Манол Генов от БСП отвърна: Десислава Атанасова повяхна

Десислава Атанасова повяхна медийно от усърдие да продава името ми за „добро утро”, заяви депутатът от БСП Манол Генов.

Обратно в новината

Коментари - Манол Генов от БСП отвърна: Десислава Атанасова повяхна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе я деса да каже как стана депутатка от Разград колко гласове и купиха от региона, тежка артилерия ми била, боже боже отвори си нефтените че си събери. ,,,,,,,,, сигурно и плащат само да плюе друг такъв няма като нея компетентна е по всиЧко

Деса Атанасова е миризливо животинче от рода на поровете и овонява с присьствието си навсякьде, кьдето се появи.

Г-жа деса атанасова е като капут!:))))))) Употребяваш--и хвърляш!:))))) ....с два пръста!:))))

Щом ГРОБ я закъсат нейде,използват тази сврака като маша във фурна,но завалийката не се усеща и се радва,радва...Просто я употребяват,а тя е гола вода,горката...

А, повяхнала. Не е, бе. С тази устичка съвсем не е повяхнала. Мммммм,! Мечтаааа!!!

Спомням си края на 89-та и началото на 90-та. Милиционер да видиш - все едно антика да търсиш. Понеже са прости и не можеха изобщо да разберат, какво става и на кого Трябва да са СЛУГИ, се ИЗПОКРИХА. И то точно ТОГАВА се почна Историята с МУТРИТЕ и МУТРЕСИТЕ и очевидно още Не Е Свършила.

Ако виждаш, че си събрал "Боклука" на една страна в един "Огромен Второкачествен Суджук - Наденица" и си я направил "Колбасарница", защо поне Тези, дето трябва да те Представят пред тази Държава като "Скъп и Луксозен Колбас" поне НЕ ГИ ПОДБЕРЕШ, като хората. Така, малко чувство за Представителност нямаш ли? ------------ Това ми е въпрос към "Слънцето", ако някой не е вдянал кого питам.

Госпожата явно бързо е забравила, че е дошла в София по цървули!

Срам ме е ,че такива ни управляват.Това,което "тежката артилерия" на ГЕРБ по думите на Борисов повтаря е опорната точка ,която и е дадена.И като се сетя,че Боко я назначи за здравен министър.В правителството на ГЕРБ единствено просветния министър вдъхва доверие .Останалото е на принципа ,колкото повече плюеш по противника,толкова по-големи облаги получаваш.

Изключително нагли и безцеремонни лъжци!Преди малко по ТВ депутата Мануел Манев коментираше разни неща и заяви,че е работил 15 години в МВР.Всъщност от 1997 до 2006 г.-само 8 години, той бе прокурор в окраденият от всякъде Поморие.

Не е повяхнала. Тя си е такава.

Първо искам да напиша - Никога не съм бил БЕ-СЕ-ПАР. Аз съм си Комунист, който от 69-та носи дънки, а от 70-та слуша ЛедЗеп. Бил съм Партиен Секретар на голяма Партийна Заводска Организация - ходех с Ливайс. И съм много Начетен - Лично и Професионално. Останах си и Комунист и Книжката е още в мен. ------------------- Та що го пиша това, защото Само човек да погледне "Професионалния ПЪТ" на Десислава от "Болницата в Русе" - може би ЕДИНСТВЕНОТО и Професионално Изживяване, ще разбере, че таз жена е срещнала САМО две неща в живота си - по скалъпената легенда Мъжа си в Автобуса и "Слънцето от Банкя" за да Му бъде Безмозъчна Женска подлога. Тази жена НЯМА ПРОФЕСИОНАЛЕН ПЪТ. Съмнително е, дали има и Житейски такъв. ------------- Останалите мисли ги оставям на ВАС.

1Нарушил си валутния закон и си купил дънки от кореком 2 За да те пуснат трябва да подпишеш декларация че ще сътрудничиш 3Принуждават те да станеш доносник

Така си Беше. Но това изобщо не попречи, още тогава на моя Баща. Той Винаги е Голям Пич и такъв ще си остане. ------------- Че то що ли не носих - Ливайс, Рой Роджърс, Луис и малко Райфел, щото много не ги хоресвах. Че и Якета имах - но те бяха на Райфел, щото ми харесваха. --------- И хубави Чепици носех, щото на хубавия Блу Джийнс, джапанки не вървят. И плочите бяха предимно Полидор.

