Директорът на Агенцията по безопасност на храните бе уволнен

Христо Вълчанов е отстранен от поста със заповед на служебния премиер Гълъб Донев

Обратно в новината

Коментари - Директорът на Агенцията по безопасност на храните бе уволнен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От тия агенции без брой, няма файда. Само вземат заплати чиновници без брой.

Йорданка Ичева - Директор Дирекция Граничен Контрол към БАБХ, кога?

Премиерът на РБ МЕси от Банкя, професор по закопаване на България на дъното на ЕС, не стана МесИЯ! Но никога не е късно, и месИята професор по неврохирургия, да стане за резил! България няма да се отлепи от дъното на ЕС, докато прокуратурата разпъва чадър над престъпленията на Борисов! И докато 600 000 глупака гласуват за идиота Борисов! Борисов избяга от НС. Сега Борисов избяга от МС. Накрая и от Бай Ставри, Борисов ще избяга при Мата Хари някъде в офшорен рай!

Тук само Агенции и Комитети, а всичко тъне в тиня..

Откакто Кривоустия Киро се намеси и на Капитан Андреево нещата тотално са ос...ха.Как преди години всичко вървеше нормално и нямаше забележки за храните .Няма в кое да не се е намесил и то да е на прав път.

щото никой не го проверяваше. Не се прави на умен бегай да тролиш другаде.

КОй не е имал забележки, ти купувал ли си скоро турки плодове и зеленчуци. Купи и яж пестициди на килограм!а

Този Вълчанов не бих го пуснал във фирмата даже да мие тоалетните, пълен некадърник.

Gugnelid

Въпрос към БАБХ - защо България е най-големият вносител на палмово масло?

Поредната кукла на конци на Харвардските измамници. Прав му път.

Питайте бе хора , преди да назначавате подобни звезди. ози беше известен в Хасково с торбичките , които вземаше по магазините.

Ще гледаме Шенген през крив макарон и все Рюте ще ни е виновен!

Шибани некадърници инкотумпета....

Що е туй "инкотумпета"?

Крайно време беше !!! Само какви боклуци яден.....не е за вярване !!!

Цирк.Ама телето е под друг вол.

Гълъби, Мунчовци, Боковци, Прасета и Догани са едно и също. Мафия и то руска. А мафията не пуска границите. После защо Нидерландия пуска дори Румъния, а България не пуска.

Кирч0 и Кок0рч0 пропусна. И шоп@рът Минч€в. И още знайни и не знайни х€рои... ;-)

Това пернато какво си позволява? И с двата крака е за затвора, заедно с другите надувковци! Абе гълъбе, вдигай гълъбарника и да те нями! Какви сметки разчистваш, а? Ще уволнява, мазен, зализан педал

Когато то го наблизвам, това прави ли ме пидал?

ТОЗИ ГО БИЛИ УВОЛНИЛИ ТА СТАВАЛ ДЕПУТАТ, ТА ТОЙ ТРЯБВА ДА Е В ЗАТВОРА БЕ МАЛОУНИЦИ!!

За боклуците които ядем и за които откровено лъжат че са мляко, сирене, масло, кашкавал, зеленчуци пълни с пестициди! Агенцията по храните е основен виновник за това.

Когато си се съгласил да си бърсалка на някой тези действия са ти познати... Незнам защо не си отворят широко очите властващите и не видят, че общата им безотговорност която се вижда от българите няма как да бъде забърсана с някакво уволнение на поредната пешка

Същите чиновници като КЗП и КРС сто пъти пиша жалба срещу А1, че не си спазват договора и курец по цел ден си чешат тaшaците тез хемороиди.

Толкова често сменят хора на ръководни длъжности в тази и подобни държавни структури,че вече не мога да му хвана края кой по време на кое правителство е бил назначен,кой от кои е....Предполагам проблема идва от това че няма редовно правителство за по-дълго време.

Уволняват го и става депутат. Сладка работа. Дори и да има някакви нередности или престъпления доказателства годни за в съда няма да се намерят, ще се вдигне малко шум и всичко ще си улегне, заплатата ще си върви и така.

Бушон, а работата е свършена..

Може и затова да не е свършил работа. Все пак че е уволнен по искане на земеделието, може би показва точно обратното, че е искал да си гледа работата.

В тази агенция има още народ за уволняване. Да си спомним лятото на 2018 г., животните в Странджа, свинската чума, унищожаването на толкова много животни, притеснението за стопаните им и т.н. И още какви и колко поразии бяха готови да извършат тези от БАБХ, в името на какво и по чие нареждане. А колко директори се смениха от тогава!!!

Пропуснах кравите, и пилета, кокошки носачки, които постоянно биват унищожавани. Изобщо тези от БАБХ на кого служат? На нашата страна или на чужденците?

Както виждате. тези които се опитват да служат на България, а не на чужденците, го уволняват лайна като Кирчо, кокорчо и Лорерчо!

В България трябва да се внасят само Испански и Италиански домати, не Македонски! Ябълките в Кауфланд трябва да са Испански или Полски и т.н. Да ви сера на Промяната !

Шенгенски стрелби между турски и холандски домати:)))) Скоро турските домати ще влизат само контрабанда - всеки мигрант с по една раница домати:))))

Pribarzano, no niobmisleno rishenie

3 въпроса: С какво точно ви подобри живота въпросната агенция, като ядем най-лошата храна в целия ЕС? Колко човека са на щат там? Какъв е годишният им бюджет?

Припомням, че тия хора ползват безплатно карти за градски транспорт, не плащат зони (имат си уговорка със скобаджиите) и ползват куп други привилегии, на гърба на бюджета.

и какви други и изобщо за какви привилегии имате предвид.... или само да кажете нещо по темата.

Заради Шенген. Не можел да лъже и манипулира.

Можеш, можеш...

Ядем най-голямото боклуци в Европа. От всички на хранилката, тая агенция трябва да в закрият първо.

Ами военните си измиват така ръцете с по-нисшестоящите. Ще уволни и преназначи няколко човека и ДА свършили си работата ПРЕД обществото. Който може по-добре да лъже и манипулира НЕГО го държат.

тая агенция всичките са за уволняване . пълни боклуци ядем - тия само гледат етикетчета

Тоя не изкара и два месеца.Корупция и при Гечев.Но него кога?