Коментари - Ампутираха пръсти на 5-годишно дете след родителски ”грижи” | Днес.dir.bg

Ампутираха пръсти на 5-годишно дете след родителски ”грижи”

5-годишно момченце е настанено във врачанската болница с белези от жестоко насилие, а лекарите са ампутирали няколко пръстчета от крачетата му, съобщи bTV. Според социалните работници, когато чуе думата "мама", малкият Цветослав се разтреперва. От "Закрила на детето" обявиха, че е започнало разследване срещу родителите.

Обратно в новината

Коментари - Ампутираха пръсти на 5-годишно дете след родителски ”грижи” | Днес.dir.bg

Коментари

има и балгари които живеят като циганите ! тези хора имат социални проблеми ! те са от ,,лошия материал,,!държавата е отговорна защо се получава този материал!! българия е проблем и за европа .постоянно ни критикуват ,обаче на нас не ни се иска да правим реформи.обидно е образован човек като отиде в европа и каже че е българин го свързват с гражданин от третия свят....и има защо !!

Детето е върнато обратно на майка си от социалните. Добре, че съседите не са били като всички съседи-шушумиги и са подали сигнал! У нас социалните служители са като чиновници. А социалната работа не е като да издадеш удостоверение за наследници

Мили Боже ! Скотове! За да спрат да се множат безчет решението е само едно: ДЕТСКИ да се плащат до 2 деца! Иначе няма да разберат, а ние само ще си говорим до ведващия свучай. Само за месец-2 вижте колко античовешки случаи все с епицентър цигани!

Говорете, пишете, ядосвайте се, страдайте, след това станете утре и отидете на работа. Така ще направя и аз... :(. Но хора, истината е, че не правим нищо за да спрем това, което се случва пред очите ни! Тя е бременна със ШЕСТОТО си дете! Не ме е грижа от какъв етнос е, въпреки, че всички знаем! Грижа ме е, че това се случва навсякъде в България! След 20-30 години ще изчезнем ако не направим нещо!

И аз мисля като вас. Само с вайкане не става !!! Трябва да престанем да си крием главите като щруси .... ако не намерим начин да ограничим раждаемоста на циганите и не съумеем да ги накараме да спазват правилата на обществото, сега когато сме мнозинство .... горко на на нашите наследници .... когато ще бъдат малцинство.

Да бъдат набити на кол родителите!

тия са за затвора, направо да бъдат бити с пръки и убити с камъни, хора, това е дете

няма да се очудя ако пастрока на детето го е и изнасилвал,тези двамата заслуяват да им се спрат помощите ,да бадат бити до посиняване и потрошване и изнасилени заради детето,но горе има някои които ще ги накаже рано или касно *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

след раждането да и се завържат тръбите за да не може да забременява и на този мъж който и ги прави незабавна васектомия!некачествения матерял се увеличава и нивото на интелигентност и възможности на булгарина намалява.

Трябва час по - скоро да се вземат сериозни мерки за защита на тези деца в риск. Всички ги знаем и виждаме тези деца и нищо не ни оправдава за безразличието ни. Това е чудовищно да се случва в 21 век в страна от Европейския съюз, с едно беззащитно дете. Докога ще четем за такива извращения над деца и в същото време ще гледаме любимите ни политици с костюми Армани и часовници Ролекс да продължават да говорят глупости по телевизията. Нямам думи просто. Това ни засяга всички. Тези именно деца, които днес живеят така, утре ще насилват, грабят и убиват нашите деца и кръгът се затваря. Нищо няма да остане безнаказано, нито дори безразличието ни днес.

социалните само чакат да се подобрят малко битовите условия и бързат да прекратят настаняването, като така отчитат намаляване броя на децата в институциите. трябва строг контрол, а не отбиване на номер, както обикновено правят. никой не е респектиран от тяхното присъствие, защото обикновено всичко е проформа.

Тези родители да се вкарат във затвора по бързата процедура за по дълго време и ако може никога да не им се позволява да виждат децата .

Гадове! И той ще порасне и какъв баща се очаква да стане след подобни "майчини грижи"?! Интегриран?! Защо и да го гледа, като до сега той я е хранил с неговите детски, от тук нататък ще я храни като инвалид- изроди гадни!

