Коментари - ДКЕВР даде шанс на ЧЕЗ да запази лиценза си | Днес.dir.bg

ДКЕВР даде шанс на ЧЕЗ да запази лиценза си

Вчера не са отнети лицензите на "ЧЕЗ Разпределение" и "ЧЕЗ Електро", а са започнали съответните процедури. Това каза Андон Роков от Държавната комисия за енергийно и водно регулиране. Невъзможно е цената на тока да се намали междинно от 1-ви март, смятат юристите на регулатора.

Обратно в новината

Коментари - ДКЕВР даде шанс на ЧЕЗ да запази лиценза си | Днес.dir.bg

Коментари

При сегашния ред в държавата, начело с неадекватния пожарникар няма. Но утре може и да има...я помисли какво каза Батман преди 24 часа-няма да подавам оставка, намалям тока, пък после друга песен запя.

имам един въпрос: кой плаща глобите, които дкевр налага на чез

А къде отиват парите :)

Този младеж трябва да е наясно! След МС той е на ред!Вразуми се!

Будалите да плащат и да реват. Който плаща,той поръчва музиката. Спрях да плащам и те вече не съществуват за мен.

ми много ясно...няма е силната ръка ... да го духат протестиращите..прост народ слаба държава

Супер, помагайте така на хората да излизат да стачкуват още повече, да не се разколебаваме. Даже ако може изкарайте още по-високи сметки. Колкото повече се гаврите с народа, толкова по-бързо ще си заминете. Помогнете ни да ви изметем по-бързо.

Айдее, Потънахме в сложни нормативни-чиновнически процедури и ще зещиклим в тях. Стига глупости!!!! Изгонвате ЧЕЗ и край с терора на монопола! ВЕДНАГА! Кви са тия март - юли, коя година? ВЕДНАГА! Блокирайте им сметките да не изнасят пари в Чехия!

Когато спрем да им плащаме,те сами ще си отидат.

ТРЯБВА ДА ИМА МЕЖДУНАРОДЕН ОДИТ ОТ ЕС , ЗА ВСИЧКИ ДАЛАВЕРИ ЗА ПРИВАТИЗАЦИИТЕ ОТ 1989 ГОДИНА ДО СЕГА И В ЕНЕРГЕТИКА И ДРУЖЕСТВАТА. Някой ще каже ,кой ще плаща - ами който е виновен , а това ще са всички натъкмени партийни членове от 1989г. до сега, начело с Борко,Доганя,Царя,Костов, Станишков,Софиянски и други "велики" приватизатори.

ЕРП вземат 10 %, частните ТЕЦ-ове и зелената енергия още 10 %. Къде отиват останалите 80 % ... ДКЕВР не го интересува. На 01.07.2012 имаше увеличение с 13 %, като от тях 8 % бяха за зелена енергия. Да ама след това със задна дата беше свалена цената за изкупуване на зелената енергия и бяха въведени такси за присъединяване към мрежата т.е. причината за това 8 % увеличение изчезна. А защо нямаше намаление? Случайно ли Борисов предложи точно 8 % намаление?

Гледах бегло баланса на ЧЕЗ - през 2012 година имат към 7 милиарда лева постъпления - от тях над 1 илиард са ДДС :)

дарзавата е тази която краде от народа

Хора,пак ще ни прецакат.Национализация или протести до дупка,но без тия лумпени,показващи ги по БТВ,ПИЯНИ МЛАДЕЖИ С МАСКИ И БИРА В РЪКА.Това не е лицето на протеста.

не само че няма да се намали, а сега вече и ще се увеличи, сега всичко ще се увеличи

Казуса ще се разгледа от ДКВЕР, ще преценят, че нарушенията не са сериозни и ше се даде предписание на ЧЕЗ да отстрани нередностите! ( Но как се отстраняват нередности, в случая източени десетки милиони през годините? ) А докато умуват от ДКЕВР, ЧЕЗ ще намерят нужните контакти, ще платят на когото трябва и казуса ще приключи!

