Димитър Манолов: Ако ни се наложи да платим газа, който не сме ползвали, става страшно

Президентът на КТ "Подкрепа" не изключва граждански протести през зимата заради топлото

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не става. Да плащат Киро Улавия и Ококореният педал. И без това се говори условно, че двамцата заедно с Лорерчо за гушнали по $350 млн “мазнинка” всеки.

Да го пратят в Украйна както се саморисува с петолъчка и Z на тенискта. Може и от двете страни на фронта. Профсъюзен политик.

Руски подлог

"идеята е Русия да бъде избутана от този пазар." А добър ден.

платят киро, кокорчо и лена парапета!

Президентът на КТ "Подкрепа" Димитър Манолев заяви, че се притеснява да не се наложи да плащаме неизползвания газ по договора с "Газпром", тъй като е при условието "вземи или плати". Другарю Манолов при нас хипотезата е че ние плащаме ,а Газпром ни връща парите и не ни доставя газ,ние пак плащаме ,чте пак не ни доставят газ, защото са решили едностранно, че плащането трябва да по друга схема в нарушение на договора.При нас ситуацията е -платихме и не взехме. Стига плашихте хората с малоумните си изказвания.

сте изпуснали заключенията на чуждите консултанти по международно право, на които коалицията плати. Та те казват, че ако съдим Газпром и Русия, ще платим едни големи такси и ще загубим делото, защото правото е на тяхна страна.

Този да си гледа синдикатите , а не да се прави на газов спеацилист ! Сульо я кажи колко организации е малките и средни фирми в БГ ! Нито една ! Вие сте слуги на работодателите !

"Ако ни се наложи да платим газа, който не сме ползвали, става страшно" Хайде пак... Не сме ползвали газ, защото не ни е предоставен. Официално Русия спря газа на Полша и България. От друга страна всеки ден България подавала заявка за газ...така поне твърдяха управляващите... Откъде изкопахте за мнение и този компетентен експерт ?

Този е формен идиот , синдикален комунистически запартък.

KT Подкрепа да питат своя основател д-р К.Тренчев каква ориентация бяха планирали и до къде ни доведе тя! Сега след като семето на корупцията поникна масово у нас е много трудно да се борите с плевелите. Практиката показва, че плевел се маха от корен. Само с плевене не става щом корена е жив. Та да си дойдем на темата "Каква я мислихме, а каква стана"- д-р Константин Тренчев. Така става докторе като отпушиш бутилката на българската алчност!

Еми то на идиоти всичко може да им се случи.

Волошин, Председател на Руската дума каза - Недружеска България определя Газпром, като последна възможност за договаряне на газови доставки. Но ние ще го направим при първа възможност. В Русия са повече загрижени за българите, от колкото българските управляващи

"Не е ясно чия е вината. Ние не сме го взели, а не че те са го спрели" Тоя какви ги говори?! Все едно руснаците са продължавали да пълнят тръбата с газ, а ние сме я затапили, за да "не си вземем" газа! По-нагло и отявлено лобиране за Русия аз не съм чувал!

Ще си го платим. Спокойно. Справка платените реактори.

Митрофанова - Премиер на България!

Вчера ,продалите се на краварите ДБ,верещяха против българските интереси и се питах,като искат много по скъп втечнен газ ,те ли ще ми го плащат.Аз как ще се отоплявам зимата подложен на студ и спиране на тока?Глави ще хвърчат зимата и първо на на краварските подлоги-ДБ ,ПП и герб не прави изключение.

Спокс, те искат на теб да ти е скъп, иначе си чакат пая от тия 30% отгоре.

В крайна сметка пак ще купуваме руски газ. Проблем донякъде е, че някой продажен протестър може да се гътне от яд.

Наложи ли да плащаме неконсумирания газ,Киро да го плаща барабар с асенчо

Лена

Вчерашня платен от мафията "протест" показва, че говната които изсраха Курчо и Кокоран са много по-миризливи отколкото предполагаме.

По - нагла копейка не бях срещал. Тоест те не ни дават газ, ние плащаме, превода е върнат и от там а сетне България съди Газпром. Толкова е просто, ам копейката твърди обратното.

