10-годишно момиче уби над 20 души в Нигерия

Най-малко 20 души загинаха днес в Нигерия при самоубийствен атентат, извършен от момиченце на десетина години.

Обратно в новината

Коментари - 10-годишно момиче уби над 20 души в Нигерия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боко Харам чисти в Нигерия а Боко тиквата чисти българи и докарва тарамбуки.

как Южна Америка навремето стана цялата християнска, а пък Африка не можа. Нигерия население: 1950 - 38 мил 2010 - 160 мил 2050 - над 300 мил За какво говорим въобще, добре, че няма да сме живи

вижте какво ще ви кажа, това не е момиченце, а пълноценна жена за тези кръвни братя на бхк, чиито председател официално защитава педофилията. така че, истинската заплаха не идва от джихадистите, а от организации, като бхк и техните спонсори.

КАКВА ПЪЛНОЦЕННА ЖЕНА ???? - ТИ СИ ЛУД - ИМАМ ДВЕ ВНУЧКИ ЕДНАТА Е НА 8 ДРУГАТА НА 7 - ИГРАЯТ СИ С КУКЛИТЕ И ГЛЕДАТ ДЕТСКИ ФИЛМИ - ТОВА СА ДЕЦА ПРИНУДЕНИ ДА ИЗВЪРШВАТ СЕКСУАЛНИ И ВСЯКАКВИ ДРУГИ ИЗВРАЩЕНИЯ КОИТО ЯВНО ПРЕДПОЧИТАТ ДА УМРАТ СЛЕД ТОВА КОЕТО ИМ СЕ Е СЛУЧИЛО

По времето на втората световна война, в Англия е било забранено, да се обвява къде са падали ракетите Фау-2. За да немогат немците да получат информация за нанесените удари. Ако се налжи цензора по въпроса, къде и как са извършени атентатите. Все си мисля, че тези луди накрая, ще се откажат

ТИЯ НАИСТИНА СА ИЗРОДИ .

И продължавате!!!!!Браво!Трийте-нали затова ви плащат!

Че на кой французин му пука за това,че някой е накарал малко дете да избие 20 човека...Те хората си прибраха ресурсите на Алжир и Тунис и т.н , а не се сетиха тогава да построят малко болници,училища и църкви....

Много се съмнявам, че детето е знаело, какво ще стане като дръпне връвчицата за взривяване. Няма дете на 10 години, което да е готово да умре и то по такъв начин.

Няма страшно,нашия Боко Ханъм ще вкара в ред нещата!

Къде е САЩ и Запада да помогнат на нигерийците да победят тия лайна!? Няма гиииииииииииииииии. А защо? Ами нямат печалба за да изпращат своите воиски за да си играят на война. Пълен ТАХАК!!!!!

Където има тероризъм там е и ЦРУ.Без изключение!

И Мосад

Не пропускам! Научно е доказано, че ЦРУ правят автомати калашников, а евреите ги раздават на деца за да убиват бебета. Хапчтата са 3 пъти по 2, розови.

Защо жертвите на тези ислямистки идиоти не се въоръжават. А какво прави държавата?!

А нашата!? Какво прави?

Не всички от исляма са терористи, ама-а хайде стига толериране! Де що има атентат или рязане на глави - все са мангали от исляма! Как пък един евреин, християнин или друга религия не се прочуха по света само и единствено с първобитната си същност! Е, заради това исляма трябва да се пресира и изчиства по примера на Швейцария, Япония и Австралия. Аман вече!

Просто евреите го правят подмолно, затова не се прочуват! Ленин и почти цялата болшевишка партия, Сталин, Хитлер и по-голямата част о висшия команден състав, Чърчил, Труман и т.н. - всичките те бяха евреи!

Не намесвай Сталин. Точно той не е и затова ги прати останалите един по един отидоха да играят карти с руския Император.,

Дали вече има обвинени и подгонени французи за този терористичен акт? Пътната мрежа на Нигерия не е от най-развитите и сигурно няма дълго да чакаме развръзката.

Богът на вселената събрал всички земни пророци и казал: Край с вашите тъпи експерименти и натиснал копчето рестарт.

