Директор на училище шофира без книжка и пиян из плажа в Кранево

Мъжът няколко пъти е ударил автомобила на собствениците на плажно заведение

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези случаи са за затвора! Крайно време вече е България да хармонизира законите си с тези на цивилизования свят. Това няма да реши всички проблеми, но теябва да се почне отнякъде.

Братовчед му дошъл да го арестува, щото на село е така.

е па то у нас книжка кола не кара...

Тоя що го снимахте бе. Цял плаж там. Децата ви играят на пясъка. Да го бяхте спукали от бой. Директно. После колата във водата и чао. Ама бой до припадък. После го снимайте. Като стане на коледна елха посред лято.

вкъщи, на дивана, с лаптопа. Ако си там ще си затраеш, че като ти заведат дело за средна телесна повреда ще ти се доплаче. А тая история с убийството и потопения джип е за 13 годишни.

страхливец

от 2916 г

kajete mu imeto na toja kaput lajnjan

Още ли е директор на училище? Щото вече сме 14-ти. Още ли е на свобода след опит за убийство на плажа? А за шофиране без книжка? А на возило без регистрация? А за причиняване на имуществени вреди? Значи точно ей тоя сега трябва да го направят за пример и да го разкостят с обединение на всички присъди по всички нарушения.

на свобода е и е директор; тва е бугаристан бе, ти къде си мислиш че се намираш...

Като всички на ключови позиции в това мизерно селце са му я роднини, я приятели с които вечер си пият, как да бъде.

Вавилон 5 и Винпром ,българи рогачи

Този го чакат да убие, да ви пикая и на законите и на съдебната система и пикливите прокурори.

положение има само един изход, всъщност няколко, кулата, калотина, терминал 2 ....

Имало да става !!!

Никога не съм ги обичал учителите, защото докато са студенти я карат само на алкохол и наркотици, и се шибат като за световно първенство. А като се дипломират стават морални и учат децата ни на морал. И това се вижда и в новината.. Безобразие

Пиянството на един народ. Ето го истинско лице на България. Пиян, залян и скъсан като цървул. Ето какви хора възпитават децата ни.. Печално

Директорите са към администрацията, а не към учебния процес. Не е помирисвал класна стая от десетилетия.

бахти и пияните калинки, нямат изчакъртване. Още е директор, след толкова проблеми с пиянствата му. Не 2 ами 10 служебни правителства са необходими, за да се върнем поне на нивото преди Толупа.

Ама циганин ли е, или пак българин?

Като е герберски боклук етноса няма значение. Вижте изборните листи за местното самоуправление, той е в тях. пп гроб трябва да бъде изчегъртана!

Кво го тормозите чуляка? Плажната ивица не е част от републиканската пътна мрежа, така че може да си джитка там с жипката пиян като талпа колкото си иска! :)

Само че не може да стигне дотам за да си джипка. Изобщо, след като няма книжка за пиянство да го превъзпитат малко на топло докато още не е сгазил някой.

На сюжета на филма Революция Y

Този е прочел какво стана с убиеца на Милен Цветков и си е казал "Я го мога бре"!

Този път какъвто и "гръб" да има след като се води осъждан(за да образуват дело са му взели кръвна проба и са "върнали" времето назад умножавайки часовете от престъплението по 0,15 промила на час и са били над 0,5 при повторност) за същото няма да е повече директор,тъй като от затвора няма как да е!Още след условната първия път е трябвало да го свалят от поста,но явно никой нищо не контролира.И все пак е когото хванат,но този е направил всичко възможно да го хванат.

Що бе, в затвора може да си преподава на себеподобните. Те ще му преподават физиология на кожен ваксинатор.

Гагаузко ако ! Този в затвора само да го държат докато не пукне !

Шопе, не така с рогата! Ща таковам в столичанина!

Играч нормално той Баце се изживява като мутра от 90те ,а беше даже министър председател върти джипка и спи с пистолет, пък какво остава за един директор на провинциално училище. Всеки иска да е мутра щом това се промотира :) от бацетата горе.

