ВМРО срещу антифашистите и БСП: Да се върне името Цариброд

ВМРО смята, че градове не трябва да носят името на Георги Димитров.

Обратно в новината

Коментари - ВМРО срещу антифашистите и БСП: Да се върне името Цариброд | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поздравления на ВМРО! Никоя друга партия не се противопостави срещу антибългарската и предателска позиция на наследниците на БКП.

Комунист равно на путинист равно на русофил равно на лайно.

Виновниците за българските загуби са тръгнали да печелят внимание с името на човек, когото поне полвината свят признава за голяма личнист в борбата срещу фашизма.

За Гошо Тарабата ли става въпрос!?Не беше ли тоя един налудничав пияница, който големия хитрец и дипломат Тито, хитро подлъгваше!?Гошо Тарабата да предаде българската част от Македония /тоест Пиринска Македония/на Тито, а Тито да му даде поста ръководител на Балканската федерация!?Тарабата започна веднага зверска антибългарска кампания, при която неговите комуняги убиха хиляди българи в Пиринска Македония, които не искаха да се впише в паспортите им "македонци"!Всичко набързо приключи, с характерната санкция на "Бащицата на народите", който никак не обичаше ситуациите, някой да се прави че играе "тънки игри" и той да не е композирал всичко, от А до Я!? Налудничавия пияница Тарабата бе привикан на спявка в Сочи и изведнъж се оказа, че трябва много набързо да му струпат "мавзолей", само за една седмица!? Още големи камари кучешки продажници , като Гошо Тарабата, с български имена, върлуват и днес из България!? Петимни да помогнат за разпокъсването и ликвидирането и, от външни врагове и големи части от нея да попаднат завинаги като завоевания де на Турция, де на руската държава!?А ако случайно някак, би имало шанс, биха дали и още едни Западни покрайнини на сърбите!?

Да се смени името и на българския Димитровград ,а личните карти да се сменят ,когато им изтече срока !Човекът, който уби българската нация !

Комунистите доказаха ,че истински национални предатели ,измет ,която съсипва България !

Те ти, булка, Спасовден... Патриотчето Волен иска да преименува Мусала на Свети Иван Рилски; Герберчето Андрей Ковачев пък от години се бори да върне старото име на Благоевград - Горна Джумая. Мишоци...Кръвта си смениха, та какво остава за друго...

Безмозъчните и първосигнални нихилисти нямат свършване ,защо Сталин ли да го кръстим нещастник ...?

Аферим! Ашкоусун! Машаала! За близо 30 години "демокрация" никой не се беше сетил да направи подобна дивотия. "Патриотите" на Каракачанов обаче, се сетиха. Умници! Годината е 1933 . Никой още не е виждал уродливият и чудовищен образ на фашизма. Това ще стане след 8-9 години. Светът ще бъде потресен от фашистките концентрационни лагери и от зверствата на фашистите. Един българин обаче, още тогава разкрива истинската същност на фашизма. Неговата защита на процеса в Лайпциг е документирана до последната запетайка! И сега някаква формацийка наречена ВМРО със състав един файтон хора е против това. Тоест, те изглежда преминават в защита на фашистите. Колко хора са ВМРО? Могат ли като самостоятелна формацийка да влязат в парламента? Ако да, защо не го направиха?Каква представителност имат и кой им дава право да решават подобни проблеми! ИМЕТО НА ЕДИН ГРАД СЕ ОПРЕДЕЛЯ ОТ МЕСТНОТО НАСЕЛЕНИЕ, ЧРЕЗ РЕФЕРЕНДУМ! А НЕ ЧРЕЗ АДМИНИСТРАТИВНО- ПАРТИЙНИ ПРИЙОМИ!

България е била съюзник на хитлеристка Германия, затова тук антифашист е мръсна дума. Бойните групи в България са финансирани от Англия, у Вапцаров като касиер на ЦК са открити долари, участник в Окупационния корпус в Сърбия ми разказа, че на българските партизани американците са хвърляли от самолети сандъци с оръжие, дрехи и храна, затова партизанското движение е силно предимно в Западна България.