Протестиращите ще си платят сметките за ток (200 , 400 , 700лв и нагоре) , ще видят намаление но друг път , като няма управляващи кой ще задейства процедура по намаляване????????. Да ви е честита ДЕМОКРАЦИЯТА.

Т.е. и последните лъжи на БУДА, са си пак....лъжи!

Смятаме, че изявленията на премиера и прокуратурата в средствата за масова информация са грубо нарушение на юридическите задължения на България като държава, влизаща в Европейския съюз. Единствената организация, която може да взима решение за започване на процедурата по анулиране на лиценза, е изключително независимото енергийно управление. От него не сме получавали никакви уведомления за намерения за започване на такава процедура (анулирането на лиценза), се посочва в изявлението на говорителя на чешкия концерн Барбора Пулпанова. ---Разбирате ли сега скъпи сънародници, ние, във собствената си държава не можем да правим НИЩО. След като едни мизерни чехи са се качили на главите ни, ние сме вече роби и зависими до живот. Чехите трябва да бъдат изгонени от България. Сключените с тях и другите договори са в нарушение на законодателството на ЕС и на България.

Ебати наглите пенделчета! Тази агенция трябва да се затвори! За чий крц са там? Да изпълняват частни поръчки или да ги регулират ?

Стига сте говорили глупости господа от ДКЕВР. Тока трябва да се намали не от 1ви март 2013, а от 1ви март 2012 със задна дата, и да върнат парите на ограбените българи. А що се отнася цената на тока трябва да достига до клиента с 50 % по-малко от колкото е сега, а не да пишете тъпотии, че хората плащали най-евтиния ток в Европа от 8=9 ст. Цената в момента е 20-21 ст.

Кой е казвал 8ст? 8 и малко евроцента. Пише го във всяка фактура. Бъркаш валутите.

царя дава, пъдаря не дава

Тези гадни боклуци от ДКВР колко пари взехте за да ги говорите тези небивалици.Протести трябва да има докато всички дружества не бъдат изгонени от тази държава и то безвъзвратно

Значи могат да си вдигат цените необосновано 3 пъти, а не могат да ги свалят?!

При това положение,има МНОГО ГОЛЯМ ШАНС ПРОТЕСТИТЕ ДА ПРОДЪЛЖАТ!

Луд умора нема....само се поти...

Оппаа, взеха да се изхлузват полека. Ама нали голямата Тиква оня ден каза как остават без лиценз бе ....

Тиквата го няма. Сега освен да идеш да протестираш на майка си на.... Пък дано падне цената.

Да ама той вече не премиер сега ти си отговорен!Но си си тъп и пак чакаш от ББ!!!

И това ако не е провокация здраве му кажи.

е нали в рамките на един ден щеше да го отнеме

Ти верно си си внушил, че ББ е Господ. Не е той този който раздава и отнема лицензи.

А защо се изхвърли като ч-кия на сух песък тогава? Май ТОЙ си е повЕрвал че е Господ, а? Или поне Д.О.Н. БУДА?

A Tоплофикация ,,,,???????

Аз нещо не разбирам. Нали говореха, че имали нарушения и предписания да ги оправят от две-три години назад обаче те не взели мерки. Колко още компромиси и време ще им се дават.

Г-н Роков.., НЯМА КОЙ ДА ВИ ЧАКА ДО М АПРИЛ...-ИМАХТЕ ТАЯ ВЪЗМОЖНОСТ ПОВЕЧЕ ОТ 3 ГОДИНИ И ВРЕМЕТО ВИ ИЗТЕЧЕ- ИЛИ ОЩЕ ОТ 01.03.-СВАЛЯНЕ НА ЦЕНАТА ЗА 1 кВТ/ч. с 50%-т.е. 0,11лв/квтч -за Дн. и 0,06лв/квтч-за нощната -и това е-иначе -прооотеееестите продължаааават...!

Продължавай господине. Никой не се интересува от теб. Рано или късно ще се умориш!

