Коментари - Деян Николов: В СОС се готви сглобка между ПП-ДБ и ГЕРБ, а БПС ще е смокиновият лист | Днес.dir.bg

Деян Николов: В СОС се готви сглобка между ПП-ДБ и ГЕРБ, а БПС ще е смокиновият лист

Единственото притеснение на тези три групи в местния парламент било какво ще кажат хората, "затова ще имитират широка коалиция", смята съветникът от "Възраждане"

Обратно в новината

Коментари - Деян Николов: В СОС се готви сглобка между ПП-ДБ и ГЕРБ, а БПС ще е смокиновият лист | Днес.dir.bg

Коментари

Край нямат цирковет

-Сър, вярно ли е че партиите се ще сглобяват? -Не, Джон, това не е вярно! Те са залепнали по рождение като сиамаски близнаци и нищо не може да ги раздели!

Не мога да разбера такива които нямат един ден трудов стаж да дават само акъл . А бе мухльо - ти не знаеш на кой свят си бе дибил . Аз гласувах за вас ама вие биете камбаната по наглост и демагогия . Ние - САМО НИЕ МОЖЕМ ДА УПРАВЛЯВАМЕ . Е и аз няма да гласувам повече за вас . ААИИИИИИИ СИИИИИКТЕР.

цИгане сополиво!

В Германия правят всякакви коалиции, но вървят напред.Тук и Господ да слезе ще му намерят кусури.А при нови избори какво пак същото.

Бомбонев долна к….урво

Това е най доброто в случая а Възраждане ако не им изнася да се махат!

Мис Бони да каже в гъза боли ли?

Интереса клати феса !

пък капут Деян Николов какво прави в СОС бе? Я, марш бе, айде-айде, джа.

Кметът на район Изгрев д-р Георгиев не върши никаква работа за квартала. Такива са кметовета на ПП-ДБ. Некомпетентни.

Георгиев, докато беше кмет на БСП, свърши доста неща конкретно в "Изток, за "Изгрев" и "Дианабад" нямам впечатления - пооправи тротоари, сложи осветление, направи нова детска градина, обнови парка до КАТ. Сега още има неизвозени клони от снега в края на ноември, кофите преливат, улиците са мръсни и кални, полуизгнили листа се развяват навсякъде. Явно като пристанат на пъпко-дебарките и изведнъж губят желание и способност за работа, защото и в "Гео Милев" е същото.

Сглобката са боклуци.Възраждане ще спаси България

Като ни направи роби на Русия ли?

Салата от ПП-ДБ, Герб и БСП с малко сос или СОС от Копейки... Действа като валериан на котки. И котките се сбират. Задачата е изпълнена. Наздраве и чао.

Предполагам, че заявената в заглавието БПС (никому неизвестна партия) е БСП. Ако е така, те и за смокинов лист не стават – много е малък и на това отгоре увехнал! И не е в състояние да прикрие пищните и компрометирани задни части на некоалицията!

Ами да, очакваше се сглобка да направят. Трябваше им повече пари, докато си разделят софийския пай. Няма как да искат да се стигне до нови кметски избори, въпреки че това е най-правилното решение.

Центъра на София трябва да бъде както в Берлин,Брюксел и Париж.Трябва да изхвърлим тези престъпници от властта

Точно така. Време е путьовците безвъзвратно да отекат в канала.

То БСП и за смокинов лист не стават :-)

не стават и вгъзраждане дори и за евтина тоалетна хартия :-)

Да се "сглобяват", но да се контролират така, че да им излезе през носа всяка пропиляна стотинка - открадната или вложена некомпетентно. До кога ще се стимулира нищоправенето, срещу заплата?

