Децата няма да се върнат в клас, докато не се осигури безопасност в училищата

Свободата идва с ваксинирането, а не с това да си правим каквото си искаме и да чакаме пандемията да ни подмине, заяви министър Николай Денков

Обратно в новината

Коментари - Децата няма да се върнат в клас, докато не се осигури безопасност в училищата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Свободата идва с ваксинирането"! Трябва вече да е ясно че нищо друго не се цели освен ваксиниране.

Писнало ми е. Темата ми е писнала. Глупостите са ми писнали. Писнало ми е. Но край няма. Пак ограничения, пак маски, всеки ден манипулиране по медиите. Това не е медицина. Много, много пари усвояват. Преди да продължа, ще уточня, че съм лекар. Работя точно на първа линия. На първа линия, където личните лекари отказват да преглеждат суспектните за китайския вирус, но ние не отказваме. Това, което става е отвратително. Ето защо. Диагностиката (установяването, че пациента страда точно от този вирус) е Пунта Мара. Включително и ползвания основен тест (дава 30 процента фалшиви позитивни резултати и 30 процента фалшиви отрицателни. Използването му е отречено официално в САЩ.) От това следва, че официалните ежедневни справки – толкова изследвани, толкова заразени, са Пунта Мара. Това означава, че никой не знае колко са заразени от ковид, колко от грип, колко от парагрип и т. н. (Две години няма нито един обявен с грип??). Есента, както се е случвало и случва стотици години, идват другите, сезонни, аерозоли вирусни инфекции. А те ще продължават всичко да преписват на ковид. Това не е медицина. Много пари влизат в различни джобове. Това беше едната Пунта Мара – фалшивото обявяване на ковид. Другата Пунта Мара – всеки ден обявяват – толкова починали от ковид. Уважаеми, всеки ден в България умират средно 300-400 човека. Всеки божи ден. Отново затварят училищата. Предвид многото Пунта Мари. Предвид многото несъгласия на родители. Двете министерства да предложат в едно училище следното. Децата на родители, които не приемат тези ограничения се обособяват в един клас, за който няма да има никакви допълнителни ограничения. Но училищните власти ще осигурят базисните хигиенни изисквания – проветряване, стаята и коридорите, няколко ултравиолетови лампи в стаята, добре поддържани тоалетни с топла вода, сапун и санитарна хартия.

А аз съм космонавт, ако ти си лекар. Знаеш ли какво? Върти си геврека на таксито и недей да даваш мнение.

Че каква е опасността в училище? Самата шаманка на новата религия проф. ива христова - наследничката на бай Шиле кантарджийски каза, че децата не заразяват. Освен това го карат леко. Нека да има мерки и да се пазят само тези за които има риск, поради болести и/или ослабена имунна система!

Как да се осигури, като децат ходят в един коридор, едма столова и после в една тоалетна?

В последствие ще го изграждат! Сега обратно говорят ! КВО става тука?Мафияяяа

https://www.youtube.com/watch?v=fvPpAPIIZyo АМИН

Impfung macht frei

Лятото горихте маски и обърквахте хората, за да свалите ГЕРБ. Сега всички плащаме. Извинете се!

Не се изисква образование да гласуваш за ПП ГЕРП и да въргаш чакъл по ремонта на ремонтите.

Радев опропасти тази държавата само за 6 месеца. Последиците от неговия режим ще са тежки и ще ги поправяме с години. Колкото по-бързо се освободим от този невнятник, толкова по-добре.

На зеления чорап пак Бойко му е виновен

Кретен! Не може дете да ходи на училище, но ресторанти, нощни клубове и всичко друго да работи. Нека пазим икономиката, коя икономика? Кой ще ходи на ресторант? 20% от обществото… Ще минат 2 седмици и всички тези които крещяха, че скапване икономиката пак ще искат 60/40 понеже са им празни заведенията… Намалиха ДДС за храните, а качиха цените си с 25-30%. Лобисти!

Безопасна ли ще е средата в българското училище, след масовата ваксинация, при запазване на следните обстоятелства: - Липса на превенция срещу свободното разпространение на цигари, алкохол и наркотици в българското училище; - Липса на адекватни мерки срещу насилието от деца върху деца и от възрастни върху деца; - Тоталната абдикация на училището от (поне) опита за възпитаване в (поне) основни човешки ценности?