Да, тази е навсякъде.Всяка сутрин като пусна телевизора и тя там.Обикаля, провлача важно гласче, сипе злъч, явно това е задачата сега.

атанасова и за магистралка не става,много е трътлестa,но прави вятър на някой от герп и затова я държат,рано или късно щом има пито ще има и платено

за ГЕРП

др. Генов е все още обвиняем, а др. Цветанов бе не само обвиняем,подсъдим и осъден,но накрая и оправдан.

Не може другаря Манол Генов да забрани на когото и да е в република България да споменава факта, че Манол Генов е подведен под отговорност за купуване на гласове. Ако , този другар си мисли, че му е позволено да дава воля на бликащия от него сталинизъм и да забранява на българите да мислят и говорят, то по добре да се хвърли от по-високо. така или иначе по този път ще си разбие главата. Да ускори процеса и да съкрати мъките си.

ади бе село,не може ама може да я осъди за клевета нищо че герп си имат гл. прок. другарят генов не я е нарекъл простатутка.

Ако е невинен или ако е виновен !?

Ние в Пресцентъра на Партията за българия също считаме, че не само Десислава Атанасова, ами целият сюжет с обвинения към Наши членове в престъпления вече е силно изтъркан. Призоваваме ГЕРБ най-сетне да престанат да с еоправдават с Нас и да отстъпят властта, защото българия има нужда от знаещите и можещите експерти на Партията.

Г-н Генов до къде стигна делото, образувано и водено срещу Вас, за купуване на гласове в полза на БСП??? Ако имате морал, чест и доблест отдавна трябваше да подадете оставка и да понесете отговорност за извършеното от Вас престъпление, но вместо това обвинявате г.жа Атанасова.... Г-жо Атанасова, моля проверете защо делото срещу г-н Генов още се влачи, респ. той не е осъден за извършеното от него престъпление!!!

изтрещяха,барабар със председателката си.Май им се вижда края.Те змиите най-хапят като ги настъпиш за опашката и обилно си плюят отровата.Абе Генов,абе Маноле,като си знаеш осрания задник,че и си подсъдим,къде си въртиш оядения червен задник,че омириса орталъка.Най-малко ти трябва да се изтъпаниш на трибуната да раздаваш морал и принципност.Божеее,прибери си вересиите,бе!!!.

Десито-скритото оръжие на мутрокомунягите е най-яката селска пръчка!

Къде забрави Цветитоо???

Цветето е явна.

И е потомствен здравен работник по нейни думи ,сложиха я министърка на здравето и леля и била санитар в Дуловската болница, леле, пък щом е и комунистка , а как баааааааааааааааавно говори,щото тъй и мисли .....

Кой си ти бе пръч миризлив? По свинската ти мутра ясно личи, че гнетеш мазни пържоли, че си гнусен некадърник и помияр, вързкар, шуробаджанак и гнусляр! Марш в хралупата от където си излязъл серсем прост и дебилен! Десито си беше калинка прехвръкна от цвятр на цвят и угасна щото е проста и некадърна, но ти със свинската си оядена мутра будиш къде по-голямо отвращение!

Деса и Таратанчева - цветът на българския политически елит

Нагъл,по-нагъл,най-нагъл,супер нагъл,по комунистически нагъл осран депутат от БСП-то.

и върхът на наглостта буда суждуклията и неговия пророк цвръцко

Има една хубава приказка:" вижда сламката в очите на другия, а гредата всвоите очи не вижда" - ето това са червените боклуци. И дали това ще е търговец на цигански гласове или брат-престъпник, за БСП-то няма никакво значение. като беше казал партийния поет за Партията...' И Ти си права когато съгрешиш дори.." То беше казано за БКП-то, но както казват руснаците: " а какая до хуя разница". БСП_БКП все тая - червени боклучарници обзети от див болшевизъм и номенклатурни въжделения. Абе трябваше да си ги изправим до стената през 1990, ама....Но и сега не е късно. Има действащ закон от 2000 г. според който режима управлявал България от 1944 до 1989 е обавен за престъпен. Престъпния режим си има изпълнители - БКП. И те са престъпници. И трябв ада бъдат наказани, а не да си правят митинги с развети руски и съветски знамена, носейки плакати на болшевишките престъпници Ленин и Сталин

Но като знам капацитета на Деса Тъпото едва ли ще разбере какво и се казва.

да си призная и на мене ежедневното мяукане и скимтене на дуловската титанка на мисълта десито ми идва малко повече. много стана - компетентна по всеки въпрос и свичи ли, квичи. и това ми било тежката артилерия на герб! ха-ха-ха

Не ме гледайте к'во праим, а ме слушайте к'во ви говорим.

