Коментари - Министерска поща се напълни с детски писма за ваканция | dnes.dir.bg
назад

Министерска поща се напълни с детски писма за ваканция

Деца затрупаха пощата на Министерство на здравеопазването с искания за грипна ваканция. Пишат дори и стихове.

Обратно в новината

Коментари - Министерска поща се напълни с детски писма за ваканция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Децата вече са толкова отворени, с такова самочувствие /неподплатено/, че си позволяват да пишат съвети на хора, които не са на нивото им.

Много жизнерадостна снимка, а и показателна ;-)

Та те не са ли във ваканция в София в момента?

Ясно е, в София не искат да дадат грипна ваканция, заради това, че родителите ще си вземат правото на болничен да ги гледат, а това не е изгодно на работодателите. Това е, за съжаление причината.

завършени олигофрени са тия лигльовци,но са случили на управници,в случая на министър да ги гали с перце и да им обръща внимание на глезотиите,това представяте ли си го да стане в някоя нормална страна,е за това няма да се оправи българия,матр'ала не става,краде,все гледа да се скатае,и не не са 80%,100 са

ЕБОЛА Абе на мен ли ми се струва или тези които пишат линковете в дир са големи шемети. Навремето линка за коментарите бе сепултура а сега грипа е ебола:)

Искат ваканция, за да правя секс.

Ефекта от грипната ваканция е двоен. Хем децата ще си починат и оздравеят, хем намаля потока от автомобили, което доведе до намаляване на вредните емисии (от автомобилите). То повечето вредни емисии са от отопление, горене на боклуци и топлофикациите ...

ЛЕКУВАТ ВСИЧКО ! НО ИМ ТРЯБВА МАЛКО СВОБОДНО ВРЕМЕ ;-)

не му се учи! Не разбрахте ли? Тотално откъсване на умуващите бонзи горе и долу младото човеконаселение! Да, никак не е добре, но това им е реакцията на пълното безхаберие и спусканите инициативи, имитиращи реформи! Допълнете закона със защитни мерки за учителите и ги застраховайте, разкарайте този изроден вид на делегиран бюджет и престанете да блъскате де що видите бройка в класните стаи! Стига имитация на дейност и бумащина! Хората изнемогват за 700 лв., бият ги, зъбите им падат, получават миниер, инфаркти, ушите бучат от кръвното, и накрая - не могли да "овладеят" соп-четата, които се каните да им натресете, не че си нямат вече по няколко. Признайте, че нямате пари за специални училища и толкова! Да беше поне Африка - лесно, но тук - просто не се вижда изход. А как са ваште със здравето в лицеи и по чужбина? Да сте ни живи и здрави.

ей. мързелива работа. кой знае кои учителки са писали тези писма от името ма децата.

ние си ходим на работа-ваканцията е само за децата *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

То, ако се питат учениците, най-добре ще е да се обърнат нещата. Времето за учене, да стане ваканция, а времето за ваканции - време за водене на учебни процеси!

дайте им по 45 дена ваканция, да не си развалят очите от много четене