"Дипломатическият балет" удари на камък: В Москва не бе постигнато примирие в Либия

Едната воюваща страна не пожела да седне на масата с другата, която на свой ред отказа да подпише споразумение за спиране на огъня

Обратно в новината

Коментари - "Дипломатическият балет" удари на камък: В Москва не бе постигнато примирие в Либия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Либия е резултат на американската агресия, като Арабската пролет. Където е влязла Кока-Кола, трев не радте. Първо пише Кока, а след това Кола

Не може да има мир в Либия,докато не бъдат разоръжени в Триполи, всичките ислямски милиции на Ал Кайда, Идил и др. бандитски формирования.Няма как ! Хафтар е прав ,че с терористи няма да преговаря.Колкото до законното правителство в Триполи, то е правителство само на книга и е неспособно да управлява, като такова.При това положение,най-добре е Хафтар да продължи победния си ход ,за да изчисти страната от всякакви разбойници и да настъпи мир в Либия.

Законното признатото правителство е в Триполи. Хафтар е руска марионетка и е поддържан от ихтамнети и вагнеровци. Законно избраното правителство покани Турция на помощ а руснаците са нелегитимни и поддържат противника Хафтар. А иначе Русия и русофилите много обичат да говорят за законност.

Законно признато от кого? От същите, които незаконно (без мандат на съвета за сигурност на ООН) бомбардираха Либия, помогнаха за убиването на Муамар Кадафи и сега се чудят, как се забърка тази каша?!?!

Целта на руснаците е в Близкия Изток да има постоянно напрежение и бежански вълни към Европа и те правят всичко възможно да ги стимулират.

руската кочина цъфнала и вързала тръгнала в други държави да се меси..ха.ха.ха

Навремето Ватикана създаде исляма, за да противопостави араби с/у юдеи, днешните западни управници създадоха ислямистите (ИДИЛ и пр.). Т.е. борбата за власт и контрол върви с пълна сила от зората на писаната история на човечеството.

,кофичка с мокър пясък и една клечка, това ти трябва,като за начало...

Да се оправят руснаците и турците в Либия. Тръмп трябва да изтегли американците от Ирак, Афганистан, Сирия и да ги остави в ръцете на Русия, Турция и Иран. Това би застрашило не само техните интереси в раойона, но и сигурността на трети страни, Израел, Саудитска Арабия, Кувейт, Емирствата. Трябва да се търси начин да бъде защитена тяхната сигурност, без присъствието на западни военни сили в Сирия, Ирак и Афганистан. Ако намерят решение на този въпрос, Запада ще получи предимство, а Русия, Турция и Иран ще бъдат вкарани във свръх разходи, за които не са готови и трите страни, особено за дълъг период от време!

Абе вие още малко и залъка от устата ми ще вземете . . . Че нали точно с това "международно признато от мен правителство" вече 6-та година зареждам цяла Италия и Европа с "инженери" от цяла Африка.

Кадафи предупредил Т. Блеър, че свалянето му от власт ще доведе до ислямски екстремизъм на Запад. Уви! Алчността на западняците надделя и отвориха Кутията на Пандора... А журналистите ни поднасят дипломатически БАЛЕТ...

Навремето шах Реза Пахлави участвува в построяването на магистрала Тракия. СО-МАТ беше с най-голям терминал в Техеран,а по принцип бе най-голямото транспортно предприятие на Европа. Американците го свалиха и докараха аятолах Хомейни техен агент от Франция.

Всички във властта, на Иран са агенти на МОСАД и ЦРУ.

"Русомразците са башибозука на Англията и Францията, заради които 5 века бяхме под турско робство. Те продадоха България и затова ще страдаме докато ги има "

Тия ще ни освобождават ли ,или ще играят балет

Срещу просташкия руско-ислямистки режим. При положение, че от ноември до сега властите са разстреляли 2000 души. Ето това са хора. Каква разлика с препиканите руски курвета КГБ и вежливия

Вас какво интересува москво

Са решавали и съдбата на България преди време Добре, че вече сме член на НАТО и вече има кой да ги удря през крадливите руски ръце

И решили че българите трябва да живеят и да имат държава. Сега ако четат предателите като теб какво пишат, навярно ще съжаляват че са проляли кръвта на руския войник за да спасят подобна сган от ятагана.

