Децата няма да се върнат в клас, докато не се осигури безопасност в училищата

Свободата идва с ваксинирането, а не с това да си правим каквото си искаме и да чакаме пандемията да ни подмине, заяви министър Николай Денков

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аман от ваксинирани идиоти

При много по-опасния за децата сезонен грип, чакахте 30% да заболеят, че да обявите грипна ваканция. Безопасността на децата в училище е свързана с ограничаване на насилието и разпространението на дрога. Нещо по този въпрос, ще кажеш ли?

ЛОКДАУН ЗА СТАДОТО ДЕБИЛИ !!!

Как, едно училище, се определя като "безопасно"? Какви са критериите?

Проф. Денков: "Или ние създаваме филтър, при който училището е безопасно място / ТЕСТВАНЕ на ДЕЦАТА /, или децата ще бъдат онлайн, докато не спадне общата заболеваемост" Това е ТЕСТ за ИНТЕЛЕКТУАЛНОТО здраве на БГ обществото. И дали ОБРАЗОВАНИЕТО е на пиедестал за родителите. Не само на думи, а и на практика.

Заради тъпите егоистични антиваксъри, страдат децата им. Но то крушата не пада по-далече от дървото.

Тази пандемия е БЕЗОБИДНА за децата, те я карат леко, а в много от случаите дори не разбират, че боледуват! Защо те да носят товара за здравето на възрастните 65+? Пълен абсурд, няма го никъде по света, 2 години зандан за децата, без образование, идиоти!

Спрете да мрете със стотици на ден и децата ще се върнат в училището. Просто е.

Свободата идва с ваксинирането ---- ИДВА ЗАТВОРА И ЕЛЕКТРОННО-БАНКОВИЯТ КОНЦЛАГЕР НА Е-НТЕЛЕКТА НА СУПЕР-КОМПЮТЪРА !

Децата непрекъснато общуват помежду си и си пренасят заразата. Как зеленият сертификат на учителите ше помогне в тази ситуация?

Този мишок е демагог!

нещо шизофренията те гони

не с това да си правим каквото си искаме ---- НАЛИ ТОЧНО ТОВА ПРАВЯТ - ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ ПРИ ТОВА СА ПОД 1% ОТ ВСИЧКИ! А, ЧЕ КЪДЕ ГО ДАВАТ БУКВАЛНО ЕДНА ШЕПА ФАНАТИЦИ ДА СИ ПРАВЯТ КВОТО СИ ИСКАТ С 99% ОТ ОСТАНАЛИТЕ ?! НЕЩО ТУКА НЕ Е НАРЕД!

Ти си много тъп гей бе да те иба !

Приятелите ми ме "помпат" от време на време но не съм гей !

НО ТИ ИМАШ, ЩОТО СИ СЕ ПОМИСЛИЛ ЗА "БОГ" И ТВА ШЕ ТИ ИЗИГРАЕ КОВАРЕН НОМЕР!

При отворени дискотеки , за чий пък да отварят училищата . Така и така са им осигурили къде да си предават заразата .Пък и на чалгапоколението , на него училище за какво му е ?

Много елементарно, ти си ВВВ, нали?

И тоз даде на късо.

Нали училищата щяха да затворят последни... Защо затворихте и начален етап? Какво като предлагате компенсации за родителите.... Знаеш ли, министър Денков, колко лесно се намира заместник по математика Поработете Вие от вкъщи с три деца онлайн

За какво децата в България да ходят на училище след като накрая стават корумпирани полицаи, корумпирани политици, проститутки, сводници, берачи на ягоди в чужбина ....

ДЕЦАТА - САМО ПРЕЗ ТРУПОВЕТЕ НИ , МАМИЦАТА ВИ ЧЕРВЕНА- МАСОНСКА ДА ЕВА! "ПЧЕЛЕН КОШЕР" ИСКА ЛИ ТЕ , И РАБОТНИ ПЧЕЛИЧКИ ДА ИМ НОСЯТ МЕД , А ТЕ ДА ЛЕЖАТ ПО ЦЯЛ ДЕН И ДА СЕ ЕБАТ ... НО ПАССАРАН !