Нямаш акъл за една копейка

Мекере съветско подкрепаджийско, как точно ще стане това? Забравяш че "братушките" първо промениха условията на плащане. Как пък не ви е срам!

Ей невъзпитано, неграмотно гестаповче. Фюрерът още не е дошъл, но идиоти като вас може и да го докарат.

С удоволствие за такива като теб, пляс-пляс

"Пляс-пляс педалите" е песен точно за такива като тебе, стига скромности...

Вижда се от профила ти

Такива приказки този капут трябва да влезе в затвора. И няма да обяснявам защо.

Ти си фашист. За такива има Народен съд

Митрофанова марш от България курво!

Газпром имат дългогодишни юристи с опит. Не е сигурно това за нашите набързо събрани експерти по кафенета и площади.

Киро ще помогне ако искат пари! От батериите ще изкара и ще плати газа!

Ние българите предпочитаме руски природен газ. Газпром предлага високо качество, сигурна доставка, добра цена, традиция ... Никой друг не може да предложи такива изгодни условия

Сигурна доставка? Ние платихме, те не доставиха, това ли е сигурна доставка?

Тия юнаци Кико и Асан, така хубаво са ни нахендрили с газа Значи спират директните доставките от Газпром и започват доставки на руски газ от Газпром, но през посредници, на които се плаща комисионни от 140 милиона на месец. Мислите, че това е лошо, е да ама лошото тепърва предстои. Договорът с Газпром е вземи или плати, т.е. вземаш, не вземаш газ,си плащаш, като поп. Да речем, че се съдим с Газпром кой е виновен, че няма доставки, кой нарушава договора. Ако сега Служебно правителство почне да внася газ от Газпром, значи признаваме, че руснаците са изрядни по договора и вината , че не сме взели газа е наша . И ще трябва да платим на Газпром едни три милиарда за газ, който не сме ползвали. Не мога да повярвам, че български премиер, бг политик може да работи срещу интересите на България. Ама факт

Сме приятели със САЩ търпим само загуби. Белене, южен поток, американските ТЕЦ, скъпите самолети, бази без да плащат. Америка за България трябва да се прекръсти на България за Америка.

Щото преди това тънехме в охолство.

Е да, ама към 300 Млн. комисионни гушнахме... по Харвардски...

Ти и киро простото сте гушналли, но народа плаща. Дано бог ви върне тъпкано

Ало, какви са тия тъпизим. Как така не сме го взели? Нали всеки месец пращаме заявки за доставка, но газ няма, значи Газпром не го доставя, а не че ние не искаме да го вземем. Искаме, но не искаме да плащаме в рубли, което пък не сме и длъжни, защото в договора изрично пише, че валутата е евро или долара. Панимеш?

Пак мафията всява страх! Как ще плащаш газ която са ти спрели бе боклук?

Да плащат Киро, Асен и Лена

Преди това по 100 тояги на голо пред руското посолство

Освен да благодарим на Про100 Кирчо и пасмината му, като ги изпратим на бунището на историята, където им е мястото !! Идват избори, хора мислете и помнете !!

Русофила–предател е като бомба със закъснител , гръмва както гръмна с Белене и платихме ние , гръмна с балкански поток и платихме ние , гръмна с азерския газ и пак за наша сметка , гръмна с гръцката връзка и пак ще плащаме ние ! Иначе е евроинтегриран в кюлчета , къщи в Барцелона!

Май само пациентите на психиатриите не са на руска издръжка.Но не сезнае защото там има путинофили.

Вземи или плати- следователно ако вземеш,не плащаш... Малоумни папагали повтарят тъпотии без да разбират смисъла.

Сезирам прокуратурата .Известно е на цяла България че вилнеят едни нагли крадци от ПП и ДБ.Очакваме арести.

Трябва да сключим нов дългосрочен договор с Газпром, за да може и в бъдеще да продължаваме да се притесняваме дали ще го плащаме, ако не го ползваме.

Браво,товарищ Манолев!