Ти очилището ли чакаш да ти възпита детето?

Последният път като проверих, това е една малка, но важна част от целия учебен процес. Поне така е било в моя учебен процес. И ако сега не е така - значи още един "минус" за образователната ни система. Дори да приемем, че това не е валиден аргумент и "възпитанието" си е работа на родителите (не отричам), какво прави държава (и училището в частност) по другите проблеми?

УЧИЛИЩЕТО! С "У!''!!!

и децата ще се върнат в клас.

ТЪКМО НИЩО НЯМА ДА УЧАТ И ДА ЗНАЯТ, А ЗНАЧИ - НЯМА ДА ГИ ЕКСПЛОТИРАШ! ОЩЕ ПО-ДОБРЕ!

Колко си по-неук, толкова по-лесно ставаш роб. Британските кланници те очакват. Нови 6 месечни визи били издали за такива капацитети като теб.

Хора се раждат, хора умират. Няма нищо неестествено в това. Преди когато казваха че умират по 3-400 човека на ден, на никой не му пукаше. Държавата не се грижи че можеш да умреш от 112 болести, обаче тази на 113 място по смъртност за 2020 година (според cdc) е много важно да те предпази от нея!

Децата са бъдещето на страната и трябва да бъдат защитени н всяка цена. Какво мисли суверена ми е през двайсет и първия

В ЕПРУВЕТКИ, КАКТО Е ВЪВ ФИЛМИТЕ И ТОГАВА ШЕ ИМА ПРЕТЕНЦИИ! ЧУЖДИ ДЕЦА НЯМА ДА ПИПАШ, МАЙКАТ ШЕ ЕБЕ, ДЖЕНДЪР МАСОНСКИ!

Винаги съм се възхищавал на речниковия запас на комунистите. Искаш Раша там мрът по 1000 на ден

Онази пОтка Румен е виновен за цялата ситуация в Бг .

Затваряйте държавата, докато уври мозъка на тъпаците! Писна ми от глупости!

Удари Радев. Продажниците нямат край. Гласувайте за Възраждане... само те останаха истински противници на ковид идиотизма.

защото са идиоти по всичко останало.

Платения писач на Герб/Бсп

ГОВЕДА-А-А-А от некадърното служебно правителство на говедото-фатмак! Сега ли се сетихте, че идва вълна от Ковид? Цяло лято какво правихте? Европата излиза от кризата и се връща към нормалното ежедневие, ние тепърва влизаме! Най-малоумното управление в последните трийсет години!

Два пъти му дадоха мандат на Борисов това лято да прави правителство. Той се скри.

ДЕЦАТА - САМО ПРЕЗ ТРУПОВЕТЕ НИ , МАМИЦАТА ВИ ЧЕРВЕНА- МАСОНСКА ДА ЕВА! "ПЧЕЛЕН КОШЕР" ИСКА ЛИ ТЕ , И РАБОТНИ ПЧЕЛИЧКИ ДА ИМ НОСЯТ МЕД , А ТЕ ДА ЛЕЖАТ ПО ЦЯЛ ДЕН И ДА СЕ ЕБАТ ... НО ПАССАРАН !

За какво децата в България да ходят на училище след като накрая стават корумпирани полицаи, корумпирани политици, проститутки, сводници, берачи на ягоди в чужбина ....

Учат, учат, изкарат висше, седят без работа или работят за никакви пари.... някои станаха шофьори.

Да направят по една фирма и да станат баровци.

Нали училищата щяха да затворят последни... Защо затворихте и начален етап? Какво като предлагате компенсации за родителите.... Знаеш ли, министър Денков, колко лесно се намира заместник по математика Поработете Вие от вкъщи с три деца онлайн

Да не бяхте правили деца ....

За мен е късно, но препоръчва Вие задължително да НЕ се размножавате

Знаех си, че сте поредния учител -простак, и създавате простаци.

И тоз даде на късо.

При отворени дискотеки , за чий пък да отварят училищата . Така и така са им осигурили къде да си предават заразата .Пък и на чалгапоколението , на него училище за какво му е ?

Този мишок е демагог!

Ти си много тъп гей бе да те иба !