Вместо да си пъхат гагата в Сърбия, тези от ВМРО да стегнат министрите си да не се ослушват за турските граничали, преминали незаконно на българска територия и там нанесли побой на български гражданин.

Тия наште хубостници от всички замесени партии нямат ли си никаква работа вече, та и в имената на чужди градове се намесиха?! Нали решиха вече всички проблеми в опосканата ни родина, остана и в съседна Сърбия да се забъркват в спорове и на тях да им казват какво да правят! Що не се загрижат, че цените на хранителните продукти в Сърбия са по-ниски от нашите, качеството е в пъти по-високо, заплатите и пенсиите - също, градовете са чисти и спретнати като картинки, селата са богати и хората си работят земята, имат техника, имат традиции ... Сърбия има по-висок стандарт на живот като цяло и в пъти по-висок по отделни места, отколкото България, дори и след бомбардировките и ембаргото на НАТО! И армията им е по-силна от нашата - която вече я няма съвсем никаква, след като Путин им подари самолети, въртолети и танкове, заедно с резервните части за тях и въоръженията!

Тези решиха всички проблеми на България ...и сега се месят във вътрешните работи на чужда държава ...малоумници...

jingiby

Гошо Тарабата е национален предател, сърбоман, македонист, подлога на Сталин и сол-таш?к на Тито...

Днешното ВМРО е срам за България и историята ни. Явно последните инструкции на Решетников са да се правят на опозиция на БСП, заради страха от обедениние на проевропейските сили в България.

НЕКА ДА СЕКАЗВА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВГРАД ИЛИ КАРАКАЧНОВГРАД - Я СЕ ПОИНТЕРЕСУВАЙТЕ В КОЯ ДЪРЖАВА ИМА УЛИЦА ГЕОРГИ ДИМИТРОВ ??????????

вероятно в Масква:)

Дано хората там живеят все по-добре :)

БАЛКАНСКА ФЕДЕРАЦИЯ!!!!!! А, че Георги Димитров се е обявил пред цялата световна общност, срещу фашизма, това го знаят и демократи и фашисти и антифашисти, само ВМРО не го знае.А, пропро ВМРО, революционна организация ли е?

какво като се е обявил, някой бръсне ли го за слива, а Мавзолея защо го взривиха, изглежда Гестапо си отмъщава за подпаления Райхстаг:)

Безспорно е, че Георги Димитров е антибългарин и е нанесъл огромни щети на българската национална кауза, но нима Яне Сандански е по-малко тъмна личност!? Десетки са избитите български патриоти по вина и на двамата предатели, а ние славим имената им! Е, няма такава масова идиотия, като в РБ!

Те да си оправят абревиатурата! Какво им е "Вътрешното", че и " Македонско", а пък " РЕВОЛЮЦИОННО" в 21 век....Виж "О-то" може да остане, че и да се прибави още едно!

Да, това е причината в ада до българския казан да няма никой да го пази. В ЕС-демократичните столици има толкова паметници на противоречиви личности, че Георги Димитров е направо цвете. Между другото, Георги Димитров ДОКАЗА на нашите БРАТЯ ГЕРМАНЦИ, че БЪЛГАРИН НЕ Е ЗАПАЛИЛ РАЙХСТАГА (Георги Димитров е "първия брат" на Антонов). НАРОД се ИЗТРИВА, ИЗЧЕЗВА, ИСТОРИЯТА не може да се пренапише.

Герги Димитров не е човек, а ТАРАБА, нали са му казвали Гошо-Тарабата, защото е бил пияница и като се е напивал се е вдървявал като тараба.

Абе то и лидерите на политическите партии, не трябва да са сътрудничели на Държавна сигурност, ама...

Шило

Има ли такива?

