Димитър Стоянов: Има риск българи с двойно гражданство в Русия да бъдат мобилизирани

Пилотът на СУ-25 има изпълнени 30 задачи за годината, заяви служебният военен министър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

единственият обрат, който може да настъпи е да нахакам мамул от царевица в гъза на този противен руски Селяк!

“Но нека да изчакаме и да видим", отбеляза Стоянов!!! Пълен нещастник!! Руска подлога!

Дипломацията е и наука и изкуство, но не цирково каквото КП демонстрира, а сега искаме дипломатически разговори за защита правата на нашите там. Не дай боже ПП да влезат в парламента, какви ли още ще оплескат?

а защо не сами са си го избрали

Има риск и тази авиокатастрофа да се потули, както онази, дето черната кутия утиде някъде за разчитане и до там си остона. Помнити ли братя българи.

Ако НАТО връчи призовка за военна мобилизация на хора с двойно гражданство... Те Заплашени ли ще са от НАТО?

а аз се чудя как може да си толкова прост

а Украйна има ли?

Голям смях! Не може да сме толкова прости!

И каво предлагаш? Да върнат дипломатите и да преговаряме?

Тъкмо комунистите са на влас на бързо ще ги натикат в самолетите за Масква даже и квотата ще преизпълнят така на веднаж ще се отървем от крепостните русороби. До тук с радостните вести сега няколко съвета на заминаващите. Вземате всичко по две храна дрехи и обувки, че там ако попаднете на изгладняла орка може да ви сготви за вечеря или ако на орката и е студено може за едните ви обувки и дрехи да ви види сметката. Та така всичко по две. И на фронта да се държите геройски, че не щем да се връщате обратно тук. Другаря путин е обещал червена звезда с автограф на всеки загинал.

А за тези в Украйна няма ли риск? Или зеления е обещал да не ги закача? Уффф, забравих. Те дойдоха на безплатна почивка пролетта и не си тръгнаха.

Са безродници-"келепирджии цижащи от две майки.

Подлога на радев и кремъл, как не ти е неудобно да не помогнеш на народ, защитаващ земите си,как???

Нашата държава ако се случи ще ги повикате или не? Палячовци

Копейкин Волгин и Баце в една рота ...тримата от запаса!

Ако земат Славчо и Лиз Тръс, щеса четиримата танкисти и кучето:)

След комплексно и изчерпателно разследване продължило 15 мин. Националната Атлантическа Терористична Организация - НАТО е установило с увереност и несъмнена точност, че Русия е саботирала тази ценна инфраструктура на НАТО. Тя, заявява че ще реагира на тази безскрупулна руска агресия с максимална сила и устременост. За да не се съмнява някои, то американските терористи ще взривят и ТУРСКИ ПОТОК !!!

По-опасно е обаче да си прост на висок пост, но за България се приема за нормално.

Еми като си гражданин на Русия, ще си служиш на Русия.... Да са си дошли в България!

гражданство да бъдат пратени в защита на зеленикавия? Я там задействате "съюзника" Усрайна да кажат колко БЪЛГАРИ са загинали на фронта като част от ВСУ?! Аман от идиотии в тази нещастна ни атлантичка държава.

начи американци англичани и французи може да се бият за украйна а руски граждани не може да се бият за русия?? ако некой не иска може да се откаже от руското гажданство....

Да изберат какви са, на два стола па на .... . От две крави мляко. Юдеите избраха , повечето заминаха.

По-добре е даже. Първи да мобилизират Сергей Станишев.

и та приемника му Русия.Разбира се ,ме има опасност за България от руската агресия в Украина.Със сигурност руснаците ще използват Запорожката АЕЦ като атомна мина.За заплахи и изнудване.Морски мини плуват в морето.България ,,благодарение” на робски политици и служители като този е безащитна откъм въздушни атаки и диверсио вътре в страната.Русия прави със нас каквото си поиска.И въпреки преданият слугинаж на Муню,Нинова и такива като тоя стоянов Русия ни е обявила за вражеска държава и като нищо може да ни удари с ракети от далече

Пести енергия. Барабар с цяла Европа, до тук сме почти дегазирани, продължението следва

Ако са давали военна клетва в Русия, би следвало да не бягат. Ако не са, тогава защо са там ? От личен опит споделям че винаги едната държава ти е по- мила, следователно правиш избор.

Има риск за всички Българи в България от такива като теб въшлясал малоумник ренегат!

Да мобилизират Митрофанова, и без това не я понасяне с това държание а с външен вид ще изплаши половин украински батальон

тоя да не ходи да целува задници в хохалското посолство аможе и да мине да се допита и до Руското.НЯМА ТАКОВА НЕЩО ХОРА С ДВОЙНО ГРАЖДАНСТВО ДА СА МОБИЛИЗИРАНИ ИМА ТЕЛЕФОНИ НА ВСИЧКИ ОКРЪЖНИ С КОИТО МОГАТ ДА СЕ СВЪРЖАТ .НО НЕ МОБИЛИЗИРАТ ХОРА С ДВОЙНО ГРАЖДАНСТВО САМО ПРИ СОБСТВЕННО ЖЕЛАНИЕ СТИГА ИЗМИШЛЪОТИНИ

двойното гражданство не те освобождава от военна служба нито от мобилизация... питай некои дето се върнаха от израел заеади това

"Двойните" граждани са имали всичкото време на света да се приберат в България, имаше вече нняколко призива през годината. Щом не са го направили, значи са преценили че няма риск или пък сляпо са вярвали на Путин. Така че риск печели, риск губи!