Лъжеха ни, че договорите не можело да се прекратят имало неустойки. Тези договори могат да се прекратят поне по повече от един начин без неустойки за България: - Нищожни защото не отговарят на търговският закон - Монополни не са в резон с антимонополните закони - В нарушение са на директивата на ЕС за либерализация на енергийният пазар - Има злоупотреби и нарушения към държавата и клиентите. Чакаме и политиците да не се успиват. Защото ние помним и Гърция и Исландия и Еквадор. Да спрат да издигат във властта хора с двойно гражданство с неясни приоритети не знаещи на кого да угодят. България сега има нужда от хора които вярват в нея и искат да направят нещо за страната си.

Браво за коментара!

Аз предлагам да ги изчакаме до 22 декември ..да им дадем време ..българина да плаща до тогава а цената на тока да не се намалява щото това е само препоръка очевидно ДКВР нямат нито желанието нито възможножностите да кажат а Боко се видя че е кукла на конци и думата му вече никой не я слуша!

тия да си ходят в чехия и стига са ни смучели парите.

Доказано - 0.09 лева е за тях от кв. А другите за кого са????

И 1 стотинка да е, за какво да им плащаме? Другите крадците са отделен въпрос

Какъв номер врътнаха КОМАНУИДИТЕ пак не е истина!!! Няма празно - БКП-Мекерета, ДПС/ СДС и ДСта, Царвуло, ГРОБ-а, и всичко останало е в една МАНДЖДА. Всичко е КОМАНУИД дето само цуца като пявица.

Кво ми МИНУСИТИ тука, Га ви намалят тока и беньзиня... ми съ обадетИ, а-а-а-а и като ви махнат акциза на битовата ГАЗ (от 2007 г по закон). а пък като се промени нещо друго пак ми сЪ обадетИ...

Защо трябва да се чака до 16 април?Когато някоя фирма от такъв мащаб прави 21 нарушения, няма място за изчакване. Веднага й се отнема лиценза и това е!!!

Е сега разбрахте ли приятели, как меката полит китка ви пре.ба и избяга страхливо и ви остави на хиените. Дали този старец с окървавената глава ще го забрави или и той беше употребен за замазване недостойното и долно поведение на "мъжкаря". И пак се срещат негодяи, които го приписват на "тройната". Долно племе сме, само от бич разбираме!

Пичове ще ви го кажа веднъж. Трябва да се борите за здрав контрол на държавните органи върху енергетиката и за премахването на НЕК като междинен посредник, който източва по-голямата част от приходите по веригата. С контрол и здрави закони (най-важното за която и да е система) нещата ще си дойдат на местата. Дори да се национализират дружествата без контрол, парите ще изтичат.

"В закона се дава срок нарушенията да се отстранят..." Това е все едно някой да ви пребие, ограби, изнасили и съдът да му даде срок да отстрани нарушенията!

...не да те пребие и .....а да те бие изнасилва ограбва и съда да му даде срок някога евентуално в бъдещето ако има желание и възможност да спре !

Сега разбрахте ли защо и подаде оставката милиционера борисов - защото излъга отново, че ще им вземе лиценза и защото не иска да се разчува кой точно е по веригата на скъпият ток ! Защото май ще се окаже, че цветелинка е купила тези 33% държавно участие, които борисов продаде безотговорно миналото лято ! Не му вярвам - лицемер е !

Проблема е държавата - НЕК и ДКЕВР.

Kalin

Три пъти мери един път режи.Основно правило.Борисов първо реже после мисли.Вчера твърдеше едно днес се оказа друго.С простички думи казано -тока няма да стане с по ниска цена в близките поне 3-4 месеца.

Е СЕГА СЕ РАЗБРА КОЙ НИ УПРАВЛЯВА-ЕНЕРГИЙНОТО ЛОБИ,НЯМА БОЙКО,НЯМА НЕЗНАМ СИ КОЙ.ЗАТОВА ЛЕКАРСТВОТО ЗА ГАДОВЕ КАТО ТЕЗИ СЕ КАЗВА--АУГУСТО ХОСЕ РАМОН ПИНОЧЕТ СУГАРТЕ.ЗА ПО-КРАТКО-ПИНОЧЕТ.ГАДОВЕ ЕНЕРГИЙНИ

Дрън, дрън. Шикалкавенето продължава. ЧЕЗ, Енерго про и ИВН вън от БГ!

