8-годишно дете е убито с граната в Швеция

Британско момче на осемгодишна възраст загина при експлозия на апартамент в шведския град Гьотеборг.

Обратно в новината

Коментари - 8-годишно дете е убито с граната в Швеция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Убили дете в жилище на осъден за убийство. Не че нещо, ама много убийства на квадратен метър.

ПО ИМЕТО И ФАМИЛИЯТА НА ЗАГИНАЛОТО ДЕТЕ СЕ ВИЖДА, ЧЕ Е МЮСУЛМАНЧЕ!!! Е, КАКВО ПОВЕЧЕ ДА ГОВОРИМ? ТОВА Е ИСТИНАТА!!! ИМА МЮСУЛМАНИН, ИМА ПРОБЛЕМ!!! НЯМА МЮСУЛМАНИН, НЯМА ПРОБЛЕМ!!!!

ДОКАТО ИМА МИГРАНТИ - ТОВА ЩЕ Е ЦИСТИНАТА!!! ЕТО ЗАЩО - ОГЪН НА МЕСО НА ГРАНИЦАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! БЕЗ ПОЩАДА!!!!!

Жалко за "британското момче" Юсуф! Вероятно "имигранта" Джони за нещо е бил ядосан...

Ши-бан араббин. Станаха с един по- малко.

Британски гражданин на име Юсуф, моля Ви се. Поредните добре интегрирани "бежанци"!

Бирмингам и Лестър са арабските градове в Oбединеното (за сега) Kралство. Tака, че става въпрос за приготвяне на бомби с цел тероризъм.

комедия! "Нивото на престъпността в Швеция е ниско..." Според някои източници в Швеция излезе на първо място по изнасилвания на 1000 души от населението, благодарение на мигрантите!

сеща ли се някои преди години какъв проблем имаха с популацията на заиците в австралия ? ами свръх популация та се налагаше целогодишно да ги избиват за да регулират популацията им , и това при положение че заека не е паразит , но поставен в неестествено благоприятна среда почва много бързо да се плоди , та мисълта ми е че новите европеиски цености могат да се окажат прекалено благоприятна среда за популацията на муслитата , имаики пред вид че дори в тежките условия на живот в арабския свят се плодят като заици , представете си какви резултати могат да постигнат в европа , с всичките му там социални , детски помощи за многодетни , безплатни жилища и тем под.

Британче с роднини в Швеция на име Юсуф... няма да продължавам да чета...

е нова раса- шведобританци,които ще останат,когато няма да има нито шведи,нито британци

И естествено става дума за мюсюлмани...кво да говорим изобщо. Аз за тва не ги съжалявам тия навлци, които биват наричани "бежанци". Те не бягат от войанта, те я носят със себе си. Вмест да молят за помощ и да са по-ниски от тревата, когато се намират в чужди за тях държави те искат да си живеят по техния извратен мюсюлмански начин в Европа ! ТОВА НЯМА КАК ДА СЕ СЛУЧИ !

кви мюсюлмани бе, става въпрос за гаджали, циганя, мангусти , как искаш ги наречи, мозък няма там и желание за развитие

Жалко! Отиде си пряк наследник на крал Артур. Надеждата Ескалибур да бъде отново вдигнат, остава в лицето на Мустафа или Карим или Осама.

Този е бил от най-расовите наследници!

"Скоро само Русия и Китай ще останат нормални за живеене държави." По-голям виц не бях чел! ХАХАХАХАХАХАХАХАХА

Hаистина си плод на геиската простотия.

Понеже си обратен, затова ти звучи като виц.

Смей се,но политиката на УСА е такава...Всичко лошо е Русия и нейните бивши сателити/България,Сърбия,Румъния и др./Ако Русия измисли нещо УСА да,,клекнат,,политиката в Европа тотално ще се промени...

Скоро само Русия и Китай ще останат нормални за живеене държави.

Cмърт на ислямистите.

