Коментари - Dir.bg стартира дебата за Зеления преход - разговор със смисъл и с продължение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Въпросният „екостикер“ не е регламентиран в закона, а е въведен само и единствено с Наредба Н-32 на транспортното министерство, което логично поставя и въпроса дали въвеждането му е законосъобразно. И ако не последва адекватна реакция от МТИТС, то логично ще можем да отнесем въпроса както до Върховния административен съд, а така също ще го поставим и пред 47-то Народно събрание, което със съответна законодателна инициатива ще може да премахне този абсурд!

Да го тура на целия запад барабар и на демокраацията такова нещо нема.Бедният си остава беден.Дано децата ни или внуците да поумнеят.

Само глупости от " елитни " номенклатурчици " И защо винаги се започва с нас , опитното поле на света ?!

Без работеща индустрия нама планета. Има пандемия на глупостта.

Това не беше точно дебат. Просто "сипваха" истината от трибуната. Като при соца ...

То хубаво ама всичкото мара втасала само не се сресала....

Няма зелен преход - има огромна и чудовищна манипулация на зелени и червени терористи и анархисти за унищожение на обикновените и нетунберговани нормални хора.

Какъв зелен преход - как може да има пазарен механизъм в среда на монополи и спекуланти

Господа и Госпожи, Тъй наричаните Зелен преход и Зелена сделка са поредната АВАНТЮРА на Ексцентрични Групи и Властващи и Поредния Глобален Див Комерсализам! Това ще е Поредното ЗАРОБВАНЕ на гърба на Бедния ни и Измъчен Български Народ! Човешките Дейности могат да Имат ЛОКАЛНИ въздействия на природата Но НЕ и ГЛОБАЛНИ ! ГЛОБАЛНИТЕ са ЕСТЕСТВЕНИ Природни ПРОЦЕСИ на които Човечеството НЕ МОЖЕ да Влияе!!! Опази БОЖЕ Българите и Света от ПИШМАН Учени и ИБРИКЧИИ Управници!!

Чета коментарите тук, слушам какво си говорят хората. Няма нито един, повтарям, нито един нормален човек, който да се връзва на измамата, която един много тънък, но много тъп елит, натрапва на света. Вече се каза—лъжата за необходимоста от зелена сделка, лъжата за някаква си пандемия, лъжата, че панетата умирала и затова вече нямало нужда да имаме собственост и пари. Тези, които поддържат дискутираната нахална глупост и откровена идиотия, са единствено нищожества, компрадорски сикофанти, които с усърдие се подмазват на тъпаците от елита, та дано този елит да ги остави още малко на власт. Централната власт навсякъде из западния свят, включително и в България, е в ръцете на тази много долна пасмина, която обаче, никой не може да помръдне, защото зад нея са войски, затвори, атомни бомби, частни световни медии и всичко останало гадно, използвано срещу човечеството, в името на неговото подчинение. Положението е неспасяемо. Нищо не може да се направи по въпроса, защото тези вече са разложили обществата на запада (за Китай вече се каза, че там не им потръгна и няма и да им потръгне) и вече даже и отшелник като Иван Рилски няма да ти се позволи да бъдеш. Този път, след няколкото несполучливи тоталитарни опита през двайсти век, най-накрая успяха, постигнаха си целта—западният свят, западната цивилизация, са свършени.

Аз знам къде е измамата и на мига ви казвам, че това е ИЗЦЯЛО ВЪВ ВРЕДА НА ХОРАТА, не защото да е ЗЕЛЕНО е ЛОШО, а защото това в случая е прикритие за отнемане на ЕНРГИЙНИЯТ НИ СУВЕРЕНИТЕТ и отваряне на ценовата бездна. Ако някой искаше да ви прави живота по-добър, нямаше да ви гони с ВАКСИНИ, ВИРУСИ и ЗЕЛНИ измами, а щеше да ви БУТА СТАБИЛНО към ПРИРОДАТА, ПРИРОДПОДОБНИ ТЕХНОЛОГИИ и МЕДИЦИНА, ЕНЕРГИЯ ОТ ЕФИРА или ВАКУМА. Мдааа

Ще стоиме гладни и на студено, но пък ще сме "зелени.

Dir.bg стартира дебата за Зеления преход - разговор със смисъл и с продължение - директен преход към ада !!!

Само построяването на всички бликове на АЕЦ ще ни спаси. И трябва да се изпратвт учени да участват в разработката на реактор зс студен синтез, а не писле да откриваме топлата вода на огромни цени. Инвестиции в газ при условие, че ще се затворят и те са безсмислени. По-добре докато станат готови АЕЦ да се горят нашите въглища.

Толупа не разрешав.