"Вчера не са отнети лицензите на "ЧЕЗ Разпределение" и "ЧЕЗ Електро", а са започнали съответните процедури. " Сега ще започнем Ние Нашата процедура по уволнението на всички от ДКЕВР!!! Вие на чия страна сте, бе, нещастници???? От Чехия ли идвате или от Австрия? Боклуци!

"ДКЕВР даде шанс на ЧЕЗ да запази лиценза си" Давате си шанс да продължите съвместно да ни крадете,а ?? Я ние ви даваме шанс да се погрижите за сигурността си като влезете в затвора!

Мекеретата-безродници ще дадат мило и драго евро-вампирите да не получат здрав шут. Ако се чака на тях, ще видим и 50 ст киловат в скоро време.

искам публикуване на задълженията на НЕК, която стои кротко и тихо по средата между централите и ерп-тата. Как така НЕК никъде не се спонемава. Там е основия теч на сметката 70%-80%. Колко дължи тази компания на бизнеса - милиарди?!

Народа искаме да ги махаме тия идиоти, а идиотите от ДКЕВР щели да им дават нов шанс. Протести срещу ЕРПтата до дупка.

Като се има предвид ,че до сега в сметките са включвани всички достъпи и видове енергии,дружествата са си взели предостатъчно ,т.е.неправомерно.Сега не може ли тези пари-надвзетите да се приспаднат от настоящите взривоопасни сметки.

ИЗХОД ИМА!!!ВЕРИГИТЕ ЗА ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ И МОЛОВЕТЕ!!!!МНОГО КРАЙНО,НО Е ВАРИАНТ.

АМА СТИГА С ТОВА АСАНСЬОРНО МИСЛЕНЕ!ДА ИЛИ НЕ?ПОСЛЕ ДА НЕ КАЖЕТЕ,ЧЕ НЕ СМЕ ВИ ПРЕДУПРЕДИЛИ.

Сега, последно какво правим, че нещо тотално се обърках.Ебати судокуто от думи.

Коментари - ДКЕВР даде шанс на ЧЕЗ да запази лиценза си | Днес.dir.bg

ДКЕВР даде шанс на ЧЕЗ да запази лиценза си

Вчера не са отнети лицензите на "ЧЕЗ Разпределение" и "ЧЕЗ Електро", а са започнали съответните процедури. Това каза Андон Роков от Държавната комисия за енергийно и водно регулиране. Невъзможно е цената на тока да се намали междинно от 1-ви март, смятат юристите на регулатора.

Обратно в новината

Коментари - ДКЕВР даде шанс на ЧЕЗ да запази лиценза си | Днес.dir.bg

Коментари

При сегашния ред в държавата, начело с неадекватния пожарникар няма. Но утре може и да има...я помисли какво каза Батман преди 24 часа-няма да подавам оставка, намалям тока, пък после друга песен запя.

имам един въпрос: кой плаща глобите, които дкевр налага на чез

А къде отиват парите :)

Този младеж трябва да е наясно! След МС той е на ред!Вразуми се!

Будалите да плащат и да реват. Който плаща,той поръчва музиката. Спрях да плащам и те вече не съществуват за мен.

ми много ясно...няма е силната ръка ... да го духат протестиращите..прост народ слаба държава

Супер, помагайте така на хората да излизат да стачкуват още повече, да не се разколебаваме. Даже ако може изкарайте още по-високи сметки. Колкото повече се гаврите с народа, толкова по-бързо ще си заминете. Помогнете ни да ви изметем по-бързо.

Айдее, Потънахме в сложни нормативни-чиновнически процедури и ще зещиклим в тях. Стига глупости!!!! Изгонвате ЧЕЗ и край с терора на монопола! ВЕДНАГА! Кви са тия март - юли, коя година? ВЕДНАГА! Блокирайте им сметките да не изнасят пари в Чехия!

Когато спрем да им плащаме,те сами ще си отидат.

