Пиян училищен директор с джип шофира между кърпите на плажуващите в Кранево, за да стигне до водата. Преди това мъжът удря няколко пъти автомобила на собствениците на плажно заведение, съобщи Нова телевизия.

Инцидентът е станал на 11 септември. 

Свидетелка разказва, че първоначално се е чуло как джипа удря други коли. Оказва се, че няколко пъти е ударил автомобила на собствениците на плажно заведение.

"Спря преди водата, каза на една жена да махне играчките на децата, защото са на пътя му към водата, тя отказа. Той излезе от колата. Беше видимо в нетрезво състояние, залиташе и едва говореше. Разбута играчките, качи се в джипа и тръгна. Караше доста бързо", обясни Галина Николова.

Снимка: Нова телевизия

Жената подала веднага сигнал на тел. 112 и на място са изпратени три патрулни автомобила.

"Разбрахме, че въпросният водач на джипа е жител на Кранево и е директор на училище. Не мога да кажа дали в Кранево или в населените места. На този човек не му е за първи път да минава през плажната ивица, а от полицията ни обясниха, че няма шофьорска книжка заради употреба на алкохол и превозното му средство не е регистрирано, въпреки че има номера. Явно впоследствие са го задържали, той е отричал, но са подадени три независими сигнала срещу него. Сега предстои дело във Варненски съд", каза още тя