Бой между деца в клетка взриви Англия

Видеозапис на две малолетни момчета, биещи се в клетка пред ликуваща тълпа в британски клуб, бе остро осъден днес от държавни служители и организации за защита на децата, които окачествиха боя като варварски, предаде Асошиейтед прес, цитиран от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Бой между деца в клетка взриви Англия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

заради такива боклуци като теб и тези дето пишат против Европа не се връщаме, злобари завистливи комплексари. от хиляди километри си личи че си червен чукундур от тези дето ни дърпат толкова години назад. чул не дочул и айде да плюе по Европа и Англия. аз лично съм тренирал вид Карате като дете и сме правили спаринги помежду си доста по твърди от това боричкане. какво да кажа за боксьорчетата и борчетата.... а това, че в училищата в България се трепят в буквалния смисъл на думата дори и момичета го пропускаш леко нали. и това благодарение на масовата "мутренизация" и чалгария които шефовете ти от ДС наложиха в България. как да се върне човек от една цивилизована и богата държава с възпитани и културни хора, с гражданско общество при такива изкукали, ненодялани червени чукундури като вас, дето ви бива само да плюете и маскарите наред без да погледнете себе си каква жалка картинка представлявате. като не ви харесва ЕС то може да се пробвате в азиатските ви любими Русия и Турция.

По-спокойно, драги! Не разбирам за какво говориш?! След като е толкова безобидна тази случка, защо предизвика такава реакция в самата супер цивилизована /колониална/ Британия? За положението в нашата България говориш едностранчиво и избирателно. Да, има мосово чалгализиране и омутряване. Даже и премиера ни е бивша мутра. Те точно такива лумпени и го избраха, щото има харесва неограмотен простак с големи мускули и поведение на мафиот простак. Само че това всичкото изпростачване и обедняване дойде с "демокраДцията" у нас. Много добре знам колко по-добре беше и икономиката, и здравеопазването и образованието преди двадесет години. Хората бяха с много по-добра обща култура и възпитание и бяха по-човешни. Тези лафове, че опростачването в последните години се дължи на "комунистите" върви ги разправяй на някой пубер.

визирал съм конкретно дрогарите ти дето плюят по ЕС и в частност Англия. точно твоите приказки, че видиш ли при бай ти Тошо всичко цъвтеще и вържеше са за пред пуберите дето не са били родени в тези времена и прехода. каква икономика, какво здравеопазване, какви 5 лева като всичко рухна и се срути, а и няма как с нерентабилни предприятия работещи на загуба и подържани изкуствено с дългове. сега ние плащаме сметката. и последните 20 години с изключение на 4 (Костов) управлявате точно вие комунистите. добре, че точно той ни вкара в ЕС, че да може България да се отърве от такива като вас, още време ще трябва, но процесът е необратим. от там и идва цялото ви плюене по същия този ЕС.

Това било обикновено"боричкане"? Странно... Както е странно и поведението на "зрителите" около клетката.

не искам България да е член на ЕС.само загуби от ЕС и нищо добро.

изобщо кой ви каза че в ЕС са "редовни"?В англия има и клуб в който в смесена компания в ресторант хората се забавляват чисто голи; там бащи изнасилват щерките си; там от пресищане са станали извратеняци. и кой ви каза че членство в ЕС е благоприятно за BG?! хей, събудете се!

Все повече си мисля, че британското общество е сериозно болно... Добре че са, малко или много, изолирани на този остров...

Ако това са европейските морални ценности, по добре да излизаме преди да сме провалили тотално младите хора. Сериозно ви говоря.

+ 1 !!!!

нека се лупат то тука у булгаристана и без клетки сер лупат и ръгат у зверилниците 9училищата) там поне зимат пари за това....

Я се разкарай- неграмотник! Такива като тебе за пари са способни и родителите си да бият. Отврат!

"Полицията съобщи, че няма да повдигне обвинения по случая."- ТОВА Е ШОКИРАЩО!!! Бащата може да е в играта и да принуждава детето! Тр. да се направи разследване!!!

братя българи ,а помните ли навремето оня случай еее по бай тошово време,като намериха един самообесил се английски министър в женски жартиери ,правил секс с овца.Това е развален народ!

