Новият шеф на ДКЕВР започва с цените на тока

Преразглеждането на ценообразуването на тока ще е първият приоритет на новия председател на ДКЕВР Юлиана Иванова. Тя бе назначена от правителството днес.

Обратно в новината

Коментари - Новият шеф на ДКЕВР започва с цените на тока | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бат Бойко до другат седмица да ни запознаеш какви мерки са взети абе пич 4г. ти не си интересувал какви мерки са взимани такали браво бе г-н министър единствено магистрали са ни в главата и коко сме финансово стабилни пред Европа а в Еропа казали им че хоират живеят с 75евро пенсия и имат 50евро сметка за ток а ккаво да ядат бе долен боклук събирай си багажа и се махай заедно с всички койо сте в парламента защото идваме бавно и ве палим долни безкрупулни копелета

Признавам,че е настрани от основната тема,но ако работодателят ми още в първия ми работен ден се отнася към мен така,както видяхме всички и ми говори по този начин,просто ще ми види гърба!Няма ли самоуважение тази жена?

Как да не се самоуважава, та нали ще се нагуши с пари. Близачките са ценени в герб.

Я виж ти !!! Другарката секретарка на другаря хер Булинг от другарското RWE.

Тази имала фирма за незаконна търговия с цигари Била секретарка на един от шефовете на ЕРп - четете вестник Труд

Спомнете си, че Цецо тъпото и Флоров проснаха едно семейство за 5 кутии цигари на дъщерята. Защо бе физкултурник не проснеш и новата Калинка, която продава цигари по нета. Митниците тарашат по къщите на село и конфискуват 20 или 30 л ракия , а вашата мърла продава вашите контрабандни цигари и йок - шеф на ДКЕВР

Юлиана Иванова продавала незаконна цигари без платен акзиц.това е Криминално Престъпление и е редно Глвния Прокурор да започне проверката на ДКЕВР от новозначената поредна Калинка в отбора на БУДА и ЦЕЦО КУМЕЦО.....Народе осъзнай се!!!!!! Отнова доказана Престъпница,Крадла и Самоуверена Нагла и Корумпирана до ушите -това са избраниците на БОКО РАПОНА-БУДА......Позор за ГЕРБ,вън от управлението на държавата крадци,наркотрафиканти,предатели и убийци/примера с убийствата на неудобните Мишо Бирата и неговата съпруга/ Военен Трибунал за откровените Бандити във властта..... Време е Суверен-Народа да си каже тежката дума....

Благодаря за идеята. Изглежда истинска.

проблема е в нискич стандарт в бг. не в цените .

Премиерът "Буда" харесал Юлиана когато преговаряли с RWE за централата в Белене. Чакайте бе хора , нали Тройната коалиция беше изгонила RWE от България, какви преговори какви 5 лева, от къде пръкна тази нова звезда. Тук е намесена ръката на "Хизбула"!!

Поредната Калинка! Учудвам се на смелостта й и на неинформираността й относно материята, която се наема да управлява! Това е наистина широка и многообхватна нормативна база, която тя не може да изчете, усвои и възпроизведе за по-малко от година! Поредният предизборен ход на ББ, който ще сервира на следващото правителство една разнебитена ДКЕВР!

Не знаех, че калинките имали и баби.

Новата шефка на ДКЕВР Юлиана Иванова се оказа собственик на електронен магазин, който незаконно продава цигари, установи "Труд". От юли 2012 г. рекламата и продажбата на цигари онлайн е забранена чрез Закона за тютюна и тютюневите изделия.

Какъв ток бе хора. Не само тока. Всичко в държавата е сбъркано защото този мутренски екип си няма хабер от управление. Какво да очакваме от един пожарникар? Защо сега се учудваме и възмущаваме от състоянието на нещата в държавата. Трябвало е да мислим когато сме си избирали това управление. Да , не е задължително политиците да са икономисти и да кажем МП. Той обаче трябва да има поне достатъчен интелект за да може да осъществи ефективно управление на държавата. За това трябва да е достатъчно образован и да има разбиране за съвременните процеси на развитие и управление. Какво да очакваме от нашия дебил освен глупави махленски приказки и заклинания. Какво да коментира човек? Пълния простак може да предложи само просташко управление. Това е.