Протестърче, непостигнало нищо, стряскаш ли се на сън? Я погледни под леглото. Ама всяка вечер гледай че баце може да те гони даже и в спалнята.

Ефективна присъда! Моля!

Абе кво толкова е направил човека, повозил се по плажа. Айде не го тормозете.

конфискувайте му колата

Тоя е учил присъствено!

Нека позная. Калинка на ГЕРБ???

Обаче нека аз да позная. Платен трол? Познах нали?

Ти си знаеш, ти си от там!!! ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХ

По непрекъснатото повтаряне го познах. Само че тия дребни стотинки дето ги взимаш за да пишеш платени коментари съвсем скоро няма да ти стигат за нищо.

След 30 години, на толкова много "свобода" и "демокрация", като какво друго може да се очаква? В тая държава опростачването, циганизацията и чалганизацията, се нещата, които търпят най-стабилно, и най-голямо развитие. Ама всичко е точно. Това са видими резултати. Да живее во веки веков Богът Слънце Винету Първи Банкянски - Тулупа, и неговите изключително търпеливи и тъпи поданици. Ураааа....

Vid.,x

Страната на платените коментари и глупаците. Например според този платен коментар по-нагоре човек би останал с впечатлението че от 30 години управлява една партия или по-точно един човек наречен Бойко Борисов. Същевременно от същия тоя платен коментатор се хвали един от най-големите изпълнители на чалга, човек който престъпниците от 90-те години направиха богаташ-Слави Трифонов.

Най-големия! Покажи на тези бечори, как се кара, как се мачка, как се плува... Истински БГ мъж! Пиян, зад волана и гази - българския мъж е мъж, когато е пиян!

Това е нещо като абитуриенското изперкване в края на учебната година, но директорът си го прави преди да почне. Пълен идиот!

Абе аз се бъзикам, но нещата може да са много тъжни. В Кранево има само едно училище (цитат): Помощното училище в село Кранево е основано през 1961 г. В него се обучават ученици с умствена изостаналост и множество увреждания от първи до осми клас

Демек Цветан Цветанов може да им е патрон! бухахахахахахахахаха

Пич, първо "чукай на дърво" за темата с изостаналите деца ... А за другото: ако беше прав след изхвърлянето на Цв.Цв. би трябвало да дръпнем яко. Аз ли не съм разбрал ... или нещата и след изхвърлянето на Б.Б. май пак не се подобряват? Да не се окаже, че ние като цяло сме нещо "криви"

Кое е това училище да знам да не си водя децата там? И още нещо: учителите май само могат да искат все по-големи заплати, но работа... никаква не пипват, а? Ето такива са ни всички образователни работници, които уж градят бъдеще на нацията ни... С такива будители... еми такова бъдеще...

Айде успокой се малко...

От един пиян идиот тръгна да хулиш цялото учителско съсловие... Нека отгатна, не си бил от добрите ученици в училище и сега то ти е виновно за всичко?

Предполагам е директор в някое училище, където ученици има само в отчетите за статистиката...

Какво значи "не е регистрирано, въпреки че има номера"?! Wtf?!

Много са вариантите - чужда табела,да не от КАТ,но е достатъчно да не е регистрирано по стари спомени един месец след закупуването му в КАТ,по-преди бе 14 дни и наказанието е до 1 година или глоба от 500 до 1000.В негов интерес е да е лишаване от свобода,което ще бъде "погълнато" от другото наказание от 1 до 3,ако му е за първи път или до 5 ако е за втори,то ако е за втори ще е ефективна присъда,също и води ли се осъждан.Няколко месеца ще е плюс глоба евентуално,но може и да ня наложат.Както се споразумеят с прокуратурата.Луда работа.

Какъв е тоя собственик на плажа? Плажовете не да ми държавни?

Schilo

Кранево не е ли в Добричко?

Да се беше удавил с пробитата си кошница поне, ама къде тоз късмет!

Да беше изгазил безполезните български овце по плажа, ама де този късмет...

Тихо бе, руска подложко

От ГЕРБ е нали. Не е разбрал че неговите вече не са на власт.

От пилотите на Шабла е, мунчовец.

