждаш, да се чувстваш унизен. Само че това няма нищо общо с другите и сащ, които се справят.

Е как може като и САЩ са потвърдили твърденията на Турция, Русия да е на друго мнение. Нечувано просто!!! Що ли не си редактирате статиите, за да изглеждат поне маааааалко обективни.

А бе ей тия фесове и хората на Оби Уан Кеноби на луди ли ни правят?Турските и американските самолети де не би да не нарушават въздушното пространство на Сирия?Руснаците сега ще почнат да ги свалят там пък да видим.

ху ми е рязан. и какво от това! Бах ти и смотаните ги. по добре е да си рязан, по чисто е, по не са възбуждаш кат си ... оная работа. чикия трудно мож да си напраиш, ... в балгария съм израсъл ама всички сте едни .... , бай ганьовци. всичко ви е кат зорлен праено. липсва чест, давате си жените да ги ебт сега по темата: аз съм за турция - обичам си родината, вижте само какви самолети имат, на 6000 метра са засекли руския боклук.

Гаджали долни сте и ще го лапате руския четвъртит...!!!

руския четвъртит е бела мека п*шка

Хубаво е да си обичаш родината, но и ние си обичаме своята. А на жените си даваме също да се образоват и работят, да живеят свободно, както те си преценят. Леки жени има навсякъде. В Турция - също.

"Кесик"Булгар сик челиклия,кафа бурмалия гьота ти ши стане на пихтия!!!!!!

Ето защо за теб България е чуж-би-на.

Каква стана тя?! Значи Русия е била многократно предупреждавана, че нарушава въздушното пространство на Турция (което е трудно доказуемо) и поради това е свален СУ-24. И след като се "осра" (с извинение за израза) за дадената команда за отстрел на бомбандировач над територията на Сирия (потвърдено и от САЩ, вследствие на топлинната следа на изстреляната ракета от Ф-16), от заявлението му излиза, че не знаел, че е руски самолет. Сега ще "изгърми" поредния бушон в Турция (я военен министър, я някой чиновник във военото ведомство) за да продължи "идилията" между НАТО (разбирай САЩ) и Русия.

бушона ще изгурми, ама ще запазят политиката, а умрелия си е умрял. жалко! не знам руснаците какви мерки ще вземат ... зъб за зъб, ... по невнимание може да попадне бомба в техен склад за нафта близо до границата ... но искам да имат жертва турците, искам да имат! моля те боже направи така че трчин да дадат жертва. толкова са ни клали, мамицата им!

аАйде де а Турски поток га ше го бъде? Тръбите от 4 станаха 2 а сега са 0. Ние чакахме тука газ, то не беха заканаи от Пути, то не беше чудо, а сега всичко се оказа кьор фишек! Айде аз отивам да сторя газовия хъб.

брех дейба! как може ве! веднага станахте турски трци, веднага си подкрепяте трция от българска земя! ... знаем си че сте змии в пазвите ни. знаем! и търсим начин да ве разкараме!

турция е велика държава,такива джуджета като тоя не могат да я уплашат,рашките ще лаят три дена и ще млъкнат....с тоя глад дето ги мори,няма на къде да мърдат,a vie baiganiovci ne se pravete

турция е велика държава,такива джуджета като тоя не могат да я уплашат,рашките ще лаят три дена и ще млъкнат....с тоя глад дето ги мори,няма на къде да мърдат,a vie baiganiovci ne se pravete

бахти и мизерията по анадола ... како са надигаш, ве

Не е добре да подценяваш противника. А във вашия случай е направо смешно. Все едно да сравнявам България с Германия - е няма как. Първо - като население са два пъти повече, а като територия - 22 пъти! По брутен вътрешен продукт също ви водят.

Ходи си у анадола би пич. Кво ми мърсиш страната тука.

Лавров днес казва че нямало да воюват със Турция .Не би трябвало за един самолет да се стига дотам.Все пак Турция не е толкова слаба.А и НАТО е зад нея.

Ще се размине с една оставка в правителството на Ердоган и с разжалване на стрелеца. Само да не го уволнят, че ми е жал за турчето. Ще го оплакват роднините му по пет пъти дневно на изток...

Сега ще почваме да пращаме Тополи за "огрев" в Турцее безплатно ..по въздуха- удари сме им били петроля!

Отворили били килийно училище за мигранти- възползвай се, ще научиш езика ни ;-)

Оня, на който разговарят само с конете ли? Щото като гледам, се мъчиш неуспешно да пишеш на МОЯ език.