Димитър Манолев СЕ ПРИТЕСНЯВАЛ да не се наложи да плащаме неизползвания газ по договора с "Газпром", тъй като е при условието "вземи или плати"?! Не се притеснявай, Манолов, бъди СИГУРЕН, че ЩЕ ПЛАТИМ 1 МЛРД. ДОЛАРА НЕУСТОЙКИ по Договора. Гледай " БЕЛЕНЕ" / 550 МЛН. ЕВРО / ГЛОБА и мисли за " ГАЗПРОМ"! ... Банкянската и Харвардскате школи са ЗА СЪД.

Ало, инфото, Можеш ли да обясниш на хората как Газпром ще осъди България да плати, при положение че преди има-няма два месеца Русия спря да признава решенията на записания в договора за газ съд?

Мушморок, значи, ЕС МОЖЕ ЕДНОСТРАННО ДА НАЛАГА САНКЦИИ и ДА ЗАМРАЗЯВА РУСКИ АКТИВИ, а Русия НЯМА ПРАВО да промени ПЛАЩАНЕТО?! На ЗЛО КУЧЕ - ЗЪЛ ПРЪТ.

До либералите във форума! Манолов е абсолютно прав. Просто Киро не разбра че с прекратяването доставките на газ от Русия ни го "вкарва три ката". 1. Нямаме алтернатива за доставка на газ ( нито газ нито тръбопроводи). 2. Ще плащаме по- скъп газ на посредници, които пак ще доставят руски газ. 3. Ще си платим отказаната газ на Русия, поради неусвояване на договорените количества. За все още неразбралите Русия има право да промени плащането от евро в рубли и това го казват европейски юристи от запада. Който не вярва да търси информация в западни медии.

Мислиш ли, че не е разбрал? Много добре знаеше. Просто изпълни поръчката, взе си комисионната и - да го духат бедните.

И ти ли си спец? И търсиш да прошнуроваш либерастчета? Не трябва ли в други сайтове? За запознанства?

Да не сравняваме комерсиалния опит на последното правителство, което е направило всичко възможно да не се плащат неустойки, с милиционерския опит на други правителства, които проста смятаха, че са длъжни да платят за Белене.

"Не е ясно чия е вината. Ние не сме го взели, а не че те са го спрели", уточни Манолов. - Боже, колко мъка има на тоя свят, Боже?!? толкова гнусни предатели наизлязоха с това служебно правителство, че не ми се мисли !!!

Двата "български" синдиката създадени от ДС(разбирай КГБ) в началото на демокрацията. Като го слушам този юнак какви ги плещи,се чудя да плача ли или да се смея. Следния бисер ми направи впечатление - "Не е ясно чия е вината.Ние не сме го били взели,а не че те са го спрели" Значи имаш договор който стриктно си спазваш всеки месец,изведнъж ти спират газа който ти си платил и ти казват,нас договорът не ни интересува променяме едностранно условията ако искаш приемай ако не искаш недей. И се задава въпрос кой в виновен за това. Ебах ти и наглите руски подлоги. Софиянци сме преживели комунизма когато имаше режим на тока (2 часа има и 2 часа нямаше ток)ще преживеем и няколко по хладни месеци

А ти сигурен ли си, че в договора не е предвидена възможност за промяна на банката в която се плаща със съответния времеви период на уведомление?

Сигурен съм. Затова руснаците искаха анекс към договора.Защото знаят че сега ще ги осъдим

Като не плащаш какво ще получиш?

Айде и този застана в редицата. Защо ли не се учудвам. Няма да платим, няма да платим!

lu4ka

Викаш, за краварските “Марици” - може, за всички останали - не?

Щом други европейски държави не са го направили , не е изключено да ни осъдят. А след това- най- после и някой държавник.

И този го активираха, абе добре е сега за всички на копейки. Като утайка изплуват, само трябва да ги отпеним.

Махни си пяната от устата и отивай за бустер.

Ами същата работа със самолетите,не сте ги поискали на време,сега ще плащате неустойки Защо Бою и Каракачана не са в затвора Тъпи говеда,ами направете един бунт като хората

И този ни плаши. Смрадлика.

lu4ka

Смрадликата е лечебно растение, а той не е.

Руската пета колона "нагнетява" общественото мнение по-силно от това, което правят газовите компресорни станции. По-полека са катастрофалните предзнаменования - мното бързо се разбира "яслата", на която се седи!