Коментари - 1400 сами деца мигранти има у нас, 970 не учат | dnes.dir.bg
назад

1400 сами деца мигранти има у нас, 970 не учат

Непридружените малки бежанци, които не учат, са 972 от общо 1380, потърсили закрила в България. 143 деца мигранти учат в български училища.

Обратно в новината

Коментари - 1400 сами деца мигранти има у нас, 970 не учат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Деца друг път. наричат деца 15-19 годишни момчета, които са във възраст за разплод по техните стандарти. А техните стандарти няма да си ги променят където и да се намират. Това са нелегални нашественици млади мъже. Няма да учат, разбира се, те не искат и не идват за това тук. И какво ние ще ги храним и издържаме така ли? Що не издържат те моето дете? Айде марш обратно ...измет

Тези деца трябва да се предават на посолствата на страните от които произхождат.Тяхна грижа е да ги върнат по родните им места при родители и близки.Не са наша грижа и нямат място в България.Ислямските нашественици използват различни тактики за настаняване по нашите земи-това да си пробутват или изоставят децата в чужди държави на чужда грижа е един от тях.Това са спящи клетки.

Извинете, не може дете да се появява ей-тъй просто от нищото, щот било непридружено. Това трябва да е забранено за доброто на самото дете. Има две възможности: 1. Детето помни откъде е и какво е. Щом е на училищна възраст, значи е така. За такива деца трябва да съществуват споразумения със съответните държави и да бъдат връщани у дома им. Дори Сирия има официално правителство и Асад призовава гражданите си да се върнат в контролираната от него територия. 2 Детето е твърде малко и не помни откъде е. Малко вероятно, защото такова дете няма как да стигне дотук само, но да допуснем, че е осиротяло по пътя или е било отвлечено и изоставено. Такива деца следва да бъдат дадени за осиновяване. Толкоз. Като как така се появиха в България над 1000 непридружени деца? Че това е дълъг път, това са хиляди евро разходи и подкупи, отде ги има туй дете? Нещо не е наред тука, ама много не е наред.

Отиди с лист и боички при едно такова дете и ще разбереш

ВЪН ,защото на българите орязаха всички надбавки ,а за хрнтутниците винаги има пари . Ако бяха дошли етнически българи от чужбина ,пак нямаше да има средства ,НАЛИ. Просто извратена политика.

Парите не са ли от ЕС ?

Поредната манипулация от страна на навлеците защото няма как родител да си пусне само детето на такъв път без някой роднина поне...Лъжат и мажат за да не ги екстрадират а и имената им никой незнае а вярва на това което кажат така че просто обгрижваме деца които не са виновни за това ама са съучастници на родителите си с манипулациите

Толкоз

В държавите, от които произхождат, ще се погрижат за тях. Затова - на групички, в самолетите и обратно!! Ние имаме огромен брой ромско население, за чието обучение и интеграция трябва да се грижим (ако изобщо е възможно!). Така че моля, моля! Не злоупотребявайте с факта, че има непридружени деца. Те сами не са тръгнали, те биват отвличани от възрастните ман-га-ли, които целят по-лесно проникване в Европа! България с нищо не им е длъжна - днес са 1000, утре може да станат милиони и да ни асимилират! Затова - ВЪН! А вицепрезидентката соросоидка да внимава какви ги върши, действията и се следят под лупа!!

Още едни орки.

Аз

Проста математика... 1400 деца не са много за една уважаваща себе си държава. Отглеждаме ги, образоваме ги и ги научаваме на Български. След време тия деца ще пораснат, а войната все някак ще е свършила и ще се приберат по домовете. 1400 души, обичащи България, която ги е спасила. После ще се задомят - станаха 2800. Ще имат поне по две деца средно, щото по ония ширини имат по много деца - ей ти ги 5600 души-Българофили за 20-на години, без да смятаме останалите им близки и роднини, които ще са щастливи да намерят децата си живи и здрави. И се иска само едно - да мислим само 20 години напред. Почти всички спасени Български евреи са вече мъртви. А там продължават да разказват историите на дядовците и бабите си. Нищо че на някои им се е наложило да бягат после от комунистите, които са ги спасявали. Продължават да помнят.

и ти си един мечтател... Хората ни настройват едни срещу други... ОС

Аз

Никой не може ти бръкна у мозъка, че да ти го настрои, да знаеш.