ПРИ ТОЛКОВА МНОГО ЦИНИЗМИ И ПРОДЪЛЖАВАЩИ ДА ПИШАТ ПРОСТОТИИ НИТО ЕДИН ПР О СТ АК БЛОКИРАН!!! А СПАС И ДЕСЕТКИ НОРМАЛНИ ХОРА СА БЛОКИРАНИ, САМО ЗАТОВА ЗАЩОТО ПОДЪРЖАТ РУСИЯ!!!! В ТОЗИ САЙТ СА ЦЕРБ ЕРИ И СЛУЖИТЕЛИ НА ПОСОЛСТВОТО!!!! Вашият IP адрес е блокиран и не можете да пишете коментари. ИСКАШ ДА СИ КАЖЕШ МНЕНИЕТО ПО СТАТИЯТА, НО НЕ ТИ ДАВАТ!!!! ЗАЩОТО СИ ПРОТИВНИК НА ПОСОЛСТВОТО И ПОТЕНЦИАЛЕН РАЗОБЛИЧИТЕЛ! НА ТОЗИ САЙТ ПРЕЗ ЧАС ДВА, МОДЕРАТОРА МИНАВА С ОГРОМНА ФАШИСТКА МЕТЛА И ПРОЧИСТВА ГЛАСА НА НАРОДА!!! НЕ БИВА ДА СЕ ВИЖДА, ЧЕ НАД 90% ПОДДЪРЖАТ РУСИЯ!!! ОТНОШЕНИЕТО ТРЯБВА ДА Е ПОНЕ 70/30!!! ТАКАВА Е ВОЛЯТА НА ПОСОЛСТВОТО!!! ПОЗОР!!! ДАЙТЕ СВОБОДА НА СПАС ДА ГОВОРИ!? НЕ БЛОКИРАЙТЕ ХОРАТА КОИТО НЕ СА СЪГЛАСНИ С ВЛАСТТА КАТО ВАС!! СПАС НЕ Е ЛИЗАЧ НА КРА ВА Р С К ЗА Д Н И Ц И!!! ФА ШИ СТ И, СПАЗВАЙТЕ КОНСТИТУЦИЯТА!! ЩЕ ОТГОВАРЯТЕ ПРЕД НАРОДНИЯ СЪД?!! Чл. 5. (1) Конституцията е върховен закон и другите закони не могат да и противоречат. Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин

ПРОТИВНИК НА ПАСОЛЯ? РАЗОБЛИЧАВАШ МУТРАФОНЯ?

И от космоса се вижда, че мисията на партии като ИТН и Възраждане е борба с ПП/ДБ. Сега ив столичния съвет. Само на мен ли ми минава през ума, че това много добре устройва Герб и ДпС.

Естествено че ги устройва всякак след като разпределят порциите

PEYTSCH

Честно казано тоз СОС си заслужи презрението во веки веков. ЛГБТ.

Изрожденско-псевдопатриотични ЛГБТ мангасари. Ваксинирани в евро.

варненските мангоси

Ородливата фашиска измет действително ще бъде избита медиите са в паника финансирани от сащ

новоизбраните съветници играят игрички с които, заради тясно партийни интереси, блокарат работата на общината, решаването на неотложни проблеми на софиянци е в застой. Това е ндопустима злоупотреба със глосуваното им доверие и подигравка с гражданите на София.

ЧЕСТИТ ВТОРИ ФЕВРУАРИ НА ВСИЧКИ ПЕДЕРАСТИ, ПЕДОФИЛИ, ТРАНСДЖЕНДЪРИ, ХОМОСЕКСУАЛИСТИ И ПРОЧИЕ ОТКАЧАЛКИ И ИЗВРАТЕНЯЦИ ОТ ПП И ДБ! СПЕЦИАЛНИ ПО-ЗДРАВИ ЗА КАКА ВАСКА ОТ ДС-ТО И МИС БОНИ!

Ей, смотльо, на мен що не честитиш, аз вея лгбт знамето. Ще те изпея на варненският ми мангал.

Ти ли си ма, муци? Дупето как е, понаболява ли малко? Айде скривай се някъде, че да не извадим онова срамното гей порно видео как те порят в анала!