Тази информация само един пророк може да я получи в наши дни. Вие ли сте този пророк или само негов говорител?

Това са културни особености не ги закачайте1

Явно човекът не е най-висшето животно в стълбицата на Земята. Или пък вече слизаме с голяма скорост.

Човекът е животно единствено за дървинистите и излъганите от тях в позла на част от елита и закона на джунглата.

Интересно как ще обясните недървинистите, защо човек сере, пикае и е...е като животно и като го разрежеш отвътре няма никаква разлика няма от свинете, а не бил животно?

Тя е малка, но вече знае как се правят работите.

Не е малка щом вече носи бомбите на майка си.

ако бяха с моливи щяха да оцелеят , моливите дават национална сигурност

Политиката е мръсна игра!

Фанатици... Скоро гледах - каква е " схемата " за превръщането на малки деца в камикадзета. Държат семейството, като заложници. Ако детето се взриви - освобождават семейството. Ако се откаже - убиват един член от него пред детето. Докато го склонят или избият всички. Едно такова дете беше отишло с бомба на него на някакъв пазар да се взриви там / беше на 12 години, ако не греша /, но се уплашило и казало на полицай за нея. Доколкото помня - цялото му семейство беше избито. Така че, нищо не им обещават на децата. Да сте наясно. Просто ги използват по този зловещ начин. Дори не ги залъгват.

Това езеро не беше ли на пресъхване? Още ли се плува с лодка там?

Какво има в Нигерия, че западните демокрации и особено САЩ инвестират в поредната демократична банда или джихадисти, ако предпочитате. Щото то си е за объркване как да ги наричаш техните креатури - докато режат глави на сирийски християни и изтръгват сърца на войници на Асад са борци за демокрация от Сирийската свободна армия - помните , нали ? В Нигерия има нефт и то в сериозни количества. В Нигерия Китай и САЩ са преки конкуренти за достъп до богатствата. Китайците било поради това, че се появяват по-късно в наддаването, било поради цивилизационни особености инвестират милиарди (в $ засега) в училища, болници, пътища. В Нигерия и цяла Африка. Не го правят само от много добро сърце, сигурен съм . И руската империя не ни е освобождавала само от славянска солидарност, но резултатите са повече от приемливи, нали ? Та китайците по подразбиране печелят наддаването. САЩ били поради имперска арогантност, били заради лоши навици, било поради превъзходство в милитаристични възможности или по каквато и да била причина инвестират предимно в терористи, в революции , преврати и в граждански войни. И често печелят. Примерно в Украйна . Да се надяваме - все по-рядко !

Как руския император завладя 140 народа :) А нас ей тъй решил да ни освободи... Чакай малко... ама руският цар не е славянин, а немец, както и генералния му щаб, както и половината му армия, - каква ли е тая славянска солидарност от страна на царя-немец?

Може да е немец, но е роден и живял в Русия. А битието определя съзнанието. Имам приятели които са руски немци. Но като характер и поведение са по- руснаци от руснаците и по- националисти и от тях.

Боко Харам са свързани с ЦРУ.

Когато насреща си имате терористична организация, трябва да водите сериозна война до категоричен край. Ако си мислите, че ще се измъкнете жестоко грешите. Използването на малко дете е чудесен пример за безверието и безскрупулността на терористите в Нигерия. Те искат петродолари и заявяват, че се борят с лошите американци, но 200 млн нигерици не подкрепят Боко Харам, които иначе биха взели властта след избори. Но тези терористи все още не са победени, което означава, че някой ги подкрепя, за да убиват и рушат държавата. Дали някой не плаща отново за социалистическа революция? Или просто имаме партизанска война за петрол?

А бе гума, то бива неграмотност , но ти си връх . Къде ги видя тия 200 мил. нигерийци ? И как Боко Харам ще вземе властта , щом не ги подкрепят ?

В Нигерия населението е 140милиона по официална статистика + още 30-40-50милиона....

Тотална деградация. тези хора са безволеви мъртви души. Каква ли психоатака и наркотици са му давали? С какви ли методуи са накарали клетото дете да намрази своя живот и този на невинните жертви?