Швеция е наистина държава с изключително висок стандарт и основните причини за това са: 1) Отлично образование и талантливо и иновативно население - погледни колко топ бранда са създали Швеция с население, малко по-голямо от България! Погледни колко от най-успешните фирми в последните 15 години са шведски стартъпи! По брой на човек от населението изпреварват в пъти даже Силиконовата долина, където се събират таланти от целия свят! 2) Работлив и много организиран народ, работещ добре и индивидуално, и в екип. Но... Когато нискообразованите мигранти станат 30-40%, нещата ще се променят, и то много бързо. Шведите си мислят, че ще се справят и подценяват проблема. Но ситуацията в Малмьо (от началото на юли са подпалени над 80 коли), определени квартали на Стокхолм, Гьотеборг, Норкьопинг показват, че ситуацията е много по-различна от това, което се представя и това, което се желае... Нека не се заблуждаваме - ти може да си много силен и умен, но когато те нападнат паразити или ракови клетки и имунната ти система не ги унищожи отлично работещия ти мозък и силните мускули няма да те спасят...

Ама много успешна интергация бре. Ама много сполучливи подходи бре. Крайно време е вече другараката Кукунева и сие модерни другари да задължат курсове за злите българските пенсионери да учат как е трябвало да интегрират успешно, а не да се осланят на изостанали селски, български разбирания. Сидеров и Симеонов пък могат да покажат алтернативни курсове от православната история . Щото кръстът лесно става на меч. Който не ще и кръст меч получава. Тъй то. Българите не знаят как се живее в мир от векове. Само религията и Европата ни спасяват

"Малкият Юсуф" - без коментар!

И то британец!!!! Да се оплачат сега на кралицата!!!

Стигнах до Юсуф...

Не зная за кого говориш. Не живея нито в България, нито в Европа. Ако само по-високите заплати са основание за "висок стандарт на живот", нека емигрираме в Сърбия или Гърция. В Швеция пари може да има, но стандарт на живот няма, защото няма сигурност, няма дългосрочна стабилност, не след дълго няма да има и европейци.

Британче - да... още в началото "повярвах", че е "британче"

И с роднини в Швеция... То бая европейци са се навъдили в последно време

Малкият Юсуф... това казва всичко.

лимонката казала "Мяу"

То детенце бре, отде да знае да не дърпа халката?

Айшето, ново ли че праиме или че ремонтираме старото?

Нямаме толкоз тиксо и пинсети. Ново ще правим.

Някой е взел изпита по взривяване на граната с 5 минус. Е, ако беше и оцелял, щеше да пълно шест. Нищо- Следващия Юсуфчо!

Вярно е, че Швеция е страна с висок стандарт на живот и ниска престъпност. Обаче афро-арабското населене се увеличава по-бързо от местното и това ще доведе до спадане на стандарта и вдигане на престъпността. Естествено, няма да стане днес или утре, но след десетилетие ще е доста по-различно от сега. Тенденцията е реалност.

Лека му пръст на малкия Юсуф, нека алах го прости... иначе, да, Юсуф, едно типично шведско име, още от времето на героичните викинги...

Опс, нещо недогледах, всъщност, Юсуф е британец, да, също древно бритско име...

Не бе, Юсуф бил британче с родители от Африка, на гости на роднини в Швеция.

Преди сме ходили на екскурзия в Швеция и Франция. Сега дори не си го помислям.

Споко, този висок стандарт няма да изтрае дълго с пропорционално увеличаващото се маймунско население.

Аз

Сомалия, Великбритания, Швеция... Къф космополитизъм, баси... Модерен свят, ей...

пиша от швеция,вчера бях в малмö,чух по улиците имена -асан,мехмед, а не чух стен,лассе,ингрид !!!!!!!!!

Британското момче Юсуф. Свиквайте, множат се без контрол. А забелязвате ли, че не си кръщават децата с чужди имена, а само с арабски ??? Евала им за това.

Защото/ингрид,стен../са на работа,а по улиците ще чуваш Хасан,мехмед,айше...

Юсуф, Хасан, Али... и като знаем, че за 2015 най-често име на новородено дете във Велика Британия е Мохамед... От тук нататък какво - идва радикалният ислям.

европейците да не търсят място за мигриране накрая в БГ

Ако сме все още БГ...засега сме разпределителна гара на азиатци,африканци...

Британския гражданин Юсуф, който бил на гости на близки в Швеция, в дома на осъден убиец е пострадал от граната. NO COMMENT!

Това са мисюлманските /ци*ански/ ценности , няма мир там където вирее ислям.

