Недоволство срещу руски епископ с джип за €100 000

Висш свещеник от руската Орловска област предизвика недоволството на местните хора, демонстрирайки супер луксозен джип.

Обратно в новината

Коментари - Недоволство срещу руски епископ с джип за €100 000 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е вие искате божиите служители с трабанти ли да се придвижват? Бог дал Ауди - ще карат Ауди.

Както се казва.. - Дал Бог всекиму.

Не можах да разбера каква връзка с новината имат митрополит Николай и епископ Борис та ги споменавате?

Любезнейший, руският епископ е последовател и на двамата нашенци - и на дядо Ники Ролекса и на дядо Боце Мерцедеса.

"Самият Исус Христос е носил скъпи дрехи, дарени му от хората, които са го почитали, коментира ръководителят на информационния отдел Евгений Борисов. " Този май се изкара за съратник и съподвижник на Иисус Христос !

Русия е страна на брутални противоречия! Гениални изобретатели, писатели, композитори, учени, художници, поети и т.н. ... И същевременно изроди като Сталин, Берия,Ленин, жестоки серийни убийци, безмилостни престъпни структури, политици-мафиоти и прочие кървави дегенерати... Тоя поп, дето сте го изтипосали, е направо света вода ненапита в сравнение с гореизброените... Абе, велика страна си е РОССИЯ-МАТУШКА!

И за това Христос е спасявал хората защото са му давали скъпи дрехи абе хора какво ви става?!?

Моля, перстане да се събазнявате и завиждате. Това са единични изолирани случай в които са попаднали някаки луксозни стоки в църквата, това не е практика и маниер на поведение. Втора повечето божи служителя се стремят към скромност, някой даже към аскетизъм, но внешно време има достатъчно изобилие и възможности да живееш нормално или почти нормално с малко средтва.

Те и нашите са такива, но този е и нагъл /нали е имперски поп . . ./ - заповядва /поп заповядва ?!?!?/ на вестника да свалят информацията и заплашва със съд ! Егати, егати, егати !

Сиромах. Много скромно с тая джипка. На нашите отци само маслото им по толкова.

Имам приятел, на който баща му е поп в село до Пловдив, и ми е казвал,че баща му печели 3000лв на месец

божий дар..... хахахахах земи тва помирение да ва и*а в смотаняците

Стигнаха и до открито богохулство - Спасителят бил носил и той скъпи дрехи.....Пълно светотатство и отчаян опит да се оневинят. Напомня ли ви и за случките у нас? И ние си имахме и имаме мутрополити, разхождани със скъпи возила. Как не се посвениха и не отидоха да си видят досиетата, доносите и явочните картончета.Това е положението на Изток от Рая, както би казал Хемингуей.

Новината изглежда бе повод за изброяване на подобни случаи у нас. Очернянето на всичко у нас-най-сладката дейност на повечето медии-от това ли е спонсорството, от вън?

- те са миропомазани.

Стига бе, а пък в руски плод и зеленчук се скапаха 40 килограма краставици!

става въпрос за разкапване в душите на руските духовници

'Честния бизнесмен' Усманов е платил на държавата си $500 милиона данъци за 10(!) години. А за лични нужди е похарчил над $3 МИЛИАРДА. Как да не се възхити човек от възможностите за развитие в Путинска Русия.

Булгаристан е филиал

да нямаш вяра! Ни на болен лекар! Ни на беден адвокат или бос обущар!

Но тези попове и пр., накичени като шушули показващи богатство! Това няма нищо общо нито Иезус и нито при Моисей.Демагогия! ЛЪЖА! "Самият Исус Христос е носил скъпи дрехи, дарени му от хората" Не сме ли гледали библейски филми? Бедни и боси и доволни!

Представете си Путя какво си купува и с какво разполага! И не плямпайте, че и в Бг е подобно, НЕ Е подобно! Освен това говорим за руски поп, който е на подчинение на Патрирах-който има лично имение струващо над 20 млн. долара!!! Считайте за каква руска православна църква "обединителка" говорим!! Гняс и гнус-всичко в Раша е такова-беден и оскотял народ и 1000 ултра богаташи около Путя. Ето това е Раша, освен съсипаната и разненителна икономика!