Тоя глист цомчо от гореизброените наистина е четири в едно...с откачалките направо пет е извратенякът ))))))))

Честит празник, на всичи политици! Лошото е, че тия се шляпат, в шеги и закачки, а избирателите им духат, промяната де!

Няма как да си маймуна и да не духаш на мангал.

"5х67" - как го измисли тоя ник? Нещо си се объркал. В гуглето излиза: "Сверло для стекла и керамической плитки (5х67 мм). Пожалуйста, уточняйте точную стоимость, комплектацию, наличие и характеристики товаров в магазинах. Они могут отличаться от их изображений, представленных на cайте. Размещенная информация на сайте не является офертой (предложением заключения договора)."!

Не го четох цялото, но си мисля, че в този СОС такава сглобка няма да има, а ще има нови избори. Виж, ако и след тях конфигурацията е аналогична, тогава вече ще се мисли какво да се прави. Една такава сглобка просто ще загроби ПП-ДБ. Такава сглобка на национално ниво не работи, а в София, която ГЕРБ отдавна са загубили, съвсем не виждам как ще работи.

Добрата фея, какво си искала да кажеш? Чета, чета - логически погледнато нещо не ти се е получило!?

като бълхария, управлявана 80 години от бкп и дс - всички дефакто са "сглобка". . като една част от сглобката играе "управляващи", а друга "опозиция", трета - има за задача "да крещи и да прави скандали", а рединта е сложген "да секара" на всички, и затова да има "висок" рейтинг ! . тая схема - не върви вече пред никого ...не знам как ше я карате за напред ...сигурно "ще дойдат танкове" пак да ви "асвабаждават" от "непокорните" при тов "от името на народа" и "в името на народа", нищо, че той ще е обект на обстрел ! - така ли е?!? според мен е така!

Ама , ако направим коалиция с Герб ще си отрежем ръцете. Никога Герб , ние сме тук , за да премахнем МАФИАТА ГЕРБ !

Сглобка на ПП ДБ ще има с Герб и в общинския съвет. Както казваше Кирил Петков и Христо иванов от Промяната -МАФИЯТА ГЕРБ, МАФИЯТА ГЕРБ, МАФИЯТА ГЕРБ. И сега стана 9 месеца го осмукват на Бойко -Мафиота в правителсвтото,че и сега и в СПС !

Хората си искат мафията Герб и ДпС и си гласуват за нея. Така че, без нея да не може да стане управление. А ако случайно може, тогава партийки от типа на ИТН и Възраждане изведнъж отказват подкрепа и пак не може без тях. Не е проблема в ПП/ДБ.

По- ВАЖНО е какво ще свършат, а НЕ кои партии са в коалиция... За да РАСТЕ Българиа и да я ИМА, трябва : 1) да ЗАКРИЯТ Агенцията за бежанци( които прехвърлят араби през турската граница), 2 ) да ЗАКРИЯТ Агенцията за за ПРОДАВАНЕ на българско гражданство( паспорти_ която е в Министерството на правосъдието.. 3) да ЗАКРИЯТ фирми като Вииваком и да ги ИЗГОНЯТ от БЪлгария.. Тия фирми разболяват цяла БЪлгараи с РАК и Левкемия.. Българско граждаснтво трябада се дава САМО с ГЛАСУВАНЕ в парламента, за всеки отделен случай, за да НЕ могат разни мошеници , за 100( сто) лева да продадат български паспорт на шимпанзяци- орангутани да ГЛАСУВАТ в БЪлгария !! А от онези, фирми, СЛЕД като ги закрият, може да остане САМО една да я ползват САМО военните, като допълнение към Кабелния телефон !!! Да няма мобилни телефони по градовете , а Само кабелни !!! Тия мобилни телефони РАЗБОЛЯВАТ и ОСЛЕПЯВАТ всички . Който иска да ползва ЕВРО или турски лири да бяга ккъм Африка !!! Заради тия ИЗБРОЕНИТЕ , БЪлгария НАМАЛЯ !! А разни араби искат да ни ПОРОБЯТ отново !!