Не е укоримо да плащаш на цигани, за да гласуват за теб! Укоримо е да ти го натякват. Ако не го разбирате - малко герговски кебапчета сте изяли на Бузлуджа.

Тоя престъпник купувал гласове има наглостта да прави обиди и то на жена! Ей такива боклуци правят БСП да изглежда много зле!

Каква жена ? Изрод кривоглед от Дулово с крадлив мъж ! Тъпунгер Герберунден !

Маноле вие сте опозиция и от тази година сте истинска ! Вие по задължение трябва да търсите грешките на Управляващите и да им ги казвате за да ги оправят ! Това че една пишман Министър ви клевети , не от значение , продължавайте да търсите грешки , кражби и присвояване , това е работата на Опозицията ! Подключете и ДПС , защо се правят на милички , да търсят и те грешки , кражби , присвояване , нали са опозиция !

"Маноле вие сте опозиция " Так ще е занапред ...

кои е сопол генов

..купувач на цигански гласове в Асеновград, за това е подсъдим!...))

Вие на това разчитате, че трудно се доказва вината в другарския ви червен съд. Поредния престъпник в парламента.

Вместо да се занимаваш с депутатки от ГЕРБ, най-добре да ходиш при циганките в махалата. там е специалист др. Генов. Апропо, защо този престъпник е още в НС. И не беше ли морално да си подаде оставката след обвиненията за купуване на глаове? Или след като е верен наш другар за него тия приказки за морала в политиката не се отнасят. Типичен червен боклук!

Абе Генов, драги ми Маноле, защо си хабиш мозъка да съчиняваш такива сложни аргументи?!! Тя, миньон-вентилаторчето от селяндурче се издигна до правоналагаща и разбира само "винету-вски" език. Трябваше просто да ѝ кажеш (примерно) "Тъпа кухо лейко, защо не вървиш на къ.нда в ...", за да те разбере!

Лудото Ленче от ГЕРБ за нищо не става.

Как така бе пич, сакън бе чоджум, тя им е тежката артилерия....

Лудото Ленче в България е едно: на Момата опиканата и зарязана подлога.

Деси Свирчока! Тя толкова много се старае, за да блесне пред Вожда Винету, но уви! И тя, и жужето Делянчо излязоха от полезрението му! И сега какво им остава? Да делкат едни парици с шурета, баджанаци, братовчеди и съпрузи. Напразно си сложи даже очила, за да изглежда по-умна, обаче устата я ползва само за полова гимнастика.

ЗАГЛЕДАЙТЕ ХУБАВО ТАЗИ ФИЗИОНОМИЯ !!! АКО СЕГА ОТВОРЯТ ЗАТВОРА В БЕЛЕНЕ, КАКТО В ОНИЯ ГОДИНИ, ТОЗИ МИГНОВЕНО ЗАПОЧВА ДА ХРАНИ ПРАСЕТА С ХОРО !!! ПЪЛНО КОПИЕ НА ГАЗДОВ И ТОМОВ, И СИЕ !!!!

В Белене има ли суджук?

Кажи какъв е този трик? Да си храня и аз прасето с хоро. И уточни, аз ли да играя хоро или прасето?

като не е верно това в което го обвинява Атанасова, защо не я съди !?

...щом не я съди, значи е вярно ли?!

Всички знаем, че имахте интимни отношения с госпожата, но ти после се полакоми за власт и сега си от харема на Нинова, затова и жената си отмъщава. Не се прави на ударен.

Че кой ли е нямал?

Не се засягайте Генов... Това нЯщо от Дулово не получава признание даже от класно обслужените "гардове"...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

В крайна сметка човекът е подсъдим само за купуване на цигански гласове, не за истинско престъпление! Да не е назначил някой съученик на отговорен пост, я! Герберите за пореден път ще си намерят майстора!

Това фалшиво престъпление ли е !?

Кое е престъпление и кое не решава Нинова. Например да подариш Панаир на съпартиец е престъпление, само и единствено, ако съпартиеца не е от БСП.

И да е пиян ще изтрезнее все някога, но за твоята идиотщина лек няма.

..ЛАЛАДЖИИ ,ВИЕ ЩЕ РАБОТИТЕ ЛИ ??? България няма намерение да се занимава с битовизмите ви ,на който не му се работи ,пътя ,а между другото ,изборите свършиха ,няма да управлявате близките 4г. ,ясно !!!