Коментари - Деян Николов: В СОС се готви сглобка между ПП-ДБ и ГЕРБ, а БПС ще е смокиновият лист | Днес.dir.bg

Деян Николов: В СОС се готви сглобка между ПП-ДБ и ГЕРБ, а БПС ще е смокиновият лист

Единственото притеснение на тези три групи в местния парламент било какво ще кажат хората, "затова ще имитират широка коалиция", смята съветникът от "Възраждане"

Обратно в новината

Коментари - Деян Николов: В СОС се готви сглобка между ПП-ДБ и ГЕРБ, а БПС ще е смокиновият лист | Днес.dir.bg

Коментари

800 млн парно 400 млн украинска помощ за земеделците 15 процента за шоферите в градския сигорно и петроля като подскочи ДДС и БВП ша са сурнат

българите трябва да им дадат "Оскар" за празно дрънкане и кухо мислене! А проблемите с електричеството ще се решат идеално, когато пред устата не всеки се постави по един ветрогенератор да произвежда ток от толкова дрънкане по цял ден.

не канете членове на израждане - каквото и да говоря е полза на рашистан

Кефи ме как Възраждане се държат все едно не са в политиката и нищо не зависи от тях. Те ще покажат какво могат като получат 51% от вота. Което никога няма да стане. Просто бърборят и това е.

СОС - престъпниците се сглобяват .. Жалкари! Селяни , крадливи мижитурки , пенделчета... нищо добро не ни чака.

Няма , да защото от Козяк не се е обадила оная Галя да каже...

По-жалки смешници от Гъзраждане няма !

А между кой да има сглобка?!? Така са гласували хората, това получават.

PEYTSCH

Какво ще кажат хората ще го видят на изборите....

Dir.bg, няма ли да пуснете нещо за протестите в Брюксел ???? Или така ви е наредил плъха Денков

Според промените крайните снабдители или търговци, които снабдяват битови клиенти и малки и средни предприятия, ще купуват до 60 на сто от нужната им енергия на организирани търгове по дългосрочни договори, ползващи подкрепа под формата на финансови гаранции или разлики. https://forbesbulgaria.com/2023/09/12/%D0%BB%D0%B8%D0%B1%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D1%80%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%82%D1%80%D0%BE/

По- ВАЖНО е какво ще свършат, а НЕ кои партии са в коалиция... За да РАСТЕ Българиа и да я ИМА, трябва : 1) да ЗАКРИЯТ Агенцията за бежанци( които прехвърлят араби през турската граница), 2 ) да ЗАКРИЯТ Агенцията за за ПРОДАВАНЕ на българско гражданство( паспорти_ която е в Министерството на правосъдието.. 3) да ЗАКРИЯТ фирми като Вииваком и да ги ИЗГОНЯТ от БЪлгария.. Тия фирми разболяват цяла БЪлгараи с РАК и Левкемия.. Българско граждаснтво трябада се дава САМО с ГЛАСУВАНЕ в парламента, за всеки отделен случай, за да НЕ могат разни мошеници , за 100( сто) лева да продадат български паспорт на шимпанзяци- орангутани да ГЛАСУВАТ в БЪлгария !! А от онези, фирми, СЛЕД като ги закрият, може да остане САМО една да я ползват САМО военните, като допълнение към Кабелния телефон !!! Да няма мобилни телефони по градовете , а Само кабелни !!! Тия мобилни телефони РАЗБОЛЯВАТ и ОСЛЕПЯВАТ всички . Който иска да ползва ЕВРО или турски лири да бяга ккъм Африка !!! Заради тия ИЗБРОЕНИТЕ , БЪлгария НАМАЛЯ !! А разни араби искат да ни ПОРОБЯТ отново !!

след 4 години

Нали не излизаш без каска и чадър, че се притеснихме за теб.

Сглобка на ПП ДБ ще има с Герб и в общинския съвет. Както казваше Кирил Петков и Христо иванов от Промяната -МАФИЯТА ГЕРБ, МАФИЯТА ГЕРБ, МАФИЯТА ГЕРБ. И сега стана 9 месеца го осмукват на Бойко -Мафиота в правителсвтото,че и сега и в СПС !

