Десислава Радева: Служител на Мисията в Лондон, от престараване, решил да драсне покана от мое име

Когато придружавам президента в чужбина, наистина правя срещи с българи - представители единствено на българските училища там или на организации, съхраняващи и популяризиращи българските традиции и култура

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не вярвам в самоинициативи -- всичко идва от София. За чии кобилата има офиси, секретарки, чиновнички, пиари, шофьори и др. за които ние плащаме. Някои от екипа на президента ѝ е намекнал, че рибата в морето, а те слагат тиганя Никак не харесвам Първанов - по-много причини, няма да уточнявам те са известни на всички, но си спомням за жена му - скромна, мила и с достойнство, а не като този танк който винаги върви първа отпред..

ако случа-а-айно бъде намекнато на организаторите, че евентуално ако е свободна и президентшата може да посети кралицата трябва мълниеносно да отмени всичките си мероприятия затова нашата Първа дама предвидливо НЯМА да поема ама никакви такива, „че може да пропусне аудиенцията.

Така е и не сме си мислели друго освен, че се водиш да разнасяш канцеларски материали, за да не изглеждаш хептен като търтей, пътуващ на държавни разноски. А туй, че в главата си с фантазии за някаква значимост стана ясно от самото начало.

За пореден път се изложиха президентското семейство. Всяка седмица нов гаф. Ама нали са ръбове отвсякъде и гьонсурати, не им пука и това е.

При посещението на Десислава Радева в Лондон, ще бъде придружавана от президента Радев.

Да си седи в къщи и да прави баница( ако може) Джендърите са. Нахални и Безочливо!

Тъй значи пак просто ще се разходи на държавни разноски. Ами къде е вицето, не трябваше ли тя да е духовните връзки.

То не е казано, че и вицето не си друса д. г. до Лондон, но това ще го научим или като се върнат или въобще. Е те така.

Божееее...

По - проста от бай Коста

Чета и не вярвам... Няма толкова инициативен чиновник - вервайте ми.

Много ниско ниво. Заучени фрази, не на място . Никаква подредба на мисълта, хаотична. Просто да смени ПР екипа си незабавно! Има специалнисти в областта, които ще я насочват и представят добре пред обществото.

Така е, но тя държи да си покаже " капацитета" по всякакви теми, от къде ще знае,че тази работа може да бъде свършена, при това със стил от PR екипа, без особени, излишни обяснения, лични драми и творения. Кантарджийка - това и е стила - между котешкия спин и поредното " пр.ъц" ,което ще роди, драскайки във фейсбук, като обикновена тинейджърка от бургаските села.

По-малко да говори. Език мой,враг мой. Дядо казваше- Сине,на женски кола не се вози.

Радева се сетила, че е в България. Аз, също. За да се измъкне по нашенски накисва и предава някой друг. Което е най-срамното. Все пак трябва да се организира публика за срещата. Ако не се случи ще почнат обвинения в саботиране на визитата.

Бай хой завижда на президента защото има до себе си съпруга! Къде е съпругата на тиквата, къде беше на плювналиев? Чиста завист!

Номера на Милиционерски Тикви ,за да компрометират Президента ! Вече месец се опитват ту МВР , ту Външно Министерство ! Борисов твоите Милиционерски номера край нямат ! Президента е избран от 2,5 милиона Българи ,ако ги ядосаш ще скочат всичките като един ,но ще пострадаш ! Ще очакваме още такива цигански номера от ЦвЦв и Борисов !

Изглежда ГЕРБ па всякакъв начин гледат игнорират президента Радев. Това са стари ченгиджйски номера. Но и президента да си огледа администрацията!

