Тежки катастрофи отнеха живота на 6 души

Жена и 2 деца загинаха при катастрофа на пътя Пловдив - Пещера край разклона за Йоаким Груево, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР. 3-ма загинаха край Харманли

Обратно в новината

Коментари - Тежки катастрофи отнеха живота на 6 души | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съжалявам за близките на самоубилите се в аудито! Още 30 км и щяха да достигнат лимита от 250 км в населено място. Безумно, трагично и безотговорно!!!

Ех, хора! Внимавайте, когато карате! Замислете се колко лесно може да стане такава трагедия. Караш и на Бъдни вечер убиваш жена си и двете си деца. Помнете това във всеки миг, когато се почувствате велики зад волана или толкова бързате, че без видимост или на хлъзгава настилка искате да изпреварвате. Пристигането с две минути по-бързо струва ли си риска да убиете някого? Надявам се повечето от вас да имат хубави празници.

Тримата хайрсъзи от Харманли са си играли на камикадзе. До тук добре, успели са на 100% - това е лошо, но да им се прави градски траур по време на празниците - това си е направо кметска дебилност. Рождество Христово е, почитайте Бога и спазвайте традициите смирени българи!

Според мен кметът е турчин.

Каквото и да се изяснява,трагедията е факт.Още по-зле е,че са загинали и деца.Кошмар по Коледа. Това в Харманли е....над 220 км/ч.,"Ауди"А 6,загуба на контрол и удар в бетон.....без коментар.

ами то в българия си е като на воина,никои никога не е сигурен кога ще го убият,на пътя,на тротоара ,на пешеходната пътека!а сме е закахърили за проблемите дргуите народи като сащ,гемания русия,сирия и тн! ето в германия например сто милиона население от цял свят(включително и нашенци българи)процентуално по малко убити на пътя!а тук само българи цигани и турци и не може да се оправим!

е тия са пътували по бърже и от дедо коледа

Не,95!калпавите уж демократични промени олигофренчиха всички!

Според официалната статистика на КАТ, жертвите в ПТП от 1968-а до 2008-а са над 1000 годишно. В момента са около 700.

Ми населението е намаляло бре.

В Полша ураганните ветрове вземат по -малко жертви, отколкото ураганните шАФИори в БГ :( жалко за невинните, има и такива :(

Съжалявам за загиналите. Дано почиват в мир. Съболезнования на близките.

Като чета за катастрофи и загинали та разбирам че нас като нация ни пасва само кон и каруца.

Явно и на американците, защото там жертвите на 100 хил. души са като в България.

За тези дето не го знаят - Господ няма..........шлифер.

В този участък пътят е широк и с добра настилка, има няколко прави участъка преди и след моста. Явно поредният състезател с БМВ е тръгнал да изпреварва при зимни условия и се е натресъл челно в буса. Жалко за невинните жертви.

Бас хващам, че всички са били без колани!

Коланите няма да те спасят при челен удар с висока скорост. Целите ти вътрешности стават на пихтия, а и в случая БМВ-то е буквално размазано. Кой знае тоя кретен с каква скорост е карал.

никакви колани не могат да те спасят... осъзнаваш ли, че всяка част от тялото ти, включително и вътрешните ти органи се задвижват от инерционния момент при удара със скоростта с която се е движил автомобила. Всичко вътре в тялото се къса и раздробява... Смъртта е неизбежна... Бог да пази всички ни от такова нещастие!

Никой неможе да заобиколи и излъже природните закони и за това плаща по -най-високата цена .Това идиотите не могат да разберат.

Бог да ги прости загиналите! Онзи ден слушах по радиото министъра на мвр може би, който обясняваше че ще бъде пълно с полиция по пътищата, ще стоят със запалени буркани с цел превенция, говореше че масово щяло да има полиция, То човек като е решил да кара като изоглавен няма спирка, обаче друго си е ако 30-40-50 хил. Полицаи излезат по пътищата. А те стоят на топло по районните.

И като излезат каква ще е ползата-като превишиш скоростта с 15 км/ч да дойдат и да те питат как предлагаш да разрешите проблема.

Първото което е като са много полицаи има превенция и джигитите не смеят да карат бесно. Второто като дойде и те пита как да разрешите проблема му кажи според закона!!!!!!! А не да му викаш колко да ти дам и после да скимтиш че били корумпирани. За вас угодия няма - като ви глобяват що ви глобяват, като ви питат как да разрешите проблема що така питали. Най-ледсно е да спазваш правилника доколкото е възможно и никой няма да се занимава с тебе:

Наблюдавам с каква агресия се кара в България. Това няма да доведе до добър край. Този народ е сбъркан, вече съм убеден.

