Коментари - Dir.bg представя: Специален празничен епизод от "изДИРени истории" на 3 март | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ролята на руснацити в РУСКА-турска война, а за българите тя -Освободителна старателно и "безкористно" се унищожава от паметта и съзнание на народа, особенно сред младите за да не остане нищо след време. По-миналата година посетих на 3 Март празник в детска градина в Овча купел в гр.София и там благодарствените думи съвсем заслужено и уместно бяха произнесени за опълченците и нито една дума за руснаците. Децата да свикват с полу-правда.Така както са тръгнали нещата проблемът да не помнят ролята на Русия ще бъде решен след време , но как ще решат проблемът с название на историческо събитие, което се казва Руско-турска война? Да махнеш думата "Руско" - не става, тъй като остане думата - " турска", а да остане само "война" - пак не става, тъй като е абсурдно, а и документите не можеш да ги изгориш в името на цивилизационен избор. Дилема.Но ще я решат, ако се напъват дълго време. Успех.И забвение ... на съвест и честта.

Ако никога досега не сте ходили там си размърдайте дебелите задници и отидете.Ако имате деца е задължително! Едно,че е история а е и много красиво.Остава за цял живот като спомен.

Виж по бихме празнували ЕС, че ни освободи от Бг чума, безработицата - глад на дечица и ... 1944

Чумния , от какво можеше да ти освободи ЕС сега , ако тогава без окупаторката Русия теб ти просто няма да има физически, топонимически, политически, културно. А къде тогава беше Европа? Ах, да, тя тогава бършеше сълзи на съчувствие, а после пречеше на Русия тя да довърши работата си с узурпатори. Ти си наистина увреден нравственно и умствено, щом помниш само вчерашен ден, но си забравил подвизи на българските герои .Ти не си им оставил място заедно с руснаците в освободителната война.Може би затова такива като теб сега се опитват да изтрият имената им от учебниците.

Свободата, свободата...ама кои са освободителите, нито дума. Да не разсърдим най- милата нация в света, американската.

Не празнуваме 3 март, защо ли. Защото през турско баба ми са били 9 деца и всички много заможни, а днес младите иди и се увери... Раково болни, с Удари и много болни млади хора... Лично съобщение

Привет цензуре! Истината за руското иго боли, нали! Истината за убиеца на Левски боли, нали!

Такива като теб трябва моментално да бъдат въдворявани в психиатрия.

Трети Март празнувам със свинско и винско.

Защото си свиня !

стига с руски празници....

PEYTSCH

На Празника ВСИЧКИ депесари да са най-отпред на колене и с наведени глави !!! Зад тях да са хайдути в народни носии и извадени саби...