Хайде сега-слагайте плакатите "Аз съм Майдугуру" или какъвто беше там града!Иначе-всичко е PR и лицемерие!

На самоубийците им обещават по 40 девици в Рая. На това дете какво му обещаха? Всяка дете е нещо свято, кой изверг може да използва дете за нещо толкова ужасно!

С това новината се изчерпва,но ако момиченце беше взривило 20 в Париж,продажната журналя щеше да ореве света

Новината по дефиниция нещо неочаквано. Примерно жизненоважно е всеки ден да изгрява слънцето, но не го пишат по новините, понеже е закономерно. В Париж рядко стават атентати, докато ви Нигерия се избиват от години. За това едното е новина, а другото - поредната стъпка по една кървава пътека.

Да ,прав сте,точно както се реве с пълно гърло непрестанно за евреите които са дали фира през втората световна война,а останалите са просто една досадна статистика

Добре де, исляма..., а кръстоносците, а светата инквизиция... никой не знае какво мракобесие е било!

Кръстоносците и светата инквизиция не са християни. целта на кръстиносните походи и раширяване и утвържадаване на властта и влиянието на ромокатолическата църква. в нашата история имаме битка с кръстонсците при Ахелой. Това което те не успяха, турците постигнаха, но причината е все една и съща.

Недей да говориш глупости, така започва описанието в Уикипедия, чети: "Римокатолическата църква е най-многобройната християнска църква в света с 1 200 000 000 последователи..."

поне пиши верни неща! битката е при Одрин - 1205, владетелят ни е Калоян. битката при Ахелой е през 917 и я води Симеон Велики, но срещу съседите - Византия!

От историята знаем какво се е случвало в Западна Европа през Средновековието. Знаем за Светата инквизиция, за Вартоломеевата нощ и други ужасни събития. Но Европа е преживяла това и преди векове, и след двете световни войни и е решила да тръгне по пътя на мирното съжителство. Искаме това да не се повтаря никога, но ето, че други сега изживяват своето Средновековие.

Не е зле да провериш преди колко века се е случило споменатото от теб мракобесие. В съвременните условия на 21 век се предполага хората да са се цивилизовали до степен, в която човешкият живот да е най-висша величина. Архаичните диваци нямат място в днешно време и това, че се опитват да върнат човечеството с векове назад, не би трябвало да се толерира по никакъв начин.

Неее... природата на това недоразумение наречено "човек" си е същата, просто в момента сме по-модерни...

Бе ти сега ли живееш или в миналото ???

Изроди. Няма какво да кажа повече. Метода на французите за момента е най-добър. Демокрацията си е утопия.

В действителност няма такава, нито истински капитализъм, а техните извратени умишлено форми, с отблъскват по -незапознаните от тези идеи и ги подготвят за промяната. Демокрация без истинска християнска вяра, която е фундамента на средната класа в развитите общества е утопия.

На днешната дата София бе разрушена от евроатлантиците Сащ и Англия. Загинаха 2500 души. Къщата на дядо ми също. Той беше цивилин агроном. С какво той заплаши нашите исконни врагове.

Сори за дядо ти, къщата му... но ти там ли беше? Дядо ти- светла му памет има един ТВЪРДЕ НЕГРАМОТЕН пра-правнук! А руснаците, дето 60г вече мачкат и зомбират простия български народ... по- добри ли са? Кажи, неграмотнико!

Чел съм спомени на няколко старци които тогава са били деца и още си спомняха ужаса когато американските престъпници- пилоти са стреляли с картечниците на самолетите си по децата бягащи от бомбите по околните поляни .Един от тях пишеше за съседското момиченце с което си играели често което загинало когато взело куклата -бомба която намерило .Що за зверове могат да произвеждат и използват толкова ужасно оръжие предназначено специално да убива деца?. Срамния паметник на престъпниците избивали нашия народ трябва да бъде премахнат на всяка цена .Наш дълг е да почетем паметта на нашите жертви и достойните защитници на родното небе .Името и на германския пилот загинал докато бранил със самолета си София също трябва да бъде при тях.