Нали не излизаш без каска и чадър, че се притеснихме за теб.

Според промените крайните снабдители или търговци, които снабдяват битови клиенти и малки и средни предприятия, ще купуват до 60 на сто от нужната им енергия на организирани търгове по дългосрочни договори, ползващи подкрепа под формата на финансови гаранции или разлики. https://forbesbulgaria.com/2023/09/12/%D0%BB%D0%B8%D0%B1%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D1%80%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%82%D1%80%D0%BE/

Dir.bg, няма ли да пуснете нещо за протестите в Брюксел ???? Или така ви е наредил плъха Денков

PEYTSCH

Какво ще кажат хората ще го видят на изборите....

след 4 години

А между кой да има сглобка?!? Така са гласували хората, това получават.

По-жалки смешници от Гъзраждане няма !

СОС - престъпниците се сглобяват .. Жалкари! Селяни , крадливи мижитурки , пенделчета... нищо добро не ни чака.

Кефи ме как Възраждане се държат все едно не са в политиката и нищо не зависи от тях. Те ще покажат какво могат като получат 51% от вота. Което никога няма да стане. Просто бърборят и това е.

Няма , да защото от Козяк не се е обадила оная Галя да каже...

не канете членове на израждане - каквото и да говоря е полза на рашистан

българите трябва да им дадат "Оскар" за празно дрънкане и кухо мислене! А проблемите с електричеството ще се решат идеално, когато пред устата не всеки се постави по един ветрогенератор да произвежда ток от толкова дрънкане по цял ден.

800 млн парно 400 млн украинска помощ за земеделците 15 процента за шоферите в градския сигорно и петроля като подскочи ДДС и БВП ша са сурнат

Коментари - Деян Николов: В СОС се готви сглобка между ПП-ДБ и ГЕРБ, а БПС ще е смокиновият лист | Днес.dir.bg

Деян Николов: В СОС се готви сглобка между ПП-ДБ и ГЕРБ, а БПС ще е смокиновият лист

Единственото притеснение на тези три групи в местния парламент било какво ще кажат хората, "затова ще имитират широка коалиция", смята съветникът от "Възраждане"

Обратно в новината

Коментари - Деян Николов: В СОС се готви сглобка между ПП-ДБ и ГЕРБ, а БПС ще е смокиновият лист | Днес.dir.bg

Коментари

Край нямат цирковет

-Сър, вярно ли е че партиите се ще сглобяват? -Не, Джон, това не е вярно! Те са залепнали по рождение като сиамаски близнаци и нищо не може да ги раздели!

Не мога да разбера такива които нямат един ден трудов стаж да дават само акъл . А бе мухльо - ти не знаеш на кой свят си бе дибил . Аз гласувах за вас ама вие биете камбаната по наглост и демагогия . Ние - САМО НИЕ МОЖЕМ ДА УПРАВЛЯВАМЕ . Е и аз няма да гласувам повече за вас . ААИИИИИИИ СИИИИИКТЕР.

цИгане сополиво!

В Германия правят всякакви коалиции, но вървят напред.Тук и Господ да слезе ще му намерят кусури.А при нови избори какво пак същото.

Бомбонев долна к….урво

Това е най доброто в случая а Възраждане ако не им изнася да се махат!

Мис Бони да каже в гъза боли ли?

Интереса клати феса !

пък капут Деян Николов какво прави в СОС бе? Я, марш бе, айде-айде, джа.

Кметът на район Изгрев д-р Георгиев не върши никаква работа за квартала. Такива са кметовета на ПП-ДБ. Некомпетентни.