като бълхария, управлявана 80 години от бкп и дс - всички дефакто са "сглобка". . като една част от сглобката играе "управляващи", а друга "опозиция", трета - има за задача "да крещи и да прави скандали", а рединта е сложген "да секара" на всички, и затова да има "висок" рейтинг ! . тая схема - не върви вече пред никого ...не знам как ше я карате за напред ...сигурно "ще дойдат танкове" пак да ви "асвабаждават" от "непокорните" при тов "от името на народа" и "в името на народа", нищо, че той ще е обект на обстрел ! - така ли е?!? според мен е така!

Ама , ако направим коалиция с Герб ще си отрежем ръцете. Никога Герб , ние сме тук , за да премахнем МАФИАТА ГЕРБ !

Не го четох цялото, но си мисля, че в този СОС такава сглобка няма да има, а ще има нови избори. Виж, ако и след тях конфигурацията е аналогична, тогава вече ще се мисли какво да се прави. Една такава сглобка просто ще загроби ПП-ДБ. Такава сглобка на национално ниво не работи, а в София, която ГЕРБ отдавна са загубили, съвсем не виждам как ще работи.

Честит празник, на всичи политици! Лошото е, че тия се шляпат, в шеги и закачки, а избирателите им духат, промяната де!

ЧЕСТИТ ВТОРИ ФЕВРУАРИ НА ВСИЧКИ ПЕДЕРАСТИ, ПЕДОФИЛИ, ТРАНСДЖЕНДЪРИ, ХОМОСЕКСУАЛИСТИ И ПРОЧИЕ ОТКАЧАЛКИ И ИЗВРАТЕНЯЦИ ОТ ПП И ДБ! СПЕЦИАЛНИ ПО-ЗДРАВИ ЗА КАКА ВАСКА ОТ ДС-ТО И МИС БОНИ!

новоизбраните съветници играят игрички с които, заради тясно партийни интереси, блокарат работата на общината, решаването на неотложни проблеми на софиянци е в застой. Това е ндопустима злоупотреба със глосуваното им доверие и подигравка с гражданите на София.

Ей, смотльо, на мен що не честитиш, аз вея лгбт знамето. Ще те изпея на варненският ми мангал.

Добрата фея, какво си искала да кажеш? Чета, чета - логически погледнато нещо не ти се е получило!?

Ородливата фашиска измет действително ще бъде избита медиите са в паника финансирани от сащ

Тоя глист цомчо от гореизброените наистина е четири в едно...с откачалките направо пет е извратенякът ))))))))

варненските мангоси

Няма как да си маймуна и да не духаш на мангал.

Ти ли си ма, муци? Дупето как е, понаболява ли малко? Айде скривай се някъде, че да не извадим онова срамното гей порно видео как те порят в анала!

PEYTSCH

Честно казано тоз СОС си заслужи презрението во веки веков. ЛГБТ.

И от космоса се вижда, че мисията на партии като ИТН и Възраждане е борба с ПП/ДБ. Сега ив столичния съвет. Само на мен ли ми минава през ума, че това много добре устройва Герб и ДпС.