Да возиш семейството си с 220 км/ч. Това може да се случи само в диви страни като България....

3 мата младежи са карали с 220кмч, а не семейството.

Видях снимки от катастрофата на семейството на друг сайт - това е едно кълбо от ламарини ... Не знам с каква скорост трябва да се движи БМВ, за да се усуче и пресуче по такъв начин, изобщо не е ясно как е жив шофьорът! И не ми е ясно как е жив вторият шофьор! Нито какво е останало от неговия микробус след такъв удар! Тия хора наистина не са в ред - за какво трябва да се вдигат такива скорости в пълна кола по някакво шосе в провинцията, със завои, за къде толкова са бързали посред бял ден?! Ненормална история! Може да не е било с 220, но поне 150 е имало със сигурност - не по-малка глупост! И адска безотговорност, като се има предвид, че вътре са били жената и децата му! И те на същия акъл! Има такива изоглавени хора, на които многото пари им носят само много ядове, нищо друго! Мъжът Ерол бил бизнесмен - строителна фирма, жената Нурджан - зам. кмет на общината, нататък си го представете сами - проекти, финанси, големите постижения, нови вещи, нови планове за още повече вещи и покупки ... и така до фаталния удар на БМВ или Ауди в материален обект, който се оказва също там - където безсмъртните са се носели радостно към ... края!

Ако беше карал с 80 или 90 км. нямаше да стане това или ако е изпреварвал поне да гледа какво става на среща му но както и да е.Никой не е застрахован, а полицайте с камерите нали снимат кво хуя му снимат или май се крият и дебнат и кат нарушиш с малко изгаряш ай сиктир идиоти долни.

така е с купените книжки , а ,и тоя оттук го виждам че е мургав и тръгнал да вземе детските надбавки, престанете да пишете глупости

Не го заслужава...

Няма проблем, че състоянието на бащата е тежко. Като се освести и разбере какво е направил, ще му олекне. Даже адвокат ще си намери, за да не го осъдят за три убийства.

Ами пък избийте се, бе! Кой съм аз, че да ви преча.

Толкова ли сме грешни, че такива ужасни събития съпровождат един от най-светлите християнски празници? Истински кошмар е гибелта на деца в невинна възраст. Какво правите, хора, не мислите ли, когато застанете зад волана? Дай, Боже, този човек да оцелее, но как ще живее с мисълта, че заради него са загубили живота си най-близките му хора? Нека това спре! Нека поне през тези празнични дни бъдем дарени с повече разум!

Ако имаше Господ и ако този Господ ни наказваше според греховете, целият свят щеше да се състои само от врящи казани и цялото човечество щеше да бъде напъхано в тях. Ама не, нали. Живеем си, хапваме си, пийваме си, и бахура... таковата, нали. Значи какво? Господ няма!

Кажете как се коментират такива новини в навечерието на Бъдни вечер?!Особено този случай при който е загинала майка с двете си дечица! Много боли при такива случаи. Не знам, чия е вината, но резултатът е катастрофален!Ако се окаже, че бащата, който е управлявал БМВ-то е виновен; просто не ми е ясно как се живее, когато си погубил най-близките си хора! И що за чувство за отговорност трябва да имаш, че да караш бясно, при положение, че в колата е цялото ти семейство? Ясно е, че скоростта е била огромна, щом последиците са такива. А случаят в Харманли е направо скандален! Карал е човекът в населено място и то мъжката. Убил е и себе си и невинни хора. Предполагам, че е имало алкохол или дрога! ТОВА КОЕТО Е ОЧЕВАДНО Е, ЧЕ КАСАПНИЦАТА ПО БЪЛГАРСКИТЕ ПЪТИЩА ПРОДЪЛЖАВА! ОЧЕВАДНО Е И ДРУГО: БЪЛГАРСКИТЕ ВЛАСТИ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СЕ ЗАНИМАВАТ С ПОЛУМЕРКИ, ТОЕСТ С НИЩО НЕ ПРАВЕНЕ ПО ВЪПРОСА! Колко време им трябва, за да разберат, че без драстични закони нещата няма да се оправят? Драстичните закони са в Германия и Великобритания, а ние понеже сме добре такива не ни трябват! Диващина някаква!

Позна - резултатът е катастрофален. Затова на това му викат катастрофа. Мисленето не е за всеки.

Е-е-е, глупчо, глупчо! Ама ти наистина откъде падаш? Никога ли не си чувал,че е възможно да има катастрофа, при която да има леко огънати ламарини и пострадали хора да няма? В ТОЗИ СЛУЧАЙ, РЕЗУЛТАТЪТ НЕ Е КАТАСТРОФАЛЕН! Стават такива неща. Ти изобщо правиш ли разлика между катастрофа с огънати ламарини, но без пострадали хора и катастрофа с три трупа? Много прав ще излезе професор Иво Христов за ония 80%!

