Все повече деца се оплакват от тормоз в училище

8003 обаждания са постъпили през септември на Националната телефонна линия за деца (НТЛД), съобщават от Държавната агенция за закрила на детето.

Обратно в новината

Коментари - Все повече деца се оплакват от тормоз в училище | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тормозът в училище е възможен, защото учителите се правят, че не чуват и не виждат нищо не не взимат отношение, а оставят децата да се избият.

Ей, едно време мъжете се биехме заради някоя жена. Гледай сега кво става. От малки им промиват мозъците че трябва да са секси, агресивни и предизвикателни. Абе генерация КИФЛА общо взето.

Като не дават възможност на даскалите да бият..., родителите са си виновни...образователната система също...в щатите още от малки децата ги учат, че нямат право да се доближат до някого, ако той не желае, а пъко камо ли да посягат...

хаос цари навсякъде и за съжаление трябва да признаем, че няма оправия в държавата и няма и да има - всичко е безвъзвратно загубено. Говоря за обикновените хора, простосмъртните , колкото до "богопомазаните" - виж те са друго общество и живеят в друг свят - за тях всичко е възможно и не ги интересува какво става около тях. Само политик да си в днешно време ...

много вярно.браво

Бугари и татари ! Не е проблема в децата, а във вас.

това са измислени теми, които се подават по сигнал. не зная защо забелязах, в щатите почва да се говори за тормоз в училище в балгаря се подхваща сащтата тема, тук се говори за менингит, в балгария се разболява някои от менингит. като че ли преди не е имало тормоз в училище и през другото време като че ли няма менингит. а и още в сащ вдигнаха месото и в балгария вдигнаха месото, ама това ще се обясни, че сигурно внасяме фураж - гмо от там или направо месо, кои знае.

има една стара приказка"бий дупенце да не биеш дупище"

Тези девойчета, които на 12г. се бият за момчета като станат на 17г. вече ще са професионални ку.......ви. На бас, че ще са си хванали вече по някой богат чичко и ще се возят от фризьора до козметичката с луксозните си возила.

Майката на Т. разправя, че Ж. харесва Т. . А той хабер си няма и гледа друго момиче.

Добре е, че са започнали да се оплакват. По мое време ядяха бой и си траеха.

повече бой у дома, по-малко бой в училище. бии чадото си ако го обичаш да стане човек.

Купи си боксова круша! Тя ще те слуша! Явно не си гушкан и целуван достатъчно като малък. Съжалявам те. Боят не е средство за възпитание. Има други.

еми тогава ще продължаваш да си ги четеш за гушканите как се оправят в студ.град и училищата.

Dobromir Dimitrow

Не винаги има други средства. Всичко трябва да е с мярка. Има хора, на които им е трябвало голям бой кат' са били малки, вече е късно! Но има и хора, на които и малко бой да хвърлиш, вече си им разрушил душите!

Лошото отношение е от съученици към ученици . Дори и в първи клас е ужас.А учителките само гледат да си изпеят урока и да си тръгнат .Малко са където са УЧИТЕЛИ.

Това вече не са училища, а зверилници. Жалко за нас - българите.

Илона що се меси?