ПРИ ТОЛКОВА МНОГО ЦИНИЗМИ И ПРОДЪЛЖАВАЩИ ДА ПИШАТ ПРОСТОТИИ НИТО ЕДИН ПР О СТ АК БЛОКИРАН!!! А СПАС И ДЕСЕТКИ НОРМАЛНИ ХОРА СА БЛОКИРАНИ, САМО ЗАТОВА ЗАЩОТО ПОДЪРЖАТ РУСИЯ!!!! В ТОЗИ САЙТ СА ЦЕРБ ЕРИ И СЛУЖИТЕЛИ НА ПОСОЛСТВОТО!!!! Вашият IP адрес е блокиран и не можете да пишете коментари. ИСКАШ ДА СИ КАЖЕШ МНЕНИЕТО ПО СТАТИЯТА, НО НЕ ТИ ДАВАТ!!!! ЗАЩОТО СИ ПРОТИВНИК НА ПОСОЛСТВОТО И ПОТЕНЦИАЛЕН РАЗОБЛИЧИТЕЛ! НА ТОЗИ САЙТ ПРЕЗ ЧАС ДВА, МОДЕРАТОРА МИНАВА С ОГРОМНА ФАШИСТКА МЕТЛА И ПРОЧИСТВА ГЛАСА НА НАРОДА!!! НЕ БИВА ДА СЕ ВИЖДА, ЧЕ НАД 90% ПОДДЪРЖАТ РУСИЯ!!! ОТНОШЕНИЕТО ТРЯБВА ДА Е ПОНЕ 70/30!!! ТАКАВА Е ВОЛЯТА НА ПОСОЛСТВОТО!!! ПОЗОР!!! ДАЙТЕ СВОБОДА НА СПАС ДА ГОВОРИ!? НЕ БЛОКИРАЙТЕ ХОРАТА КОИТО НЕ СА СЪГЛАСНИ С ВЛАСТТА КАТО ВАС!! СПАС НЕ Е ЛИЗАЧ НА КРА ВА Р С К ЗА Д Н И Ц И!!! ФА ШИ СТ И, СПАЗВАЙТЕ КОНСТИТУЦИЯТА!! ЩЕ ОТГОВАРЯТЕ ПРЕД НАРОДНИЯ СЪД?!! Чл. 5. (1) Конституцията е върховен закон и другите закони не могат да и противоречат. Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин

Изрожденско-псевдопатриотични ЛГБТ мангасари. Ваксинирани в евро.

Да се "сглобяват", но да се контролират така, че да им излезе през носа всяка пропиляна стотинка - открадната или вложена некомпетентно. До кога ще се стимулира нищоправенето, срещу заплата?

Хората си искат мафията Герб и ДпС и си гласуват за нея. Така че, без нея да не може да стане управление. А ако случайно може, тогава партийки от типа на ИТН и Възраждане изведнъж отказват подкрепа и пак не може без тях. Не е проблема в ПП/ДБ.

ПРОТИВНИК НА ПАСОЛЯ? РАЗОБЛИЧАВАШ МУТРАФОНЯ?

То БСП и за смокинов лист не стават :-)

Центъра на София трябва да бъде както в Берлин,Брюксел и Париж.Трябва да изхвърлим тези престъпници от властта

Ами да, очакваше се сглобка да направят. Трябваше им повече пари, докато си разделят софийския пай. Няма как да искат да се стигне до нови кметски избори, въпреки че това е най-правилното решение.

Точно така. Време е путьовците безвъзвратно да отекат в канала.

не стават и вгъзраждане дори и за евтина тоалетна хартия :-)

"5х67" - как го измисли тоя ник? Нещо си се объркал. В гуглето излиза: "Сверло для стекла и керамической плитки (5х67 мм). Пожалуйста, уточняйте точную стоимость, комплектацию, наличие и характеристики товаров в магазинах. Они могут отличаться от их изображений, представленных на cайте. Размещенная информация на сайте не является офертой (предложением заключения договора)."!

Предполагам, че заявената в заглавието БПС (никому неизвестна партия) е БСП. Ако е така, те и за смокинов лист не стават – много е малък и на това отгоре увехнал! И не е в състояние да прикрие пищните и компрометирани задни части на некоалицията!

Салата от ПП-ДБ, Герб и БСП с малко сос или СОС от Копейки... Действа като валериан на котки. И котките се сбират. Задачата е изпълнена. Наздраве и чао.

Естествено че ги устройва всякак след като разпределят порциите

Сглобката са боклуци.Възраждане ще спаси България

Кметът на район Изгрев д-р Георгиев не върши никаква работа за квартала. Такива са кметовета на ПП-ДБ. Некомпетентни.

пък капут Деян Николов какво прави в СОС бе? Я, марш бе, айде-айде, джа.

Интереса клати феса !

Мис Бони да каже в гъза боли ли?

Това е най доброто в случая а Възраждане ако не им изнася да се махат!