Това е простотията на 21 век сигурно ще се изучава като Бой Ганю но в женски образ

За мен най-излагащото нещо е коментара: " Но се сетих, че живея в България." Това казано в негативния му смисъл. Е, г-жо като се разхождате по света не се ли сещате, че представлявате България. Неможе съпругата на бг президента да проявява нацинален нихилизъм. Не е редно, проявава на слаба политическа и институционална култура. Имате куп политолози, социолози..питайте, като сте цървули и трябва да се учите във всичко. Винаги съм считал , че не е редно да се издигат на държавни постове непознати за обществото хора . Получават се траги-комични ситуации. Не беше така с Стоянова и Първанова, мъжете им бяха добри или лоши, но разпознаваеми личности. Последните двама - пълна пародия!

На простака, няма ка да му обясниш , че е простак, защото е простак, няма начин да те разбере!!!;)) А ти си точно такъв, четеш статията HO,... нищо не разбираш!!! ФАКТ!!;))

Yes

И защо така се подценява тази жена, естествено да е много уважавана и нищо не пpeчи, щом така и така вече има анонс, да пpоведе една сpеща с бългаpите, изобщо не pазбиpам защо се налага това опpовеpжение.

Г-жо Радева,защо се връзвате на плъховете или аз ги наричам плужеци. Това е положението в кочината. Злобата,завистта,простотията са ужасни . Но така е когато министър- председател е един пожарникар,който освен да се заяжда с президента друго за държавата не може да направи. Навсякъде във властта корупцията е неконтролируема ,ама на Боко тиквата /колко правилно го е измислил народа това прозвище/ и оня физкултурник само президента РАДЕВ им е устата. За разлика от тях,РАДЕВ е завършил академия в САЩ и това не е като да знаеш-конгретюлейшън. А не вас се опитаха да ви взривяват,а направиха това с любовницата на тиквата. Благодарение на връзките му със СИК и измислената генералска длъжност. Ми то да станеш генерал,трябва да си учил генералщабна академия,ама къде толкова акъл у Боко. А и генерала няма завършена школа на МВР ,а там се влизаше с препоръки на сериозни комуняги. А зложелатели винаги ще има,защото в кочината останаха елементарията и простотията.

Според вас госпожо, България е кочина вие като каква се самоопределяте / свинарката/. Свинарка или прасе и двете биха ви подхождали.

Много си личи, когато Радева лъже и това още повече отблъсква. Един път се опитва да манипулира, в последствие се опитва да се отскубне с друга лъжа и манипулация. Много жалко, Радева, много жалко! Няма защо да се правиш, че си чела всички книги, щото не си.

Абсолютно! Добро попадение - демонстрацията, че е изчела всичко на света и смехотворно!

Абсолютно! Добро попадение - демонстрацията, че е изчела всичко на света и смехотворно!

Не мога да си го обясня, но филмът "Мисия Лондон" сниман 2010 г. има такова въздействие за в бъдеще, че сякаш събитията са пророкувани отлично, сякаш се сбъдват като пророчество... Дори актрисата, която играе ролята на съпругата на Президента прилича много "като две капки вода" с настоящата съпруга на Г-н Радев? Кой ще обясни тези факти. Явно няма случайности и животът в Световен мащаб не е случаен...

Не в световен! В български! Мъничък мащаб, но много, много вреден!

Ама много интересно се получава всичко около Президента,все не са му казали, все не е осведомен, а сега започнаха и покани да пускат от името на половинката му пак без да знаят.Тези двамата не чувстват ли,че стават смешни с издънките си и после с оправданията си. Но и тия около тях са едни дебили,и им правят лоши услуги.

Очевидно такава среща не е по силите на Първата дама и предпочита по-обикновени събития. Неприятното е ,че в изказването й личи много ниско самочувствие, което не подхожда на позицията й. Аз лично бих се радвала ако Първата дама би могла да провежа такива срещи и да показва на света, че в България има умни хора и че страната ни има бъдеще.

За разлика от чехъла Плевел имаме достойна,красива и уважаваща съпруга си първа дама.

Как разбра?

втора дама на третия си мъж Е РОСИЦА.

Посещението на Радев и неговата Дулсинея - кой не е чувал за нея - е постановка на интелектуалци от Лондон за да накарат президеншата да изиграе Мисия Лондон 2 и да покажат на света, колко глупави са Деси и Румен Радеви.

