Новият закон за детето третирал родителите като обслужващ персонал

Родители протестираха срещу новия закон за закрила на детето. Пред Дарик един от организаторите на протеста Орлин Райков заяви, че с новите текстове родителите се третират като „доставчици на храна и дрехи", а семействата като „биологичен развъдник".

Обратно в новината

Коментари - Новият закон за детето третирал родителите като обслужващ персонал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Четейки закона си представих хората, който са го мислели и в ума ми изплува картина на ялови, недоклатени стари моми + импотентни, озлобени дърти ергени :(

Vibudhi

Май писалите закона не знаят какво е родителска любов, тревоги,отговорност, недоспиване и т.н.Явно те не са били възпитавани и не са възпитавали. Ако имат деца, те не са имали време за тях и само пари са давали. Има много богати семейства, осигуряващи ги материално, но децата им са нещастни и стават престъпници.

lilu

Ей, законодатели, къде е законът за защита на родители, който да забранява третирането на родителите като обслужващ персонал? А? Нашите деца, запомнете - са обслужваН персонал, не обслужващ! А това е уродливо и неправилно. Искаме равенство! Запишете си го.

Стягайте куфарите дами и господа и си правете децата вън от тази пумийна яма.

аззз

хаха ми те повечето родители не могат да възпитават децата си и накрая се получава много лош продукт от който страдаме всички ние. В такива случа наистина не би било лошо възпитанието да се поеме от друга институция

като боклук каквито са и без това.