Георгиев, докато беше кмет на БСП, свърши доста неща конкретно в "Изток, за "Изгрев" и "Дианабад" нямам впечатления - пооправи тротоари, сложи осветление, направи нова детска градина, обнови парка до КАТ. Сега още има неизвозени клони от снега в края на ноември, кофите преливат, улиците са мръсни и кални, полуизгнили листа се развяват навсякъде. Явно като пристанат на пъпко-дебарките и изведнъж губят желание и способност за работа, защото и в "Гео Милев" е същото.

Сглобката са боклуци.Възраждане ще спаси България

Като ни направи роби на Русия ли?

Салата от ПП-ДБ, Герб и БСП с малко сос или СОС от Копейки... Действа като валериан на котки. И котките се сбират. Задачата е изпълнена. Наздраве и чао.

Предполагам, че заявената в заглавието БПС (никому неизвестна партия) е БСП. Ако е така, те и за смокинов лист не стават – много е малък и на това отгоре увехнал! И не е в състояние да прикрие пищните и компрометирани задни части на некоалицията!

Ами да, очакваше се сглобка да направят. Трябваше им повече пари, докато си разделят софийския пай. Няма как да искат да се стигне до нови кметски избори, въпреки че това е най-правилното решение.

Центъра на София трябва да бъде както в Берлин,Брюксел и Париж.Трябва да изхвърлим тези престъпници от властта

Точно така. Време е путьовците безвъзвратно да отекат в канала.

То БСП и за смокинов лист не стават :-)

не стават и вгъзраждане дори и за евтина тоалетна хартия :-)

Да се "сглобяват", но да се контролират така, че да им излезе през носа всяка пропиляна стотинка - открадната или вложена некомпетентно. До кога ще се стимулира нищоправенето, срещу заплата?

ПРИ ТОЛКОВА МНОГО ЦИНИЗМИ И ПРОДЪЛЖАВАЩИ ДА ПИШАТ ПРОСТОТИИ НИТО ЕДИН ПР О СТ АК БЛОКИРАН!!! А СПАС И ДЕСЕТКИ НОРМАЛНИ ХОРА СА БЛОКИРАНИ, САМО ЗАТОВА ЗАЩОТО ПОДЪРЖАТ РУСИЯ!!!! В ТОЗИ САЙТ СА ЦЕРБ ЕРИ И СЛУЖИТЕЛИ НА ПОСОЛСТВОТО!!!! Вашият IP адрес е блокиран и не можете да пишете коментари. ИСКАШ ДА СИ КАЖЕШ МНЕНИЕТО ПО СТАТИЯТА, НО НЕ ТИ ДАВАТ!!!! ЗАЩОТО СИ ПРОТИВНИК НА ПОСОЛСТВОТО И ПОТЕНЦИАЛЕН РАЗОБЛИЧИТЕЛ! НА ТОЗИ САЙТ ПРЕЗ ЧАС ДВА, МОДЕРАТОРА МИНАВА С ОГРОМНА ФАШИСТКА МЕТЛА И ПРОЧИСТВА ГЛАСА НА НАРОДА!!! НЕ БИВА ДА СЕ ВИЖДА, ЧЕ НАД 90% ПОДДЪРЖАТ РУСИЯ!!! ОТНОШЕНИЕТО ТРЯБВА ДА Е ПОНЕ 70/30!!! ТАКАВА Е ВОЛЯТА НА ПОСОЛСТВОТО!!! ПОЗОР!!! ДАЙТЕ СВОБОДА НА СПАС ДА ГОВОРИ!? НЕ БЛОКИРАЙТЕ ХОРАТА КОИТО НЕ СА СЪГЛАСНИ С ВЛАСТТА КАТО ВАС!! СПАС НЕ Е ЛИЗАЧ НА КРА ВА Р С К ЗА Д Н И Ц И!!! ФА ШИ СТ И, СПАЗВАЙТЕ КОНСТИТУЦИЯТА!! ЩЕ ОТГОВАРЯТЕ ПРЕД НАРОДНИЯ СЪД?!! Чл. 5. (1) Конституцията е върховен закон и другите закони не могат да и противоречат. Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин

ПРОТИВНИК НА ПАСОЛЯ? РАЗОБЛИЧАВАШ МУТРАФОНЯ?