С място за шлюхи отзад. Биг риспект !

"Бог не фраер, он все видит."

Като има православни лапнишарани, що да не хвърля на червей дядо поп!

По принцип човек да кара скъп джип. Макър че веднага изниква въпроса що москалакия православен и понайбаш славянин поп не си е зел Лада Нива а кара вражески автомобил. Обаче църквата от векове се натиска да е морален стожер и мерило. А поповете да казват на другите що е грешно и какво не. За да имат право на това обаче самите те трябва да са морални. Църкви стоят порутени. Сираци, старци, болни. И на фона на това да ми се правиш на най висшата морална инстанция и да караш луксозни коли? Може да не е незаонно но не е морално. И после се чудете що църкваата е последна дупка на кавала Алчни попове. И в бог не вярвате!

ТЕ ПОПОВЕТЕ СА ЯСНИ - ЮДА И ТОЙ Е БИЛ УЧЕНИК НА ХРИСТОС ...... .... АМИ ПИШЕТЕ ЧЕ В БЕСАРАБИЯ БЪЛГАРИТЕ СЕ БУНТУВАТ ПРОТИВ ЕТНИЧЕСКОТО ПРОЧИСТВАНЕ НА УКРОПО-ФАШИСТИТЕ .. Болгарская община Украины перекрывает дороги и требует отставки Порошенко (ФОТО) RUSVESNA SU ... И ДЕЦАТА СА С БЪЛГАРСКИ ЗНАМЕНА !

''националистите'' в Украйна се команват от Кремъл. Точно както нашите уж ''патриоти'' ама руски патриоти. Нормално е да създават конфликти и да РАЗДЕЛЯТ Украйна, така че Путкин после да дойде като у дома си.

КАКВИ НАЦИОНАЛИСТИ СА УКРОПО-УКРАИНЦИТЕ КАТО НЕ МОГАТ ЕДНА РУСКА САБЯ С ГЪЗ С ДА СТРОШАТ ???

Именно ''националистите'' в Украйна се командват от Канада, където след Втората Световна имигрират най-голямата част от украинските фашисти. Днес, техните внуци, върнали се в Украйна в Украйна, се пишат за най-големите "патриоти".

Само да не ходи да далдисва.

еми суетни са старците.. нема да се излагат

Нещастник руски , на наш митрополит Николай само часовникът " Vacheron Constantin" струва колкото два такива пръдливи джипа...

"заяви, че е по-добре да отиде в рая без часовник, отколкото с него в ада." Тоя си е купил вече билет за Ада...

по лесно ще мине камила през иглени уши ...

Това е като в оня виц с попа, дето подхвърлял даренията нагоре към тавана. Каквото Господ си хване, останалото той пребирал :)

те тва е православната руска църква, дето православното славянство ще обединява и бла бла бла... Да ви е познато отчето?? Ами защо Land Cruiser v8 - нали са руснаците най хай- тек, другари? ня,ма ли некоя Нива или друго???

Брей, че моралисти се навъдили! Българче 5 лева да завъди в джоба си, веднага скача с "старата 7-ца". Тези отчета управляват имоти за стотици милиарди, ама искате от тях да ходят с колело. Смехоранско лицемерие.

Не бе, искам поне да не лъжат хора.

Какво да излъжеш хора, дето вярват, че на облаците седи един благ Дядо и по цял ден мисли какво добро да направи точно на тях самите..?! Ние сме християни на Коледа и на Великден, и то за да покажем на квартала новите дрешки.