тази майка не е изрод !!! тази майка е цигански бизнесмен !!! и това е цигански бизнес - раждане на чеве и повече чавета повече "деЦки" и "соцЯлни" Тези пари се отнемат от децата и се ползват почти само от родителите. Тая ще ражда докато може и ще живее за сметка на обществото и данъкоплатците

може - ражда.българките като ве могат да фащат, кой им е крив

"ве могат да фащат"?!?!? Ако обичаш, говори на български, защото не ти се разбира.

КАТО СЕ ПРОСТИ БЪЛГАРИ И НЕ МОЙТЕ ПРАИТЕ ДЕЦА

Имаше такъв закон в Индия, при определен брой деца, семействата нямаха право да имат повече и ако това се случеше, то бяха кастрирвани мъжете . Понеже в Индия по традиция раждаха по повече от 10 деца. Но сега, не знам дали все още е валиден този закон. В Китай, ако имат повече от 1 дете, тогава следващото го отнема държавата и родителите никога няма повече да знаят нищо за него.

В Китай не се отнема детето, а се плаща много голяма глоба от родителите. Имам колега китаец, който се мести в Канада да има повече от едно дете. Другият вариант е че ги крият по селата , в отдалечени области без документи. Ако се регистрира детето, глоба.ш

дано са видели новината и соцялните работници от гр.тарговисчте при дсп озд *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Е, тази директорка на Социално подпомагане - Нели Стоянова- веднага уволнена и на съд! Само един чиновник- глупав и некадърен- може да коментира фактите по този административно бездушен начин!

Разстрел или кастрация за тия мангали! С 4-то, което държавата ще отгледа....

Kaстрация!

Когато започне касация на избори и кастрация на мангали, тогава ще има България.

Ее, може пък да не са цигани, може примати да са. Едва ли обаче примати са способни на такова нещо, явно ще да са цигани. Сега да платим пак детските на "майката" и да лекуваме чавето.

Хм, и къде са сега 13-те "ромски" организации, че да ревнат дружно за интегрирането, за правата и т.н.? Може ли някой да ми обясни как се интегрира подобно същество? Дори и животните с инстинкта си за отглеждане на поколението са на светлинни години пред подобни същества от човешкия род! Но пък животинките си нямат политици, които с "политиката" си да превръщат плоденето в бизнес - това човекоподобно от женски род имало казват 6 деца?! Дали ги има, защото обича децата или защото всяко чаве носи пари!

права си. писна ни от миризливи мангали и ялови българки

да ти се върне дано, ако не на теб,на децата ти!!!

НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО. Жалко за детето.Въпроса ми е къде е било ОЗД.Нямат интерес или не са мотивирани,но това е друга тема.Още колко такива случая трябва да има(тенденцията е прогресираща) за да се размардат соц.работници.ДАНО ТОЯ КОМЕНТАР ДА ГО ПРОЧЕТЕ И НЯКОЙ ОТ ДСП и ОЗД гр.ТЪРГОВИЩЕ.

Тия хора бих ги премазал от бой. Такава деградация не е имало никога....

Това не са родители! Тия са някакви изверги.

защо се пените, вижте в Африка какви шампиони има по прираст на населението, Нигерия, Сомалия, и то без детски и майчински и прочие дивотии

Дават пари на циганите като детски, а те само се чукат и правят ли правят деца, после хората са им виновни. Стига вече с тези цигани, затова се народиха толкова много, защото им плащат да се е...бат. Ако се плаща само за 2 деца, а за останалите не, то тогава циганора няма да се въди толкова. Такива цигани престъпници в затвора и да ги кастрират. Циганите само кастрация ще ги оправи!!!

Според мен всяко семейство (без значение от коя раса е) с повече от 3 деца трябва да бъде под постоянен надзор на социалните служби. Никой нормален и отговорен родител не би създал повече от 3 деца, защото е наясно колко струва издръжката им. "Семейство" с повече от 3 деца обикновено се издържа с помощи за безработни, детски и т.н. и целта е именно да прибавят нов източник на доходи всяка година.

Пиша и плача...Как може да има такива майки изроди. Защо сме толкова различни хората? Нямам отговор.

а то целия форум е етнически толерантне, просто :-))))00

Докога ще ги хрантутят с нашите пари за да лежат и само да се клецат?!

Докато не се започне масово изкупяване в циганските махали...