Коментари - Деян Николов: В СОС се готви сглобка между ПП-ДБ и ГЕРБ, а БПС ще е смокиновият лист | Днес.dir.bg

Деян Николов: В СОС се готви сглобка между ПП-ДБ и ГЕРБ, а БПС ще е смокиновият лист

Единственото притеснение на тези три групи в местния парламент било какво ще кажат хората, "затова ще имитират широка коалиция", смята съветникът от "Възраждане"

Обратно в новината

Коментари - Деян Николов: В СОС се готви сглобка между ПП-ДБ и ГЕРБ, а БПС ще е смокиновият лист | Днес.dir.bg

Коментари

800 млн парно 400 млн украинска помощ за земеделците 15 процента за шоферите в градския сигорно и петроля като подскочи ДДС и БВП ша са сурнат

българите трябва да им дадат "Оскар" за празно дрънкане и кухо мислене! А проблемите с електричеството ще се решат идеално, когато пред устата не всеки се постави по един ветрогенератор да произвежда ток от толкова дрънкане по цял ден.

не канете членове на израждане - каквото и да говоря е полза на рашистан

Кефи ме как Възраждане се държат все едно не са в политиката и нищо не зависи от тях. Те ще покажат какво могат като получат 51% от вота. Което никога няма да стане. Просто бърборят и това е.

СОС - престъпниците се сглобяват .. Жалкари! Селяни , крадливи мижитурки , пенделчета... нищо добро не ни чака.

Няма , да защото от Козяк не се е обадила оная Галя да каже...

По-жалки смешници от Гъзраждане няма !

А между кой да има сглобка?!? Така са гласували хората, това получават.

PEYTSCH

Какво ще кажат хората ще го видят на изборите....

Dir.bg, няма ли да пуснете нещо за протестите в Брюксел ???? Или така ви е наредил плъха Денков

Според промените крайните снабдители или търговци, които снабдяват битови клиенти и малки и средни предприятия, ще купуват до 60 на сто от нужната им енергия на организирани търгове по дългосрочни договори, ползващи подкрепа под формата на финансови гаранции или разлики. https://forbesbulgaria.com/2023/09/12/%D0%BB%D0%B8%D0%B1%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D1%80%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%82%D1%80%D0%BE/

По- ВАЖНО е какво ще свършат, а НЕ кои партии са в коалиция... За да РАСТЕ Българиа и да я ИМА, трябва : 1) да ЗАКРИЯТ Агенцията за бежанци( които прехвърлят араби през турската граница), 2 ) да ЗАКРИЯТ Агенцията за за ПРОДАВАНЕ на българско гражданство( паспорти_ която е в Министерството на правосъдието.. 3) да ЗАКРИЯТ фирми като Вииваком и да ги ИЗГОНЯТ от БЪлгария.. Тия фирми разболяват цяла БЪлгараи с РАК и Левкемия.. Българско граждаснтво трябада се дава САМО с ГЛАСУВАНЕ в парламента, за всеки отделен случай, за да НЕ могат разни мошеници , за 100( сто) лева да продадат български паспорт на шимпанзяци- орангутани да ГЛАСУВАТ в БЪлгария !! А от онези, фирми, СЛЕД като ги закрият, може да остане САМО една да я ползват САМО военните, като допълнение към Кабелния телефон !!! Да няма мобилни телефони по градовете , а Само кабелни !!! Тия мобилни телефони РАЗБОЛЯВАТ и ОСЛЕПЯВАТ всички . Който иска да ползва ЕВРО или турски лири да бяга ккъм Африка !!! Заради тия ИЗБРОЕНИТЕ , БЪлгария НАМАЛЯ !! А разни араби искат да ни ПОРОБЯТ отново !!

след 4 години

Нали не излизаш без каска и чадър, че се притеснихме за теб.

Сглобка на ПП ДБ ще има с Герб и в общинския съвет. Както казваше Кирил Петков и Христо иванов от Промяната -МАФИЯТА ГЕРБ, МАФИЯТА ГЕРБ, МАФИЯТА ГЕРБ. И сега стана 9 месеца го осмукват на Бойко -Мафиота в правителсвтото,че и сега и в СПС !

