Обучиха първото куче у нас за помощ на диабетик

Фондация "Очи на четири лапи" обучи първото куче асистент за диагностика на диабетични кризи в България.

Обратно в новината

Коментари - Обучиха първото куче у нас за помощ на диабетик | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на тези тъпи животни.Надушват,друг път.Това отново е някаква постановка в тяхна защита.Никой никога няма да ме убеди в качеството на това тъпо животно.

Под "тъпо животно" най-вероятно визираш майка ти! Това "тъпо животно" е по-умно от цялата ти рода на куп.

Всеки има право на мнение.Както виждам,твоята тъпа майка-кучка не е успяла да те научи на това.Връзка с това миризливо животно нямам,това не е моето животно и моля да не ми натрапваш твоите кучкарски идеали,ако може.Кажи му прост кучкар и повече не го обиждай.

Малоумни кретенизирани кучкари,ако можеха помиярите да лекуват,тогава нямаше хората да си губят 10+ години от живота си да изучават медицина.Щеше да е доста лесно.Ловиш помияра,учиш го да НАДУШВА,ама какво да надушва,вече става под въпрос и човекът се лекува от диабет,от рак.И видиш ли,според вашите фанатични вярвания,вече няма да има болни,благодарение на помияра.Аман от фанатизирани малоумници-кучкари,вярващи и сополявещи се на такива статии, свързани с помияр,а не с друго полезно животно.Да се смее ли човек на невежеството,да плаче ли.Какво да го правиш-кучкар!

За идеята и резултата Браво! Но си мисля колко кучета трябва да се обучат и колко от болните от диабет ще могат да си го позволят /кучето/ ?

Много добро! Има и кучета които надушват рак. По-вероятно е и кучетата да почнат да и ни лекуват от рак, отколкото фармаиндустрията и банката да позволят лечението.

По National Geographic даваха едно предаване в което доказаха, че кучето е 400 пъти по умно и адаптивно от човека, а ние тъпите хора ги подритваме по улиците. Дано Господ по скоро да ни накаже за тези ни дела...

отгоре ми прошепнаха да те открехна, че Господ не се занимава с наказанията. такава е службата на Луц и той се справя отлично. трябва само се сетиш, че теб и всички твои близки ги чака отворен ковчег, а ти си вярваш, че не си в ада и може да не ти пука

Ще излезнат по умни от докторите..

БРАВО НА ТАКИВА ХОРА КАТО ДЕРСЬОРА И ЛЕКАРКАТА В ТОЯ ПРОЕКТ, И НА УМНОТО КУЧЕ!!!!!!БРАВО БРАВО БРАВО...