Арестуваха българка за убитите деца в Дортмунд

Българката Милка Д. е арестувана с подозрение, че е убила трите деца, момчета на 4 и на 10 години и тяхната сестра на 12 години, които бяха намерени при пожар в апартамент в германския град Дортмунд.

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха българка за убитите деца в Дортмунд | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Pesho

Пасионално убийство от ревност. Абе бащата как не я осетил по-рано че е превъртяла на темата.

Pesho

a

Ivan

Самият ни "Премиер" е престъпник, убиец и наркотрафикант и ще бъде разследван от Европейската Комисия та какво може да се очаква от обикновен гражданин на такава мафиотска държава!?

Простащината няма граници.

То толкова е и българка, щом живее с някой си Мухарем Тюфекчи. А новината че е българка едва ли вълнува някого по света, освен нас.

Ако беше в България пак доказателствата щяха са проблем. Абе импотентен ний съда и това си е...еля с оная Тодорова - съдийката ма мафията

Вчера, като се появи новината, нямаше нищо нито за за българка, нито дори се споменаваше, че бащата е турчин. Но самото появяване на новината вчера вече намекваше, че има и българска следа. Или журналистите не са дали цялата информация предния път или това си е организирана антибългарска пропаганда, при все че не виждам с каква цел.

Vsichki poludqha

Айде стига глупости бе. Ние сме им били пренесли жестоката българска реалност. Те щото в Европата не се колят и избиват сами. Тука пък пияни руснаци убиват и ги пускаме, и кво ?

Родната действителност се пренася и в Европата. Ужасна трагедия е извършеното деяние.

jingiby

Ex, тоя народ български съвсем изтрещя!