Смешник, България е обявила война на Англия и САЩ формално, поради това че е съюзник на Германия! НИТО ЕДИН български войник не е участвал в бойни действия срещу кравари или британци на западния фронт! Кому са били "нужни" тези бомби, галфоне... Били сме във война и формално със СССР по същото време, но съветски самолети не са сипали бомби над България по това, въпреки че сме били база за немксо нападение! Нито са убивали българи при преминаването на границите ни и преследването на хитлеристите! Аман от лумпени, като теб...

Исляма трябва да се преследва като нацизма и комунизма, това са най ужасяващите религий.

Прав си - исляма, нацизма и комунизма са братя от една майка.

И за световните 1ва и 2ра войни пак Ислямът ли е виновен?

Едно е войната, съвсем друго да пратиш 10 годишно момиче на самоубийствен атентат. Чии болен мозък го е направил. Ти би ли пратил 10годишната си дъщеря , а. Изроди са това. Пълни изроди. Правоверни страхливи ходжи. Знае само да вдига аларма от минарето. Що ходжите, дето проповядам исляма, не дадат пример със самоубийствен атентат, а пращат деца ?????????

Не, но за Третата Световна война най-вероятно Ислямът ще е виновен.

Мюсюлманинът Тимур е избил 10-20% от населението на Земята. Доста по-добър резултат от този през Световните войни.

Абе и едните са пълни лицемери, и другите такива. Като толкова искат световен халифат и да живеем по правилата на 12-и век, що ползват модерни оръжия и Интернет? Къде в Корана пише да качваме видео в Ютуб? Я да вземат да стрелят с лъкове като толкова им е ценна идеологията на халифата. От задоеканския бряг и там са същите лъжци.

Скоро и у нас! С любезното съдействие на проеврейското ни правителство!

как може да слагате такова подвеждащо заглавие - да обвинявате детето за убийствата - боже, що за изроди са това!!!!!!!!

Ако искаш да обвиниш журналистиката и "свободата на словото" в манипулация и тероризъм, аз ще с еприсъединя с теб :)

Не! Това не е ислям.Нито една религия,не изповядва насилие и терор.Това че,някой тълкува НЕправилно написаното ,НЕ означава че дадена религия е лоша или учи на лошо.

Ще ти се да е така, но не е. Напротив- чист ислям си е, в съвсем оригинален вид. Не ти се вярва ли? А как е започнал исляма, знаеш ли историята, чел ли си я? Знаеш ли за Омаядския халифат, с който започва исляма? И как още в първите години от появата на исляма завладява целия Близък Изток и Северна Африка- с кланета, жестокости и геноцид! Това е началото на исляма, и началото на всяка религия показва нейната същност. Сегашната ИД, Боко Харам, Аш Шабаб, Ал Кайда, талибаните- и те са същите, само дето оръжията им са модерни....

По дизайн исляма не търпи друговерци.

Абе защо не ни обяснят хамериканците как и защо се появиха тез камикадзета и ислямисти? За кво се борят, кой ги снабди с пушкала и т.н.

Защо ви се струва тооолкова интересно да пишете Хамериканци? Всеки птк като го видя написано ми и де да повърна.

Убили са детето, гадове!Какво разбира едно дете от тероризъм.

това е ислям

И как позна, че е ислям. Едно момиченце е взривено дистанционно. На кого са му нужни негри и араби в ЕС е въпроса.

Светът изтрещя!! Камикадзета, атентати, бомби , че вече и деца самоубийци въвличат ислямистите!! Бог да ни е на помощ!!!

И как позна, че е ислям. По телевизията ли казаха така.

Razumen chovek,oshte povech CHRISTIJANIN nebi go napravil. A ti kak si siguren ,che ne musulmanin a?Ti bi li opasal deteto si s bombi I vzrivil gledaiki otdistancija.Izrodi. "Kakvoto poseete,takova shte pozanete"

Захранват ЕС с бежанци.

Откъде? От Нигерия ли? Пий си хапчетата редовно...

От Африка, умнико.