А после нас не ни искат в Шенген тия да не са по стока от нас лицемери.

За съжаление всичко това е нормално за човека поставен в условия на прекалени свободи и толерантнос. Ние не правим изключение, у нас деца убиват деца, при мюсулманите режат уши, носове, клитори и какво ли още не, при тях дефекта е в предозиране на религията от хора с небалансирана психика. Изобщо истината е в дозата, но дозата е различна за различните индивиди, народи и т.н.

Пълни глупости. Дирове пак преувеличавате. Англия изобщо не се е взривила заради тази глупост. Гледайте видеото- деца се боричкат в кръг. Това се случва всеки ден в БГ и на никой не му прави впечатление. Просто не е имало доктор и проверки по време и преди турнира и британците за разлика от българите това ги възмущава. И като пишете клетка и лъжете читателите си не се ли чувствате поне малко кофти? Това е само названието на спорта, те се бият в кръг нарисуван на пода.

Деца се бият в кръг нарисуван в пода!! Ненормалници, сатанисти и боклуци. Стойте си в Неандерталия и не се връщайте тука.

Децата ми изглеждат неадекватни- възможно е да си правят експерименти с тях . Този случай трябва да се разгледа по- внимателно . Има нещо гнило. Включително и в думите на бащата на детето.

А бе тикви това си е регламентиран клуб по борба в Англия. Децата се учат със съгласието на родителите. В България все едно не е пълно с такива клубове (покрай мутри и сие). Какви продажници, каква Нендерталия ви гони? Иска ви се в Британия да са зле май, че да се чувствате по добре в собствената си дупка.

Не съм видял записа но да се нарича СПОРТ един бой без правила е малоумно. А да се гледа за удоволствие, как се млатят деца, е извратеност. Англичаните, от прекалена задоволеност, са се превърнали в извратеняци.

То не е и бой. То е нещо много странно. Децата по- скоро се борят в клетка от телена мрежа. Странно е поведението им, както и това на мъжете около мрежата.

това е отвратително. Тук изобщо не става дума дали на детето му харесва- то е малко и ако се намери достатъчно извратен възрастен да му внуши че и да убива му харесва детето ще го стори. ТОВА Е ПОТРЕСАВАЩО. Нима в Англия няма закони които преследват родители които насърчават агресията у децаата ПОД КАКВАТО И БЛАГОВИДНА ФОРМА ДА ГО НАМИРАТ. Браво на журналиската англичанка, която разкри Могилино, от което пък БТв си направи ПР. Не е ли момента ние сега да помислим за английските деца и да повдигнем въпроса пред ЕС и комисията за правата на децата. Не говоря за реван- ГОВОРЯ ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ.

ей тва е европата, към която сме се запътили. супер е

в енглан хората са без значение , парите са в основа на всичо. наи големите апиталисти , може даумреш от тези изроди но па ще си длажни на бани и апиталисти. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

а,сега нека всички които говорят ,че в Англия били супер,че ние сме простаците и колко им било хубаво ,че ся се "изнесли" от БГ ,пак да помислят върху думите си.

А ПОСЛЕ НИЕ НЕ СМЕ БИЛИ ДОСТОЙНИ ЗА ШЕНГЕН А ТАМ Е ПЪЛНО С УТРЕПКИ! КОЙ ПОЕМА ПО-ГОЛЯМ РИСК В СТРАНАТА ДА ВЛЯЗАТ ОПАСНИ ПРЕСТЪПНИЦИ И ОТКАЧАЛКИ КАТО ТЕЗИ,АНГЛИЯ ИЛИ БЪЛГАРИЯ С НАШЕТО 8-9 МИЛИОНА НАСЕЛЕНИЕ?КОЛКОТО И ДА СА НИ ЛУДИТЕ И ЦИГАНИТЕ ЩЕ СА КАПКА В МОРЕТО В СРАВНЕНИЕ С ТЕХНИТЕ!

Англия не у Шенген. Демек преди години сама се отказа. "opt out"

дотогава ше си се насрал

Къде е фондация: "Четири лапи"? САЩ ще вкара ли ограничен контингент във Великобритания? Бойко ще отиде ли да им напука шамарите?

