Коментари - "Ди Велт": Разследването за България и оръжейните доставки не е платена публикация | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на всякъде е едно, плащаш си и те рекламират. Пример са макетата, които със поръчкови статии заливат България ежедневно с помия. Шпигел особено ги цени.

Някой очаквал ли е Ди Велт да кажат: Да за този статия Петков, Василев ни платиха 26 000 евро! Да ние побликуваме поръчкови статии срещу определени суми. Им ли изненадани,че те са отрекли че получават политически поръчки?

най-накрая и България да е постъпила правилно!

Че е поръчкова мирише от тукс ьо Германия. Етични кодекси, правила за писане. Как тоя фист журналист се сети да почне разследването от БГ? И Как така ,,се свърза,, с Кирилайчо, а той веднага го покани да му разкаже. Всичко са проекти пиари, новини къде и кога.... на запад ги умеят манипулациие. Лошото е , че нашите продажни медии представят нещата така, все едно народът е съгласен . Тотална демагогия и фейк

В момента украинците пак ядът ракети, на порции им ги сервират.

и теб това те кефи че се избиват украински деца и цивилни.. Бях русофил но такива като теб ме карат да повръщам от руското.

Киркор прецакал Гарабет и Гарабет му го върнал. Изскубал фикуса свършил голямата работа и пак насадил фикуса. След време Киркор попитал Гарабет, че си с.рал, с.рал си, само че кажи къде защото пет квартири сменям и все мирише.....

Няма нищо вярно. Това, дето го произвеждат хора и животни се разгражда до биологичните си съставки и влиза пак в оборота на природата. Преди години имаше нп филм как това го правят в свинеферма в Азия, и да знаете, че винаги трябва да изпитвате съмнение какво точно ядете, освен ако не си го произвеждате сам.

(без някои малки и неизвестни) , станаха собственост на една фирма ? Още преди обединението на Германия България дава лош пример. Причината за статията е референдума дали искаме да се откажем от националната ни валута. Не се подложихме масово на експеримента с онези течности. Ясна и неприятна за англосаксонците е и позицията ни за Украйна, въпреки че ГЕРБ и Простото са техни пионки. Ставаме прецедент, и искат да покажат на ЕС гражданите, че не сме чак толкова свободни, все пак. Докато не навлечем хомота на еврото, имаме някакъв избор.

Да навличаме хомота на рублата (= 1 стотинка)

И защо подир година се появява сякаш не се е знаело от натовските ''приятели'' ментори и на вас какво се прави на гърба на българите???? Нищо не е случайно на този свят и колкото и да се пънете истината излиза на яве.....

ПП и ДБ върху вагоните с цялото оръжие на РБ право на фронта да докажат колко големи антируснаци са и как обичат Бандера фашистите Нас НАТО ни пази от руски окупаторите

Типично в кирчов ("харвардски") стил - като с проВиотика и Опра Уинфри...

Да лъжеш парламента и в декларация за гражданство е тежко нарушение на конституцията.

Нас това не ни интересува. На нас простота ни харесва

БРАВО КИРИЛ ПЕТКОВ И АСЕН ВАСИЛЕВ ЭА БЪРЭОТО ИЭПРАЩАНЕ НА ОРЪЖИЕ ГОРИВО ЭА ПОДКРЕПА НА УКРАЙНА ВИЕ СТЕ НАЙ ИЭЯВЕНИТЕ БЪЛГАРИ ЭА ЕС И НАТО СЕГА ЭА ИЭБОРИТЕ НАПРАВЕТЕ БЛОК В КОЙТО ДА ПОДКРЕПЯТ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ КОИТО САЭА НАТО ЕС ПРОТИВ КОРУПЦИЯТА И И ЭАВОЮВАНАТА ДЪРЖАВА ОТ СТАТУКВОТО И УЛИГАРСИТЕ В БЪЛГАРИ ДА БЪДАТ ИЭПРАВЕНИ НА СЪД И ДА ВРЪЩАТ ВСИЧКО КАКВОТО СА ОТКРАДНАЛИ ОТ ХОРАТА ДЪРЖАВАТА

ОК, на чак пък "как малка България спасила Украйна", с оръжие и гориво, кокто посочва н талията, е Марко в повече.