Хм, ама има и една друга история. Масовата миграция на турци в Германия е от есента на 1961 г. (официално ги канят - подобно на Меркел сега, след издигането на Стената). Минават вече 7-мо десетилетие там, 2-ро поколение - родени в Германия, немски граждани). И миналата година излязоха около 70 000 на протест в Кьолн. Носеха плакати и скандураха "Аллаху екбер", "Нашата родина е Турция", "Ердоган е нашият президент", "Немците - вън, Германия на турците". После, Меркел официално пищя по телевизията - "Ама моля ви се! Аз съм вашият канцлер, Германия е вашата родина..." Така че, това с българофилите араби, пакистанци, афганистанци и др. мюсюлмани или пък с интегрирани такива у нас - просто го забрави.

Даже имат наглостта да казват, че са всъщност турци с немски паспорти.

1400 сами деца при около 10 000 имигранти са твърде много. Кой ги е довел, като са сами деца? Отде са взели пари, за да платят на трафиканти? Защо са толкова голям дял от общия брой имигранти? Защо изчезват безконтролно от центровете, като са сами, и къде отиват?

За какво им е да учат в българско училище? След като получат нужните (чет. ЕС) документи ще заминат на Запад.

Като пораснат, ще потърсят родителите си, кръвта вода не става, не мислете че ще бъдат благодарни за грижите.

Децата на мигранти, макар и незадължени, трябва да учат, само могат да имат полза от това. Дори и след време да се върнат в родината си или да заминат за друга страна, никога няма да забравят наученото. Както се казва в песента "напред, науката е слънце, което във душите грей..."

Тези "дечица" незабавно трябва да бъдат върнати на правителствата на родните им страни. Тук няма какво да правят. И имам усещането, че пак ни заглавичкват. Опитайте се да прочетете статията по-внимателно: - непридружаваните били 1 380, от които не учели 972 т.е. в училища и детски градини са 408 - обаче в училищата имало 119 + 24 деца в детски градини = 143 Значи 143 или 408? Дали има непридружавани деца в детски градини? Ако да - как са стигнали до тук? Колко са изчезналите от центровете непридружавани деца? На каква възраст са тези "дечица", как и от кого е определена (щото във Великобритания, Швеция и Франция намериха такива на по 25 - 35 години)... А Йотова е ясна - тя си заработва като радетел на миграцията, както е посочена в документите на Отровено общество - верен съюзник е на Сорос, заедно с още нейни сестри и братя по грабеж и унищожаване на България - 2 от ГЕРБ и 4 от ДПС.

Въпроса е един: Къде са родителите и заюо тези деца не са при тях? Ако са сираци, за тях требва да се погрижи държавата от която са дошли. Т.е. трябва да ги екстрадираме там.

Ето, за това мисля че тези орки и парахуманоиди нямат място в Европа - та те децата си не жалят, ние очакваме от тях европейци да станат! Ако тези деца са захвърлени от родителите им, или са били купени за по-лесно получаване на статут (има доказани такива случаи в Европа), а после са захвърлени щото вече не им трябват... ДА НЕ НИ ПРИКАЗВАТ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРКИТЕ ХОРИЦА БЯГАЩИ ОТ ВОЙНАТА! НИКАКВА МИЛОСТ ЗА ТЯХ!

И докога - плодене за чужда сметка! Родни цигани, сега и чужди "бежанци"! Третия свят тотално минава на издръжка на Европа - докато континента рухне окончателно!

Аз

Чужди деца няма. Длъжни сме да се погрижим за тези деца. Длъжни - пред себе си. Най-важният въпрос вече са го задали - бидейки деца, те не са дошли тук сами. Къде са тези, които са ги довели?

Разбира се,че сме длъжни. Толкова ромчета отгедахме,че и тези мигрантчета ще поемем. Утре в БГ бг ще са малцинство,но на кой му пука.

Аз

Ти без да искаш си уцелил проблема, ама пак нещо не си го схванал. Не е проблемът колко ромчета си отгледал, а че почти всяко циганче, което някой (циганин, Държава - кой да е) е отгледал в България, го е отгледал така, че го е превърнал в мангал. Няма значение кой го отглежда - дъртите цигани/мангали или Българите, работещи по институциите - не по-малки мангали от циганите. Ако от циганчетата бяхме успели да отгледаме цигани, а не мангали, сега: 1. Щяха да са чисти, работливи и образовани и нямаше да крадат И 2. Нямаше да са толкова много, защото щяха да се отглеждат един-друг с чувство за отговорност. Та... ако баш ти претендираш, че си отглеждал ромчета, по-добре са земеш да си посипеш главата с пепел, щото не си се справил. Е... и аз, де...

