Поредна кражба на кутия с дарения за болно дете

Извършена е поредна нагла кражба на кутия с дарения за болно дете. Този път жена е задигнала парите за бебенце от аптека в Добрич.

Обратно в новината

Коментари - Поредна кражба на кутия с дарения за болно дете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако искате да помогнете, присъединете се към ФБ групата ''Благотворителен базар живот за бебе Дилян''. Бебенце Дилян почина наскоро, но групата продължава да функционира с пълна сила - там в момента тече кампания тъкмо за това бебенце, Александра, на което му крадат парите.

Каква ирония, че гордият и независим българин, дето критикува еврогейщината и соросоизма от висотата на добре уредената си държава, първо източи фонда за лечение на деца (и оня още си е на свобода), а сега краде и събраните по кутиите пари за лечение на деца. Все повече ми става първа радост българин да се наричам, все повече се гордея с киселото мляко и юнашките майки!

Това е грях! Да се моли никога да не се налага да събират пари в кутия и за нея.

Поредната отвратителна кражба! Друг е въпросът, че такива кутии въобще не трябва да. За всичко са виновни крадливите ни политици. При постоянно намаляващо и застаряващо население сме принудени да просим за живота на децата си, докато алчните ни управляващи си пълнят джобовете. То не беше Белене, Цанков камък, магистрали на 10-кратно завишени цени и какво ли още не. Само от един от тези проекти да не се крадеше щеше да стигне за всичките болни деца в държавата. Това са милиарди потънали в нечий джоб и безброй съсипани животи. После защо сме имали демографска криза и младите бягат от тази псевдо държава.

Извън темата е, но е написано в статията. Изумяваме ме неграмотността на т.н. редактори на статии. Същата отвратителна грешка допускат и репортери в телевизиите. Проблемът е, че всички те са провинциалисти, дошли да стават софиянци. Нито един човек, роден и израснал в София, няма да употреби израза "хранителен магазин", а ще каже "магазин за хранителни стоки". Сам по себе си един магазин няма калорична, хранителна стойност, че да бъде употребен в този смисъл. Все едно да кажем: чантен магазин, перделен магазин, обувен магазин, месерен магазин. В провинцията говорят така, както е написано в статията. Добре де, като сте дошли в столицата с големите претенции, болни амбиции, готови трупове да преминавате, за да се задържите, защо не се постараете да усвоите правилния говор? А по повод на кражбата: както по-долу беше коментирано - къде са аптекарките? Не трябва ли да са минимум две в по-голяма аптека? Едната подрежда стоката(пуши, чати в нета и др.), другата е на касата? Пълно безхаберие на персонал - нали не е тяхно, може и "през пръстите, к`во им дреме"?

Пази, Боже, сляпо да прогледа и българин да си въобрази, че е софиянец и е Голямата работа. Какво му е неграмотното на "Хранителен магазин"? Я върви се застреляй - на центъра на София, ако искаш.

БГ селянин

Стой си в малкия град, областен на твоето село и разбери, че не си желан тук! Заради такива, като теб стандарта на живот в столицата падна неузнаваемо много!

Хайде сега, пак не виждаме уродливостта, че ние събираме стотинки за болно детенце, вместо държавата да плати лечението от вече събраните от нас данъци... колкото за кражбата или е психично болна, или наркоманка - и пак липса на социална политика!

С какво да плати? Нали миналата година точно спипаха директора на фонда за лечение на деца за финансови злоупотреби? Чехльо всяка година по Коледа набира пари пак за същото, вместо да обясни защо държавата не лекува децата? Българите вече са станали на скотове, които не се свенят да откраднат парите за лечение на деца или на държавно, или на битово ниво - според както им падне. Гледай и родителите какво пишат, че им било отказано лечение в чужбина, понеже детето било малко?!, та затова събират стотинка по стотинка, а иначе всички се тюхкат как нямало деца и прирастът би отрицателен?! Колкото по-рано изчезне тая мизерна държава със скапания си овчедушно-крадлив народец с преклонената главица, толкова по-добре.

Хм... явно средната работна заплата от над 1000лв не е достатъчна... за всички. Или повсеместната мизерия ражда изроди.

goose

Имаме заведени три дела срещу решения на Фонда. Последният отговор бе, че въобще няма да разгледат нашата молба, докато не оттеглим жалбата ни от съда, каза още бащата. Нагъл, по-нагъл, най-нагъл, Пилософ ... Тъпанар долен ченгесарски с 60 години стаж в ДС, имаш срокове за отговор, които нямат нищо общо със заведените дела към теб, на бог ли си играеш с живота на децата, за да изнудваш родителите им да ти покриват насрания задник?

goose

п.с. Сори за езика, но когато чуя за този .... не знам как да го определя, изпадам в бяс. Направи всичко възможно с административни спънки да забави с месец трансплантацията на дъщеря ми и да я прати в сезона на грипа, за което тя плати с живота си ...

Господ ще я накаже, ръцете да и изсъхнат, не стига, че хората не могат да съберат пари за операцията на детенцето ами се навъдиха и наркоманчета дето ги крадат

Тези кутии не трябва ли да са пред погледа на продавача.Гледах клипчето от кражбата във Варна,кутията беше поставена отзад .

Ако зависеше от мен, това го връзвам голо на площада и го смилам от камшици.

Разтрел! Няма друго подходящо наказание!!!

posle ziganite bi bili vinovni !! napravete i operazija na taja marla.

Защо ли...защо на такива веднага не се трошат крадливите ръце - на място! Не ги ща по затворите...от затворите файда няма, освен по изпечени престъпници друго образование там май не придобиват. Излизат и наново! Строши му ръцете, а и да не забравяме, след като е престъпник не трябва да има право на медицинска помощ....не било човешко, нарушавало Хартата за правата на човека, Конституцията и диндири-миндири....такива не са "Човеци" следователно нямат права. Имат право да бъдат разстреляни на място и толкоз! Иначе управия няма да има НИКОГА!

Добре де, тая защо още не е хваната от полицията и ням издадена присъда! Ако бяхме една Англия или един Сингапур, то тази жена щеше вече да е минала подсъдимата скамейка и много вероятно да е в затвора за поне няколко години! Но ние тук сме в България и при нас престъпниците имали, видите ли, права! И как може да си такъв изрод, че да крадеш дарения за болно дете! Освен затвор, заслужава някакво позорно наказание с което да й се покаже, че е най-долната отрепка, която може да съществува!

Смущаващо е, какви уроди съществуват в страната. Силно се надявам на жестоко възмездие!

Я ми обяснете. Как средната заплата е стигнала 1000 лв. А има хора дето се излагат да крадат? И то по сред бял ден.

Ами крадат, защото така им е по- лесно...защо трябва да работи, като може да краде и нищо няма да му направят. Дилърите, защо продават дрога ..??? ами не ходят да програмират примерно...В тази държава всеки търси мекото на баницата а се оказва, че и междувременно сме доста мързеливи като нация, но това е друга тема...

Във всички случаи на кражби до сега от аптеки никъде не се виждат аптекарките, защото или си чатим във фейса или пушим. Много пъти и аз съм влизал в аптека и чакам докато някой ме забележи, а за някой това е добре дошло.