Кофти стечение на обстоятелствата, нарушил е почти всички правила за движение, НО вече са му взели книжката, няма какво повече да му се направи, ще го пуснат поживо поздраво и краневци да имат едно наум като му видят нерегистрираната кола.

Има какво - да му приберат кочината в районното, колко такива гният пред всяко! И за хулиганство могат да го осъдят, и по други състави на НК най-вероятно...

Въпросът е дали някой ще се занимае въобще със случая. Дали няма да се проточи, ако има дело и после да го оправдаят. Още повече, че той е отричал, да е шофирал.

Ще извади едно видео как е бил на мач и чао.

Избил е кочината!

Директно в затвора, няма друг начин да го спрат този човек. Очевидно е алкохолик в последна фаза, тоест не може да живее трезвен.

Напрежението в образователната система е огромно, учителите напускат масово, останали са само тези в предпенсионна възраст, мъже почти няма в училищата. Това е най-унизителната професия в България - бедни, болни и недохранени учители.

Глупости от края на миналия век. В момента учителите са добре финансирани, разглезени, мързеливи и масово некомпетентни. Свободни места за учители има само по селата, а в градовете се заемат основно от свои хора по партийна или семейна линия. Никой не напуска, даже пенсионерките стоят до последно, защото парите са добри, свободното време и отпуските - без аналог, а изискванията никакви.

Ако Ви харесва, защо не станете учител?

А ако на теб не ти харесва, защо не смениш професият?

Евала на човека! След ковид кретенията и другите идиотщини просто е олабил!

Този е готов за служебен министър. Мунчо, не зяпай, а го назначавай. Ще разводни скандалите около Канадеца, Цъкльо, Дамаджанов, Минетков, Кацарчето и Културиста. Абе цялата служебна глутница.

:))) Мога да го разбера човека - утре е 15 септември, започва учебната година, предстоят срещи с ученици и техните родители.... Как да не се напие човек! Утре като е махмурлия по-лесно ще се справи с обхваналия го ужас...

Чукалясвам го на момента. Направо ще му направя квадратна на тоя. Насраният му джип ще го паркирам в морето.

При унизително ниските заплати в образованието хората изключват. Почти всеки учител е с голям кредит взет за да може да се храни и живее. Унижението е пълно и на всички нива. Радвам се, че напуснах тази сфера преди 15 години.

От 01.01.2021 г. минимална основна заплата за учител - 1260 лв., старши учител -1300 лв., главен учител - 1350 лв. Има и добавки към основната заплата. Може би не е достатъчно висока, но не е унизително ниска, нали? За сведение основната заплата на служител с висше образование (трета категория труд, т.е. по КТ) в едно министерство (няма да уточнявам кое) - минимална-907 лв., а максимална -1198 лв.

Не разбирам тънките шеги и насмешките... Алкохолизмът е страшна болест, разрушаваща личността на употребяващият и съсипваща животът на всички останали покрай него. Не пожелавам на никого да се сблъсква с този ад.

Не е казал, че е алкохолик. Повечето и катастрофи се правят от натряскани хора, които не са алкохолици.

"На този човек не му е за първи път да минава през плажната ивица, а от полицията ни обясниха, че няма шофьорска книжка заради употреба на алкохол" Повярвайте, за един два пъти лека почерпка, не се отнемат книжки. Систематичен проблем. Това е една от типичните черти на алкохолика. Непрекъснатото влечение да се качи на кола, пил, дори и след поредното отнемане на книжката. Без съзнаване на опасността, за него и околните. Посред бял ден. С глупава цел- да влезе в морето.

Бойко е виновен! И Гешев - тоже!

Много от рано се е подкарал директора. Да потърка наровете в ареста, другият път ще се замисли... Боже, Боже!

Не, няма. Алкохолизмът изключва мисловната дейност

Корупцията ражда беззаконие

ВСЕКИ ВТОРИ Е ПИЯНИЦА ТАМ :))))))))))))))))))))

Ем, сега ще е безработния директор.

А дано, ама надали…

Кой да се навие да е директор на учишище в Кранево