ТРЯБВА ДА ИМА МЕЖДУНАРОДЕН ОДИТ ОТ ЕС , ЗА ВСИЧКИ ДАЛАВЕРИ ЗА ПРИВАТИЗАЦИИТЕ ОТ 1989 ГОДИНА ДО СЕГА И В ЕНЕРГЕТИКА И ДРУЖЕСТВАТА. Някой ще каже ,кой ще плаща - ами който е виновен , а това ще са всички натъкмени партийни членове от 1989г. до сега, начело с Борко,Доганя,Царя,Костов, Станишков,Софиянски и други "велики" приватизатори.

ЕРП вземат 10 %, частните ТЕЦ-ове и зелената енергия още 10 %. Къде отиват останалите 80 % ... ДКЕВР не го интересува. На 01.07.2012 имаше увеличение с 13 %, като от тях 8 % бяха за зелена енергия. Да ама след това със задна дата беше свалена цената за изкупуване на зелената енергия и бяха въведени такси за присъединяване към мрежата т.е. причината за това 8 % увеличение изчезна. А защо нямаше намаление? Случайно ли Борисов предложи точно 8 % намаление?

Гледах бегло баланса на ЧЕЗ - през 2012 година имат към 7 милиарда лева постъпления - от тях над 1 илиард са ДДС :)

дарзавата е тази която краде от народа

Хора,пак ще ни прецакат.Национализация или протести до дупка,но без тия лумпени,показващи ги по БТВ,ПИЯНИ МЛАДЕЖИ С МАСКИ И БИРА В РЪКА.Това не е лицето на протеста.

не само че няма да се намали, а сега вече и ще се увеличи, сега всичко ще се увеличи

Казуса ще се разгледа от ДКВЕР, ще преценят, че нарушенията не са сериозни и ше се даде предписание на ЧЕЗ да отстрани нередностите! ( Но как се отстраняват нередности, в случая източени десетки милиони през годините? ) А докато умуват от ДКЕВР, ЧЕЗ ще намерят нужните контакти, ще платят на когото трябва и казуса ще приключи!

Протестиращите ще си платят сметките за ток (200 , 400 , 700лв и нагоре) , ще видят намаление но друг път , като няма управляващи кой ще задейства процедура по намаляване????????. Да ви е честита ДЕМОКРАЦИЯТА.

Т.е. и последните лъжи на БУДА, са си пак....лъжи!

Смятаме, че изявленията на премиера и прокуратурата в средствата за масова информация са грубо нарушение на юридическите задължения на България като държава, влизаща в Европейския съюз. Единствената организация, която може да взима решение за започване на процедурата по анулиране на лиценза, е изключително независимото енергийно управление. От него не сме получавали никакви уведомления за намерения за започване на такава процедура (анулирането на лиценза), се посочва в изявлението на говорителя на чешкия концерн Барбора Пулпанова. ---Разбирате ли сега скъпи сънародници, ние, във собствената си държава не можем да правим НИЩО. След като едни мизерни чехи са се качили на главите ни, ние сме вече роби и зависими до живот. Чехите трябва да бъдат изгонени от България. Сключените с тях и другите договори са в нарушение на законодателството на ЕС и на България.

Ебати наглите пенделчета! Тази агенция трябва да се затвори! За чий крц са там? Да изпълняват частни поръчки или да ги регулират ?

Стига сте говорили глупости господа от ДКЕВР. Тока трябва да се намали не от 1ви март 2013, а от 1ви март 2012 със задна дата, и да върнат парите на ограбените българи. А що се отнася цената на тока трябва да достига до клиента с 50 % по-малко от колкото е сега, а не да пишете тъпотии, че хората плащали най-евтиния ток в Европа от 8=9 ст. Цената в момента е 20-21 ст.

Кой е казвал 8ст? 8 и малко евроцента. Пише го във всяка фактура. Бъркаш валутите.

царя дава, пъдаря не дава

Тези гадни боклуци от ДКВР колко пари взехте за да ги говорите тези небивалици.Протести трябва да има докато всички дружества не бъдат изгонени от тази държава и то безвъзвратно

Значи могат да си вдигат цените необосновано 3 пъти, а не могат да ги свалят?!