С цел, разбира се всички славяни да бъдат обединени под властта на руския цар. За лош късмет обаче в България се оказало че не всички българи са проститутки като теб. Някои казали, че пикаят на панславянската идея и искат да запазят националната си идентичност. Няма начин да нямаш роднинска връзка с яркия предател дядо въльо. Прабаба ти със сигурност му е била внучка и оттам е закърмила предателската руска нишка в жалкия ви род.

Заглавието лъже! Примирието се спазва, преговорите продължават. Не били седнали на една маса, е и? Утре ще напишете, че не се били разцелували кат Тато и Брежнев едно време...

Много силно казано. Касае за за нахални и безочливи прислужници от рода на лавров, която главна заслуга е настройването практически на целия свят срещу Русия. Та тези нагли слуги решават съдбата на страна, с която бабите им нямат нищо общо. Но може това е целта на следващия окупационен референдум.

Лавров! МОСАД И ЦРУ.

Едната от страните ще мисли до сутринта. Разбирам, че принципьт ви е "претаковай другарчето", но още рано да се радвате

"В Москва не бе постигнато примирие в Либия".... Последно - в Москва или в Либия? Ще се намери ли най-после журналист с грамотност от четвърти клас?

Италиянчето Конти, да каже Саади Кадафи още ли е собственик на Перуджа?

наистина се изпедерасти: една криза не могат да направят, без да се "договорят", една война не могат да нпаравят, без да подпишат "мирно" споразумение. а какви кризи имаше едно време ... и какви войни! изпедерасти се света, верно!

Тъпо ти се е получило

като сме от село, да не сме като вази от градовете - да купуваме доматите с колците у кауфланд ?!

толкова много са затънали и "богатите" и "големите", че даже ги е страх да продължат да грабят ккато правехо до сега - чрез "кризи" и чрез "войни"

Отново фалшива информация.Конференцията не е завършила !!! Западната агенция пише буквално думите на Лавров : „ Документа за съглашението бе подписан от главата на правителството на нац.съгласие на Либия Файез Саррадж и главата на висшия държ.съвет Халед Мишри. Маршал Хафтар и председателя на депутатите в Тобрук, Акил Салех ще подпишат във вторник „

Примирието е факт. Просто Хафтар е поискал време да изясни на поддръжниците си примирието, който ще е основа в Берлинската среща.

"Дипломатическият балет" удари на камък: В Москва не бе постигнато примирие в Либия - каква радост, че няма примирие под егидата на Москва !!! Но пък Вашингтон са миротворци и то какви - където стъпят и там остават за винаги !!!!

Ако Либия не се разпадне на поне 2 държави, един ден ще има паметник на Кадафи на централният площад в столицата. Може да е бил диктатор, но е обединил типажи, племена и лидерите им в държава, която сега и Путин не може да слепи.

Паметник има край летището. Там се събрали, превзели Триполи и унищожили държава с демократични наченки. През 2002г. бях там и все още имаше следи от европейското влияние под което са били диваците.

хафтар съвсем скоро ще отпътува при солеймани! което ще огорчи безкрайно нашите русолюбци!

Балерината се подхлъзна и се наниза на рязаната бургия .... стотина пъти .....

Грознотии никой не ги трие, нали?

Мен пък мноо ме кефи !

На смимката мазната морда на Пусин със затворените малки дръпнати очички.

или разплетената дамаджана на Джонсън. а за Помпейо дори не си помечтавай.

плюс неотговарящо на объркания текст заглавие и подзаглавие. франс прес и те взели-дали.