И от космоса се вижда, че мисията на партии като ИТН и Възраждане е борба с ПП/ДБ. Сега ив столичния съвет. Само на мен ли ми минава през ума, че това много добре устройва Герб и ДпС.

Естествено че ги устройва всякак след като разпределят порциите

PEYTSCH

Честно казано тоз СОС си заслужи презрението во веки веков. ЛГБТ.

Изрожденско-псевдопатриотични ЛГБТ мангасари. Ваксинирани в евро.

варненските мангоси

Ородливата фашиска измет действително ще бъде избита медиите са в паника финансирани от сащ

новоизбраните съветници играят игрички с които, заради тясно партийни интереси, блокарат работата на общината, решаването на неотложни проблеми на софиянци е в застой. Това е ндопустима злоупотреба със глосуваното им доверие и подигравка с гражданите на София.

ЧЕСТИТ ВТОРИ ФЕВРУАРИ НА ВСИЧКИ ПЕДЕРАСТИ, ПЕДОФИЛИ, ТРАНСДЖЕНДЪРИ, ХОМОСЕКСУАЛИСТИ И ПРОЧИЕ ОТКАЧАЛКИ И ИЗВРАТЕНЯЦИ ОТ ПП И ДБ! СПЕЦИАЛНИ ПО-ЗДРАВИ ЗА КАКА ВАСКА ОТ ДС-ТО И МИС БОНИ!

Ей, смотльо, на мен що не честитиш, аз вея лгбт знамето. Ще те изпея на варненският ми мангал.

Ти ли си ма, муци? Дупето как е, понаболява ли малко? Айде скривай се някъде, че да не извадим онова срамното гей порно видео как те порят в анала!

Тоя глист цомчо от гореизброените наистина е четири в едно...с откачалките направо пет е извратенякът ))))))))

Честит празник, на всичи политици! Лошото е, че тия се шляпат, в шеги и закачки, а избирателите им духат, промяната де!

Няма как да си маймуна и да не духаш на мангал.

"5х67" - как го измисли тоя ник? Нещо си се объркал. В гуглето излиза: "Сверло для стекла и керамической плитки (5х67 мм). Пожалуйста, уточняйте точную стоимость, комплектацию, наличие и характеристики товаров в магазинах. Они могут отличаться от их изображений, представленных на cайте. Размещенная информация на сайте не является офертой (предложением заключения договора)."!

Не го четох цялото, но си мисля, че в този СОС такава сглобка няма да има, а ще има нови избори. Виж, ако и след тях конфигурацията е аналогична, тогава вече ще се мисли какво да се прави. Една такава сглобка просто ще загроби ПП-ДБ. Такава сглобка на национално ниво не работи, а в София, която ГЕРБ отдавна са загубили, съвсем не виждам как ще работи.

Добрата фея, какво си искала да кажеш? Чета, чета - логически погледнато нещо не ти се е получило!?

като бълхария, управлявана 80 години от бкп и дс - всички дефакто са "сглобка". . като една част от сглобката играе "управляващи", а друга "опозиция", трета - има за задача "да крещи и да прави скандали", а рединта е сложген "да секара" на всички, и затова да има "висок" рейтинг ! . тая схема - не върви вече пред никого ...не знам как ше я карате за напред ...сигурно "ще дойдат танкове" пак да ви "асвабаждават" от "непокорните" при тов "от името на народа" и "в името на народа", нищо, че той ще е обект на обстрел ! - така ли е?!? според мен е така!