Кирил Петков и Асен Василев осребриха присъствието си във властта, в пари и лобита. Така че не е изненада нащой да ги хвали. Друг е въпросът, че са лъгали парламента и гражданите. Това трябва да санкционираме подобаващо, като ги изхвърлим от политиката на следващите избори. Василев и Лорер живеят в твърде голям лукс за "малка България". Петков захранва сметкитефси и също трупа лобита сред световните лидери. Никога ПП.

Можеха да кажат, че изнасяме оръжие, вместо да лъжат нас и парламента. Техни фирми се обогатява тайно от това. Некадърниците и лъжците нямат място в политиката на България. ПП посяха омраза и корупция в нечувана размери.

Образование имаш ли? Граматика на практика липсва, а "Улигарси" се пише с О.

Еми Улигофрин кькво дь го правеш?

Не Корнело, видя се ти колко струваш! И онези утрепани шарлатани дето те набутаха насила във властта! Само твоите избиратели още не знаят колко струваш. Понеже те не знаят това De Welt какво е, дъвче ли се, яде ли се, като Работническо Дело ли е....?!?

Не е платена с МАЛКО , а с МНОГО...

Ставаш и за Президент и за Председател на БСП.

Долна рубладжийска измет.

За соросхохлите. Ма с бодли.

Това за изпращане на оръжие към нацистка Украйна чрез други страни е вярно!!! ДВ не откриват топлата вода. Всички го знаят. Но за независимост на тази медия е много спорно твърдение!!! Когато напишат за страданията на руското население в Крим, Донецк, Донбас от почти геноцида на Бандеровците-убийства, арести, изнасилвания, забрана на езика им, изгарянето живи на 43 руски украинци в Бесарабския културен дом в Одеса през 2014 г., тогава ще им повярваме на независимостта!!! Също и за намерението Украйна с помощта на Запада да нападне двете независими вече републики февруари 2022 г. и изпреварването на тази агресия от Русия на 24.02.2022 г. Това кога ще ги разследват много "независимите" медии?! Еййй!!!

А ракетите пак свършиха и едни перални летят ниско към точките на кацане. ПВО то на укронацистите пак ще ги свали всичките.

Само да напомня, че съм руско мекере и педераст...

Но не намирам разследването им, което разкрива за колко милиарда оръжие България е продала за "спасяването" на Сирия в предходния случай? може би е архивирано някъде дълбоко....

Нинова и РР не могат да си представят, че има нормална независима журналистика, понеже в Бг всичко е платено.

Ха-ха! Коя е нормалната журналистика, тази купена от краварите, или пропагандата на евродибилите?

Кремълските подлоги газ пикаят, че България помогнала на Украйна. Те съдят по себе си, понеже са платени предатели и мислят, че и другите се продават като тях.

направо се изпърдя с уста глупако

Те на нашите пишман политици само поръчки им се привиждат, те така мислят и действат в България. Да си поръчат и те една платена статия в Ди Велт, щом са толкова евтини, нещо от рода на "Шарлатаните Асен и Кирил лъжат от сутрин до вечер, Радев е най-добрият НАТО-вски генерал, Борисов е най-великият евро-атлантик, а Корнелия е истински европейски социал-демократ молещ се за мир в Украйна". Веднага ще я пуснат Ди Велт и Политико ще я препишат...

западните държави са подстрекатели приятел не се злепоставя това е тъжната истина за западофилите у нас

Този немски парцал е част от империята на сатаната сорос. Не е е платен материала, преднамерен е и е шамар в лицето на тези боклуци, които управляват страната.

