Бивш шеф на КТБ: Тази дупка от 4 млрд. откъде я изкопаха

Трима бивши изпълнителни директори на КТБ се явиха в Столичната следствена служба. Те са били призовани за графологична експертиза на подписите им.

Обратно в новината

Коментари - Бивш шеф на КТБ: Тази дупка от 4 млрд. откъде я изкопаха | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кои от вас "разболяха" КТБ? Или не знаете...Щото бая хора си искат парите, а вие изглеждате все така усмихнати и радостни.

когато един страда другите трябва да му помогнат, това е силата в единсвото, а не да го довършат!!одържавете банката, ще си спестите дела, недоволства, а парите хората така или иначе ги дават дали за ток, парно...пак държавата си ги взема под една или друга форма!!!така че сега е момента да покажем колко сме едини!!!приятел в нужда се познава

нагла муцуна

Тая шия не е от туршия!!!

естествено, че 4 милиарда е много голяма дупка, но целта е да се фалира банката и тогава да се откраднат останалите. най голямато престъпление е затварянето на банката, държавата може да участва с парите от гарантирането на влоговете и да получи 49% от банката а 51% да получи оманския фонд. евентуално държавата ще си получи парите обратно когато банката започне да печели.

Тя като не е започнала да печели досега, едва ли ще се сети отведнъж да печели...

ченге от шесто нали

добре охранен банкер, нали си изтегли депозитите май месец от КТБ. Затова сега е доволен от живота.

Банката ще я фалират за да се покрият кредитите на Дебелян и Сокола. Народа ще гризне дръвцето пак. АМи така де, за да има богати трябва да има и бедни.

Това е истината

Като излязоха данните за "дупката" от 4 и кусур милиарда, веднага се заговори за методиката на оценката и, за това, че се прилага за първи път, че не искат да я обявят нито на вложителите , нито на поръчителите и дали изобщо тази цифра е реална,. Сега отведнъж тихомълком я приеха и се говорят съвсем други неща.

факта, че искров стои и не подава оставка означава, че е поел ангажимент да закопае банката. докато е искров банката не може да се оздрави.

До всички,които защитават тезата,че неква суперпечеливша банка ще бъде украдена и некви суперпечеливши предприятия ще бъдат разпродадени на безценица.От украдена банка няма какво да се украде,а фирми като Петрол,БТК,Виваком,Техномаркет,Мола на 5 км в Бургас и много други си работят на фактическа загуба откакто съществуват.Просто са помпани с парите на вложителите и са били на изкуствено дишане.

Прост, научи се да пишеш!

Така е.... Парите отдавна ги няма, а сега наглеците искаха и да им се покрият кражбите още веднъж....

то и ние сме на изкуствено дишане, ама още мърдаме. това е банка на годината и василев беше банкер на годината. 100000 депозита отиват в чужди, небългарски банки, а кредитополучатели нямат 5 месеца достъп до сметките си. къде го има това?

Прост, ти си прост, ама поне звездите ти го говорят! Кой ти каза, че тези предприятия работят на загуба! Да очакваш търговията с петролни продукти и телекомуникациите да са на загуба, е все едно да очакваш наркотрафикът да е на загуба!!!

Ами като няма дупка, да отварят банката и хората да ходят да си теглят парите!

На Баткофф единия от двата .... мустака? Ей, хубави хора, бррейй, РБ е даржава с, късмет! една бабичка

Ако законите ни бяха като в САЩ ти боклуко щеше да ги копаеш в мините 250 години.

Кой ли внесе закона за ошфорните зони, че ни по'вня!?

Банката върви към фалит. Някои ще спечелят, някои ще загубят депозити, но ми се струва, че е много, много страшно за всички нас, имайки превид съобщаваните данни за директно влияние вълху 12% от икономиката, и загубата на 100 хил. работни места. Бойко не вярвам да се нагърби в такъв период да управлява. Може би пак ще се върви към правителство БСП, ДПС и Атака.

Не банката, някои искат държавата да затрият.

Няма дупка. Няма и одитен доклад. Има само спекулативни разбойнически "политически" , "прокурорски" и Експертни" твърдения".

Абе, господин Рашидов, ша ма прощаащ, ама ква полза имам ас, от това че твоите милиони стоят в КТБ и ти носят на теб преференциална лихва? Или просто някоя друга акула ги ползва да прави невидими за простото око инвестиции? И още, защо смяташ, че само такива като теб, правят пари за държавата?Всички работят! Нещо да не бъркаш правят с грабят. Щото и аз цял живот работя, честно и почтено плащам всички данъци, които някакви грабители ми налагат, обаче нямам милиони в КТБ, като теб и Параванов. Имам само една 50 кв. м. панелка, за която пък президентартюфът всеки ден ме тормози-плаши, че ще я санират, за което пък аз трябва да платя на бившите му колеги повече, отколкото при покупката. (Нищо, че е здрава, а стари и нови тухларки падат и убиват хора! Но пък почти 2/3 от жилищния фонд са панелни или подобни и далаверата ще е голяма. И законче за насилствено саниране подготвят нашите демокрадци. Ако не искаш саниране аре, изселване на гара Яна в облагородените от циганите блокове! Но ти не се бой живееш в имение студио ти трябва, е, и на мен ми трябва кабинет, но остъклих балкона!) Шо тъй бе,господин Рашидов. Добре, твоят труд е творчески, но толкова ли е по-ценен от труда на машиностроителя (то такива в България май вече няма, но като за пример става), че ти получаваш 1 000 000 а аз 10 лева? А каква е потребителната стойност на твоя продукт, та паричната му стойност е толкова висока? КОЛКО хора търсят да купят твоя продукт та е толкова скъп, или държавичката ни чрез справедлив конкурс го откупува с моите и на други ахмаци 10 лева. А? Иначе нищо против теб. Дори си ни симпатичен! Само, за да говориш вярно и да ти вярваме, нземи та прочети Първи том на Капиталът на Маркс.