Сега следва това да се случи и у нас- да сме в крак с модата! Пък и то не се знае- мже да се е случвало вече, но да не се е разчуло. Да не съдим другите, преди да погледнем себе си! А иначе случилото се е потресаващо.

Ти имаш ли дете на такава вузраст???????????????????

Това великата империя на британците го може ... нашите поне се бият извън клетка !

Е, баш те не са!

Великобритания не е в Шенген. За да отидеш там, ти трябва отделна виза, както и за Ирландия, шенгенската не важи. Както и не употребяват евро, имат си техните лири, шилинги и пени. Не целия запад е в Шенген. И на нас не ни е дотрябвал особено.

Стига сте мърморили.Това е техният цивилизационен избор.Важното е,че имат евроатлантически ценности... Спомням си как бяха писнали ,че българите тричат кучета и са варвари...

Ами така бащите им може да ги накарат и да крадат. Какво разбира едно малко дете ? Преди години ако малко дете направеше престъпление, в затвора влизаха родителите...

това е вьрха на простотията,но британците са гадни копелета ,те са изверги ,така ,че всичко може да се очаква от тях

Англичаните са варвари при това са поробени от бившите си роби и колонии. Нацията е деградирала, а това не са деца, а мутанти отвсякъде. Въпрос на време е държавата да колабира, балона вече почва да се пука. Не, че в България положението е по-завидно де.

Каквото и да става Англия си остава магнит за хора от целия свят! Великобритания има 25 000 вакантни позиции за лекари и медсестри според европейската мрежа за заетост EURES. Германия търси 10 300 медици, Белгия - 3500. От 5 г. Обединеното кралство непрекъснато иска български лекари, казва Даниела Пирянкова от Агенцията по заетостта. Сега се търсят особено спешни лекари срещу 55-70 хил. лири годишно, за хематолози дават 55-65 хил. Голям глад имало и за радиолози, офталмолози, патолози. Офертите за зъболекари са за 33 лири на час. Българите кандидатстват много, но разрешителното и задължителната регистрация в General Medical Counsеl бавели процедурата

Е какво ще спечелиш? Системката е направена от мераклии и хора дето работят. Същата е била мотивацията и на социалисти и нацита ... и всички те са постигали ред и добра обществена организация за известно време. След това обаче лека полека взимат превес хората без мозък, дето искат да си чешат сетивата без да се напрягат. Чесането е нещо дето бързо омръзва и затова си избират нови видове чесане ... докато редът в системата намалее критично. Следва война и кратък период на ред и възход. След това пак чесане. Не са виновни за това "западняцитя", ами голяма част от хората и тяхната природа. Та ако можеш, вместо да злорадстваш, действай с личен пример как да постигаме ред и как да се борим с чесането и мързела. Жив и здрав да си!

Шопе, шопеееее. Великобритания НЕ Е в Шенген!!! Ама нали от Витоша по-високо нема... кво да обяснявам....

Западняците отдавна са станали дегенерати! Ако не сте ходили там, идейте и поживейте малко, навлезте в психиката и обществото и ще разберете. Пълно е с лицемерни педофили и извратеняци всякакви.

Ами ако са виновни?

Ето така е в културния Запад! За съжаление източноевропейските варвари вървят в същата посока, учейки се от цивилизацията.

много си заблуден, всичко в тази ера идва от друг континент, а американизма си е синдром, не култура...държава на 200 годинини....ха..ха и има култура ?, има само комерсиалност...

Синът ми обича да убива, не трябва да му се забранява, това което иска я

А моят,много обича да го убиват и да му крадат органите.Деца,какво да ги правиш.

Пък ние сме си въртяли кучетата на въже?

Края на западната "цивилизация' вече се вижда.........

Сега,веднага,г-н Бойко Борисов трябва да направи изявление че е притеснен за демокрацията във Невеликобритания,и за човешките права там,като междувременно алармира ЕУ комисията,която веднага да наложи 3-4 предпазни клаузи,ако питате мен това ..нямам думи да го нарека,като баща на 2 деца,си е за 20 предпазни клаузи!...и тия ненормалници ще ни казват как ние да възпитаваме децата си ?Кой каза Итън?Това ли е оксфордската "традиция" ?