БЪЛГАРИЯ И СЛОВАКИЯ ПОКРИХА СРАМЪТ НА НАТО ОТ НЕДОСТИГ НА АМУНИЦИИ Когато Франция и Великобритания атакуваха Кадафи, бомбите им свършиха на третият ден(!) После замеряха либийските танкове с бетонни учебни бомби (доста успешно) Оказа се, че САЩ произвеждат едва по 15,000 снаряда месечно, което стига на Украйна едва за един ден. Велика Германия е още по-зле. Сред тая “военна немощ” като скала се изправи България:) Дай Боже още година-две война в Украйна и България ще оправи външният дълг. Отделно САЩ инвестираха милиони долари в българската военна индустрия. Ако България усвои производството на високоточни 155mm снаряди от типa Excalibur и Smart, a oще повече снаряди за HIMERS, то оръжейната индустрия ще се превърне в златна мина. Тая война е доста архаична, но пък успя да възроди артилерията, зенитките, танковете. САЩ ще увеличи производството на снаряди 6 пъти месечно, до 90,000 броя до лятото и реанимира единственият си танков завод за Abrams, a Германия започва производството на Leopard-2 A7 отново. ВОЙНАТА Е МНОГО ГОЛЯМ БИЗНЕС И БЪЛГАРИЯ ИМА СЕРИОЗЕН ДЯЛ В НЕГО. УСПЕХ!

"В основата на нашето определение за качествена журналистика е независимостта на нашите журналисти в редакционната им работа. Това важи както за този случай, така и за всички останали случаи", подчертава говорител на "Ди Велт" пред ДВ. Хахахахаха, колко истинско. Същото разправят и Дойче Зеле. Пълна информационна скръб и пълна информационна трагедия. Едно е да го разправящ, съвсем друго е да е истина. Ето например, снощи бях на Марс за круши, набрах си и сутринта се върнах. За невярващите, етичният ми кодекс забранява да лъжа. Е това е западната джурналистика днес, синтезирано на пример. Истински са само сгради и технка. Хора и дела - пълен фейк.

Съвсем друго е да ти го кажат рашистките пропагандисти, нали. На тях може да им се вярва безрезервно.

Die Welt си е десен вестник отвсякъде. За запознатите, особено тези, които живеят в Германия, е очвидно, че изданието е трибуна на американската политика. Преди присъединяването на България към ЕС излизаха масово статии, че страната ни се държи като васал и т.н. Нищо ново с вестнил "Светът", какъвто е преводът на български език.

На Ди Мелт май ще е как политиците от статуквото приказват неща с цел да манипулират безнаказано общественото мнение. И така 30 години.

не е платена, но е опит за подаване на сламка към един удавник

Намеква се за далавери!

медии не са като нашите, не излагат намеци

Истината боли. Избори до дупка!

Германците да си вземат тия капацитети киро и асен при тях . важно е шоутоим да продължава

Гледах интервюто на журналиста. Той намекна, че трябва да има разследване на фирмите продали българските оръжия и амуниции. Дали са свързани с политици и т.н. "Геройството" на Кирчо и Кокорчо е по-скоро грандиозен скандал. Те излъгаха парламент, МС, президент, целият български народ! Това не е за хвалене , а за срам.

А не ли за срам, че имаме избран поръчан от Решетников президент и продажни пропутинси партии???

Че още не сме изринали усраинската мърша!

да, бе да, швепс.

Поръчково е защото медията е поръчала на журналисти да разкрият трафика на оръжия за Украйна.

Пак за БСП гласувайте ,да подклаждат огъня в Украйна,да умрат украинските мъже и НАТО да иска българи да воюват там.

.... "Съгласна съм, че е абсолютно поръчково. То се видя и колко струва", заяви Корнелия Нинова в Би Ти Ви по адрес на публикацията на германския ежедневик "Ди Велт", озаглавена "България - страната, която тайно спаси Украйна". И продължи: "Имаше публикации колко струва да си поръчаш статия в "Ди Велт" - 26 и нещо хиляди, нещо такова.".... Това е точно така. госпожата е бяла, пухкава и невинна и който твърди нещо друго е лъжец и платен провокатор на тъмните сили, които клатят и Партията и Държавата и Европата и Натути и Цялата западна цивилизация!

ами разбира се, че не е! това е дело на искуственият интелект, които западнаците пускат вече не само за писане на коментари, но и за писане на стаити, книги, закони, конституции и др. изгодни за тях!

... а DW и Кирчо само истината казват :)

Веднага ви повЕрвахме, че сте честни и почтени. Само дето с тая "неплатена" статия не изписахте вежди, а извадихте очи на простоКиро. Нашият народ в огромната си част е против доставките на българско оръжие за Украйна. И това, че простоКиро е пращал неофициално, допълнително му срива имиджа, който и без друго е под морското ниво.

