1 милион лева глоба заплашва НЕК за двете морски аварии

ДКЕВР започва проверка на причините за двете големи аварии, довели до спиране на тока в крайморските курорти в края на миналата седмица.

Обратно в новината

Коментари - 1 милион лева глоба заплашва НЕК за двете морски аварии | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уволнете шефовете!

Заплатата на управляващия ЧЕЗ България е 3 МИЛИОНА евро месечно - 36 милиона евро годишно!!!!

НЕК не е ли държавна компания? Глобите не отиват ли пак в държавния бюджет? Не е ли по-удачно да се глобяват отговорните лица лично?

Глобите ще излезнат от нашия джоб малко по-късно.Ще се измисли причина как да увеличат цената на тока.

И какво и пука та НЕК? Ще ни начисли глобата в сметките и всичко ще е пак за наша сметка. Някой да е чул за нечий провал или некадърност да е платил той, а не ние? Бягайте младежи, спасявайте в някоя нормална държава, нищо хубаво не ви чака тук. Не че там ще ви е лесно, но поне ще има защо да се трудите.

ъъъ НЕК какви са? Нали уж за тока в България уж са отговорини ЕОН, ЕВН и ЧЕЗ? НЕК какво се пада? Не трябва ли да плаща глоба една от тия три фирми?

Ами нали са платили на скъпи консултанти, затова нямат пари за подмяна на стари съоръжения и подстанции. Малки са глобите, а и няма кой да им ги поиска!

Хотелите са длъжни да си имат вготовност локален гевнератор за ток работещ дс гориво. Семерджиев първо да опердаши ЕРП, пък след това да се кани на НЕК.

ти си най тъпата кратуна , която са сложили в енергийния бранш . ама не знаеш колко си некадърен. махай се ,че ни писна. айде бе ББ, сложи поне един ПРОФЕСИОНАЛИСТ , поне да знае каква е разликата между ток и напрежение ,че тоя със сигурност и това не знае .

национализация на чез еон и др дружества бойко къде си само се пърчисш

Такива неща при управлението на Н.В.Царя ни любим - Н.В.Цар Симеон Втори Сакскобургготски - нямаше. При Него, Родината ни беше поела устремно напред, защото в НДСВ (Национално Движение Симеон Втори) имаше силни икономисти - Велчев, Катев, Каролев и силни юристи - Панайотов, Герджиков и др., както и силни, предани личности - Качакова, Арсенова, Хачикян, Грънчарова, Паси, Кътев, Влахов и много други. ИСКАМЕ СИ ЦАРЯ. ДОЛУ КОСТОВ. Лауреат д-р Зенгинова, Доцент-Ръководител-Организатор-Дистрибутор (ДРОД) на Национално Движение Долу Костов (НДДК)!

Изчезни с твоя цар ма овцо нещастна! Още 800 дни ли искаш да му понасяме кражбите на Родината ма царвулано смотана!?

изпий си хапчетата преди да идваш да плямпаш тук!

Ако имаше как да се прави електричество с дрънкане, то Каролев сам може да произвежда двойно повече ток отколкото трябва на Сл.Бряг!

Ааа да, Олимпи Кътев е един супер голям професионалист. Тоз човек трезвен не съм го виждал ... направо е национал в дисциплината 4 х 100 без мезе! И другите дето си ги упоменала и те са супер мега ултра големи професионалисти. А тоз неугледен човечец от снимката по-горе е олицетворение на всичките ултра мега професионалисти, които ни управляват в момента ... ама ние сме си ги избрали - ще им се радвуваме ...

А кой ще ги плаща тези глоби? Пак от парите на българския данъкоплатец! Вместо да глобявате държавни фирми, СМЕНЕТЕ РЪКОВОДСТВОТО, сложете там хора избрани не на партийния щуробаджанашкия принцип, спуснати директно от бат Бойко, а избрани вътре в консорциума на професионалния принцип! Така ръководят прозрачно и професионално държавните си фирми всички стари членки на ЕС и развити демокрации. Стига некадърно управление! Идея за България -алтернатива на статуквото

А ДКЕВР са само лапнилъжичковци! Некадърни!

Причините за авариите са явни! - Фиктивни ремонти - Имагинерни инвестиции - Огромно източване - Подкупни или неадекватни и безхаберни контролни органи! - Липса на инвестиционен контрол! Съжалявам но това е истината! Същото важи и за ЕУН,ЧЕС и ЕФиН.

др. ШУШЛЕКОВ, КОИ СА НЕК? НАЛИ ТОВА СТЕ ВСИЧКИ ВИЕ, ЕНЕРГИЙНАТА МАФИЯ, ЗА КОЯТО НЯМА ДА МИ СТИГНЕ ЕДИН ДЕН ДА ОПИСВАМ ТОВА КОЕТО ГО ЗНАЯТ И В ДЖУНГЛИТЕ ПО СВЕТА