като бълхария, управлявана 80 години от бкп и дс - всички дефакто са "сглобка". . като една част от сглобката играе "управляващи", а друга "опозиция", трета - има за задача "да крещи и да прави скандали", а рединта е сложген "да секара" на всички, и затова да има "висок" рейтинг ! . тая схема - не върви вече пред никого ...не знам как ше я карате за напред ...сигурно "ще дойдат танкове" пак да ви "асвабаждават" от "непокорните" при тов "от името на народа" и "в името на народа", нищо, че той ще е обект на обстрел ! - така ли е?!? според мен е така!

Ама , ако направим коалиция с Герб ще си отрежем ръцете. Никога Герб , ние сме тук , за да премахнем МАФИАТА ГЕРБ !

Не го четох цялото, но си мисля, че в този СОС такава сглобка няма да има, а ще има нови избори. Виж, ако и след тях конфигурацията е аналогична, тогава вече ще се мисли какво да се прави. Една такава сглобка просто ще загроби ПП-ДБ. Такава сглобка на национално ниво не работи, а в София, която ГЕРБ отдавна са загубили, съвсем не виждам как ще работи.

Честит празник, на всичи политици! Лошото е, че тия се шляпат, в шеги и закачки, а избирателите им духат, промяната де!

ЧЕСТИТ ВТОРИ ФЕВРУАРИ НА ВСИЧКИ ПЕДЕРАСТИ, ПЕДОФИЛИ, ТРАНСДЖЕНДЪРИ, ХОМОСЕКСУАЛИСТИ И ПРОЧИЕ ОТКАЧАЛКИ И ИЗВРАТЕНЯЦИ ОТ ПП И ДБ! СПЕЦИАЛНИ ПО-ЗДРАВИ ЗА КАКА ВАСКА ОТ ДС-ТО И МИС БОНИ!

новоизбраните съветници играят игрички с които, заради тясно партийни интереси, блокарат работата на общината, решаването на неотложни проблеми на софиянци е в застой. Това е ндопустима злоупотреба със глосуваното им доверие и подигравка с гражданите на София.

Ей, смотльо, на мен що не честитиш, аз вея лгбт знамето. Ще те изпея на варненският ми мангал.

Добрата фея, какво си искала да кажеш? Чета, чета - логически погледнато нещо не ти се е получило!?

Ородливата фашиска измет действително ще бъде избита медиите са в паника финансирани от сащ

Тоя глист цомчо от гореизброените наистина е четири в едно...с откачалките направо пет е извратенякът ))))))))

варненските мангоси

Няма как да си маймуна и да не духаш на мангал.

Ти ли си ма, муци? Дупето как е, понаболява ли малко? Айде скривай се някъде, че да не извадим онова срамното гей порно видео как те порят в анала!

PEYTSCH

Честно казано тоз СОС си заслужи презрението во веки веков. ЛГБТ.

И от космоса се вижда, че мисията на партии като ИТН и Възраждане е борба с ПП/ДБ. Сега ив столичния съвет. Само на мен ли ми минава през ума, че това много добре устройва Герб и ДпС.

