17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Промяната е да газиш законна още по нагло и по безпардонно от когато и да е било.

НЕКАДЪРНИЦИ!!!!!!!!

Когато фактите говорят и боговете мълчат (за хора които са си дали труда да прочетат статията). Подкрепящите ПП и КуКу явно нямат нужда да четат преди да коментират.

Тази не е калинка, ами направо колорадски бръмбар!

Мафиотски действия на кировия слугинаж.

Доскоро Десислава Атанасова можеше да изпили нервите на всеки, който не харесва ГЕРБ и Бойко Борисов. Неграмотно-напориста и високодецибелна тя се изявяваше по всякакви теми, стига да е наредил Боса. Не знам доколко нейната лоялност се крепи на любов към партията и вожда или е по зависимост, но тя продължава да разчита на патоса, а той вече е силно износен… Днес Деси цъфна в Нова тв и занарежда драматично колко в ГЕРБ били загрижени какво се случва в Държавната консилидационна компания (ДКК). Всъщност те наистина за разтревожени, защото секва паричния поток от ДКК към чекмеджетата. Ако Атанасова бе Мата Хари щеше да е наясно. А може и да е, кой знае… ДКК бе една от „златните кокошки“ на Борисовия приятелски кръг. От лятото насам обаче нещата се променят, което несъмнено силно тревожи ГЕРБ. Започна се с изваждането на „Монтажи“ ЕАД от ДКК и преминаването на фирмата към Министерството на икономиката. Структурата е била сред онези, през които минавали корупционните практики. Същата компания е отговаряла за строителството и ремонта на 500 язовира, като е усвоила за това над половин милиард лева без търгове и конкурси. Резултатът: построени само 10 малки язовира, и то празни, другаде няма дори следи от ремонт. Замразен бе и проектът за правителствен комплекс на територията на „София Тех Парк“, който също беше под опеката на ДКК. Отново милиони не поеха към чекмеджетата… И други фирми бяха извадени от ДКК и това спря изтичането на огромни средства в съмнителни проекти. Проверява се ролята на ДКК и на бившия икономически министър Емил Караниколов в опитите да се заграби военния завод „Дунарит“ в Русе. Колкото и да се старае Атанасова, единственото, което постига е, да ни убеди, че ГЕРБ няма никакви аргументи в своя защита. Такива обаче - плюс доказателства, - има в изобилие за ограбването на държавата. Прави впечатление, че Томислав Дончев и Даниел Митов напоследък все по-рядко се хвърлят на амбразурата, очевидно прозряли, че не могат да защитят незащитимото. ДКК е посестрима на „Автомагистрали“, на Държавния ВиК холдинг и др. подобни структури, чрез които са източвани милиарди. Скоро дори Деси ще проумее това…

Фактът, че в коментарите под всички статии по темата във всички сайтове е пълно с герберастки тролове, говори достатъчно.

Трима герберасти плачат за уволнение.И колкото по бързо бъдат изритани , толкова по добре.Тези са много тъпи и не разбраха , че доскорошния им шеф го кастрираха.

гражданите патят

Поредната мина заложена от ГЕРП

Подпис тук, подпис там....

"ПРОМЯНАТА ПРОДЪЛЖАВА! Босът на ВМЗ-Сопот с имоти за милиони - близкият на Кирил Петков се радва на тлъсти заплати, бонуси и палат в центъра на Карлово" Разцвета на ВМЗ (под чадъра на ДКК) и въпросния Гецов се дължи на кражба на продукт от малка българска фирма, заради която израелци и американци наляха милиони в България. Хора от окрадената фирма са обиколили всички министерства за съдействие. Никой още не ги е поканил за среща. Смятайте в каква "държава" живеете!