ИЗКУПЯВАНЕ ?

спешна кастрация на циганите

"Двете тухли" искаш да кажеш?

Журналистът или който и да е там "списващият новината", никъде не е споменал, че става дума за циганско семейство! Имената са чисто български, на съседите също, какви са тези фриволни заключения, които си правите? Защо пък да няма и едно ЧИСТО българско семейство,което да не знае точния брой на децата си,да си думка музиката по цял ден и ако някое дете не слуша или реве, да го изжигари със дилафа?Нали другото е на път?...

Лично ТИ колко български семейства, които имат по ПЕТ деца познаваш??

Ти от ирония разбираш ли?

затвор u гас за тези изроди!

За мангала и мантгалката -кастрация-наплодиха се и завзеха страната ,на всяка крачка мангал-работим за тях , данъците ни отиват за помощите,за нас мърсотията ,кражбите -да не изреждам

Трябва да има закон за изоставащите децата си роми, щом раждаш и оставаш дете в дом,щом то живее в мизерия, ще ти бъде отнето правото да раждаш повече. Кастрацията трябва да бъде приета със закон. Иначе само натоварваме и без това натоварената от Индия , планета.Както има закони в Китай.Нямаш право на повече от едно дете.

Права си, но не съм чул досега населението на Китай да е намаляло!

В Китай са променил закона за ограничаване на ражданията - ако искаш 3,4, ... дете да получи нашия еквивалент на EГН, да може да се лекува, да ходи на училище и да започне работа например, трябва да платиш около 5000 долара. Това било решението, което е подействало, но китайците са всепризнати с това, че могат да си направят сметката, за циганите - не съм сигурен.

а сега да се изходи по вапроса великият медиатор

е тва не са хора...

затвор за тези изроди! незабавно. шесто дете????? идиоти . *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не ви пука нито за детето, нито за мизерията на родителите. Кефите се на 5 стайните си панелки с мокет и тапети, 25 книги и 4 плазмени телевизора. :-))

И на теб не ти пука, друже!

Пука ни,дете е ,на тия животни които ги създават не им пука -но и то е бъдещ мангал ,със всички произтичащи екстри за България....

Отивам да хвърля телевизора през прозореца и се връщам да яхна булката. Make love, not war !!

НА МАЙКАТА И ПАСТРОКА ДА ИМ ИЗРЕЖАТ ВСИЧКО - ДОКАТО МИНЕ МАНГАЛКАТА Е НАЦВЪКАЛА 6 МАНГАЛЧЕТА /ГНИДИ И ТЪРТЕИ/ С ТЯХ САМО ТРЯБВА ДА СЕ ДЕЙСТВУВА СИЛОВО - "ЛОВ НА ВЕЩИЦИ" /КАКТО Е БИЛО В САЩ РЕЙСОВЕ ЗА ЧЕРНИ, РЕЙСОВЕ ЗА БЕЛИ АКО НЕ СПАЗВАТ НАШИТЕ ЗАКОНИ , А НЕ ТЕЗИ НА МЕШЕРЕТО ЩЕ СЕ ВЪЗРОДИ ДВИЖЕНИЕТО НА КУКЛУСКЛАНИТЕ ... НЯМА ДРУГ НАЧИН ДА ГИ ИНТЕГРИРАМЕ ТАЗИ СГАН !!!

Хакнаха ли ви? :) Сладури!!!!

Не искам да чета за строежи на пътища, искам да чета за наказани престъпници и за ИСТИНСКА сигурност и законност в тази държава!

ДИР-а, защо махнахте новината от първа страница????? Трябва да я заковете там! Ако сте независима медия - каквато не сте със сигурност, пишете, тръбете, поствайте, пък дано на някой му просветне и се опита да направи нещо! Държавата спи, тия дето гушкат парите няма да си мръднат пръста, защото взимат пари, за да се случват тези неща! Не падайте и вие до там!

Абсолютно прав си...

Luna0102

Не я знам тази циганка ли е, българка ли е, обаче да гледа да не ми попадне в ръцете- на парчета ще я режа.

Еййй защо на такива изроди Господ дава деца???

