Държавни агенции си ”прехвърлят” децата бежанци

Държавните органи са неспособни да се справят с децата бежанци без придружител, като им осигурят подходящата среда, изисквана по закон.

Обратно в новината

Коментари - Държавни агенции си ”прехвърлят” децата бежанци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а защо няма закон, който да осигурява на пенсионерите, например, подходяща среда изисквана по закон?

Проблема тук е, че тези държавни агенции са еднакво неадекватни когато трябва да защитят и българските деца. ...

И във Великобритания коментираха, че 20+ годишни афганистанци и пакистанци от бежанския лагер в Кале, Франция, се представят за тийнейджъри, за да влязат във Великобритания като мигранти с ''особени нужди''. И след като видяха, че не са никакви деца, правителството спря програмата. По план трябваше да приемат 3 500, а са приели 350. Кое дете, на цивилизовано семейство ще се катери по огради и ще претичва по горички, през граници, без да е инструктирано от някой ; ) Вън! Българите да помагат на своите, има бедни семейства в малките градове и селата, хората се чудят как да изкарат зимата, вие ни занимавате с афганистански и пакистански орки, дето се представят за сирийци. Това не са бежанци, това са бъдещите войни на исляма, ...

нека го кажеми така, като разговор: "хюстън, имаме проблем!" "какъв, исс?, на мониторите ни нищо не личи!". "некой па се е намесил във връзката ни, хюскау!"(има се предвид хасково, което е също хюстън). "имаме скрити деца на борда!". " хаха, това не е проблем, предайте ги на попето от ватикана на сатурн"! "вече е сторено!" подпис- ротшилд!

т.нар. "полезна имиграция" е просто незаконно-усаконен' канал за педофили. звучи като "нонсенс" и си е така! меркел прегази законите за да се направи на дева мария, но не става то така! ето сега искам да попитам медиите, които ни обвиниха, че ние сме били удавили децата в средиземно-мор(т)ието: а вие къде спахте толкова време и не приютихте и едно дете, а бхк, сорос, ротшилд и другите "филантропи", заради които Света Ни (по)страда за пореден път. хитлер бе ваша измислица, за да печелите от страданията дори на евреите! какво допълнително падение на нравите за онез, които продават всичко за 30 сребърника.

На тази възраст децата в България работят, през ваканциите.

Деца ли. Та те са си нерези на по 15-17 години. На тази възраст тия племена стават бащи. Да не са 5-годишни, та ги наричате деца. И са само мъже, нали??? Къде са им жените, дъщерите и възрастните на тези "бежанци". Бежанци друг път. Били подложени на тормоз от технята си общност. Та това са си техните табиети, за какво да ги съжаляваме. Същото искат да направят и с нас. Мама ви мръсна - как искате да изтребите собствения си народ, като вкарате тука насилствено мюсюлмани, мръсни, първобитни, прости, психари и убийци.

Никой неможе да ме убеди че малки деца сами тръгват по света..Поредната игра на навлеците дето не си признават децата за да черпят повече облаги, защото ако децата от хуманни причини се приемат в която и да е страна след години ще си вземат и родата законно..

хайде при мама Меркел !

Колко от тези "деца" са наистина непълнолетни, защото ако се представят за непълнолетни няма да ги депортират.

кога ще започне разследване как тия деца са пристигнали тук? Изобщо ООН нещо спи май? Правозащитните организации и те мълчат!

започна от ново изчакаха да минат изборите, да утихне малко напрежението и пак. Обаче по интересно е че пропагандата започна следкато Меркел ходи при Ердоган и след това нашия натовски генерал пардон президент бе привикан в Германия да дава отчет! Тоя същия пак ходи в Германия и пак неразбрахме за какво е бил там?

Тези мюсюлмански деца утре ще изтрепят нашите. Толкова ли е трудна за разбиране тази проста истина?

как тези "деца бежанци" са изминалии хиляди километри за да дойда до България, и ние "хоп" сме длъжни да проявим съчувствие и да ги храним. Защо не са ги приели държавите преди нас, които са и мюсюлмански? И как ще ги наричат деца, като им гледаме "невръстните" 17 и 19 години. То, Там, на тия стрелят добре с калашников и режат глави! Деца?!?!? Хайде засрамете се!

Ти пък, къде у бюрократ или политик срам? Ако имаха, досега сами да са се гръмнали за това, в което превърнаха България!