Ама , ако направим коалиция с Герб ще си отрежем ръцете. Никога Герб , ние сме тук , за да премахнем МАФИАТА ГЕРБ !

Сглобка на ПП ДБ ще има с Герб и в общинския съвет. Както казваше Кирил Петков и Христо иванов от Промяната -МАФИЯТА ГЕРБ, МАФИЯТА ГЕРБ, МАФИЯТА ГЕРБ. И сега стана 9 месеца го осмукват на Бойко -Мафиота в правителсвтото,че и сега и в СПС !

Хората си искат мафията Герб и ДпС и си гласуват за нея. Така че, без нея да не може да стане управление. А ако случайно може, тогава партийки от типа на ИТН и Възраждане изведнъж отказват подкрепа и пак не може без тях. Не е проблема в ПП/ДБ.

По- ВАЖНО е какво ще свършат, а НЕ кои партии са в коалиция... За да РАСТЕ Българиа и да я ИМА, трябва : 1) да ЗАКРИЯТ Агенцията за бежанци( които прехвърлят араби през турската граница), 2 ) да ЗАКРИЯТ Агенцията за за ПРОДАВАНЕ на българско гражданство( паспорти_ която е в Министерството на правосъдието.. 3) да ЗАКРИЯТ фирми като Вииваком и да ги ИЗГОНЯТ от БЪлгария.. Тия фирми разболяват цяла БЪлгараи с РАК и Левкемия.. Българско граждаснтво трябада се дава САМО с ГЛАСУВАНЕ в парламента, за всеки отделен случай, за да НЕ могат разни мошеници , за 100( сто) лева да продадат български паспорт на шимпанзяци- орангутани да ГЛАСУВАТ в БЪлгария !! А от онези, фирми, СЛЕД като ги закрият, може да остане САМО една да я ползват САМО военните, като допълнение към Кабелния телефон !!! Да няма мобилни телефони по градовете , а Само кабелни !!! Тия мобилни телефони РАЗБОЛЯВАТ и ОСЛЕПЯВАТ всички . Който иска да ползва ЕВРО или турски лири да бяга ккъм Африка !!! Заради тия ИЗБРОЕНИТЕ , БЪлгария НАМАЛЯ !! А разни араби искат да ни ПОРОБЯТ отново !!

Нали не излизаш без каска и чадър, че се притеснихме за теб.

Според промените крайните снабдители или търговци, които снабдяват битови клиенти и малки и средни предприятия, ще купуват до 60 на сто от нужната им енергия на организирани търгове по дългосрочни договори, ползващи подкрепа под формата на финансови гаранции или разлики. https://forbesbulgaria.com/2023/09/12/%D0%BB%D0%B8%D0%B1%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D1%80%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%82%D1%80%D0%BE/

Dir.bg, няма ли да пуснете нещо за протестите в Брюксел ???? Или така ви е наредил плъха Денков

PEYTSCH

Какво ще кажат хората ще го видят на изборите....

след 4 години

А между кой да има сглобка?!? Така са гласували хората, това получават.

По-жалки смешници от Гъзраждане няма !

СОС - престъпниците се сглобяват .. Жалкари! Селяни , крадливи мижитурки , пенделчета... нищо добро не ни чака.

Кефи ме как Възраждане се държат все едно не са в политиката и нищо не зависи от тях. Те ще покажат какво могат като получат 51% от вота. Което никога няма да стане. Просто бърборят и това е.

Няма , да защото от Козяк не се е обадила оная Галя да каже...

не канете членове на израждане - каквото и да говоря е полза на рашистан

българите трябва да им дадат "Оскар" за празно дрънкане и кухо мислене! А проблемите с електричеството ще се решат идеално, когато пред устата не всеки се постави по един ветрогенератор да произвежда ток от толкова дрънкане по цял ден.

800 млн парно 400 млн украинска помощ за земеделците 15 процента за шоферите в градския сигорно и петроля като подскочи ДДС и БВП ша са сурнат