До илия: В Резерват Северозапад живея ХОРА, и то от онези истинските, от старото тесто дето колата си в калта няма да оставят никога... А по темата:бих казал само един виц - Дошъл еврокомисаря в гетото при братята роми и ги запитал: -Как е ивтегрират ли ви? а те ревнали с пълно гърло: -Та не ни интегрират гУспУдин Кумисар, ич не ни интегрират оти то не останА бъгъре у които да ни интегрират... /вица беше изписан на типичен северозападен резерватски.../ Това е светлото ни бъдеше, дерзайте ако можете!...

Сигурно, ама толкова съм се нагледал на ВРАЧАНИЗМИ, че не желая да виждам такива индивиди около себе си! А тези , истинските - те вероятно си седят в Резервата! Тук се влачи само изметта!

Малко комуняги си падат, ама нейсе.

Как може да съществуват такива изроди, които на всичко отгоре имат деца и как може отговорните институции да не вземат превантивни мерки срещу деца в риск. Нямам думи,за да напиша коментар...Това само в България може да се случи. Аз не видях да пише в новината какви са били санкциите за тези изроди - в затвора ли са вече, взети ли са им правата върху децата???

Уви,това не е изолиран случай сред този етнос,който освен да иска,др.не знае.В нашият квартал има много котки.Раждат два пъти годишно.Понякога съм се заглеждал,как тези дивички животни,си отглеждат поколението.С нежност,себеотрицание,защита....камо ли животно,умишлено да нарани малкото си.Без коментар нататък.Защото бих коментирал единствено с езика на свръх омразата.

страхотиите на българската мизерия и безпросветна жестокост, най-страшните убийства и мъчения на света, тук са ежедневие, даже не ги забелязваме

За съжаление дами и господа, за такива новини ще четем все по-често и по-често...... Деинституализация - не знам дали съм я изписала вярно тази нова модерна думичка, която някои хора повтарят като папагали, без явно да се замислят за някои последици...., но тях това не ги интересува, интересуват се колко пари ще могат да приберат и това е!!!

искам така да се направи че тези хора да спрат да се размножават до безкрай - става страшно - също и за тях - как се гледат и изхранват 6 деца и как да не се превърнеш в насилник при такива обстоятелства - на колко години е тази явно вечно бременна нещастница превърната в разплодно добиче

Преди това е била само добиче.

Коментари - Ампутираха пръсти на 5-годишно дете след родителски ”грижи” | Днес.dir.bg

Ампутираха пръсти на 5-годишно дете след родителски ”грижи”

5-годишно момченце е настанено във врачанската болница с белези от жестоко насилие, а лекарите са ампутирали няколко пръстчета от крачетата му, съобщи bTV. Според социалните работници, когато чуе думата "мама", малкият Цветослав се разтреперва. От "Закрила на детето" обявиха, че е започнало разследване срещу родителите.

Обратно в новината

Коментари - Ампутираха пръсти на 5-годишно дете след родителски ”грижи” | Днес.dir.bg

Коментари

има и балгари които живеят като циганите ! тези хора имат социални проблеми ! те са от ,,лошия материал,,!държавата е отговорна защо се получава този материал!! българия е проблем и за европа .постоянно ни критикуват ,обаче на нас не ни се иска да правим реформи.обидно е образован човек като отиде в европа и каже че е българин го свързват с гражданин от третия свят....и има защо !!

Детето е върнато обратно на майка си от социалните. Добре, че съседите не са били като всички съседи-шушумиги и са подали сигнал! У нас социалните служители са като чиновници. А социалната работа не е като да издадеш удостоверение за наследници

Мили Боже ! Скотове! За да спрат да се множат безчет решението е само едно: ДЕТСКИ да се плащат до 2 деца! Иначе няма да разберат, а ние само ще си говорим до ведващия свучай. Само за месец-2 вижте колко античовешки случаи все с епицентър цигани!

Говорете, пишете, ядосвайте се, страдайте, след това станете утре и отидете на работа. Така ще направя и аз... :(. Но хора, истината е, че не правим нищо за да спрем това, което се случва пред очите ни! Тя е бременна със ШЕСТОТО си дете! Не ме е грижа от какъв етнос е, въпреки, че всички знаем! Грижа ме е, че това се случва навсякъде в България! След 20-30 години ще изчезнем ако не направим нещо!