Какъв стереоптип!!! Всяка власт, както и тази на ГЕРБ 3,5 г. от мандата пази корумпирани щефове (явно да крадват заедно). А като напълнят гушките 4-5 месеца преди изборите - започват безсмислени кадрови промени ... ха-ха-ха

Тая ще въведе и такса сградна инсталация като при топлофикация. И такса гръмоотвод.

Колко може да се вярва на новата шефка става ясно от факта, че досега е продавала храни по интернет!?! Толкова ли нямат кадри тия хора и откъде ги вадят тези големи "специалисти"! Ел. ток ще си поскъпва и както се знае:"Кучетата си лаят, керванът си върви"

Ами кво? Значи е "грамотна" - владее опцията "дъбъл клик" с мишката -:)

Ни Боко е тамън,ни пък тази.По време на заседанието Боко и вика "отивай да оправяш ДКЕВР" и тази лелка тръгна да излиза от стаята все едно ДКЕВР е в коридора зад вратата.Боко се е вбесил,че губи изборите и му мирише на прокурор.

Абе умници мамини,как никой от вас не разбра,че цените на тока са на абсолютно същия принцип като цените на горивата-всеки по веригата си прибира париците,без значение дали това е"милата ни държава"в лицето на Очилатия чрез ДДС-то,дали някой от другите"клатикуровци",които ни пробутват приказките за"зелена,червена или сарамбозова"енергия и не знам кой си още,но накрая контрата си остава само за...познайте кого??? А относно тази,новата,която изтъпанчиха като червеноармейка пред амбразурата,то народа го е казал-след дъжд качулка и след сватба...булка!!!

Ако се чудите коя и каква съм аз - Аз съм млада на възраст, но стара по душа уеб сайт-дама, практична, целеустремена и коректна. Родих се като идея, в главите на моите Създатели преди година, а като уеб сайт - през ноември 2012. Обичам да доставям наслада на всички и да улеснявам собственото си и това на другите, ежедневие. Харесвам интелигентните и красиви неща. Винаги предпочитам качественото, обръщам внимание на всеки детайл. Понякога, това отнема време, но винаги си заслужава. Такава съм си аз, красива, мила и добра! Приятно пазаруване!

АЛОО, САЙТО ЛИ Е. САКАМ ДА СИ КУПА ДВЕ КИЛА БОБ И ТРИ КИЛА ТОК. ША МА ОБСЛУЖИШ ЛИ.

Ще Ви обслужа. И безплатен додук към всяка поръчка. Само ще ви помоля по-интелигентно да се отнасяте към мен, защото аз съм уеб-сайт дама.

Нещата са много прости. 1-во, да има една тарифа, без дневна и нощна. 2-ро, има си законна надценка в проценти, да си сложат тази надценка и да продават тока по този начин а не със стотици проценти отгоре. 3-то, на края на месеца колкото ток си изхарчил ти слагат общ процент върху изхарчените киловати в което им влизат тези разходи, слага са на всичкото това ДДС и готово. Гарантирам че тока ще се срине на половина. Така е честно, така е реално. Така е правилно.

Ето го още един Калинко, готов за шеф на ДКЕВР или за енергиен министър. Неговата е лесна - ори, мели, яж! А на братята роми, т. е. българи, им е трудно - че проси го, че носи го, че меси го, че печи го, че чакай го да изстине, че чак тогава яж!

ЗДРАВЕЙТЕ ЛУМПЕНИ !! ДО ИЗБОРИТЕ ОСТАВАТ ПО МАЛКО ОТ 5 МЕСЕЦА. ДРУГАРЯ ПУТИН Е НАРЕДИЛ НА ДР. СТАНИШЕВ ДА ЗАПОЧВАМЕ АТАКА ЗА СВАЛЯНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОРИСОВ. В БОРБАТА ЩЕ СЕ ВКЛЮЧИ ЦЕЛИЯ ПРОЛЕТАРИАТ + ДР. СИДЕРОВ + ДР. КОСТОВ И ДР. КУНЕВА !!! ЕРП тата СЪЩО ЩЕ ВЗЕМАТ УЧГАРИАСТИЕ.. НА ОРУЖИЕ ДРУГАРИ..!!

