Директорът на "Граничната полиция" в Бургас подаде оставка

Комисар Антон Мирков отрече да носи отговорност за случая, при който автобус с мигранти блъсна патрулка и уби двама полицаи

Обратно в новината

Коментари - Директорът на "Граничната полиция" в Бургас подаде оставка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Самонадеяни прости полицай ще заставаш пред автобус така и не казаха кой кара патрулката и кой от тях уби другия Да почиват в мир

На един от отговорните шефове му правят атентат на летище Бургас и все още е шеф, На друг част от подчинените му пушат трева а той отговарял за морската граница, защото сухопътна липсва? На трети шеф отново в Бургас му изгорял осигурителния архив в НОИ и отново при ГЕП а българите мрат, като мухи и се топим , като народ в следствие на некадърност.

Къв Омар кви 5 лв бе . Нали доказаха , че е над 18 годишен !!!!! До живот да търка наровете или малко застрелян при опит за бягство . Аз не съм съгласен от нашите данъци да го храня тоя до края на живота му !!!!!!!!!!!!

Няма ли За действие и бездействие Широко затворени очи

Няма проблем господина да си подаде оставката, обаче няма как да не носи отговорност. По време на събитието е бил управляващ и ще носи отговорност не до подаване на оставката, а до произнасянето на съда. Иначе малко гузен негонен бяга. Най-малкото като прочете човек, че след първата стоп палка, на която не се е подчинил, вместо да стрелят по гумите, преди да навлезе в Бургас, се стига до втори (ненужен) опит да се спира със стоп палка... И едва след това става трагедията в населеното място.