И аз мисля като вас. Само с вайкане не става !!! Трябва да престанем да си крием главите като щруси .... ако не намерим начин да ограничим раждаемоста на циганите и не съумеем да ги накараме да спазват правилата на обществото, сега когато сме мнозинство .... горко на на нашите наследници .... когато ще бъдат малцинство.

Да бъдат набити на кол родителите!

тия са за затвора, направо да бъдат бити с пръки и убити с камъни, хора, това е дете

няма да се очудя ако пастрока на детето го е и изнасилвал,тези двамата заслуяват да им се спрат помощите ,да бадат бити до посиняване и потрошване и изнасилени заради детето,но горе има някои които ще ги накаже рано или касно *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

след раждането да и се завържат тръбите за да не може да забременява и на този мъж който и ги прави незабавна васектомия!некачествения матерял се увеличава и нивото на интелигентност и възможности на булгарина намалява.

Трябва час по - скоро да се вземат сериозни мерки за защита на тези деца в риск. Всички ги знаем и виждаме тези деца и нищо не ни оправдава за безразличието ни. Това е чудовищно да се случва в 21 век в страна от Европейския съюз, с едно беззащитно дете. Докога ще четем за такива извращения над деца и в същото време ще гледаме любимите ни политици с костюми Армани и часовници Ролекс да продължават да говорят глупости по телевизията. Нямам думи просто. Това ни засяга всички. Тези именно деца, които днес живеят така, утре ще насилват, грабят и убиват нашите деца и кръгът се затваря. Нищо няма да остане безнаказано, нито дори безразличието ни днес.

социалните само чакат да се подобрят малко битовите условия и бързат да прекратят настаняването, като така отчитат намаляване броя на децата в институциите. трябва строг контрол, а не отбиване на номер, както обикновено правят. никой не е респектиран от тяхното присъствие, защото обикновено всичко е проформа.

Тези родители да се вкарат във затвора по бързата процедура за по дълго време и ако може никога да не им се позволява да виждат децата .

Гадове! И той ще порасне и какъв баща се очаква да стане след подобни "майчини грижи"?! Интегриран?! Защо и да го гледа, като до сега той я е хранил с неговите детски, от тук нататък ще я храни като инвалид- изроди гадни!

тази майка не е изрод !!! тази майка е цигански бизнесмен !!! и това е цигански бизнес - раждане на чеве и повече чавета повече "деЦки" и "соцЯлни" Тези пари се отнемат от децата и се ползват почти само от родителите. Тая ще ражда докато може и ще живее за сметка на обществото и данъкоплатците

може - ражда.българките като ве могат да фащат, кой им е крив

"ве могат да фащат"?!?!? Ако обичаш, говори на български, защото не ти се разбира.

КАТО СЕ ПРОСТИ БЪЛГАРИ И НЕ МОЙТЕ ПРАИТЕ ДЕЦА

Имаше такъв закон в Индия, при определен брой деца, семействата нямаха право да имат повече и ако това се случеше, то бяха кастрирвани мъжете . Понеже в Индия по традиция раждаха по повече от 10 деца. Но сега, не знам дали все още е валиден този закон. В Китай, ако имат повече от 1 дете, тогава следващото го отнема държавата и родителите никога няма повече да знаят нищо за него.

В Китай не се отнема детето, а се плаща много голяма глоба от родителите. Имам колега китаец, който се мести в Канада да има повече от едно дете. Другият вариант е че ги крият по селата , в отдалечени области без документи. Ако се регистрира детето, глоба.ш

дано са видели новината и соцялните работници от гр.тарговисчте при дсп озд *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Е, тази директорка на Социално подпомагане - Нели Стоянова- веднага уволнена и на съд! Само един чиновник- глупав и некадърен- може да коментира фактите по този административно бездушен начин!

Разстрел или кастрация за тия мангали! С 4-то, което държавата ще отгледа....

Kaстрация!

Когато започне касация на избори и кастрация на мангали, тогава ще има България.

Ее, може пък да не са цигани, може примати да са. Едва ли обаче примати са способни на такова нещо, явно ще да са цигани. Сега да платим пак детските на "майката" и да лекуваме чавето.

Хм, и къде са сега 13-те "ромски" организации, че да ревнат дружно за интегрирането, за правата и т.н.? Може ли някой да ми обясни как се интегрира подобно същество? Дори и животните с инстинкта си за отглеждане на поколението са на светлинни години пред подобни същества от човешкия род! Но пък животинките си нямат политици, които с "политиката" си да превръщат плоденето в бизнес - това човекоподобно от женски род имало казват 6 деца?! Дали ги има, защото обича децата или защото всяко чаве носи пари!