По ТВ даваха за катастрофата в Харманли, километража е спрял на 220 км/ч. Пътя прав участък, колата буквално е разрушила бетонна гаражна клетка тежаща 20 тона и я е отместила 4 метра напред в следствие на удара. Какво да се очаква при такова поведение на пътя? Добре че не са пострадали невинни хора. Това е естествения подбор, който е тъп, самоуверен, арогантен и с такова поведение на пътя е твърде вероятно да приключи по този начин живота си. Пак повтарям - добре че невинни не са пострадали, добре че са се затрили преди да убият невинни.

Причината е ясна... Без колани каарат по селата...

Бе кви колани за селяндурите, бе? При тези скорости ще се процеждат през тях като през гевгир. На такива колите трябва да са оборудвани с метални ковчези вместо седалки. Спретнато, хигиенично, направо ги копаш.

Аре бе хора, такова просто племе ли сме бе... Точно преди Коледа ли ще се избием бе?

толкова просто,мнооооого по-просто

ония с 80-те % дебили явно е прав

Ами всяка година на Коледа България дава тежък курбан

Така като гледам... коледата май продължава 365-6 дена по тия ширини! :-(((

Трябва да се върнат проверовъчните изпити!!! На тях, ако някой нагъл тюфлек се е промъкнал в системата или е неграмотен - рано или късно ще отпадне!!

Не знам с какво толкова си горд, но идеята ти е като на три годишно дете с ментални проблеми. И кво като ги върнеш на проверочен изпит? Ще го вземат по-добре от тюфлеци като теб, щото в нормални обстотятелства те реално карат по-добре от теб. Само дето не обичат да карат в нормални обстоятелства и нямат достатъчно мозък да разберат къде им е границата. И не толкова тяхната лична граница, а тази, определена от законите на физиката, щот над определена скорост и факир не може да задържи колата на пътя в определен завой.

Не ми обяснявай какво ще стане и каква е идеята, защото ИДЕЯТА РАБОТИ!!! Като отидеш на един проверовъчен изпит - ще разбереш ЗАЩО!!

Толкова ли е сложно , когато има насрещно движение да не се изпреварва, майка ви селска!

Акъл не се налива. Поведение може да се възпита, с незабавни, неизбежни санкции.

slavy_@abv.bg

Много точни две думи: НЕЗАБАВНИ НЕИЗБЕЖНИ Иначе не става!

Пак ли плиткуомник с БМВ

Голям мъжкар!! Убил жена си и две деца, герой ти казвам, шфьор от приказките!! Възниква въпроса КОГА най- накрая ще бъде изработена система за ОТСТРАНЯВАНЕ на опасни "мъжкари" от пътя???

"Катастрофа уби"?!?! Абе дираджийски селяни, докога с тези неграмотни и тъпи заглавия?! Катастрофата не убива, а в нея загиват поради своето тъпоумие говедата!

То е същото като да обявиш автобусът за убиец, или влакът, или някой друг неудушовен предмет. Правят го хора, поради липса на дисциплина, култура и взаимно уважение на пътя.

Защо катастрофата да е убила двете деца и майка им?! Нали бащата е бил на волана на БМВто, с новия телевизор в багажника - герой, юнак неудържим, и некво си микробусче му се пречка по пътя ... Ей, изтрепа се тоя прост народ, дебилите нещо прогресивно намаляват тия дни преди Нова година! Ще вземат да развалят статистиката на професора - като изгинат толкова много от тях, и Законът на Парето ще почне да издиша, поне откъм количеството на дебилите в родината! А като се има предвид, че умните напускат през Терминал 2 всеки ден - съвсем се сгъбоса работата! Направо ще се свърши населението - кво ша прайм през Новата година?! Направо некви да идват тука - не знам откъде - и Сирия върви по-скоро към оправяне, там хората се връщат и си оправят къщите, градовете, разминират, разчистват ... Нашата лудница никой не я иска, май?!

Вече ми писна от такива "новини". Няма оправяне - 80% от шофиращите са дебили. Като се дават книжки са куцо и сакато - така ще е.

живота е кратък и се дава само един път. Време е да мислим с главите си, подвластни сме на законите на физиката и трябва да се съобразяваме с тях, не те с нас. Най-искрени съболезнования на близките.

Гадна работа е таа катастрофа. Да я съдят за убийство!

Тъкмо се чудех кой е виновен! Добре че прочетох. Писачът на статията е открил виновника, ама като съм прост и не чета заглавия, така се получава. Сега ще се радвам, да я осъдят на смърт.