ехидна усмивчица иде да рече, всеки да се спасява сам, моите милиончета са на сигурно място:)

Разликата между мнението на официалният доклад и мненията на банкерите е огромна. Не е нужно да бъде човек голям експерт, за да разбере, че тук има нещо много гнило. Щом хората казват, че капиталовата адекватност е нормална и банката може да се оздрави от самите тях, защо не ги остават под контрол и сами да се оправят. Защо все се говори, кой ще даде милиарди, за да се покрият батаците на банката. Аз не мисля, че почти целият капитал да една банка може да бъде откраднат от собственика и. Нещо не звучи логично. Дано тоя път истината излезе на яве.

е откраднл или по точо взел една малка част от активите на банката-пирамида, да речем една от 25 части, въпроса е къде са другите 24 части или кой, кой, кой,..... :)

loyola

Въпроса, е че едни хора искат да си я вземат тази банка. Затова е целия цирк. Едно време така се фалираха предприятия и ''наши'' момчета ги купуваха за по 1 лев.

БATKO

Според фонда, който иска да оздрави банката, КТБ има активи за 9.8 милиарда. Те не вярват че има "дупка" от 4 милиарда. Явно ще изляза прав, че удара по КТБ е умишлен, по схемите на убиеца на банки Сорос, а именно. Осигуряваш си влияние в дадена държава, особено над медиите, БНБ и прокуратурата. Ако може и президент и премиер. Активираш всички тези ресурси в даден момент. Банката изпада в липса на ликвидност. Медиите внушават, че кредитите са невъзвращаеми, с някаква нова суперстриктна методика за обезпеченията на кредитите Не се осигурява достъп до желаещите да оздравят банката Банката се обявява във фалит и кредитите се разпродават за жълти стотинки на наши банки Кредитополучателите си връщат кредитите но номиналната им цена с лихвите И така организатора на удара, и неговите човечета прибират 4 милиарда Банката фалира Апетитните

Нали? И "нашите" хора започват да печелят. Само остава да намерят начин и да накарат Иванка секретарката, която за известно време е подписвала едни документи за фирма на свое име, взела около примерно 50 млн. лв, да започне да връща парите еднолично. Колко му е....... Има списък с десетки фирми, взели кредити от по 50+ млн от КТБ, без обезпечения по тия кредити, без дейност на фирмата или с някаква мизерна дейност ( примерно 200 хил годишен оборот, не печалба, оборот! ), без наети служители.... Кой бе Вуйе, иска тия кредити? За жълти стотинки? Кой? Кой ще е тоя луд? И да ги подаряват, други кредитни институции не биха ги взели, защото приходите по тези кредити не биха погасили дори разходите им за управление, да не говорим за съдебни разходи..... ма Вуйе още си верва.......гледа некакви нагли типове дето отдавна трябва да търкат наровете в някой затвор и им верва......и прави конспирации..... Парите се изядоха! От журналисти ( ТВ7), от политици, списъкът е дълъг, в много различни сфери.Сега е време за малко цирк и ако може народът да е разединен, да спори помежду си на по чаша ракия и по-малко наши хора изобщо да бъдат съдени, а пък ако може и никой да не влезе в затвора......

Например Ахмет ага

Намазани крадци.Вие сте щастливи ,че сте се родили в тази държава ,където живеят добре само големите крадци.Честните нямат бъдеще тук.

ЗАЩО ДА ПРОМЕНЯТ ЗАКОНА? ЗА ВСЕКИ ОТДЕЛЕН СЛУЧАЙ КОЙТО ВЪЗНИКНЕ ЛИ ,ТРЯБВА ДА СЕ ПРОМЕНЯ ЗАКОНА? КАКТО НА ВАС ВИ ХАРЕСВА ,ТАКА? ХАЙДЕ ,ГЛЕДАЙТЕ СИ РАБОТАТА

ако те вкарат един ден в някой турски дранголник веднага ще изплюеш камачето, тук в бг-то за 10 000 лв. парична гаранция (сиреч джобни пари) се правите на експерти и незнаещи:(

ЦЕЛТА Е ОГРАБВАНЕ АКТИВИТЕ НА КТБ.ЦЕЛЕНАСОЧЕНО ОТ МЕСЕЦИ ТОВА СЕ ПОДГОТВЯ.ТЕЗИ ФОНДОВЕ САМО ПРОВАЛЯТ ПЛАНА.ЗАЩО ЛИ ТОВА СЕ СЛУЧВА ИМЕННО НА БАНКА С БЪЛГАРСКИ КАПИТАЛ-ЗАЩОТО ОТ ЕВРОПА НЕ БИХА ПОЗВОЛИЛИ НА ТЕХНИ БАНКИ ДА СЕ СЛУЧВА ТОВА.

в Европа има банков надзор, а в бг-то банков подзор:)