Би ли ми обяснил какво разбираш под "сляпо са вярвали"? Или директно казваш, че те не могат да мислят с главите си, а ти можеш...

Имам предвид в московията, не в окупираните Украински територии Ей тъй някой няма ли да каже за колко човека иде реч? 100, 500, 1000, повече? А иначе проблема им се решава лесно, като български граждани могат да се разкарат от там бързо към Европа, ако искат Ама ако си искат Zлото жуже, да си умират за него

СЪМ УБЕДЕН, ЧЕ МНОГО РЯЗКО Е ПАДНАЛ "ПРЕСТИЖА" НА Т.НАР. "ВОЕННА ПРОФЕСИЯ" ... А ПЪК ЗА "ЗАДЪЛЖИТЕЛНА" КАРАЗАМА НАПРАВО ЩЕ ГО УБИЯТ , АКО НЯКОЙ ГО ПРЕДЛОЖИ !

ЧЕ НИКОЙ НЯМА ДА ИСКА ДА МРЕ, ЗА ЧУЖД КЕФ И ЗАТОВА ВЕЧЕ РАЗЧИТАТ НА ДРОНОВЕ , А ЗАНАПРЕД И НА РОБОТИ И ВСЕ ПО-МАЛКО НА "ЖИВА СИЛА" ...ЩОТО "ЖИВАТА СИЛА" ИМА "СВОБОДНА ВОЛЯ" !

Имаш право да умреш за кефа на путкин Нъл тъй?

Е какво лошо има русоробската измет да бъде дематериализирана ???

2022-09-29 16:17:26 Едно е да подкрепяш войната вече пред талавизора (нерегистриран) И да знаеш че до два месеца си тор ---------- ТОВА СА ДУМИ ИЗВЕРГ ! МЕРИ СИ ПРИКАЗКИТЕ, ЩОТО ИМАШ ПРИЗНАЦИ НА РАЗЧОВЕЧВАНЕ ...АКО ИЗОБЩО СИ ЧОВЕК !

Явно те кефи това Мъ?

ХОРАТА КАЗАЛИ ТЕЗИ ИЗРЕЧЕНИЯ КОГА ЩЕ БЪДАТ СЪДЕНИ ЗА ВСЯВАНЕ ПАНИКА? Ето ги и изреченията: "По-добре опашки от автомобили на контролно-пропускателните пунктове на входно-изходните артерии на градовете, отколкото кервани с военни камиони, изнасящи трупове. По-ясно няма как да го кажа!". “….Виждали ли сте, когато поръчвате чували за трупове, да ви кажат, че има само 200 броя. Когато подготвяте хладилните камери в болницата, за да ги напълните с трупове, да знаете, че има само 100 места. …” “….. Дeфицитнa cтoкa! Чувaли зa трупoвe – вcички търcят. Кaктo oблeклaтa, тaкa и чувaли зa трупoвe! Дoбрe ли ви звучи? Кoe e нacaждaнe нa cтрaх – чe търcят чувaли зa трупoвe? …” "……. След това, като стане както в другите държави - да използват хладилните камиони не за месо, а за съхранение на трупове или площадките, на които се пързалят децата, да бъдат морги - тогава ще ми зададете този въпрос……".

Ало, Кирчо (но не "Просто"), троле руски, Защо обърка темите бе! В суматохата си пейстнал нещо за ковида. Не нарушавай разделното тролене, че евтаназията дебене, освен ако решиш да си изкупиш греховете на фронта!

Копейкин цял живот го раздава патриот и точно преди изборите се разбра,че е Путинофил и рублите са му скъпи.

Има и риск Българи с единично Украйнско гражданство да бъдат 100% мобилизирани.

Без да са мобилизирани

С питие в ръка, докато благоверната ти прави децърната свирка Друго е да получиш призовка И да знаеш че до два месеца си тор За украинскара пшеница Мдаа

И ПОЗОРНО Е ДА СИ БЛЯДОФИЛ В ДНЕШНО ВРЕМЕ ! ЦЕЛИЯТ "ОРЕОЛ" ПСЕВДО-ОСВОБОДИТЕЛКАТА, ГРАДЕН , И ЛЪСКАН ОТ БКП ЗА 77 ГОДИНИ - РУХНА ЗА ЕДИН ДЕН ! А ДА ГОВОРИШ БЕЗ АКЦЕНТ НА БЛЯДСКИ СИ Е НАПРАВО ОПАСНО ...ВЪРВИ ДОКАЗВАЙ, ЧЕ НЯМАШ СЕСТРА !

Позорно е да си тръбач на Козяк.