Започват се дебатита както всяко начало в "прозореца на Овертон" . Вече знам в какво ще се изразява тази "зелена " сделка- всеки ще ще бъде затворен да живее и работи в един радиус от 6-7 километра. Без право на автомобил( който замърсява), без екскурзии ( които замърсяват) Без месо ( животното отделя газове). Забравете за самолетни полети ( само богатите психари ще имат право на това защото ще участват в конгреси в които ще решават "глобалните" проблеми, след които ще трябва и да почиват по екзотични места. Техните самолети няма да се водят замърсители). Ще имате право също и на 5 кила дрехи за годината плюс чифт обувки. И ще бъдете щастливи ако не ви сложат и кослородометър на устата за да си плащате дишането.

А тези "дебатьори" са само за замазване на очите на овцете. Решенията НЕ СЕ Вземат от тях а се спускат отвън!!

Евала за коментара, аз отдавна пускам инфо за Овертона и тук в дир форумите, но по повод ковидарската измама, но Овертон сега ни го придживжат и тук. Ето за който незнае какво е това ПРОЗОРЕЦ НА ОВЕРТОН . Чували ли сте някога нещо за „Прозорецът на Овертон“ ? Ако не, то ви препоръчвам да прочетете за тази технология служеща безотказно за лесно ЛЕГАЛИЗИРАНЕ и НОРМАЛИЗИРАНЕ на всичко НЕНОРМАЛНО, каквото ви хрумне в това число и ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА ВАКСИНАЦИЯ С ИСТИНСКА ВОЕННА ТЕХНОЛОГИЯ НА DARPA+PANTAGON ЗА ДИСТАНЦИОНЕН КОНТРОЛ И МОНИТОРИНГ ОТ ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ, КОЯТО ИМА ЦЕЛЕНАСОЧЕНИ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ ВОДЕЩИ ДО СИЛНИ УВРЕЖДАНИ и СМЪРТ С ЦЕЛ ВАКСИНАЛНА ЗАВИСИМОСТ И ДЕПОПУЛАЦИЯ! Същата технология 1:1 се използва, за да ви пробутват и КЛИМАТИЧНИТЕ ЛОКДАУНИ, КИБЕР ПЛАНДЕМИЧНИТЕ ЛОКДАУНИ, новото ""нормално"" на джендъризма и 50-тия пол, ПЛАНдемиитЕ(ще има още) с дресиращите им мерки, наморници, задължителна ваксинация и "зелени" ковид сертификати т.е. военните технологии за деморализация, ментален контрол и депопулация(редукция) на населението, и куп други, като все едно, че са филиики с мед и масло! … Научете се да виждате как стъпка по стъпка се следват именно Овертон принципите. Затова ви препоръчвам да ги изучите добре, за да не ви водят за носовете с тази коварна психо технология. https://bit.ly/Overton-Window https://bit.ly/OvertonW2

Дайте научно обяснение докъде ще ни доведе зелената сделка ...

С вятърни мелници и фото клетки икономика не се прави.

Това се случва, зашото я няма вече свободата, Санчо.... Погребахме си бойните копия...

Глобалния зелен комунизъм, преди имаше къде да избягаме, сега се налага повсеместно.

Това са пълни глупост на европейските бюрократи. Какъв е смисълът от зелена Европа когато Китай, Русия, Африка, Южна Америка и голяма част от Азия ще продължат да замърсяват планетата. Досега се доказва, че енергията от ветрогенераторите и соларните станции са много скъпи и неефективни. Всичко това ще бъде платено от всички нас и ще забави подобряването на живота и стандарта на живот. Изпратих

И не го мислете. :)

_stankow

А Европа ? България да си затвори мините, а Германия в същото време пуска "Северен поток - 2". 60 милиарда куб. метра газ годишно. Че газът нали също е въглеводород, нали също изгаря до въглероден двуокис ?

Нито един Физик нама или специалист по енергиини източници !!! Пълни смешници! Естественно, че приключихме като Държава !!!

Толкова от организатори като дир-ниците

На снимката е Мария Габриел... съмнявам се тя да е провела разговор със смисъл някога в живота си.

Не знам как очаквате от двама военни на чело на държавата, за които енергетика е да крадат от ГСМа на поделението, да ви решат такъв сериозен проблем като спеколативните цени на тока в момента и Зелената сделка?!? КъФ народ сте, нинам!

След 12 години пост и молитви !!! Олигархията си върна властта, по гладна и отмъстителна отвсякога !!!! Без избори !! Но зад юмрука на фигуранта й !!! И НЯМА ДА Я ПУСНЕ БЕЗ КРЪВ !!!

Мунчо ке падне.

Такъв нема. Толупа падна веке.

Вие го дебатирате, ние ще го плащаме, чрез завишената инфлация, допълнителните данъци и такси.