Лондон обвини ексдисидента Владимир Буковски за детско порно

Британското правосъдие повдигна обвинения на руския опозиционер и бивш съветски дисидент Владимир Буковски в създаване и разпространение на детска порнография.

Обратно в новината

Коментари - Лондон обвини ексдисидента Владимир Буковски за детско порно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо ли го съдят?... Бил е "изменник по вкуса им" (по Джон льо Каре), но вероятно вече не е?

Убийството на шефа на Тотал в единствената по рода си катастрофа между снегорин и самолет, бе прикрито от комунистите. Ако си мислите, че да ви "намерят" педофилски снимки е по-трудно, отколкото да ви "намерят" бял прах, много се лъжете, или пък да ви самоубият. Просто направете нещо, което дразни господарите на света, и ще видите какви "интересни" неща ще научите за себе си.

Повече от 9500 сексуални престъпления срещу непълнолетни са били извършени през 2010 г. в Русия, сочи официалната статистика.Смъртност. За последните 20 години в Русия са умрели повече от 7 милиона души. По този показател изпреварваме Бразилия и Турция с 50%, а Европа близо три пъти. Всяка година Русия губи население, равняващо се с това на Псковска област, или на един голям град, какъвто е Краснодар. Количеството на самоубийствата, убийствата и нещастните случаи у нас е сравним със смъртността в Ангола и Бурунди. По продължителност на живота при мъжете Русия заема 160-то място в света, отстъпвайки на Бангладеш.

Абе Щерев, тук става дума за Англия а не за Русия ! Хайде престани да дъвчеш само Русия ! Превърнал си се на ПАПАГАЛ !...

Виновен или невинен, ще видим. Но Буковски има много интересни разсъждения за ЕС, за малцинствата , за комунягите, за либерастите ... хвърлете им по един поглед няма да загубите.

от комунистите, за да разбере, че другите са същите, и не си затваря устата.

Щом критикува Путин ,всичко е ясно.

а преди 2 години съдиха американка че качила в инстанграм голите снимки на 2 годишните си внуци с които е била на плажа същия ден.

Ясно е как са го вербували от британските служби за дисидент. ИЗПОЛЗВАЛИ СА ПЕДОФИЛСКИТЕ МУ НАКЛОННОСТИ.

Ясно, че ФСБ пак има активно мероприятие... Ти наистина ли вярваш, че на всички им е харесвало да живеят в това извращение Източен блок? :))

Айде стига бе! Това изобщо не го вярвам - спретнали са му нещо. Щото Буковски, в очите на управляващите в UK е страшно зло: 1. Твърди, че ЕС се е превърнал в наследник на комунистическата система - и го доказва доста убедително. 2. Противник е на ислямизацията, която на Острова е в тотален възход. Що се отнася до критериите за педофилия на британците, ми дигитализираните ми семейни фотоалбуми сигурно са пълни с детска "порнография" - има няколко голички смеещи се бебета - така са снимани дори мама и баба (Бог да ги прости!), самият аз и сестра ми от първите ни посещения на морските плажове... Всичко зависи от гледната точка - като оня виц от времето на соц-а: Гледа Сталин, шефът на охраната води човек с пищова зад гърба му и пита, кво е направил, а оня "-Ами др. Сталин, вървеше по Червения площад и крещеше "Смърт на мустакатия диктатор". А човекът казва "Ми според мен Хитлер само смърт заслужава! Него имах в предвид!" Сталин към охраната "А ти какво си имал в предвид, бе?!"

Боклук. Поредното доказателство,че всички престъпници в Русия се пишат дисиденти, либерали и запада и прегръща без да се гнуси много. Нормални хора срещу Родината си никога няма да работят. У нас е същата картина.

През последните години Буковски е яростен противник на Кремъл и на руския президент Владимир Путин.

Англичаните да си погледнат собствените политици - от години се вихри педофилски скандал по най-висшите им етажи.

Само си представте акво има в компютура на Яценюк :) Без съмнение Путин е купил и британските органи и ги е надъхал срещу омразния му враг Буковски !!!

на голия Путин. В неприлични пози.

Може и да е педофил, ама колко му е да ти хакнат компютъра и да ти сложат там малко снимки. Ама много явна тая работа - да си държи снимките в компютъра. Не може ли на някой диск в някоя каса. Как пък толкова лесно ги намериха.