Нали шведите бяха тези, който се страхуваха от руската агресия и търсеха въобажаеми подводници из морето?? Нали пак те се чудят дали да взлезат в терористичната рганизация НАТО? Като гледам Русия са им основния проблем :))))

Обобщено: Британчето Юсуф Уорсейм го взривили в Швеция, след мятане на граната в жилише на убиец. Предполагат че е свързано с вендета на сомалийска общност там. Извод: Съвременни реалности.

Приемайте още мигранти от първобитно-общинния строй и чакайте да ви се "отблагодарят", а ония мизерабли - българите , румънците и разни други - вън ! Дадохте им и паспорти и пари и ето резултатите и в Швеция и в Германия ...и в цяла Европа е така вече...

Аз наистина не разбирам защо българите продължават да разсъждават за Европа като за държави с висок стандарт на живот. Може ли да е висок стандарт на живот съжителството със сомалийци, афганистанци, откровени джихадисти, увеличената битова престъпност и сезонните терористични атаки на публични места? Така ли си представят хората високия стандарт на живот, та все още най-желаните дестинации са Западна Европа?

Швеция.... е па караш си новата кола и новите дрешки слагаш розовите очила и чакаш търпеливо някой да те заколи :D

абсолютно прав си обаче и в нашето БГ на места е страшно - много села и дори малки градове са прежзети от мангалите-сиганите демек. останалите възрастни хора не излизат и се страхуват. ще се окаже вярна прогнозата на цру че ще останат 7-7 града в бг през 1050 и ще има брониран транспорт между тях. останалото от държавата безчинства от нашите африканци - циганята-страшно става за бледоликите - дано не съм прав - навсякъде

Ами нормално те нали са си гангстерски сомалийски банди както се споменава в статията.Със сигурност ще има продължение.Дано не пострадат хора.

Един бакшиш в Лондон разправя за сомалийците къде живеели до него. Единия биел майка си и все и взимал помощите дето получава а другия си гледал коза в стаята и я жасал редовно. Народопсихология майна, ама що да правиш, трябва са се свиква, дайвърсити му викат политиците.

Поздравления на всички за досегашните коментари. Моят коментар ще бъде кратък и ясен. Тия педер.. си от запада, ще е..ат мамата на Европа с това поведение. Проблема е, че и нашата държава е в Европа и ще загинем и ние с тях. И уж света е голям, а спасение то никъде не се вижда. А може би Русия? Както впрочем е било винаги - Русия спасителката. Приятен ден.

Ми хайде какво чакаш бе филка, ходи в рашата, ама не искаш. Защо ли?? Даже сомалийците не искат при спасителката майка. Мноого странно!!!

Абе да не се наложи след някоя и друга година, като се поразмножат още "гостите" им, западноевопейците наистина да започнат да търсят закрила в малкото останали бели държави. Хайде и да не е Русия, но Полша, Чехия, Унгария, защо не и България.

Русия е с 18% мюсюлмани и най-голямата джамия открита лично от Путлер. Европа е с 6 до 8%. Има да чакаш спасение от най-варварската държава в Европа....

Остана само да се молим, да ни заобиколи тази напаст - имигранти, гранати, бомби, взривове.

С молене няма да стане. Дела трябват. Мъже трябват. Армия трябва. Ако успеем да смирим циганите, значи сме готови да не допуснем и тези.

Британско момче с име Юсуф. Кое му е британското бе. Бил се родил там и какво.... генотипа си му е арабин, не британец.

Мюсюлманските имигранти са добре дошли в Швеция! Швеция е страна на равни възможности, ние не правим разлика между хората от различните религии и ще помогнем да всеки да се интегрира в нашето мултикултурно общество! Ако за едно работно място кандидатстват двама с равни възможности, на работа трябва да се назначи този, който се казва Мохамед (или Юсуф)...

Източна Европа, тогаз веднага ще направят разлика и ще те върнат в страната ти, но чернилките ще ги вземат.

Швеция, Германия, Франция са обречени.

що?

па помисли и ще се сетиш ..... е стига да не си мноо проз или толерантен ...

Хм....британско момче с името Юсуф....след 10 години истинските британци ще бъдат изчезващ вид.... Отишли маймуните народили деца тук и там, взели гражданство и после еди си какъв гражданин с име Ахмед, Мухамед, Хасан......ейййй отиде си и тая цивилизация!

Шведската общност в Сомалия да вземе да въведе ред!

В мюсюлманските държави е така.