в отговор на Лондонския преврат от оня ден

Май,че от жегата мозъка ти се е спаружил.

Този траверс още ли не се е залюбил с биволицата Серна Уилямс?

Селска пръчка и мъжът й фатмак с генералски пагони, пардон президентски.

Герберско тролче кирливо, изчисти ли си външния КЛОЗЕТ ?;)))))))))))))

Фатмак е на Цецо физкултурника баща му и е служител на ДС ,а генерал РАДЕВ е завършил академия в САЩ ,а Деси Радева за разлика от твоята крава е красива и интелигентна жена. Ама вие дето познавате само шлоковица и чалга,как да направите разлика.

Най-вероятно Цвъц - Закуската е организирал тази измама с покани чрез "свой" човек в Лондон, за да окаля президента, каляйки съпругата му. За подобна гнусотия на Цвъц не му пречи нито акъл, нито образование, нито морал.

Не бе Кърлеж, просто ушатия се е объркал в нарежданията си. И те така!

Глупости пишеш, кърлеж - това си е точно цецова провокация. "И те така"!

значи и ти смяташ, че съпругата няма капацитет и новината, всъщност е с цел окаляне.

Започнала да си говори на "Вие".Сетила се е,че е в България.Назначения ти за мъж,и той ли се сете,че е в България.Добре,че сте се сетили,все пак.Искам да ти припомня,че не си "първа дама",а втора,защото др.Радев в първото си интервю каза,че е женен с две деца.Оказа се,че не бил женен.Това са подробности.Само месец след това изказване ви задължиха да се ожените с партийно поръчение.Втора по ред,да ти припомня ли как се появи в НС на клетвата на др.Радев-костюмче с ламе,къса поличка ,отворени обувки и червена коса.На първия ред седеше като магистралка.После втората дама започна да копира Мелания и Брижит,но нелепо.Дамите са с маниер,походка и класа,а ти при тях изглеждаш като кобила.Един съвет,ако приемеш:Не само не забравяй,че си от България,а не забравяй че си и селянка.Оправиха ти,с наши пари,цвета на косата,смениха ти прическата,стила на обличане,но маниерът си остана селски.Забрави и този,надменен контакт с хората,защото и ПЪРВАТА ДАМА на др.Радев се срамува,от избора на мъжът си,а България се срамува от теб!

Пропуснал си да посъветваш съпругата на президента да вземе пример от стила (шапка-идиотка, смачкано сако, запретнати ръкави, развлечени тениска и анцуг), маниерите, обноските, говора, езика (най-вече уличния жаргон) на един премиер. Тя само може да съжалява, че няма неговата дарба на полиглот.

Насрана президентска картинка

еееех радева , радева, остави клечката! колкото повече го ровиш, повече мирише!

Дядя,това което си написал---не ти отива на възраста, дядя!:))))))

не съм ти чичо синко! а това дето съм го написал си е една мъдра народна поговорка! те всички народни поговорки са мъдри , синко, щото народа е много мъдро нещо!!

Дир, нали уж се разбрахме, че Първа дама у нас няма и Конституцията ни забранява подобни заигравания. Така че, престанете с лигавенето в посока на поредната съпруга на Радев. Що се отнася до сравнението с Мисия Лондон, този щрих сега е само един пример от многото подобни в досегашната дейност на сем. Радеви. Те се надпреварват с нови и нови гафове... Но нищо ново под слънцето. Това ни е материалът, и като видим министри, депутати, кметове, и най-отгоре на пирамидата въздесъщия Боко, всичко си идва на мястото в родното ни блато...

Бря, бря, то не бе интелектуален изказ, не беха сравнения и литературни препратки, не бе чудо!

akud

тая още не е тръгнала за лондон и се започна със селскитеИзпълнения

Я си еби майката и бащите, герберски трол кирлив!:)))))))))))))))

Като редови трол признавам, че вчера се олях. Единственото ми оправдание е че писах по темата макар и фалшива.