При това положение,има МНОГО ГОЛЯМ ШАНС ПРОТЕСТИТЕ ДА ПРОДЪЛЖАТ!

Луд умора нема....само се поти...

Оппаа, взеха да се изхлузват полека. Ама нали голямата Тиква оня ден каза как остават без лиценз бе ....

Тиквата го няма. Сега освен да идеш да протестираш на майка си на.... Пък дано падне цената.

Да ама той вече не премиер сега ти си отговорен!Но си си тъп и пак чакаш от ББ!!!

И това ако не е провокация здраве му кажи.

е нали в рамките на един ден щеше да го отнеме

Ти верно си си внушил, че ББ е Господ. Не е той този който раздава и отнема лицензи.

А защо се изхвърли като ч-кия на сух песък тогава? Май ТОЙ си е повЕрвал че е Господ, а? Или поне Д.О.Н. БУДА?

A Tоплофикация ,,,,???????

Аз нещо не разбирам. Нали говореха, че имали нарушения и предписания да ги оправят от две-три години назад обаче те не взели мерки. Колко още компромиси и време ще им се дават.

Г-н Роков.., НЯМА КОЙ ДА ВИ ЧАКА ДО М АПРИЛ...-ИМАХТЕ ТАЯ ВЪЗМОЖНОСТ ПОВЕЧЕ ОТ 3 ГОДИНИ И ВРЕМЕТО ВИ ИЗТЕЧЕ- ИЛИ ОЩЕ ОТ 01.03.-СВАЛЯНЕ НА ЦЕНАТА ЗА 1 кВТ/ч. с 50%-т.е. 0,11лв/квтч -за Дн. и 0,06лв/квтч-за нощната -и това е-иначе -прооотеееестите продължаааават...!

Продължавай господине. Никой не се интересува от теб. Рано или късно ще се умориш!

Лъжеха ни, че договорите не можело да се прекратят имало неустойки. Тези договори могат да се прекратят поне по повече от един начин без неустойки за България: - Нищожни защото не отговарят на търговският закон - Монополни не са в резон с антимонополните закони - В нарушение са на директивата на ЕС за либерализация на енергийният пазар - Има злоупотреби и нарушения към държавата и клиентите. Чакаме и политиците да не се успиват. Защото ние помним и Гърция и Исландия и Еквадор. Да спрат да издигат във властта хора с двойно гражданство с неясни приоритети не знаещи на кого да угодят. България сега има нужда от хора които вярват в нея и искат да направят нещо за страната си.

Браво за коментара!

Аз предлагам да ги изчакаме до 22 декември ..да им дадем време ..българина да плаща до тогава а цената на тока да не се намалява щото това е само препоръка очевидно ДКВР нямат нито желанието нито възможножностите да кажат а Боко се видя че е кукла на конци и думата му вече никой не я слуша!

тия да си ходят в чехия и стига са ни смучели парите.

Доказано - 0.09 лева е за тях от кв. А другите за кого са????

И 1 стотинка да е, за какво да им плащаме? Другите крадците са отделен въпрос

Какъв номер врътнаха КОМАНУИДИТЕ пак не е истина!!! Няма празно - БКП-Мекерета, ДПС/ СДС и ДСта, Царвуло, ГРОБ-а, и всичко останало е в една МАНДЖДА. Всичко е КОМАНУИД дето само цуца като пявица.

Кво ми МИНУСИТИ тука, Га ви намалят тока и беньзиня... ми съ обадетИ, а-а-а-а и като ви махнат акциза на битовата ГАЗ (от 2007 г по закон). а пък като се промени нещо друго пак ми сЪ обадетИ...

Защо трябва да се чака до 16 април?Когато някоя фирма от такъв мащаб прави 21 нарушения, няма място за изчакване. Веднага й се отнема лиценза и това е!!!

Е сега разбрахте ли приятели, как меката полит китка ви пре.ба и избяга страхливо и ви остави на хиените. Дали този старец с окървавената глава ще го забрави или и той беше употребен за замазване недостойното и долно поведение на "мъжкаря". И пак се срещат негодяи, които го приписват на "тройната". Долно племе сме, само от бич разбираме!