ГОВЕДА-А-А-А от некадърното служебно правителство на говедото-фатмак! Сега ли се сетихте, че идва вълна от Ковид? Цяло лято какво правихте? Европата излиза от кризата и се връща към нормалното ежедневие, ние тепърва влизаме! Най-малоумното управление в последните трийсет години!

Да не бяхте правили деца ....

Удари Радев. Продажниците нямат край. Гласувайте за Възраждане... само те останаха истински противници на ковид идиотизма.

Затваряйте държавата, докато уври мозъка на тъпаците! Писна ми от глупости!

защото са идиоти по всичко останало.

Учат, учат, изкарат висше, седят без работа или работят за никакви пари.... някои станаха шофьори.

За мен е късно, но препоръчва Вие задължително да НЕ се размножавате

Онази пОтка Румен е виновен за цялата ситуация в Бг .

Децата са бъдещето на страната и трябва да бъдат защитени н всяка цена. Какво мисли суверена ми е през двайсет и първия

Да направят по една фирма и да станат баровци.

и децата ще се върнат в клас.

Безопасна ли ще е средата в българското училище, след масовата ваксинация, при запазване на следните обстоятелства: - Липса на превенция срещу свободното разпространение на цигари, алкохол и наркотици в българското училище; - Липса на адекватни мерки срещу насилието от деца върху деца и от възрастни върху деца; - Тоталната абдикация на училището от (поне) опита за възпитаване в (поне) основни човешки ценности?

В ЕПРУВЕТКИ, КАКТО Е ВЪВ ФИЛМИТЕ И ТОГАВА ШЕ ИМА ПРЕТЕНЦИИ! ЧУЖДИ ДЕЦА НЯМА ДА ПИПАШ, МАЙКАТ ШЕ ЕБЕ, ДЖЕНДЪР МАСОНСКИ!

Кретен! Не може дете да ходи на училище, но ресторанти, нощни клубове и всичко друго да работи. Нека пазим икономиката, коя икономика? Кой ще ходи на ресторант? 20% от обществото… Ще минат 2 седмици и всички тези които крещяха, че скапване икономиката пак ще искат 60/40 понеже са им празни заведенията… Намалиха ДДС за храните, а качиха цените си с 25-30%. Лобисти!

ТЪКМО НИЩО НЯМА ДА УЧАТ И ДА ЗНАЯТ, А ЗНАЧИ - НЯМА ДА ГИ ЕКСПЛОТИРАШ! ОЩЕ ПО-ДОБРЕ!

Платения писач на Герб/Бсп

Ти очилището ли чакаш да ти възпита детето?

Знаех си, че сте поредния учител -простак, и създавате простаци.

На зеления чорап пак Бойко му е виновен

Радев опропасти тази държавата само за 6 месеца. Последиците от неговия режим ще са тежки и ще ги поправяме с години. Колкото по-бързо се освободим от този невнятник, толкова по-добре.

Два пъти му дадоха мандат на Борисов това лято да прави правителство. Той се скри.

Колко си по-неук, толкова по-лесно ставаш роб. Британските кланници те очакват. Нови 6 месечни визи били издали за такива капацитети като теб.

Винаги съм се възхищавал на речниковия запас на комунистите. Искаш Раша там мрът по 1000 на ден

Не се изисква образование да гласуваш за ПП ГЕРП и да въргаш чакъл по ремонта на ремонтите.

Последният път като проверих, това е една малка, но важна част от целия учебен процес. Поне така е било в моя учебен процес. И ако сега не е така - значи още един "минус" за образователната ни система. Дори да приемем, че това не е валиден аргумент и "възпитанието" си е работа на родителите (не отричам), какво прави държава (и училището в частност) по другите проблеми?

Лятото горихте маски и обърквахте хората, за да свалите ГЕРБ. Сега всички плащаме. Извинете се!

Impfung macht frei

https://www.youtube.com/watch?v=fvPpAPIIZyo АМИН