Той Путин си няма друга работа - ще се занимава с някакви овчари, дето за цяла година произвеждат това което Русия за един неделен следобед. Не разбрахте ли, че България е като само момиче на магистралата. Изкарва си парите както може.

мдаа.. за мен протестите срещу високите цени на тока са по-скоро ефемизъм. някои съфорумци посочиха проблема - ниските заплати..колкото до новия шеф на дквер - 20 дни ще минат бързо. да видим какви ще ги свърши. дали ще е частен или държавен монопол - не виждам разлика. монопола си е монопол и се нуждае от антимонополна законодателство. или либерализация, но с тази обща електроразпределителна мрежа, с липса на алтернативни мрежи - не знам как ще стане. може пък новата шефка да измисли нещо добро.

Абе, ще измисли тя. Ти и виж онлайн магазина колко е некадърно и безидейно направен само. Какво остава за енергетиката на цяла държава.

Абе Въпроса е ясен - или Те или Ние - Гражданите на България!!! НИЕ СМЕ ШЕФА и трябва да го напомняме ТОВА на крадливите си некадърни СЛУГИ ежедневно!!! Само от ЯРОСТ разбират те, само това ги СТРЯСКА и РЕСПЕКТИРА!!!

Ка калинка, калинка, калинка моя....

ГРОБАРСКИ РЕЗИЛ! ДВА ДЕН ЛИЦЕ, ккоето е назначено с ранг на министър увърта да каже какво й е образованието! КВА ТЪРГОВИЯ С ХРАН. СТОКИ МОЖЕ ДА ИМА В БЪЛГАРИЯ - "РЕГУЛИРАНИ ОБЩЕСТЕВЕНИ ПОРЪЧКИ"??? ХЕМ БАКАЛИЯ В ИНТЕРНЕТ - ХЕМ РАБОТА С RWE (един от скритите монополисти за внос на газ по най-високите цени в Европа" . Тази е работила и "по" АЕЦ Белене!? Дъпота в погледа и тъпи изказвания доказват професионална некомпетентоност и амбиции да се облажи от нещо което не разбира! Дори не е симпатична като калинките и явно е далеч по-тъпа от тях. Старата чанта се тъпчела с хонорари около енергетиката като се е правила на усложлива ножница за политически мечове!

поредната "калинка",която абсолютно очевидно не е подходяща за подобна позиция.

nbk@

Не се чудете на нищо в православната ни държава! Прочетете "Тайните протоколи", там всичко си е описано...

"Преразглеждането на ценообразуването на тока ще е първият приоритет на новия председател на ДКЕВР Юлиана Иванова" Шери, докато ги преразглеждаш, докато се наместваш, нагласяваш се, оно меракът че му мине и че Ви маанат сите, теб, агента Буда, сите че Ви маанат

На тази баба, май повече ще и приляга ролята на, справедливата господарка в еротичен филм!

Казали на наш Теньо- овчеря: "Утре те правим министЕр на културата". Той им рекъл: Отивам да се избръсна, да подрежа мустаците и идвам".

Все още става и за други работи тази баба!

може ли да назначиш човек,които хал хабер си няма с какво се занимава Дквр.Тая женица е абсолютен парашутист,прах в очите на народа.

Задаваш риторичен въпрос- все пак говорим за "Герб"! Друг е въпроса- тази защо се бута между шамарите?!

Магазин Баббет ......от 2012 г. А птеди това с какво се е занимаваша. Явно ще ни оправи......нямам думи....егати и назначенията....в тази държава

до вчера продавала зрънчо - от днес ток - еба...си скока ще намалява цената на тока - дигайте доходите бре педали тъпи

тази госпжа с сладникавата физиономия хич не ми вдъхва доверие - маи ше пробват да ни приспят с сладки приказки

Тази е лесна, пазете оня брадат гьонсурат да не избяга, че има да плаща и да отговаря на много въпроси!