Пичове ще ви го кажа веднъж. Трябва да се борите за здрав контрол на държавните органи върху енергетиката и за премахването на НЕК като междинен посредник, който източва по-голямата част от приходите по веригата. С контрол и здрави закони (най-важното за която и да е система) нещата ще си дойдат на местата. Дори да се национализират дружествата без контрол, парите ще изтичат.

"В закона се дава срок нарушенията да се отстранят..." Това е все едно някой да ви пребие, ограби, изнасили и съдът да му даде срок да отстрани нарушенията!

...не да те пребие и .....а да те бие изнасилва ограбва и съда да му даде срок някога евентуално в бъдещето ако има желание и възможност да спре !

Сега разбрахте ли защо и подаде оставката милиционера борисов - защото излъга отново, че ще им вземе лиценза и защото не иска да се разчува кой точно е по веригата на скъпият ток ! Защото май ще се окаже, че цветелинка е купила тези 33% държавно участие, които борисов продаде безотговорно миналото лято ! Не му вярвам - лицемер е !

Проблема е държавата - НЕК и ДКЕВР.

Kalin

Три пъти мери един път режи.Основно правило.Борисов първо реже после мисли.Вчера твърдеше едно днес се оказа друго.С простички думи казано -тока няма да стане с по ниска цена в близките поне 3-4 месеца.

Е СЕГА СЕ РАЗБРА КОЙ НИ УПРАВЛЯВА-ЕНЕРГИЙНОТО ЛОБИ,НЯМА БОЙКО,НЯМА НЕЗНАМ СИ КОЙ.ЗАТОВА ЛЕКАРСТВОТО ЗА ГАДОВЕ КАТО ТЕЗИ СЕ КАЗВА--АУГУСТО ХОСЕ РАМОН ПИНОЧЕТ СУГАРТЕ.ЗА ПО-КРАТКО-ПИНОЧЕТ.ГАДОВЕ ЕНЕРГИЙНИ

Дрън, дрън. Шикалкавенето продължава. ЧЕЗ, Енерго про и ИВН вън от БГ!

"Вчера не са отнети лицензите на "ЧЕЗ Разпределение" и "ЧЕЗ Електро", а са започнали съответните процедури. " Сега ще започнем Ние Нашата процедура по уволнението на всички от ДКЕВР!!! Вие на чия страна сте, бе, нещастници???? От Чехия ли идвате или от Австрия? Боклуци!

"ДКЕВР даде шанс на ЧЕЗ да запази лиценза си" Давате си шанс да продължите съвместно да ни крадете,а ?? Я ние ви даваме шанс да се погрижите за сигурността си като влезете в затвора!

Мекеретата-безродници ще дадат мило и драго евро-вампирите да не получат здрав шут. Ако се чака на тях, ще видим и 50 ст киловат в скоро време.

искам публикуване на задълженията на НЕК, която стои кротко и тихо по средата между централите и ерп-тата. Как така НЕК никъде не се спонемава. Там е основия теч на сметката 70%-80%. Колко дължи тази компания на бизнеса - милиарди?!

Народа искаме да ги махаме тия идиоти, а идиотите от ДКЕВР щели да им дават нов шанс. Протести срещу ЕРПтата до дупка.

Като се има предвид ,че до сега в сметките са включвани всички достъпи и видове енергии,дружествата са си взели предостатъчно ,т.е.неправомерно.Сега не може ли тези пари-надвзетите да се приспаднат от настоящите взривоопасни сметки.

ИЗХОД ИМА!!!ВЕРИГИТЕ ЗА ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ И МОЛОВЕТЕ!!!!МНОГО КРАЙНО,НО Е ВАРИАНТ.

АМА СТИГА С ТОВА АСАНСЬОРНО МИСЛЕНЕ!ДА ИЛИ НЕ?ПОСЛЕ ДА НЕ КАЖЕТЕ,ЧЕ НЕ СМЕ ВИ ПРЕДУПРЕДИЛИ.

Сега, последно какво правим, че нещо тотално се обърках.Ебати судокуто от думи.