Не че не са им добри университетите, добри са, на черното бяло не може да се каже, но това не прави нацията читава. Отделен е въпроса колко пък чужденци учат в тия реномирани заведения. Но, това не е главния въпрос. Явно нещо не е наред при тях, дали обаче ние сме по-добри? Не съм сигурен, като гледам ежедневно какви неща виждаме у нас. Светът като цяло сякаш се смахва все повече и повече, без значение бедни или богати са държавите, остана ли нормално място на тая планета...

Има нормални места. В Израел хем всичко е модерно като на запад, хем няма такива диви работи. Но то и затова там е елит на света и духовен център на цивилизацията

България все още е нормална държава на фона на Великобритания, Норвегия и САЩ най-вече. Това че хората са с заплати от по 500 лв. не им пречи да се държат нормално и човешки.

Някои от университетите им са добри.

Няма такива варвари като британците. Кой ги е пуснал да излязнат от пещерите незнам ...

Да беше станало в България дося да са се изредили всичко Евро и БГ агенции да ни мъмрят. И форумите да са пълни с тъпанари дет скандират, че само в България може да се случи такова нещо.

Точно това ми дойде да напиша и аз . Сигурно цяла седмица Европарламентът щеше да се занимава с "българските варвари" , амеиканците щяха да намерят още един повод за отказ на визи и т.н.

направо щяха да дебаркират тук, за да възцаряват демокрацията!

Драги сънародници, бедна ви е фантазията какво става в западните училища, как мси(ко е датрадирало и най-вече до каква степен радизмът е разпространен в тях. Че дори и учителите взимат негласни участия в издемателствата над децата.

Стига си разпространявал лъжи и измислици!

Тъй, де... Ама Обществото прие това за спорт. Гледах клипа и не ми се стори по-брутален от който и да е друг боен спорт между деца. Тоест, ако отричаме това, ще се наложи да отречем всички детски турнири по бокс, борба, джудо, самбо, карате и пр. Може би разликата е не в това, което се случва на ринга, а по-скоро около ринга, но... същата екзалтация я има и в спортната зала и всички я приемат за нещо положително. Отделно е ясно, че защитниците дрънкат глупости, щото практиката показва, че тези спортове в ни най-малка степен не учат занимаващите се с тях на контрол над агресията. Даже напротив. Чувал съм, че изключения били айкидо (щото отрича съревнованието) и нинджуцо (щото целта била ни повече, ни по-малко, да пречукаш противника:)). Въобще... въпросът май не е толкоз прост... или пък е много прост.

Това, което ме впечатли - децата не се биеха по собствено желание. Даже ми се стори точно обратното. Гадно. Явно някой използува децата и е въпрос на пари- в никакъв случай не ми приличаше на спорт.

Мизантроп

Гадно е. Ама и в спорта играят пари. Мнооого пари. И децата отиват да тренират щото да са пичове и да имат пари. Но те не са виновни. Най-гадното е не в характера на спорта или къде се практикувал. Гадното е, че в един и същи спорт можеш да видиш драматични примери и на благородство, и на крайна изродщина. Съзнаваш, че едното е отсам, а другото - оттатък границата. Но и представа си нямаш как и къде да поставиш границата. В крайна сметка пак опираме до домашното възпитание, но... трудна работа се оказва домашното възпитание.

Позволявам си да не се съглася, че практикуването на бойни спортове не помага да се контролира агресията. Бих ми било интересно да видя някаква достоверна статистика, а дотогава ще вярвам на личните си наблюдения, както и на общодостъпната публикувана информация, според която сред побойниците, насилниците и всякакви други агресивни личности, броят на владеещите боен спорт е доста по-малък отколкото в нормалният живот. Естествено, говорим за владеене на някакво поне средно ниво. Интересното, обаче е, че много спортове, които се приемат за подходящи за деца, всъщност също са доста опасни за здравето. Тук могат да се причислят баскетбола, колоезденето, ските, футбола, гимнастиката, ските, кънките и ролерите.