К'во ли стана с втория Су, дето успя да избяга (вместо да помогне на бойните си другари). . . Сигурно вече са се добрали до Камчатка, да ги не стигне потерята :-D

Путко, хич не са и ясни тези работи! С какво да помогне -със задника ти ли... срещу изтребители?

БългАриец

Спри да се гледаш м/у краката и да ни обясняваш кво виждаш- знаем, знаем :-D

турция е велика държава със славно минало и трдиции в държавноста и политиката,такива ахмаци като тоя не могат да я уплашат....ха да видим какво ще последва....само прани приказки от голямата,пардон гладната мечка

няма нищо държавно в туркието нито пък велико - сборище от кървави главорези крадци на деца за еничари заграбили с предателства териториите на нормалните държави.

Пълни глупости! Истината е, че Ердоган е пълен буклук! Всичко, което Ататюрк направи за Турция, Ердоган срина за много кратко време. Ислямист и комплексар. И синът му е същият.

Konya,Konya А уж им е една от първите столици.

Муратчо, като се има в предвид колко хиляди еничари са взимали от християнски земи, нищо чудно да си с български или гръцки корени, така че не се пали толкова. да не говорим, че султаните изобщо са нямали турска кръв, тъй като всички жени в харема са били немюсюлманки, от заробени земи. В продължение на стотици години.

Не се хабете. Нищо особено няма да стане, всяко чудо за три дни. Ще клекнат и руснаци и турци защото ИКОНОМИЧЕСКИТЕ ИМ ИНТЕРЕСИ го изискват. Това е.

И какви ще са последиците, жуже Митя? Ще им спрете газа ли? А КАКВО ЩЕ ЯДЕТЕ бе, мискини???

Мариноваш си хуя и ...им го пращаш!

Виж колко тона пшеница Русия изнася за Турция и пак говори какво щели да ядат. Този народ разполага с такава територия, че гладен няма да остане. Не бой са.

100 млрд. долара по курса от 1918г. репарации дължи Турция на България - и това е сумата без лихвите. Та като говорим за нато и други организации - или турця плаща дълга заедно с лихвите на България и връща заграбени територии или вън от нато и да бъде разделена на кюрдски, арменски и иракски части!

Аман от дрънканици.

Красавецът от снимката,още малко и...ще гризне химикалката!...

Турция се държи като щипана госпожица. Те така съвестно си защитават границата сякаш Русия им е обявила война! И след като Турция може да защитава братята туркмени в Сирия, защо Русия да не защитава по същия начин някакви свои братя. Просто НАТО провокира нарочно Русия, за да стане военен конфликт. А за радващите се тук, че зад Турция стои НАТО, то сигурно и зад Русия ще застане някой. И да му мислят мишоците, които ще умират при една война!

Аз съм Русия!

какви спорове и обиди се ръсят си мисля ,че Александър Стамболийски е бил прав. Той предлагал на буйните червени тикви да се раздели България на две територии-една на комунистите ,където да си правят колхози,совхози и всякакви руски проекти и друга -със свободно развитие и предприемачество. Интересно какво преселение е щяло да стане-всеки сам да си направи извод.

като ти чета глупостите си мисля че китай е мнго изостанала страна.А защо на куба краварите не дават да търгува с никого кви са тия да решават

А ССССР ни дължи да си прибере паметника с картечниците най отгоре ама ги няма.Сега кво прайм.Ще ли ги дочекаме.

Прав е Стамболийски.Само да допълня.10м телена ограда и ток ама много ток и 20м основи яке бетонни стени че ще слизат надолу надолу. Голям купон става Тия що не работят в колхоза че няма да взема пенцииката от 168лв. плюс 40руб.

ПРЕСТЪПНАТА АТАКА НА ТУРЦИЯ ТРЯБВА ДА ИМА ПОСЛЕДИЦИ, НО НЕ САМО ТАЗИ АТАКА, А ЦЯЛАТА ПРЕСТЪПНА ПОЛИТИКА НА ТУРЦИЯ, САЩ И ЗАПАДА. КОЙ НАПАДНА ИРАК, КОЙ НАПАДНА ЛИБИЯ, КОЙ ИЗОБЩО НАПАДА, ЗА ДА ИМА ГОСПОДСТВАЩО ВЛИЯНИЕ. ПУКА МУ НА НЯКОГО ДАЛИ РЕЖИМА НА БАШАР АСАД Е ЛОШ ИЛИ ДОБЪР. СРИНАХА Я ТАЗИ ДЪРЖАВА САМО ДА ГОСПОДСТВАТ, А НАС БАЛАМОСВАТ С ВРЕЛИ НЕКИПЕЛИ - ДЕМОКРАЦИЯ И Т.Н. ЗА НАС Е ВАЖНО НАШИТЕ ПОСЛУШКОВЦИ КОГО ЩЕ СЛУШКАТ, ЗАЩОТО ОТ ВОЙНАТА В ИРАК СИ ИМАМЕ ХУБАВ ПОДАРЪК- КОВЧЕЗИ С БЪЛГАРСКИ МОМЧЕТА, ЧЕРНИ ЗАБРАДКИ НА МАЙКИ И СЪПРУГИ И ДЕЦА СИРАЦИ. ХА ДАНО СЕГА СЕ УСЕТИМ.

