17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никой не може да ме убеди, че машината няма да "сгреши" Преди години събирачните и сметачни машини (ръчни или електрически) се проверяваха по следниет начин чеслата от 1 до 9 (без осмицата) ги умножаваха по 9 и накрая отпечатваха 1111111111. Има ли различно число -машината имаше грешки. Едноръките бандити и механични и електронни трябва да пускат "печалба" 82% от вложените 100пари. Хайде познайте дали има машина някъде в България, която да ти връща 82 лева от сто вкарани. Така в тези заведения има постоянно текучество на "кадри" Имаше един железничар когато получеше заплатата си влизаше на едноръките бандити и за два -три часа парите влизаха в машината -зарибен посмъртно, все се надява. Това ни чака и утре с машинното гласуване

15 милиона на вятъра! Така Румен Радев пести парите на Народа! Да не забравяме, че и МутриФонов цял референдум организира за този машинен вот и отделно похарчи други 5 милиона!

Такава беше волята на Вождът на нацията Румен Радев, да се свети името Му! Срещу волята Божия не може да се противим!

на изборите проведени с АСП-машините (автоматични самоебачки с педал)

Значи против насилието съм, обаче като гледам колко продажници има и как са се намърдали и как заради такива живота на децата ни ще продължава да бъде като нашия... Този дърт продажник дето реве че машините му били проблема... Дано повръща парите дето е откарнал!

Какви проблеми бе… натискаш тук там, после ние броим и пей сърце… пурички и ромче колкото искаме…

440 000 пиcapyшки – дoбpe плaтeнaтa apмия нa ГЕРБ, кoятo издъpжaмe c 12 млpд. нa гoдинa – тoвa ca избиpaтeлитe нa Бoйкo Бopиcoв

Всеки един който не си е на адреса на 11 07 няма да може да гласува става дума за БГ.

В България всички сте подкупени и за кебапче гласувате за Тулупа, добре че са истинските свободолюбиви българи от чужбина за да освободят България от диктатор. Така е било преди така продължава да е и днес.

свободолюбивия

Щом не живееш в България и не плащаш данъци тук не си българин

Тоя изкуфял дърт герберски лизач що пак ни го натряпвате?

Машинки Еднорък бандит :)

Проблема е, че рано или късно чалгарчетата ще се усетят, че са ги прецакали. Тогава милите ще искат промяна нооооооо точно умниците за които са гласували ще манипулират изборните резултати с машините както си искат. Бочето е грубиян не говори два, три езика но водеше страната в правилната посока.

Махнахте коментара, че бомбата е заложена на референдума от бастуна на ...

PEYTSCH

Няма смисъл от тези опорочени от ИТН и БСП избори по верме на 45.НС. Защото целта на ИТН и на БСП беше да дадат мандат на Румен Радев да назначи отдавна готовата от него „служебна хунта“. 46.НС ще бъде недоносче със същата цел... Няма Такъв Народ.

Те германците защо забраниха машините-Ние се правим на по умни

никой не може да изключи и програмни грешки при броенето от машините... Натресоха ни го по мадуровски.

И какво излезе - че ще платят 8.9 милиона за машините + 4.3 милиона на Сиела за поддръжка и обслужване = 13.2 милиона. Е, що ручаха жабетата тогава, когато Сиела им каза, че за 6.5 милиона няма да стане, а искаха 14 милиона? За тези 800 000 лева разлика ли беше целия този напън на държавата? Напънала се планината и родила мишка.

Сиела искаха 14 млн. само за доставката на нови машини. Поддръжката и логистиката са отделен договор. Така разликата става съществена - 5 млн. лв.

Не е така. Сиела искаха 14 милиона за всичко - доставка на машини, инсталации, поддръжка и прочие.

Като в това влизаха и президентските избори, дори

Разграничават се един от друг за пред хората. Зрителна измама, за да не им хванеш играта.

Дайте въобще да не правим избори! То на човек му омръзва

тези 500 000 българи, които ги "боли" за България защо не дойдат да гласуват в България ,тъкмо да видят реалнаната ситуация ( а не ситуацията описана в медиите, които са достъпни за тях) , и пак да се върнат обратно. Пък кой знае може някои и да пожелят да останат и ще подпомогнат Родината. Навремето когато България е била в опасност българите са се връщали в България за да помогнат.

aа сега като българия е в опасност туземците се изнасят - я към дубай, я към барселона, някои и към анкара дай боже скоро - и към централния софийски

ако провалянето на изборите е точно целта на упражнението.