Газът може трайно да поевтинее

От 1 януари „Булгаргаз” няма да поиска увеличение на цената на природния газ, заяви изпълнителният директор Димитър Гогов на заседание на ДКЕВР за цените на горивото от 1 октомври.

Обратно в новината

Коментари - Газът може трайно да поевтинее | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Писна ми от тия смотани крадливи Гербаджии,или го направете или поне не говорете.

Да бе! Тука има, тука нема! От началото на годината слушаме какво ли не за тоя газ в целия числов диапазон... И им вярваме... вярваме...!

Нали уговориха отпадане на подредниците и намаляване на цената на газа ( даже драстично щеше да е). Медиите ни проглушха ушите с това. Бойко и министъра на енергетиката бяха цяла седмица по екраните. И сега какво. Руския газ щял да поскъпне леко! Добре че ни правят отстъпка от ДКВР да не вдигат парното. А как в град като Перник, в който топлофикация работи почти изцяло на въглища се наложи вдигане на цената на топлоенергията? ПРЕСТЪПНИЦИ ДОЛНИ! Това е управленския елит в България.

Гадове, а вдигнахте цената на газа от 1 април с над 25 %, а сега я намалявате с окол 1 %. Няма що - голямо намаление. Хора, не минавайте на газ - ужасно скъпо е!!!

Защо никой не се сеща за битовите потребители инвестирали 5-6 хиляди лева и след това изнудвани от газовите компании по места с това прословуто авансово плащане.Това продължава под зоркия поглед на ДКЕВР и след като върховния административен съд отмени авансовото плащане на ЧЕЗ.Защо след като агента на газоразпределителните дружества Атанас Семерджиев не си помръдва и малкото пръстче по този въпрос комисията за защита на потребителите спи,защото битовите потребители са от провинцията.

Нали, когато се присъединявахте към газоразпределителната мрежа, подписахте два договора - един за присъединяване и друг за доставка. В договора за доставка пише, че приемата общите условия по които газът се заплаща. Внимавайте какво подписвате и не се оплаквайте после.

Обществено обсъждане на цената на газа организира енергийният регулатор....:::::))))))))))))) И вестник 'Работническо дело" днес "обсъжда" състоянието на българския футбол. Хенри форд-внук, днес ще обсъжда с "обществеността" цените на новите модели.. "Делл"- свиква партийна конференция , по въпроса, в Тексас.. Бил Гейтс пък - на пленум-да не остане по- назад..Японската комунистическа партия, ще :обсъжда " днес - цената на пържолите в Япония..Били скъпи.. Б.Б. пък, ще обсъди със златевчето - цената на голф-стиковете..Може и цената на околните баири, около Правец..Били скъпи..) Съветските другари обсъждат поскъпването на ГАЗА, съобразно по- високата цена на водката. Едни брадясали лапачи, началници на нещо в България,разкрасяващи безличните си физиономии с... "кръгчета или едва набола брада, по лицата си ,ще се правят на "загрижени' за цената , на нещо си ..) Имат за задача да ни будалкат още 2-3 -5 години,че нещо могат да правят , мислят, дори танцуват в шоу програми. .НЕ СТАВАТ, за нищо.. ЦЕНАТА, която НИЕ плащаме, на всички тези посредствености, за да ни "управляват, скоро ще ни бъде поднесена .. Няма да е ..ниска :)) КОй казва, че историята не се повтаря, като ФАРС ?? :))

Дълбоко се съмнявам.

А от втори (януари) ? И изобщо -- какви са тези тинтири-минтири, че една държавна структура (ДКЕВР) дава на една монополно-установила-се компания (Булгаргаз) 1/3 (една трета ! ) повече от исканата разлика в цената !? И как изобщо им идва на акъла да ни словословят за един процент повишаване на цената, след като самите те си признават за доказания-вече нарастък от над десет !? (а пък това, че вносна газ е по-евтина от локално-добитата е просто ... просташка арогантност или свръх-висок коефициент на бизнес-развойно скудоумие )