Шило

Това, не е ли работа на сърбите? А българският Димитровград е построен точно по времето на незрелия соц от младежи- ентусиасти. Айде, Каракачанов малко от малко да си гледа работата, а не да ми се дуе като "патриот", че всички го видяха какъв е.

Какъвто и да е Каракачанов никой не предлага населено място да носи неговото име. Предложението е да бъде върнато старото име на един български град, попаднал в територията насъседна държава, който носи името на един предател на род и родина и нямащ нищо общо с града.

До колкото помня, в сръбския Димитровград беше проведен местен референдум по въпроса. Местните не приеха връщането на старото име. Жалко, но... А българският Димитровград бе построен по времето на ГМ и до голяма степен по негова идея. Редно е градът да носи името на създателя си, независимо дали ни е симпатичен. При това и димитровградчани нямат нищо против.

После се обърнете и към руските власти. И там има Димитровград. Всичката Мара втасала....

Идиотите умора нямат.Да отидат да го кажат на ДИМИТРОВГРАДчани

Ами излез с призив за обединяване на Карлуково и Димитровград тогава!

ЗДРАВЕЙТЕ БОКЛУЦИ ОТ ДИР-БГ! ЗАЩО МИ ТРИЕТЕ КОМЕНТАРА БЕ ЦЪРВУЛИ,ПОДЛОГИ И МИНЕТЧИИ!!!

Главоча е унизил България и българите, не само връщане на старото име, но и връщане на западна България, присвоена от шибаната Сърбия преди 97 години.БЪЛГАРИЯ ДО НИШ Е БЪЛГАРСКА, КАКТО Е БЪЛГАРСКА ДО ОДРИН, СОЛУН, АЛБАНИЯ И ДЕЛТАТА НА ДУНАВ.

"Патроитът" душа дава за наука за свобода, ала не свойта душа братя, а душата на народа!

Аман от патриотари-тъпанари !

Това е най-малкото,което може да се иска от Сърбия. Защо заграби Западните покрайнини ? Да ги връща с мир. Не ме интересува, че Тиквата е фен на сръбския турбофолк. А Г.Димитров е историческа личност. Като истински БГ обичал жените и ракийката. И те са го обичали. Оцелял е при Сталин 15 г. - как да не се пропиеш. Опитал се с Тито да избяга от опеката на Сталин, но веднага са го очистили. Балканската федерация е опит на Г.Д. по някакъв начин да не късаме с Македония. Г.Д. е бил отровен в Барвиха, лабораторията на Майрановски, по нареждане на Сталин. Сега,ВМРО, шопар Н2, имат по-важни въпроси, например обезбългаряването на Зап.покрайнини. Цяла Южна Сърбия е проблем, запада повече от Видинско, което иначе е най-близо до Европа. Да гледаме реално.

"Балканската федерация" е идея още от времето на Александър Стамболийски. Твърди се, че превратът на Цанков е точно за да не може да я осъществи.

Ама за Българския Димитровград не смеят да се отварат. Я да се изтъпанчи Главчо Тиквата там и да им каже такава Новина, да видиш вече КЮТЕК

Чак такива кретени не допускам да виреят

Разбирам, че инициативата за това пилеене на сили излиза от Главчев - председател на НС. А бе г-н Главчев, можеш ли да назовеш: 1. Десетте най-големи проблема на България? 2. Стоте най-големи проблема на България? 3. Хилядата най-големи проблема на България? 4. Десетхилядите най-големи проблема на България? Сред кои от тях виждаш името на сръбския град, та си се захванал с него? Срещу България е изправила стоглава огнедишаща ламя, ти се опитваш, да и отрежеш опашката. Недей така, председателю!

да си траят, да са неутрални и да не вземат страна, нашенските ганьовци вечно хвърлят разни некомпетентни мнения за това и онова, за тази и онази държава като в селска кръчма и накрая БГ опира пешкира от много акъл, плаща репарации, отнемат й земи и няма грам поука.

Убийците от вмро да си затварят смърдящите уста.

За гошо тарабата са прави. Да се смени името на града Димитровград!