права си. писна ни от миризливи мангали и ялови българки

да ти се върне дано, ако не на теб,на децата ти!!!

НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО. Жалко за детето.Въпроса ми е къде е било ОЗД.Нямат интерес или не са мотивирани,но това е друга тема.Още колко такива случая трябва да има(тенденцията е прогресираща) за да се размардат соц.работници.ДАНО ТОЯ КОМЕНТАР ДА ГО ПРОЧЕТЕ И НЯКОЙ ОТ ДСП и ОЗД гр.ТЪРГОВИЩЕ.

Тия хора бих ги премазал от бой. Такава деградация не е имало никога....

Това не са родители! Тия са някакви изверги.

защо се пените, вижте в Африка какви шампиони има по прираст на населението, Нигерия, Сомалия, и то без детски и майчински и прочие дивотии

Дават пари на циганите като детски, а те само се чукат и правят ли правят деца, после хората са им виновни. Стига вече с тези цигани, затова се народиха толкова много, защото им плащат да се е...бат. Ако се плаща само за 2 деца, а за останалите не, то тогава циганора няма да се въди толкова. Такива цигани престъпници в затвора и да ги кастрират. Циганите само кастрация ще ги оправи!!!

Според мен всяко семейство (без значение от коя раса е) с повече от 3 деца трябва да бъде под постоянен надзор на социалните служби. Никой нормален и отговорен родител не би създал повече от 3 деца, защото е наясно колко струва издръжката им. "Семейство" с повече от 3 деца обикновено се издържа с помощи за безработни, детски и т.н. и целта е именно да прибавят нов източник на доходи всяка година.

Пиша и плача...Как може да има такива майки изроди. Защо сме толкова различни хората? Нямам отговор.

а то целия форум е етнически толерантне, просто :-))))00

Докога ще ги хрантутят с нашите пари за да лежат и само да се клецат?!

Докато не се започне масово изкупяване в циганските махали...

ИЗКУПЯВАНЕ ?

спешна кастрация на циганите

"Двете тухли" искаш да кажеш?

Журналистът или който и да е там "списващият новината", никъде не е споменал, че става дума за циганско семейство! Имената са чисто български, на съседите също, какви са тези фриволни заключения, които си правите? Защо пък да няма и едно ЧИСТО българско семейство,което да не знае точния брой на децата си,да си думка музиката по цял ден и ако някое дете не слуша или реве, да го изжигари със дилафа?Нали другото е на път?...

Лично ТИ колко български семейства, които имат по ПЕТ деца познаваш??

Ти от ирония разбираш ли?

затвор u гас за тези изроди!

За мангала и мантгалката -кастрация-наплодиха се и завзеха страната ,на всяка крачка мангал-работим за тях , данъците ни отиват за помощите,за нас мърсотията ,кражбите -да не изреждам

Трябва да има закон за изоставащите децата си роми, щом раждаш и оставаш дете в дом,щом то живее в мизерия, ще ти бъде отнето правото да раждаш повече. Кастрацията трябва да бъде приета със закон. Иначе само натоварваме и без това натоварената от Индия , планета.Както има закони в Китай.Нямаш право на повече от едно дете.

Права си, но не съм чул досега населението на Китай да е намаляло!

В Китай са променил закона за ограничаване на ражданията - ако искаш 3,4, ... дете да получи нашия еквивалент на EГН, да може да се лекува, да ходи на училище и да започне работа например, трябва да платиш около 5000 долара. Това било решението, което е подействало, но китайците са всепризнати с това, че могат да си направят сметката, за циганите - не съм сигурен.

а сега да се изходи по вапроса великият медиатор

е тва не са хора...

затвор за тези изроди! незабавно. шесто дете????? идиоти . *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не ви пука нито за детето, нито за мизерията на родителите. Кефите се на 5 стайните си панелки с мокет и тапети, 25 книги и 4 плазмени телевизора. :-))

И на теб не ти пука, друже!

Пука ни,дете е ,на тия животни които ги създават не им пука -но и то е бъдещ мангал ,със всички произтичащи екстри за България....