абе приятелчета Tурция има най силната армия в европа в моментаи америка и нато са с турция.и кво говорим тогава.

Голям залък хапни турче,голяма дума не казвай...Аз съм от хората които винаги са били против политиката на Путин и Русия в последните години,анексията на Крим и тн.Но, свалянето на руския самолет от турските сили е груба грешка и тя ще им струва и пари и много кръв...

krassikat@

Поживем-увидим...

Учудва ме защо няма обективност малко от малко коментари много истина твърде малко.Когато се коментира Русия все пак трябва да се казва какво върши Русия какви политически ходове прави .Във РУСИЯ понятието братски народ го забревете вече . Русия се управлява от левитанския клан на еврейството но за много от вас изглежда това не ви говори нищо или почти нищо.Аз наблюдавам къде и за какво посещават държавните мъже на Русия различни точки на света. И оттам си правя изводи за мен самия и трудно мога да бъда манипулиран от който ида било.Та по въпроса за левитанскотоото еврейство то включва провославието като основна опорна точка за управление на масите.Дайте да не бъдеме късогледи и да не гледаме на Русия като манна небесна.Те са ни обърнали гръб много отдавна и се интересуват чисто политически и корпоративно от нас.Никой не може да убеди че 20 години Русия не изгражда никакви търговски отношения със нас или само когато има изгода и изведнъж ни састанали братя иса ни заобичали.Хайде да не бъдем такива наивници.Ако решат да скъсат търговскте си отношения съсТурция този вакуум ще се запълни веднага от някой друг.

Русия, САЩ и ЕС твърдят, че се борят срещу тероризма, но нищо не предприемат срещу Турция, а отдавна е обществена тайна, че Турция поддържа терористите и ИД. Дори Русия (която е единственият противник на НАТО) има продължителни добри отношения с Турция в областта на икономиката и хуманитарната сфера, а напоследък се захвана и с "Турски поток". Излиза че "великите" сили (въпреки антагонизма между тях) уж се борят срещу тероризма, но нямат нищо против икономически отношения с Турция, без която не можеше да се образува и самообяви тази напаст ИД.

Странни отношения имат Турция и Русия. Само преди година се целуваха и прегръщаха, сваляха си звезди от небето и си обещаваха един друг светло бъдеще. и все Европа им беше виновна и на едните и на другите. Сега си свалят самолетите и взаимо се обвиняват кой е по-голям бабаит.

Русия турски самолети не е сваляла. Гнусните резаци свалиха самолета.

Образно казано " си свалят самолетите". Русия трябва да прекрати с това летене по границата, с което и нас ни дразни вече повече от година. А турците пък да си овладеят нервите и да им е ясно, че тази работа с евтиния нефт вече свършва.

Толкова други гнусотии е направила в този живот и продължава.....Колко години ще са още нужни да се забравят тези пусти "братушки"

Понеже никой не го казва, ще го кажа аз. Терористите са Русия, САЩ, Франция, Саудитска арабия. Те финансират, въоръжават и обучават така наречените терористи, които са платени войници. Има няколко групи "терористи", едните се бият за Русия, другите за Запада и СА. Борбата е кой ще контролира тръбите който минават през Сирия и съответно доставките и цената за газ и петрол за Европа. Ако Русия спечели, то тя ще има монопол, както до сега имаше, върху доставките за Европа (това включва и България). Ако Русия загуби, то тя ще има конкуренция от страна на арабските държави, което явно на наглия Путин не му харесва. А нещата които чувате за терористите, фанатични ислямисти и т.н. това всичко е театър, най-вероятно руснаците сами си свалиха самолета над Египет, а запада си спретна масовите убийства в Париж, за да имат повод да вкарат редовна войска в Сирия, както САЩ подходи с кулите близнаци и Афганистан. Аз лично като българин, част от Европа се надявам Русия да загуби, защото това ще е по-изгодно за нас със сигурност, конкуренцията винаги води до понижение на цените. Всеки който се вързва на глупостите че Путин е велик и добър и се бори с лошите терористи е пълен иди()т. Същото се отнася за Франция и САЩ, те са същите терористи като Русия. Турците също са замесени в тия лайна. Политиците са истинските терористи, не вярвайте на политици и новини.