не се изказвай за християнството, говориза квото разбираш, козметика, менопауза, обувки с токчета и разни други управлявани имоти

Значи отчетата проповядват: "Ако имаш две ризи, дай едната на ближния си", а пък натрупали имоти за милиарди и те не са лицемери, а ние, тъй ли било? А че е казал Исус Христос: "По делата им ще ги познаете..."? Нали заради имотите им правят "подаръци, на селския поп в затънтено село в балкана някой "бизнесмен" да му е подарил джип? А, и още нещо - от самото начало работят без пълномощно.

На мен един поп в България искаше да прости греховете за 200 лв. Казах му, че още за тази сумата нямам греховете.

християнството е станало официална религия на Римската империя, църквата е в ръцете на най-големия враг на Христа. ДС и КГБ служителите не са кой знае колко по-различни от папските служители или, както казва народът, от един дол дренки са. Ние да помним старата си вяра, която призовава: "Добри мисли, добри думи, добри дела", а джиповете да оставим на тях.

Вие какво искате? Епископите да се мъкнат като пиндоски бездомници в Нови Йорк ли? Нас какво ни засяга?! Щом е подарък, какъв е проблемът? Шорош прави "подаръци" към партии в БГ , ама СМРАД не се възмущава!

Ами в религията принципно са едни от най-големите разбойници и психопати независимо в коя държава са. Дори в близост до манастира Шаолин се оказа,че имало нещо като публичен дом... Имам познат който уж е много религиозен а е почти патологичен лъжец.

E, много интересно, какво искате да кажете - епискапите и то руските трябва зядължителто да са с магарета или най-много със запорожец , американските или западните могат със сносни коли....

.... по-надолу са в хранителната верига от западните и американските си колеги ...

Всички тези свещеники няма знаение е в коя държава е мошеници. Преди време е имаше истенски свещеники, сега е само к*рви.

Завиждате ли? Завиждайте!

Ами епископа явно е бил поразен от върховото качество на руската автомобилостроителна промишленост и не е искал да се излага пред енорияшите с дръжката на УАЗ-ката в ръцете!

По този повод предлагам на всички фенове на Путин и русофили да потърсят в Youtube клипа на известния руски певец и шоумен Семьон Слепаков със заглавие "Отец Онуфрий". Вижте, гледайте и се наслаждавайте! Поредното доказателство!

Много интересно, вие епископите просяци ли искате да бъдат??

Просто се чудя тази държава как оцелява, при положение , че по-голямата част от нейният БВП отива в ръцете банда разбойници правещи се на политици и бизнемени- бивши комсомолци и кагебейци.

Някой си ден човечеството може и да достигне до очевидната мисъл, че религията има за цел властване и контрол над вярващите. За не толкова послушните е имало и Инквизиция. По времето на соца вярата е трябвало да бъде пренасочена от бога към партията, затова по него време Църквата е била избутана в девета глуха, тъй като се е явявала властови конкурент. Това са елементарни неща.

То разлика между партия и религия няма.

Това е путинска русия!

у наше село един циганин украднал 2 кокошки на комшията,та така с тая новина

Направо си е "квичаща" тъпотия.

Недоволство срещу руски епископ с джип за близо €100 000 Ами човека гледа от Путин и Медведев, та и той.

това е руския превод на библията. Личи почерка на Кремъл. Както случая с "извинението" на Ердоган за самолета. Ердоган към семейството: "Shit happens. Sorry" Превод на Кремъл: "Ердоган изказа съболезнования и се извини на Русия за сваления самолет."

Има ли още някой който не е разбрал, че религията е един театър, цирк направо. То затова при бай Тодор беше забранена.

Ама най-големия палячо - каПутин... явно е голям циркаджия. Накъса се да строи джамии в Москва.

Не е била забранена!При комунизма България си върна патриаршията.

Дир, наистина много важна новина от провинцията в Русия. Напишете за протеста на бесарабските бг за тормоза оказан им от бандеравци. И дали нашите власти имат реакция.

Дира са много ниска топка за да имат сериозни новини, те са почти нивото на вестник Шок.

Ако няма новина, да измислят. Путлер ще им помогне

А тук Тикварий гепи 20 000 000 000 ............................................................