с по-голми братя, братовчеди. Но и на тези хора там им е ясно, че не всички пристигат благополучно, кой задушен, кой удавен, кой застрелян. И така преживяват най-малките. Знам от афганистанка, че в Кабул, ако пръстите на ръката на жената се подават повече от разрешеното биват бити с пръчки на улицата, а тези със сантиметър по къса дългата им дреха-убивани

Трябва да се каже, че в Германия от 2 млн. влезли бежанци -досега правителството на кака Меркел е върнало 800 000 молби. Т.е. тези минги ще бъдат връщани откъдето са заявили, че са! Досега от Германия са върнати около 200 000 маймуни в пустинята, останалите скоро...Така че опорната точка на руситеФилета за циганизацията на ЕС не е вярна. Но е вярно, че в мАсква от 9 млн. души население-4 млн. са Мюслите! Смятайте как ви мият мозъчетата руските свини!!

делириум ли те е хванал. немците едва 18 /20 човека успяват на седмица да върнат в Афганистан. Нали наскоро от Тунис им казаха, че немски боклук с несигурно туниско гражданство няма да приемат. Въобще не е решен проблемът.

Трябва да се каже, че в Германия от 2 млн. влезли бежанци -досега правителството на кака Меркел е върнало 800 000 молби. Т.е. тези минги ще бъдат връщани откъдето са заявили, че са! Досега от Германия са върнати около 200 000 маймуни в пустинята, останалите скоро...Така че опорната точка на руситеФилета за циганизацията на ЕС не е вярна. Но е вярно, че в мАсква от 9 млн. души население-4 млн. са Мюслите!

Дебелата "президентка"Илиянчето трябва повече да се тревожи от друг въпрос! Защо тези деца в момента са сами след като са преминали границата с придружители? Къде са придружителите с които са били, тези придружители какви са им били-родители или далечни роднини? Къде се намират сега хората, които са ги вкарали в България?? Трябва на тези въпроси да се търси отговор!! Защото накрая ще се окаже, че придружителите им са били чужди хора, ползвали са децата за прикритие и сега тези хора се укриват за да извършват анти-държавна дейност срещу страните от ЕС!!

да са я извършили. И какъв Рай да чакат, като западна Европа е осъществения Рай за тях

Връщам се към новината от вчера ,за изгубеното малко момченце ...тогава потдържах тезата ,че е наше...БЪЛГАРЧЕ...толкова красиво детенце... Току що казаха по новините,че детето ОЩЕ НЕ Е ПОТЪРСЕНО...което май доказва по безспорен начин тезата на други "колеги" ,че детето е от контингента на ...т.н. "бежанци" -аз ги наричам ...НАШЕСТВЕНИЦИ! Детето не е виновно в нищо ,то на тази възраст си е една невинна ,непорочна душичка все още ,независимо какви гени носи -нека бъде приобщено и дадено за осиновяване на свестни хора ,да ги радва и да му дадат възпитание и дух ...български! НО този акт , да захвърлиш такова дете ,още повече ,да го помъкнеш през граници ,без документи ...ДОКАЗВА ОЩЕ ВЕДНЪЖ ...КАКВА БЕЗОТГОВОРНА ПАПЛАЧ НИ Е НАПЪЛЗЯЛА ! НА ВСЯКА ЦЕНА ТАЗИ ПАПЛАЧ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗРИНАТА ДО КРАК ИЗВЪН ПРЕДЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ! Тези са по зле дори от нашите циганьори бре...те поне не си захвърлят така децата!

Утре и тези ще се разболеят като Байрям,и ще се нуждаят от лекарства и пътуване до Германия,и за това нашите българчета ще си умират,защото за тях няма да има средства,това е самата истина.нали така?

Вчера от Германия са извозили един самолет цигани към родните им места,а от тук,кога?

И ТАЯ ОРДА ОТ 1000 ДУШИ ЩЕ ОСТАНЕ ДА Я ОТГЛЕЖДАМЕ И ДА СЕ РАЗПЛОЖДА У НАС ЛИ???

Тази гадна Мутра от Бнкя,и приятелката му Ирланската пастирка,ни еваха майката на страната със тези мангали,връщайте патите мутри от герб,и тези да ги няма до една седмица,а може пойкрай тях да натоварите малко и от нашите циганьоро.

Чудесно ! Да ги кръстят с български имена и запишат на училище , като това да се приеме на издръжка от държавата !

гаче са ни малко циганетата