ПРИ ТОЛКОВА МНОГО ЦИНИЗМИ И ПРОДЪЛЖАВАЩИ ДА ПИШАТ ПРОСТОТИИ НИТО ЕДИН ПР О СТ АК БЛОКИРАН!!! А СПАС И ДЕСЕТКИ НОРМАЛНИ ХОРА СА БЛОКИРАНИ, САМО ЗАТОВА ЗАЩОТО ПОДЪРЖАТ РУСИЯ!!!! В ТОЗИ САЙТ СА ЦЕРБ ЕРИ И СЛУЖИТЕЛИ НА ПОСОЛСТВОТО!!!! Вашият IP адрес е блокиран и не можете да пишете коментари. ИСКАШ ДА СИ КАЖЕШ МНЕНИЕТО ПО СТАТИЯТА, НО НЕ ТИ ДАВАТ!!!! ЗАЩОТО СИ ПРОТИВНИК НА ПОСОЛСТВОТО И ПОТЕНЦИАЛЕН РАЗОБЛИЧИТЕЛ! НА ТОЗИ САЙТ ПРЕЗ ЧАС ДВА, МОДЕРАТОРА МИНАВА С ОГРОМНА ФАШИСТКА МЕТЛА И ПРОЧИСТВА ГЛАСА НА НАРОДА!!! НЕ БИВА ДА СЕ ВИЖДА, ЧЕ НАД 90% ПОДДЪРЖАТ РУСИЯ!!! ОТНОШЕНИЕТО ТРЯБВА ДА Е ПОНЕ 70/30!!! ТАКАВА Е ВОЛЯТА НА ПОСОЛСТВОТО!!! ПОЗОР!!! ДАЙТЕ СВОБОДА НА СПАС ДА ГОВОРИ!? НЕ БЛОКИРАЙТЕ ХОРАТА КОИТО НЕ СА СЪГЛАСНИ С ВЛАСТТА КАТО ВАС!! СПАС НЕ Е ЛИЗАЧ НА КРА ВА Р С К ЗА Д Н И Ц И!!! ФА ШИ СТ И, СПАЗВАЙТЕ КОНСТИТУЦИЯТА!! ЩЕ ОТГОВАРЯТЕ ПРЕД НАРОДНИЯ СЪД?!! Чл. 5. (1) Конституцията е върховен закон и другите закони не могат да и противоречат. Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин

Изрожденско-псевдопатриотични ЛГБТ мангасари. Ваксинирани в евро.

Да се "сглобяват", но да се контролират така, че да им излезе през носа всяка пропиляна стотинка - открадната или вложена некомпетентно. До кога ще се стимулира нищоправенето, срещу заплата?

Хората си искат мафията Герб и ДпС и си гласуват за нея. Така че, без нея да не може да стане управление. А ако случайно може, тогава партийки от типа на ИТН и Възраждане изведнъж отказват подкрепа и пак не може без тях. Не е проблема в ПП/ДБ.

ПРОТИВНИК НА ПАСОЛЯ? РАЗОБЛИЧАВАШ МУТРАФОНЯ?

То БСП и за смокинов лист не стават :-)

Центъра на София трябва да бъде както в Берлин,Брюксел и Париж.Трябва да изхвърлим тези престъпници от властта

Ами да, очакваше се сглобка да направят. Трябваше им повече пари, докато си разделят софийския пай. Няма как да искат да се стигне до нови кметски избори, въпреки че това е най-правилното решение.

Точно така. Време е путьовците безвъзвратно да отекат в канала.

не стават и вгъзраждане дори и за евтина тоалетна хартия :-)

"5х67" - как го измисли тоя ник? Нещо си се объркал. В гуглето излиза: "Сверло для стекла и керамической плитки (5х67 мм). Пожалуйста, уточняйте точную стоимость, комплектацию, наличие и характеристики товаров в магазинах. Они могут отличаться от их изображений, представленных на cайте. Размещенная информация на сайте не является офертой (предложением заключения договора)."!

Предполагам, че заявената в заглавието БПС (никому неизвестна партия) е БСП. Ако е така, те и за смокинов лист не стават – много е малък и на това отгоре увехнал! И не е в състояние да прикрие пищните и компрометирани задни части на некоалицията!

Салата от ПП-ДБ, Герб и БСП с малко сос или СОС от Копейки... Действа като валериан на котки. И котките се сбират. Задачата е изпълнена. Наздраве и чао.

Естествено че ги устройва всякак след като разпределят порциите

Сглобката са боклуци.Възраждане ще спаси България

Кметът на район Изгрев д-р Георгиев не върши никаква работа за квартала. Такива са кметовета на ПП-ДБ. Некомпетентни.

пък капут Деян Николов какво прави в СОС бе? Я, марш бе, айде-айде, джа.

Интереса клати феса !

Мис Бони да каже в гъза боли ли?

Това е най доброто в случая а Възраждане ако не им изнася да се махат!