Яко се водиш от тукашните форумски гумени глави, дето са 10 човека на кръст пишещи по 50 коментара всеки, ок. Ама не, с който и да говоря, всеки е на правилната страна на историята, а именно Украйна. Русия няма никакво право да стъпва и с малкия си пръст в чужда държава и ще бъде натикана обратно там, откъдето е и дошла.

Но в България 99% лелеят усраина да изчезне безследно!

Киро е позор за България! Не може да приказка и свърши глупости и с Македония и с енергетиката,действа под диктовка на чужди господари.

Нито политиците са си на място Нито журналистите. Всичките работят за корпоративни интереси . Кирето нали каза същото тези само го потвърждават!

Ако ме питат даже е редно, ако Нинова и Радев не докажат приказките си, от тази медия да ги поосъдят за обида, клевета и уронване на престиж. Крайно време е политическото безочие в България да приключи. Ще станем нормална държава само при това положение. Когато политиците у нас спрат да говорят и правят каквото им скимне. Дори само при сериозно съмнение за незаконни, неморални или нередни действия политикът е редно моментално да си търси друго поприще за изява. В нормална държава...

Не е платена публикация, държавна поръчка е. Искат да насочат руския гняв към малка България и немците да си измият ръцете за танковете.

Щом публично толкова се оправдават - значи 99% някой е надушил че е платено и необективно разследване - и сега гузен негонен бяга.

Как нацисти от Русия измъчват и убиват украински военни в Донбас https://youtu.be/vkpE69TauBA

Сме против нацизма във всичките му форми

2015 година.. ббааахахах ИДИ НА ХУЙ ВЕ ТРОЛЯКОПИТЕКО ТЪПИИ... Как нацисты из России пытают и убивают украинских военных на Донбассе — Инсайдер, 22.10 Телеканал ICTV 816 Отметки "Нравится" 90 220 Просмотры 2015 23 окт.

Нацистките татуировки видя ли ги? Руските нацики разпозна ли ги?

Слава на Украйна. Българите ще помагаме на братска Украйна.. това е гордост за всеки който носи българско име и юнашко сърце.

сме неутрални и укронацистите не са ни братя.

Нацистите в Украйна https://youtube.com/shorts/YJNt08a6HgM?feature=share

Естествено, че е поръчкова и че сиренцето е с пари. Айде да не се правите на журналисти, доматите не ги ядем с колците...

Лъже единия.Или Корнелия, или Киро лъже.

И двамата лъжат.

И Корнелия и Мунчо Радев. Резнаха им рублите май, затова са готови на всичко!

Какви рубли ве пич? Българско оръжие и припаси се произвежда на три смени във военните заводи, а реално бивши комунисти и настоящи "бизнесмени" са тия прибиращи комисионните и парсата.. Или викаш рутнаците плащат яко пари на нашите да правят оръжие, да го пращат в Украйна чрез подставени фирми за да убиват руските войници с него? Личи си че интелекта на американските тролове е като на типичен амеликанец - хладилник, реклама кенеф.. Също, наше оръжие бе изнасяно яко за Африка по време на войната в Йемен и в Сирия въоражаващо ИдИЛ.. Отново замесени играчи от Германия, Франция Израел и Щатите.. Тия двамата реват за да не им изстине мястото, а Киро парапета е начело на сделките със западните посредници.. Така, че германците не вадят на показ "тайна"

И ,,Нексо'' са невинни.

Нексо никъде не са осъдени и с абсолютна сигурност няма да бъдат осъдени в България.

Те са демократични измамници! Това е нещо като демократични снаряди и ракети... Познават ги във Виетнам, Югославия, Ирак, Либия, Сирия и Афганистан.... Те носят демокрация и щастие... Не са като ......

Да ама в 8 щата ги забраниха ,както и на Каймановите острови за Русия не знам.

Не са осъдени щото си плащат предварително глоби

И някои да се напъват няма никакъв шанс Простото да се върне на власт. С който и да се обединяват “Пълен Провал” все надолу летят и то доста стремглаво. И с право, защото се оказаха мега нагли крадливи и лъжливи. И най-големият проблем е, че въобще не могат да работят в екип. Изпокараха се и със Слави и с Корни а за другите да не говорим. А бе, шарлатани!