Е бич за всяко общество.Такива изроди има във всяка една държава.Да се прави политика и да се обиждат нации говори,че нивото на пишештите не е много високо. За да си педофил особено за мъж,причините са и физически и психически най-често комплексни.Това е страшно заболяване,което трябва да се третира жестоко.Освен кастрация тези хора трябва да бъдат изолирани от обществото.Защото всичко започва в мозъка на човека,секса също.Това са извратени хора.Но никога няма да се въведат строги закони за тях,самия факт ,че се прави такова порно и се събират по клубове на Запад.Защо няма да ги накажат.Ми много просто.Ако се почне от някъде с извращенията има опасност ,да се продължи и с другите извратеняци,които на Запад вече карат момчета да ходят мисля някъде по 1 ден,другаде по седмица на училище облечени като момичета/Всеки живял в скандинавските страни ,Белгия ги знае тези неща/.За това обществото се по възмущава но порното и дейността на тези хора продължава.Гарван гарвану око не вади.

Значи навсякъде има, но само на Запад се събират в клубове... ;) Ех, мурзилке! Не се притеснявай, тебе няма кой да те обърка с мъж, както и да се обличаш. Ти си бандит по душа. С малко сърце и никакъв мозък. ;)

Всички си имаме нашите малки тайни...понякога май твърде малки,под 18 годишни,нали така,Асанчо?

руснака си е руснак !

Платен драскач си е платен драскач...

добре де ! руснака не си е руснак .

Въпросът е защо руснаците са го пуснали от лудницата.

Шило

Пише- алъш-вериш с чилиеца Корвалан

Заменили са корвалан за курволан.

Берлускони ... един приятел на Путлер и любител на млада плът. Чудесен пример.

Шило

А бе той Берлускони мери с педи гърба на един нашенец, ама...Я по-добре не давай Силвио за пример, че...

Отрепките-тролове си знаят урока - жълти стинки само ако хулят Путин. И те ,малоумниците, това и правят.

Политковская е убиха чеченците, Немцов са го убили ислямисти, Литвиненко се самоуби с полонии, сега и Буковски стана педофил по поръчка. Путлер не е виновен за нищо. Стой само гледа невинно със сините си просълзени очички като мишка в трици.

Шило

Хубаво де, пак не ми стана ясно, що намесихте Путин. В Материалът си е ясно написано- проведено разследване от британците, събрани някакви доказателства за вина, повдигнато мчу е обвинение. Ще решава съдът. Какво толкова се политизира всичко?

Политковская е убиха цру, Немцов са го убили украйна, Литвиненко се самоуби с помощта на ми5, Буковски винаги си е бил педофил но беше полезен като "дисидент". Така е много по - достоверно, троле.

Защо обвиняват "дисидента" и яростния критик на Путин ? !Педофилията е част от Евроантлантическите" ценности" и на Запад много скоро ще бъде узаконена .

Тези ценности твоят гуру и спонсор Болен ги пропагандираше до запенване до преди 10 години, помниш ли?

Защото за приближените на Путлер педофилията не е престъпление.

Това, че е обвинен, не означава, че е виновен. Ако е виновен, то ще е политически плюс за Кремъл. Не ме интересува Кремъл или Белия дом, а кочината тук.

Шило

Така е, ама сега ще се раздуха какво ли не.

в България гейове и педофили няма, само истински мъже..

Коя от двете кочини?? Тази която претендира,че щом е обвинен е виновен,или тази която претендира,че е невинен по презумция,защото е противник на Путин??:):):))))))))

Нищо чудно. Напоследък в западна европа и америка има тотален упадък на морал и нрави. Не че при нас в България е по-добре, ама ние поне не се преструваме че сме високо-морални. Например преди няколко седмици видаях новина по ВВС за самоубиец който скочил от висока сграда. Докато стоял на ръба на покрива тълпата цивилизовани европейци и поддръжници на евроатлантическите ценности го снимали с телефоните си и викали- давай, скачай! После се появили филмчета по тубата, на които се вижда как човека пада на земята.

Гледай си Рашата, потънала в кал и мизерия, упадък, мутри, мафия, олигарси и безнадеждност.

'при нас в България' написах ти го пак, белким разбереш

Скалъпено обвинение от Кремъл. Хакната поща и готово. Типично за мръсотиите на кгб и типично за Путлер. Така си чисти противниците. С полоний, куршум или компромат. Бог е на тези неща полуръста-аутист.

Ако имаш дъщеря,изпрати я при Берлускони,или при Строс Кан да я пазят..:):)))) Там,дългата ръка на Путин и на КГБ,не може да стигне!! А и ще я ощастливят двамата..:):):)))) Идиот:):):))))

Нещо против полуръстовете ли долавям,орке мордорска:-)? Дисидентите са си сексуални девианти в една огромна част-с какво мислиш ги държат на каишката?