що хохлите говорят на руски а не си говорят на техния македонски

Призовка Фронт Среща със Св Хаймърс Тор Какво тук значи някаква си личност, както е казал поета Нъл тъй?

Че защо да е риск. За разлика от обикновенните руснаци, тези хора са имали алтернатива да избират своето гражданство, когато са стамнали по на 18 години. Е, избрали са да бъдат велики империалисти ( поданици на империята Русия ) За нас дори е по добре, колкото повече от тях напуснат България защото те са главния проводник на всички враждебни на България манипулации и измислици, който представят за истина.

Е хайде хайде, нали нямаше българи в Русия? Нали всички бяха на запад. Май, май ще се окаже че не е съвсем така. Що се отнася до глупостите, които си надраскал, просто са смешни. Личи ти че още нищо не знаеш. Първо не е нужно да имаш 18 годишна възраст за да имаш двойно гражданство. Второ не е задължително да си избрал да имаш двойно гражданство. Трето ако си избрал да имаш руско гражданство, то това не те прави "велик империалист", всъщност руснаците не са такива въобще. Не че и там няма шовинизъм, както у нас в София, но там има и страхотни хора, които въобще не са захранени с омраза, както болшинството у нас. Трето, страната ни се обезлюдява, останали са само неграмотни еднокнижници с много сгрешена ценностна система, която се изчерпва с думата лукс. Враждебни на Бългрия манипулации, Русия може и да е правила, но там нешата се разглеждат, като преследване на собствения интерес, както всяка една нормална страна. На края сравнителната форма се пише с тире. Така че, приятелю, мога само да ти пожелая по-малко телевизия и повече обективност.

Щото киборгите идат

В болнични съм в болнични съм.

Каква опасност! За нас е дълг и гордост! Чемодан, вокзал, в Истанбул, самалет и на Родината да се мобилизират да воюват с Нацизма и всеки да вземи и едни русофил без гражданство с него!

Какво лошо има в Това Българи да бъдат Мобилизирани ? Тъкмо ще спасяват Бългрите в ДНР , ЛНР , Херсонска и Запорожски области ! Там живеят много Българи в малки села и в Републиките ! Българското Правителство през 2014 година не пожела да ги спаси от Укро-нацистите , да не пиша за Двамата българи изгорени Живи в Одеса в домът на Профсъюзите ! Нито едно правителство от 14 година не пожела да разследва случая !

Дай пример как се мре за кефа на путкин И конфискуваните яхти на олигарсите му ;))))

Укри Омитайте се от България , че като се върнат Българите от Батальона Восток в България , ще хвърчат глави ! Слава на Русия ! Знам 2-ма от Плевен и 4 от Русе Българи Доброволци в батальон Восток да се бият против Сатанистите Укри !

И какво като ги мобилизират? Верни ли , че КуулЕба искал точно това хвърчило?

Икраинците ще ни отърват от таз измет

Диванния офицер Митко СМС-са е пропуснал да каже КОЙ пусна мините в Черно море. "Това, което се чува и излиза по медиите за милион-милион и повече". Митето е чул нещо от някаква жена на пазара. Божее, военен министър да коментира слухове. Тоя не чете ли всяка сутрин доклади на службите. Мите мите.

Подозрително запознат си с някои неща. Къде работиш?

на Ченгенето..., бате.

ТУКА ИМАШЕ ЕДНО ШИЛО ..ДЕТО Е БЛЯД НА 50% ! ЩО НЕ Е НА ФРОНТА, ДА ПАЗИ "МАТУШКАТА" СИ !?

Бай Шиле дето си е сложил Самарското знаме ? Знаем го всички. Покрил се е някъде

Като му свърши смяната Ще се появи

Защото сега е зает с предизборна кампания - подготвя се за член на СИК от квотата на Възраждане. След това ще отиде и на фронта.

Защо не е ходил в казарма?

Защото им изпразва пълнителите без да е отслужила.

ПУСКАЙТЕ ВДНА ОФЕФТА НА ПУТИН И ШОЙГУ И ВСИЧКОТО РУСОФИЛ НАБФРОНТА. ТЕ И БЕЗ ТОВА ЗА МАТУШКАТА ПЛАЧКАТ ЕЖЕДНЕВНО.

...пиздата на матушката ти!...ги вълнува...

шойгу те търси

ПОХВАЛНО Е ВСЕ ПАК, ЧЕ ЕДНА ЧЕРВЕНА ФУРАЖКА, ОЦЕНЯВА ТОВА КАТО "РИСК" , А НЕ КАТО "ЧЕСТ" ...ЗНАЧИ НЕ ВСИЧКО Е ЗАГУБЕНО ЗА ТАЯ ТЕРИТОРИЯ !

Да си стенат бухчата и беж обратно във втората родина...Това е рискът на двойното гражданство - съобразяваш се със законите на държавата , в която пребиваваш физически, а и не само . Американците гонят до дупка гражданите си да плащат данъци в САЩ , дори да живеят и да си изгарват прите в Чукотка..

Дааа....и??

Димитрее, а тебе к'во те боли уят за т'ва, бе?