Приятелите ми ме "помпат" от време на време но не съм гей !

Много елементарно, ти си ВВВ, нали?

Децата непрекъснато общуват помежду си и си пренасят заразата. Как зеленият сертификат на учителите ше помогне в тази ситуация?

От началото на учебната година до момента на затварянето имаше само 1 (ЕДНО) положително дете. Затова моля да обясниш по какъв начин децата заразяват другите!?

Свободата идва с ваксинирането ---- ИДВА ЗАТВОРА И ЕЛЕКТРОННО-БАНКОВИЯТ КОНЦЛАГЕР НА Е-НТЕЛЕКТА НА СУПЕР-КОМПЮТЪРА !

нещо шизофренията те гони

НО ТИ ИМАШ, ЩОТО СИ СЕ ПОМИСЛИЛ ЗА "БОГ" И ТВА ШЕ ТИ ИЗИГРАЕ КОВАРЕН НОМЕР!

не с това да си правим каквото си искаме ---- НАЛИ ТОЧНО ТОВА ПРАВЯТ - ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ ПРИ ТОВА СА ПОД 1% ОТ ВСИЧКИ! А, ЧЕ КЪДЕ ГО ДАВАТ БУКВАЛНО ЕДНА ШЕПА ФАНАТИЦИ ДА СИ ПРАВЯТ КВОТО СИ ИСКАТ С 99% ОТ ОСТАНАЛИТЕ ?! НЕЩО ТУКА НЕ Е НАРЕД!

Тази пандемия е БЕЗОБИДНА за децата, те я карат леко, а в много от случаите дори не разбират, че боледуват! Защо те да носят товара за здравето на възрастните 65+? Пълен абсурд, няма го никъде по света, 2 години зандан за децата, без образование, идиоти!

Спрете да мрете със стотици на ден и децата ще се върнат в училището. Просто е.

Кои сте "вие" и кои сме "ние"? Добре попиваш масовата психоза и пропаганда целяща разделянето на хората на "ние" и "вие". А високата смъртност в България сравнено с други държави не е отсега, а е от десетилетия и не е от липса на експериментални препарати, а от липса на здравно възпитание и образование и поголовно крадене на държавата, което остави хората с ниски доходи и неспособни да си купуват качествена храна и да живеят качествен и спокоен живот с липса на ежедневен стрес разбиващ имунната ни система. Това е една инфекция, за която не беше нужно да се източват стотици милиарди от държавите, а просто беше нужно да се обясни на хората, че рисков фактор номер 1 при нея е наднорменото тегло, след това придружаващите заболявания и понижената/разбита имунна система с липса на витамин D и цинк. Това е научно доказано вече 2 години след пандемията. Само че доброто здраве не прави стотици милиарди на фарма мафията, не фалира малкия бизнес за сметка на корпорациите, не вкарва хората в подчинение с измислени мерки и сертефикати и затова "загрижените" лица на ваксинацията никога няма да го кажат това.

Заради тъпите егоистични антиваксъри, страдат децата им. Но то крушата не пада по-далече от дървото.

Проф. Денков: "Или ние създаваме филтър, при който училището е безопасно място / ТЕСТВАНЕ на ДЕЦАТА /, или децата ще бъдат онлайн, докато не спадне общата заболеваемост" Това е ТЕСТ за ИНТЕЛЕКТУАЛНОТО здраве на БГ обществото. И дали ОБРАЗОВАНИЕТО е на пиедестал за родителите. Не само на думи, а и на практика.

Как, едно училище, се определя като "безопасно"? Какви са критериите?

Те нищо на знаят, само чакат да им се спусне опорка от сзо/ нво и почват. Най голямата глупост която чух, че антителата на преболедувалите не били като онези на ваксинираните. Явно ще почнат и антетелата да ги разделят! Пародия е цялата тази пландемия. Времето обаче е срещу тях, почват все почесто се дънят. За това е и този напън за вакса.

ЛОКДАУН ЗА СТАДОТО ДЕБИЛИ !!!

При много по-опасния за децата сезонен грип, чакахте 30% да заболеят, че да обявите грипна ваканция. Безопасността на децата в училище е свързана с ограничаване на насилието и разпространението на дрога. Нещо по този въпрос, ще кажеш ли?

аман от ваксинирани идиоти