Те британските спецслужби по-зле от нашите бре, тук за нула време е разкрит путински заговор, а тези хрантутляци само притесняват човека, а не могат да се сетят!

Шило

ерев, дали пък не е бил противник на Путин, тъй като последният не одобрява педофилията? Това е за теб, а за останалите- Едва ли ще се намери някой, който да го защити този. Педофилията е нещо толкова отвратително, че..

Вярно. Той е садо-мазо. Затова жена му го напусна че е известно че ея бие. Обикновено "мъж" като не може и е с маленкий инструмент бие дамите...

Шило

Брех, не знаех, че си натирен теляк от Кремъл!

Англосаксонската мафия е лицемерна. Със сигурност не са направили това "отркитие" ей така....спрял е да им бъде полезен и се превърнал в багаж.

За троловете на Боко Тиквата и на Раданчо е все едно МОСКВА, ЛОНДОН и т.н. Важното е надникът да върви, че иначе глад велик на село

Как е Болната кадъна днес, ощастливи ли я накоя рязан другар?

Педофилията,е отвратително деяние и няма отношение към политическите възгледи на човека,защото такива гниди има и от двете страни на барикадата!! Друг е въпросът,че определена политическа система,кара мозъците да "мутират" толкова,че все едно насърчава такива явления... Буковски,не е продукт на неговата идеология като такава,а продукт на средата в която живее!! Сериозен въпрос е също така,как мутанти във форума,пълни идиоти,незначителни едноклетъчни-стават защитници дори на долни педофили,за да ни убедят,че са "политически прави".... Красноречив пример,известният гамен "Щерев"и неговите коментари дотук.... Какво да каже човек,няма смисъл дори да се храчиш срещу него.....

Дежурният путарански трол цъка минус до двадесетата секунда. Браво.

Ще побърка рутера от рестар за да му се отчитат (+,-)..ха..ха

ако дядо ти е бил като теб, добре че са му взели всичко комунистите заслужавал го е..

Руснаците ли са купили британското правосъдие, англичаните ли подкрепят Путин - съвсем се обърках! А и Щерев се съмнява в чесността и безпристрастността на кралицата ...

Троловете надничари на РБ и ГЕРБ сега ще изкарат английското правосъдие руско Кретени надничарски

Ингилизите винаги са били лицемери. Спазарили са го с фашисткото джудже. Да видим сега как блядовете ще им върнат жеста.

Шило

Е не, щом като вече и поданиците на Нейно величество станаха рубладжии, спукана му е работата на ЕС

Няма да е полоний като с Литвинвнко, или куршум като Политковска, ще е "детска порнография".

Шило

Съвсем ме обърка. Нали за полония обвиняват Москва? В случаят май Лондон обвинява Буковски! Нали не бъркам? А Лондон е във Великобритания.

о, надничарче Тролско Става дума за Лондон, идиот-че не- щастно и за английски съд Не за българската милиция

Дългата ръка на фашисткото джудже.

Кралицата си получава пенсията в рубли!

Шило

Ами явно е имало защо да го държат в клиника. И не е свързано с политическите му възгледи.

Кузов ..ти ли си ? Просто руска традиция.

щерев, хайде недей говори за традиции, че ще трябва да си говорим за педофилията в католическата църква, прикриване от години от предишният папа, за Гари Глитър и Сър Джими Савил в Англия.

Как може такова нещо, човекът е доказан последователен привърженик на евроатлантическите ценности

someone

аз пък прогнозирам, че в идните години педофилята може да се узакони в западна европа. добре, че е америка да има поне една истинска христянска страна на света с нормални хора.

Направо ми се разтуптя сърцето, тичам да пускам за зелена карта!

Колко ли платени ще се появят да защитават руската гордост- извратени маниаци и канибали.

много добре знаеш, че център на гайовете и педофилите е Лондон..явно затова и от други страни там се събират :) сигурно си имат и парад :) Как му се казваше педи-паради

Затова ли руснаците водят класацията в эротично видео за възрастни и педофили.

Този човек от млади години не спрял да плюе Русия и да възхвалява европейски ценности. Демонстративно върна руски паспорт. Нещо май негово дисиденство има тъмната страна. Аплаузи на британско правосъдие.

ако още не вярвате, че играят комбина, добър повод пак да се замислите.

"Сготвили" са го руснаците, а тъпите британци карат като коне с наочници!

Руските тролове са "на линия"!

Скроили са му шапката, рано или късно го правят.

Май малко са го държали в психиатрията,г-н "дисидента".