тази небългарска, престъпна организация бкп, сега бсп отдавна трябваше да бъде забранена

Защо чак сега се сетихте бе ПСЕВДОВОЕВОДИ? Защото сте воеводи само на масата

Само да напомня,че когато Георги Димитров е бил член на Коминтерна,в София е имало булеварди с имената на Хитлер и Мусолини. Не се бъзикайте с историята. На нейните интерпретации никога няма да бъде сложена точка.

от Москва е помолил съюзниците да спрат бомбардировките на София и те са спрели. Много тъпо са били обстрелвани техни самолети от България и те са си отмъщавали. Явно малоумното желание винаги да се набутваме между ритащите се атове ни води до национални катастрофи. Малък народ с почти винаги глупави управници, които не могат да са гъвкави в постоянно променящата се политическа обстановка.

Интересно ще е да се сравни кой какво е направил. Да поставят Димитров и сегашните политици и да изброяват плюсове и минуси.

Сега, има един куп комунистически кумири, които могат да се нарекат "спорни личности". Има и много такива, които наистина са работили за България, и са се опитвали да правят добро за българския народ, вярвали са в идеология и т.н. Ноо, точно Георги Димитров - я ми кажете нещо, дето е направил за България и за българския народ?!? Напротив, работил е ПРОТИВ България и българския народ. Та не разбирам колко слепи и глупави трябва да сте, за да го идеализирате?!? Трябва да бъде заклеймен като ПРЕДАТЕЛ, а не кумир!

Пешо ти си гола вода и не знаеш нищо от нашата история. Това е човека, който допринесе много да се отървем от царизма продал България на хитлеризма и затова е достоен да има градове и села с неговото име, ти искаш да се връщат имена свързани с отживели името на монархисти.

Интересно, какво ще кажеш за това ,че точно Г.Д. е извършил най-голямото ПРЕДАТЕЛСТВО спрямо българите от Благоевград, Сандански и района, карайки ги насила да се пишат македонци, а не българи? Това извращение не може да се забрави!

Ами Димитровград в България

името Детройт, за Хаскьой, Хюстън:)

Него го не пипайте, че ке стане кютек :)

А къде беше ВМРО когато Бойко подписа "големия" договор с Македония по който призна македонски език, история и т.н.?

Да се сменят имената на българските градове: ВЕЛИНГРАД на шумкарката Вела Пискова БЛАГОЕВГРАД - на антибългарина Благоев ДИМИТРОВГРАД- на руския гражданин и резидент ПЪРВОМАЙ на комуняшкия празник Срам за България сажтези комуняшки имена на родоотстъпници и терористи...

Комунягите не са българи, а руско-сръбско-коминтерновски изроди. Трябваше да ги изтребим до крак през 1989та година.

Когато В. Симеонов дърпаше възрастната жена на границата, беше позор за Европейска България. В този случай ВМРО са прави. Името ЦАРИ БРОД Е ЧИСТО БЪЛГАРСКО. Г. ДИМИТРОВ Е ЕДИН ПРЕДАТЕЛ и ПИЯНИЦА като МИХАИЛ МИКОВ.

каракачанинът, който се прави на по-голям българин от българите да смени името на мизерната си партийка-подлога за да не петни името и славата на ВМОРО, която в угода на македонските антибългаристи изопачи на ВМРО, пренебрегвайки историческата правда и заслуги на Одринската компонента на освободителната българска организация.

Прав е Каракачанов! Трябва да се върне истинското име - Цариброд!!! Да се нарича този град Димитровград е цинично. Моля, дръжте се, като БЪЛГАРИ! Може да не вие симпатичен този или онзи политик, но трябва да защитаваме интересите на Родината си. Аз не съм привърженик на патриотите, но съм много доволна, че са в правителството, защото действително вършат работа!!!

Ами българския Димитровград бе Борянке ? Или това не са ти разпоредили да напишеш

го ненавиждам и винаги съвсем открито съм го ненавиждал

Разбира се, че не трябва, това червено изчадие, разби съдбите и животите на много хора, дано никога не си намери покой!!!!!!!!!!!!!!!!!