Да- ама видя ли как се омете от поста точно на време? Все едно знаеше, че нещо ще се случи.

Тези са като глисти във фекалии- честна дума! Почнаха да шават, да се въртят, да се преплитат- дебели, гнусни, мерзки! Значи, ако нямаше протести, Борисов щеше да си диша в носопърките, да гребе процентите от народните кръвни парици, а тук- какво стана- съзря несправедливост! И какво правим- бутаме тази мигаща на парцали разбирачка от всичко, която била много навътре в нещата. Какво ще направи тази, като горе всичките лапате като за последно?! какво точно би трябвало да промени?! Смешници!

Кой я и*чука тая, та я назначиха?!?

То с Калинките така става...

дедо ми

уточнение от 09 2012 г ...е тоя бизнес....н аперачни ца гаче ли докарва ...сететет се на чии пари?)))))

ама тя пита ли чичо си Шушулов дали да го прави?)))))

тази коренна промяна в ценообразуването на тока да не стане като револуцията в топлофикация - тоест нищо преоблякъл се илия погледнал се пак в тия

Веднага говедото наречено хер Флик ревна срещу "национализацията". ЕРП-етата не са приватизатори. Вижте дефиницията за приватизация. Те просто са продадени и няма проблем да се изкупят, а царските "приватизатори" в панделата като украинската приватизаторка.

Ама само за цената на тока ли ще се дърлиме по улиците.То ако е само за това,по-добре да си стоим дома.Тези мизерници от енергитата-всички ЕРП-та и дупета трябва да се поразтрият от към гърба и за другите далавери и най-вече за включването на нови абонати.Никой незнае кога ще му се наложи такова чудо.То не са документи и разкарване.И най-вече чакане по няколко години.Преди два дни сигурно много от нас сигурно гледаха случая в Кокаляне.Тези от ЧЕЗ са направо за убиване.Купете си трафопост,после ни го подарете и такси и цени,луд да станеш.Тези мошеници трябва да са обвързани с кратки срокове и твърди цени за включване на нови абонати.Другото за което трябва да се борим е да има конкуренция на пазара,както при мобилните оператори.Когато не сме доволни сменяме коча и толкова.

pompai

Хора разберете ,че проблема е -Не се инвестира в държавните компании за да се продадат евтено както до сега и да се вземат ей така 5 милиона само с подпис.

Юлиана Иванова: При покупката на сто киловатчаса електроенергия, получавате безплатен бонус - килограм боб!

Iq-то, тая да не ти е напраяила току що свирка, че така скочи да я защитаваш бе. Нормално ли е половин месец да те няма и от 50 лева, сметката ти да стане 147 при условие, че съм на парно. Ти мене не ме мисли, за това ме нямаше, щото аи платих една операцийка на коленцето в САЩ и с някои врътки ми излезна 3000 долара, при това успешна. А тук разни специалисти като Калинка Юлиянка ми обясняваха, че е по-добре да си остана инвалид. Ненормалник, ей за това съм бесен.

Ае, молим ви се бе ... Као шеф на ДКВР е дупе, ама као дупе е злато!И как мигаше плахо бъце Бойко кът и гласувА довериетууу ... мааани!

Поредната КАЛИНКА-ТОЗИ ПЪТ НЕ ОТ КРЪСТОВИЩЕ, А ОТ ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ! НИВОТО СЕ КАЧВА!!

Мдааам... Бизнесът на дамата с интернет търговия е от НОЕМВРИ 2012. Тя се подвизава под името Баббет. Магазинът е ПЪЛНА порнография и мирише отвсякъде на пране не на пари, ами и на долни гащи, прашки и мръсни чорапи. Защо ли няма да се изненадам, ако тия дни въопросният онлайн магазин да получи и държавна/европейска субсидия за доразвитие на IT бранша?

проблемите се решават не със сила а със знание!