Заради пушенето забраняват нощните заведения за деца

Вероятно до две седмици ще бъде приета забрана за присъствието на деца до 18 години в заведения, където пушенето е разрешено след 22 часа, дори и ако имат придружител.

Обратно в новината

Коментари - Заради пушенето забраняват нощните заведения за деца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нямат работа в нощните заведения.

Добре де, какво дете на 18? Аз на 17 вече работех и бях първа година в първия си университет. Люшкайте ги до последно на ръце и им забранявайте и те после така или иначе ще наваксат. То си е до възпитанието вкъщи, културата и акъла.

ами в САЩ им викат деца и на тия до 21 години, та не ги пускат в нощни заведения. И една бира нямат право да изпият горките, ама иначе има такива на по 21 дундуркащи по 2, че и по 3 деца .

Има ли шанс някога нашите депутати да осъзнаят с каква цел са изпратени от НАС в сградата на НС, да почнат да мислят с главите си и да приемат поне 1 читав закон, който е огледан отвсякъде и няма да бъде необходимо още същия ден или най-много до 2-3 години да се "ремонтира" ?!?

Браво !!!! Но това няма да стане. Цялата тази работа както всичко в БГ е отървана. Не съм за цигарите и алкохола .Но не може да не кажем,че раждат на по12,друсат се от 12-15 годишни, та сега ще лаете за цигарите. Когато моето дете беше на тази възраст-да можеше да се казва не на цигарите и алкохола асега можеби е времето когато си казваме дано да не се друса то цигарите бял кахър.

Ебаси кефа това, ако се случи и има кой да проверя. Няма да е пълно с "малолетни светкавици" по нощните заведения"

Самата дума ДЕЦА, не бива да се приема по никаквъ друг начин. Децата трябва да са си по къщите, и тези, които си мислят, че един пикльо на 15 е вече голям, после да си му берат грижата. Нали тоя същия пикльо като изпие цяла една бира, става неуправляем.. Именно, защото пилешкият му мозък е разбит от бирата. На момента да му намалят поведението, после да не може да кандидатства никъде, и да ходи да мете улиците... Тогава "ТИТАН" ще нарасне от към служители... Така ще има повече чисти улици.. Преметени от немислещи "пораснали" пикльовци...

Браво!! Дано и да се спазва. В цял свят е така. У нас дискотеките са пълни с пияни и дрогирани хлапетии и собствениците съвсем безнаказано ги тровят, щом си плащат на съотвентния местен феодал. Демокарция било. Глупости!! Демокрацията е свобода, но и ред и закони, а не свободия и анархия.

Много интересно кой ще ходи на заведение особено в малките градчета където предимно малолетни пълнят ресторантите и дискотеките и как ще реагира полицията.

Ами как тогава ще заведа 9-годишната си щерка на вечерна сватба? Абе, поредните тъпотии

ами ше седи с баба си, бе!

изтървах му края.. колко закона и наредби трябват да се каже, че малолетни не може да влизат в заведения след 20 часа?

БОГ да пази правителството на Република България, бъдете живи и здрави. Браво.

брейййй и на семейни тържества няма да ходим с децата си /моето на 17/, щото не може при пушачи :))))) че в къщи ги тровим - карай, ама в ресторант или бар не може :)) съвсем не ми харесва

Ами драга, ще се прибереш да го накърмиш, и ще продължиш с "тържеството" :) Какво толкова....

деца до 18? и деца над 18? а сега де. А младежи до 68?

забраняват грънци както преди си ходех от 15 години по дискотеки до сутринта така и сега ходят хлапетата .

браво г-н борисов,точно така ,една реформа ,която топло приветствам

Напротив,поредната тъпотия-не можеш да отидеш на заведение с дете след 22ч,не заради друго,а защото оставиха пушачите да ни тровят безразборно

тоз народ толкова се смахна ,че не разбира отнякъде трябва да се тръгне ,какви са тез майки тук дето пишат децата по принцип нямат работа в заведееееееееения , и ако малко се сложи ред и дисциплина и се спрат тези деца ,ще се ограничи всичко и дрога и алкохол,

на тази възраст хората упражняват действия по правене на децар вие забранявате влизането в заведения!

A така, с този спор за цигарите, прецакаха и алкохолизма на децата...

Ще се получат гафове, защото не е обмислен добре закона. А не е обмислен добре, защото ГЕРБ всячески бързаха да се отменят забраната за пушене на обществени места, да не би случайно на мутрите да им пострада бизнеса, а всичко останало беше оставено на заден план. Ползваха се какви ли не психологически похвати - било пълна забрана, бизнесът щял да пострада. На първо място забраната не е пълна, а важи само за обществените места, където всички хора имат равни права, и никой не е длъжен да диша на другия отровните издихания. Да не говорим, че в заведенията където се хранят хора е крайно неуместно да се пуши, защото там се хранят и семейства с деца. А пък специално за бизнесът - в цяла Европа се видя, че забраната за пушене на ОБЩЕСТВЕНИ МЕСТА не намалява оборота! Но определено показва една държава за къде се стреми - цивилизацията или не! За жалост се видя,ч е ГЕРБ освен закони, обслужващи шепа мутри, други закони не гласува! Ще се видим на изборите!

Много точен коментар!

Вече излезе лаф-тъп си като депутат от ГЕРБ... А бойко лапа парите от цигарите без бандерол внасяни от аверчетата му-а ние да мрем от рак..

Спри да пушиш бе тарикат и ще мреш единствено от простотия.