Като вземем предвид, че Георги Димитров е обикалял позициите на войниците и ги е агитирал да изоставят бойната позиция, което си е чисто предателство в полза на Сърбия, как да му се носи името? Той е предател. На неговата съвест трябва да лежи провалената подводничарска акция в устието на Камчия и последвалия процес, на който съдът осъжда Вапцаров на смърт. Човек прекарал по- голямата част от живота си като мумия в центъра на София. Баси култа към такъв предател.

Ако света познава България, то е благодарение на двама човека, Георги Димитров и Христо Стоичков. По-голяма защита на българския народ пред процеса в Лайпциг, не е имало. А плюнките, педали от някакво измислено ВМРО (Македония е друга държава), се напъват под чужд припев. Като са толкова мислещи за страната, да поискат давност на договорът от парижкото предградие Ньой да се анулира по давност и да се върнат Западни покрайнини, в които влиза и Цариброд-Димитровград. Пирот и Ниш също са български градове. Да поискат Гърция да изпълни договорните клаузи от Ньой за ползване от България на пристанището в Солун. Да поискат премахване на всякакви връзки с България на еврейската фамилия Кохари-Кобургота, довела България до 2 национални катастрофи. Да поискат народен съд за превратаджиите от 1989 година, довели България без да има война да национална катастрофа. А младите педерасти пишели, както и педераста от ГРОБ-Галчев.

"Македония е друга държава" - благодарение на усилията на вашия "кумир"... а за лайпцигския процес сме чували ние тука, щото ни го набиваха в главите като учехме по комунистическо време. Иди питай някой учител по история в Германия примерно дали е чувал за лайпцигски процес. Дебили.

Благодарение на "приятелските настроения" в тогавашния Еврейски съюз, представляван от Великобритания, Австро-Унгария и Германия, Македония е върната на падишаха на Османската империя. Впоследствие, благодарение на "мъдрата политика" на евреина Кобургота през Балканската и Междусъюзническата войни Македония е поделена от Сърбия и Гърция. Български окупационен корпус под германско командване през Втората световна война предизвиква отвращението на населението на Македония от България. Това е истината, другото са еврейски фигеле-мигеле.

Яко са ти набили главата с пропаганда по времето на соца. Димитров е една долна отрепка, най-обикновен предател и пияница, нанесъл неизброими вреди на българския народ.

Светът знае и Ватерло бридж, чадъра и убийството на Г. Марков, знае и за ДС-трафика на наркотици, контрабандни цигари и оръжие, наследени от сагашни бизнесмени и политици, но знае и за Стамболов, за Борис III, ген. Вазов, Колев, за Гена Димитрова, Николай Гяуров, Васко Василев и много други.ДИмитров е известен като пияницата сатрап изпълнявал по пърчка на Мосвка геноцида след 9.9.44-а срещу собствения си народ, предал национални каузи, отново по заръка на Москва.

Че бълтгарите са "техническа нация" е ясно, но чадъри и сега не произвеждаме.

Светът познава България преди Георги Димитров. Той не е символ на България, а на социалистическия итернационал, който е полегнал под мъдрото ръководство на Сталин. В името на този интернационал бяха избити милиони хора. Нещастията са неизброими, а злините векове няма да се забравят. Христо Стоичков- спортист позабавлявал за известно време тълпите и нищо повече. Иван Вазов преведен на 50 езика. Христо Ботев преведен на 50 езика. Джон Атанасов- разработвал първите компютри... Иван Ночев, работил по двигателите на ракетата Аполо,осъществила първото кацане на Луната..

Решавайте проблемите на хората увеличете доходите им не ги оставяйте да тънат в мизерия.А това дали живеят в Димитров град или Цариброд няма никакво значение. Ако мислите че хората ще са по добре кръстете го Главчевград-или Каракачанов град-а най добре Боков град