губиш ти нагъл искране това което си го написал е предателство към България

Не се занимавай с хора ,които почват изречението с "Понеже никой не го казва, ще го кажа аз."- всички други са "никой" той бил всезнаещия такива бостанджийски тикви у facebokluk с лопата да ги ринеш ;

Продажбата на туристически пакети за Турция е преустановена от големите руски туроператори след препоръка от Руското външно министерство и на Ростуризъм. Египет е поне за една година извън туристическия оборот. Тунис - също. Моля всички да помислят за възможностите които се откриват пред България при отпадането на основни конкуренти в туристическия бизнес. Изцяло наша глупост ще бъде поне част от тези туристи да не бъдат привлечени в България. Нека всеки запази фобството или филството си, но да пазим и името на страната си като на дружелюбна и сигурна дестинация. Заради всички нас.

нито да ги съберем, нито да ги изхраним тези 3/4 милиона въпреки бетонната простотия по морето. но колкото толкова.

Така както е тръгнало да си русофоб е да си антибългарин. Русофобите са 5 колона в България - която ни затрива 25 година! Но така е модерно!

Нито съм русофоб нито русофил.БЪЛГАРИН съм но не тарикат-лицемер-подлога и тъй нататък.Ти какъв си.Ще те запитам.Вярно ли е че РУСИЯ ни е освободила от ТУРСКО от НАЦИОНАЛ-социализма-ХИТЛЕР от ФАШИЗМА-МУСОЛИНИ от КОМАТИЗМА-СССР и сега ще ни освободи от ЕС. Доволен ли си.Ако ли ДА ставаш партиен СЕКРЕТАР. А ЧЕСТИТО с пенсия от 2000руб.

Защо все още никоѝ, /ИД не се брои - то нито е държава,нито е ислям/ не е обявил blitzkrieg на лорд Волдемор. Сега самодоволните ориенталски келнери , да не се правят на Хари Потър арабски , а да съберат пари за обезщетение-ако могат. И да се молят... руснаците да ги приемат.

турция ще бъде заставане да върне заграбените с кръв територии на кюрди, арменци, българи, гърци! Дошло е време тюркието да плаща по кървавите си дългове.

Би било справедливо. Но нито Западът, нито Русия имат интерес от разпадането на Турция и връщането на заграбените територии от съседните й държави.

Първо да се изчистим от нашите, както през 1989 г. бай Тошо го направи. Тогава всички които искаха да си отидат в майка Турция /независимо, че с поколения бяха израснали в България/ не им се попречи. Дошло е пак време .......

Нищо няма да стане. След десетина дни все едно не е било. Руснаците не могат да си позволят да загубят най-важния си партньор в Европа. Жалко за загиналия пилот.

Ама спомнете си малко 2012-та година. Октомври месец. Баце изведнъж се разбърза да подписва за него. И на 15,11,2012-та ПОДПИСА! Ако сте забравили - и две площадки за газови централи даде на Газпром, и Газпром щеше да става спонсор на Левски. ПРИЧИНАТА ЗА РАЗБЪРЗВАНЕТО МУ БЕ, че на картата на ЮЖЕН ПОТОК СЕ ПОЯВИ ТРАСЕТО ПРЕЗ РУМЪНИЯ!! А РУМЪНСКИЯ ПАРЛАМЕНТ ГЛАСУВА НЕ САМО ЗА ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ, НО И РЕШЕНИЕ ДА СЕ ОТЧУЖДАТ И ЗЕМИТЕ ПО ПРЕДЛАГАНОТО ОТ ТЯХ ТРАСЕ!!

ФЕСОВЕТЕ ДЕМОНСТРИРАТ РЕШИТЕЛНОСТ ЩЕ ГИ ВИДИМ ОТСЕГА НАТАТЪК ДАЛИ НЯМА ДА СЕ ПО...СИРАТ ОТ СТРАХ,ЗАЩОТО БОГ БАВИ НО ВЕЛИКАТА- НИКОГА ЩЕ ИМ ГО ВЪРНАТ КОГАТО НАЙ-МАЛКО ОЧАКВАТ! НЕ ИСКАМ ДА СЪМ НА ТЯХНО МЯСТО - В ТРЕПЕТНОТО ОЧАКВАНЕ

досега клекнали бяха ? и като стане какво ще направи ? мотото трябва да бъде - не ставай, а мисли, мисли и пак мисли !

Абе това СТАВАЙ СТРАНА ГИГАНСКАЯ не беше ли СССР камо ги