Президентът Румен Радев да застане начело на „похода към единението на българите”, призова историкът Георги Марков. В понеделник (17 септември 2018 г.) стана ясно, че той оглавява специално формиран за целта инициативен комитет, съобщи “Медиапул”. Освен като историк акад. Георги Марков е известен и като секретен сътрудник на Първо главно управление на Държавна сигурност от 1981 г. под псевдонима „РОМАН”. Неговата принадлежност към ДС беше разкрита през 2008 г. в качеството му на член на редакционния съвет на в. „Поглед” (с главен редактор също агент на ДС – б.а.), а година по-късно бе обявен и при проверката на БАН в качеството си на директор на Института по история към академията, който оглавяваше допреди няколко години. Досието на „РОМАН” разкрива, че Марков е вербуван в паспортния отдел, преди да получи виза за Федерална република Германия (той е първият български историк, на когото Западна Германия разрешава достъп до определени германски архиви – б.а.).

Кой пише писма от името на Радева...Президентът да осветли въпроса с прожектори....

Първият път, може да е било и поради некомпетентност. Все пак в мисиите ни в чужбина освен връзкари, друг няма. Не е възможно обаче случилото се да не е станало достояние на външното ни министерство. Щом се случва пак, вината не е в мисиите, а в министерството. В духа на драмите, с които ни заливат ББ и апартаментният бизнесмен ЦЦ, мисля че това е поредната им простотия.

то за това си има монарси с наследственно възпитание за представителни функции

За съжаление, тази обаче явно не е само секретарка, щом е свалила шефа.

но след неуспешия преврат от онзи ден организиран от Лондон просто нямаше как да не ти го наутат

На кого са простили медиите? На съпругата на Президента( която последна научава, че е раздавала покани за неизвестни й беседи), или на Министерството (което за втори път не е разбрало, че тя не желае да канят от нейно име)?

Ти сигурен ли си , че последна е научила ?

Беше вкарана в селската военна конюшня

Добре, че по света не са с акъла на нашата. Иначе представяте ли си какъв хаос щеше да настане по социалните мрежи, като ти изскочат няколко стотин Първи дами. Иди, се оправяй.

И за финал - вече бях вкарана в идентичен сценарий още през месец януари, тази година, при посещението на президента в Брюксел. "Мисия Брюксел" също е добро заглавие за книга. Но, за жалост на мнозина, без "истерично самовлюбената жена на български държавник"(по Л.Дилов-син)."

селски пръчки първи дами!

Президентшата за „Мисия Лондон”: Служител на Мисията ни от престараване решил да драсне покана от мое име

Посещението на Радев и неговата Дулсинея - кой не е чувал за нея - е постановка на интелектуалци от Лондон за да накарат президеншата да изиграе Мисия Лондон 2 и да покажат на света, колко глупави са Деси и Румен Радеви.

Показват всъщност, че мисиите ни в чужбина са сборище от некомпетентни връзкари и нищо друго.

Аз не ям лебеди!

Отново скандал! Деси Радева: Някой в Лондон е драснал покани от мое име, за които не знам

Изявата на Десислава Радева е първата политическа изява от такова ниво на съпруга на президент на България. "Съпругата на президента не е субект на външната политика нито по протокол, нито по закон", заявиха пред Епицентър.бг дипломати. Когато съпругата на държавния глава го придружава, за нея се прави "дамска програма": посещения в училища, в болници, в културни институти. В случая обаче срещата на Радева с българската общност не е "дамска програма", а важно политическо събитие, макар темата да е "развитието на духовните връзки между България и Великобритания". Копирано от standartnews.com

Влезте във фейсбук. Тази наистина си е сменила профила на "Първата дама"!

Еее, това във ФАЛШИВ профил ли си прочела, или?! Жалки и смешни напъни да омаскарявате хората. Цветановщината се развоня...