Всички мутри тренирали като деца подобни бойни спортове прекрасно контролират агресията си :)). Ето ти статистика

С какво са опасни за децата изброените видове спорт? А спортната стрелба и художествената гимнастика? Питам за последните , защото съм тренирала доста спортове- шаха не ме привличаше нещо....:)

Мизантроп

Честно казано и аз нямам статистика, обаче: 1. Нормално е процентът на "бойците" сред побойниците да не е много голям, тъй като той и сред населението не е много голям. Интересното е какъв % от бойците стават побойници и какъв % от "не-бойците" стават побойници. 2. Ако си спомните, в началото на "прехода" мутрите бяха "борци". А ВИС срещу СИК бяха "борците" срещу "каратистите". Дори имаше и доста гребци, като по-яки. Карамански, например. Естествено, много е вероятно тук да има пръст и най-страшното троебуквие - КДС:) 3. Вярно е, че доста не-бойни спортове са доста по-опасни, ама става въпрос за контролиране на агресията от човек към човек. Аз не съм видял гимнастички да се млатят с бухалки или да се душат с въже или лента.

Човече, днес не си на себе си. Всеки от изброените от теб спортове (бокс, джудо, самбо, карате) ВСЕКИ ЕДИН ОТ ТЯХ НЯМА НИЩО ОБЩО С този вид 'борби'. Бойните спортове са оправданието - само защото някой който е тренирал бойни спортове се бие в клетка не е дори повод така да се изказваш. Дори и повод.

Мизантроп

Що да няма, като повечето занимаващи се със свободни боеве, ММА и квото там, идват ИМЕННО от традиционните бойни спортове. Предполагам, че отиват там ИМЕННО заради по-високия адреналин и по-високата степен на допустима агресия. А правила има и в клетката - и там съм виждал спортсмени. Но в никой спорт не е нормално 20 сек. да блъскаш тиквата на нокаутиран съперник, съдията да не те спира и ти да не се спираш.

Малко преекспониран случай... въпросната битка е в стил "граплинг" без да се удрят въпросните малчугани :) То по същата логика и борбата класически и свободен стил е също толкова опасна и децата/юношите не трябва да тренират и да ходят на състезания ;) Ама ако не вкарат малко фантазия журналистите, няма кой да им чете новините :))))

Ами, щом боят в клетка не е опасен, да пуснат вътре английската кралица да се бие с някоя баба! Дейвид Камерън срещу Барак Обама. Петреъс срещу Расмусен. Виктория Бекъм срещу Наоми Кембъл... Англия се нуждае от Сизар Милан. Англичаните се държат като разбеснели се псета. А където има проблеми с кучета... Сизар Милан!

21-ВИ ВЕК СМЕ, А ГЛЕДАМЕ ГЛАДИАТОРИ! НЯКОИ ПЕЧЕЛЯТ НА ГЪРБА НА ДЕТСКИТЕ СЪЛЗИЧКИ!

Абсолютно!Толкова гнусно и гадно...Не мога да си представя,че нормално човешко същество може да се забавлява от откровени сцени на насилие,още повече с деца.Да...Дявола за жалост господства тук на земята ни.Не знам какъв изрод трябва да си да оправдаеш насилие м/у деца.

А представете си каква щеше да е реакцията в Англия ако тоя клип беше заснет у нас.

Е това не мога да си го представя ясно. Ще е кански вой по целия свят. Макар че, в интерес на истината, както го гледах по РТВ, не си нанасяха удари. Нещо като свободна борба, ама по ячко.

Организаторите са Комунисти . След падането на Социализма , всички комунисти правят провокации.

ех добрата стара Англия!!

идйоти

Неграмотна си.. колко жалко!

Консервативната Британия!!!

Кретени! От такива стават само престъпници или най-малкото далавераджии, без които светът би бил по-добър за хората. Рдоителите, които казват, че децата им обичат да се бият свободен бой, трябва да бъдат регистрирани към социалните служби за защита на детето. И това в Англия! Не мога да повярвам, че няма да се разследва случая и че няма да се повдига обвинение!