Хакнаха сайта на ДКЕВР преди важно заседание

Хакери атакуваха сайта на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР).

Обратно в новината

Коментари - Хакнаха сайта на ДКЕВР преди важно заседание | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много злоба, много нещо...Вместо да злобеете и недоволствате по форумите, вземете се хванете на работа. Детска му работа

Хвани се ти,вместо да дращиш глупости

Всеки има право на мнение. Влагате прекалено много негативизъм в непознати хора.

Що не ходиш да....... се напудриш, а? Я виж официалната статистика за безработицата у нас? Средната заплата за страната знаеш ли я? А сега сметни като се платят комуналните сметки, колко остават на едно четири членно семейство? Подозирам какво е най-умното нещо което ти е влизало в главата, ама после са го вадили да ти изцапат лицето!

Само нападате,обиждате,просташки реплики...Много ниско. Желая Ви успех и смирение,и да се излекувате от простащината си.

ЧЕ СА ИМ ХАКНАЛИ САЙТА, ТЕ СИ КАЗВАТ: СМЕТКИТЕ ПО САН МАРИНО И ДР. МЕСТА НЕ МОГАТ ДА НИ ГИ ХАКНАТ

хакер - макер, барба фокус

Как не влязат в Народното събрание при пълно заседание, на всички в комплект, някакви като тези вчера в Париж и да им нахакат на всички дебели задници по един пълнител...

Цял свят скърби за случилото се в Париж,а Вие подкрепяте подобен акт?!?!

Дори не може да става и дума за сравнение между френските журналисти и наш'те мафиоти в парламента. Скръбта по журналистите е основателна,но за нашите бихме почерпили......

Според link Mirror saved on: 2015-01-07 17:44:52 Defacer: CyberHaxorsGroup Team: Cyber Haxors -Group IP: 212.39.81.3 System: Windows 2003 Web Server: Microsoft-IIS/5.0 Microsoft и сервър не ми се връзва.

Лапешка работа :)

Жалко, че няма как самите мозъци на тези кретени да бъдат хакнати, щото в главите им само пачки!

..."заседание, на което държавният регулатор трябва да обсъди преференциалните цени за електроенергията от възобновяеми източници "...точно навреме,защото тия пнаглеци нямат срам .

Хак да им е...

и яйца трябва да полетят отново...

Sm3hurk0

Тренират хората... обучават се... В скоро време и други сайтове ще хакнат.

То държавата вече я няма, те за сайта се завайкаха! Или може да е пълно с полу- мърдащи зомбита по улиците, ама ограбването трябва да продължи?

Най-после държавната машина може би ще прозре, че не обръща внимание на киберсигурността си. Повечето отговорни господа, като видят компютърджиите да си клатят краката по цял ден, и вземат че ги уволнят.

На престъпните паразити в ДКЕВР трябва да й "хакнат" главите, като преди този акт бъдат подобаващо обгрижени с тояги и бастуни!

Една от много то паразитиращи организации , вместо да я закрият направили и сайт!!!!. Колкото до символика та на хакерите , сигурно и в Париж така се е почнало .

КОЙ ЩЕ СПРЕ " ЛУКОЙЛ " И ДРУГИТЕ КОЖОДЕРИ ДА ПЕЧЕЛЯТ МИЛИОНИ НА НАШ ГРЪБ КОЛКО ПЪТИ ПО-СКЪПО НИ ПРОДАВАТ БЕНЗИНА И НАФТАТА ? ВЗИМАТ НЕФТА НА БЕЗЦЕНИЦА , А НИ ГО ПРОДАВАТ ЗЛАТЕН ! ДО КОГА ЕНЕРГИЙНАТА МАФИЯ ЩЕ НИ ОГРАБВА !

Как кой - ами че ТОЙ, другарят Борисов, да се свети името му! Той е в прекрасни отношения (финансови) и с Лукойл, и с ЕРП!

Една ненужна никому комисия. Стотици паразити на държавна хранилка.

Не сайта, натюрлих да ви го хакнат,вампири такива! И на ЕРП да им го хакнат - току що си видях сметката и то към 18.12., когато далеч не беше толкова студено!

Компютърните пирати не са стигнали по-далеч от заглавната страница. Прости журналисти, че те като са стигнали да заглавната страница значи имат достъп до всичко.

ДЕКВР трябва да бъде закрита, а личния и състав (целия и за минало време) разследван и съден за корупция в особено големи размери обслужващ организирани престъпни групи в енергетиката и политиката на всички нива.

Абе, като се вдига цената на горивата, веднага влизат предложения да се вдигне цената на тока. Няма ли ДКЕВР сега да обсъди едно намаляване, предвид историческия спад на горивата?

Не сайта. Цялата ДКЕВР да хакнат!