Отивам да хвърля телевизора през прозореца и се връщам да яхна булката. Make love, not war !!

НА МАЙКАТА И ПАСТРОКА ДА ИМ ИЗРЕЖАТ ВСИЧКО - ДОКАТО МИНЕ МАНГАЛКАТА Е НАЦВЪКАЛА 6 МАНГАЛЧЕТА /ГНИДИ И ТЪРТЕИ/ С ТЯХ САМО ТРЯБВА ДА СЕ ДЕЙСТВУВА СИЛОВО - "ЛОВ НА ВЕЩИЦИ" /КАКТО Е БИЛО В САЩ РЕЙСОВЕ ЗА ЧЕРНИ, РЕЙСОВЕ ЗА БЕЛИ АКО НЕ СПАЗВАТ НАШИТЕ ЗАКОНИ , А НЕ ТЕЗИ НА МЕШЕРЕТО ЩЕ СЕ ВЪЗРОДИ ДВИЖЕНИЕТО НА КУКЛУСКЛАНИТЕ ... НЯМА ДРУГ НАЧИН ДА ГИ ИНТЕГРИРАМЕ ТАЗИ СГАН !!!

Хакнаха ли ви? :) Сладури!!!!

Не искам да чета за строежи на пътища, искам да чета за наказани престъпници и за ИСТИНСКА сигурност и законност в тази държава!

ДИР-а, защо махнахте новината от първа страница????? Трябва да я заковете там! Ако сте независима медия - каквато не сте със сигурност, пишете, тръбете, поствайте, пък дано на някой му просветне и се опита да направи нещо! Държавата спи, тия дето гушкат парите няма да си мръднат пръста, защото взимат пари, за да се случват тези неща! Не падайте и вие до там!

Абсолютно прав си...

Luna0102

Не я знам тази циганка ли е, българка ли е, обаче да гледа да не ми попадне в ръцете- на парчета ще я режа.

Еййй защо на такива изроди Господ дава деца???

До илия: В Резерват Северозапад живея ХОРА, и то от онези истинските, от старото тесто дето колата си в калта няма да оставят никога... А по темата:бих казал само един виц - Дошъл еврокомисаря в гетото при братята роми и ги запитал: -Как е ивтегрират ли ви? а те ревнали с пълно гърло: -Та не ни интегрират гУспУдин Кумисар, ич не ни интегрират оти то не останА бъгъре у които да ни интегрират... /вица беше изписан на типичен северозападен резерватски.../ Това е светлото ни бъдеше, дерзайте ако можете!...

Сигурно, ама толкова съм се нагледал на ВРАЧАНИЗМИ, че не желая да виждам такива индивиди около себе си! А тези , истинските - те вероятно си седят в Резервата! Тук се влачи само изметта!

Малко комуняги си падат, ама нейсе.

Как може да съществуват такива изроди, които на всичко отгоре имат деца и как може отговорните институции да не вземат превантивни мерки срещу деца в риск. Нямам думи,за да напиша коментар...Това само в България може да се случи. Аз не видях да пише в новината какви са били санкциите за тези изроди - в затвора ли са вече, взети ли са им правата върху децата???

Уви,това не е изолиран случай сред този етнос,който освен да иска,др.не знае.В нашият квартал има много котки.Раждат два пъти годишно.Понякога съм се заглеждал,как тези дивички животни,си отглеждат поколението.С нежност,себеотрицание,защита....камо ли животно,умишлено да нарани малкото си.Без коментар нататък.Защото бих коментирал единствено с езика на свръх омразата.

страхотиите на българската мизерия и безпросветна жестокост, най-страшните убийства и мъчения на света, тук са ежедневие, даже не ги забелязваме

За съжаление дами и господа, за такива новини ще четем все по-често и по-често...... Деинституализация - не знам дали съм я изписала вярно тази нова модерна думичка, която някои хора повтарят като папагали, без явно да се замислят за някои последици...., но тях това не ги интересува, интересуват се колко пари ще могат да приберат и това е!!!

искам така да се направи че тези хора да спрат да се размножават до безкрай - става страшно - също и за тях - как се гледат и изхранват 6 деца и как да не се превърнеш в насилник при такива обстоятелства - на колко години е тази явно вечно бременна нещастница превърната в разплодно добиче

Преди това е била само добиче.