Атанасова: Единството и мирът ще са в основата на позициите на ГЕРБ, да се разделим с опорките

На страната е нужно антикризисно и проевропейско правителство, призова лидерът на ПГ на ГЕРБ-СДС

Обратно в новината

Коментари - Атанасова: Единството и мирът ще са в основата на позициите на ГЕРБ, да се разделим с опорките | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

свирки да има. И най-важното, да живеят феновете на тия, които откраднаха дъгата от децата.

Защо ли в разговори на населението я наричат "пинчерчето"?Може би защото много лае, а малко на някого му пука какво?

Най-големите крадци от прехода да менторстват и говорят за държавност и прочие! Бих ви слушал само ако говорите от затвора.

Ако искахте подкрепа , трябваше да подкрепите за председател НС -Минчев , когото свалихте ей така за няма нищо . ОТНОВО ЛЪЖЕТИ ЛИЦЕМЕРИ .

Ама как запяха друга песен, ми питаме, защо свалихте работещо правителство тогава , а сега рИвете , това е най - лошият избор , който вие направихте, А Десислава просто да млъкне, че не се издържа

Хората които се вълнуват от мира не пращат насам натам оръжие !!!

Я кажи колко са празни чекмеджетата ?! Затова ли те прави Тиквата ?! Да ги напълниш ?!

Ко ми са джаскаш сига наляво и надясно що свалихте правителството Га копахти ПАТОКА и тогаз ли бяхте евроантлантици

ДПС "се борели години наред" срещу модела герб - цитирам Карадайъ. Демек, протяга ръка към ПП и дава гръб на герб. Ако тия от ПП му повярват /на Карадайъ/, значи са наивниците на годината, даже на десетилетието. Герб и ДПС са стари дружки в краденето. Целта са париците, милиардите от Плана за възстановяване и устойчивост. Чрез ДПС герб ще си пълни чекмеджетата, така си го представят!

"Трябва да се разделим с опорките". Атанасова,та цялото ти изказване беше опорката,че всички трябва да са съгласни с ГЕРБ.

Призивът на ОПГ ГЕРБ “ Групировка за Екстремно Разграбване на Булгаристан“ Е : "Нека всички да крадем заедно! Има достатъчно за опоскване. Ще ни стигне на всички! Защо трябва да разваляме хубавата далавера с противопоставяне?" Корабът потъва бавно и вода ще има за всички!!! А с нас ще бъде така, до победата !!! Слава Американу, слава Булгаристану, героям слава !!! АМИН !!!

Деса НСО –то, общата, малко мирише, но става за биологично оръжие !!!

Не Деса си загуби гащите, докато се "веселеше" с НСО охраната на задната седалка, а другарката Проста Кърджалийска П. :) Но и кака Деса не е стока и това го знае всеки нормален българин. 99.99% от гербаджиите са отвратителн корумпирани боклуци.

Тая ли убавица излиза да говори за помиряване и единство, която единственото което е правила е да ходи да лае, да плюе и злослови...

Свалиха правителството защото то беше оглавено от наглец,защото беше безпринципно,защото беше основано на разнородни интереси и просто беше мижаво и лесно за сваляне !!

Хайде пак с оправдателната реторика на "ама нека другите да постъпят правилно защото от нас нищо не зависи" в името на нацията, кризата и т.н. "В битката срещу парламентаризма победители няма да има", предупреди Атанасова по повод намаляването на доверието в парламента." Инересно къде беше това прозрение когато падна кабинета на Кирчо и вие заявихте, че сте нямали право да вземете мандата от президента за да правите опити за нов кабинет? И предпочетохте да изчакате до новите избори два месеца по-късно, когато нещата сега са още по зле да ни говорите как не бивало егото да взима надмощие над интересите на нацията. "Десислава Атанасова подчерта още, че ГЕРБ ще изисква уважение към хилядите техни избиратели и с това няма да прави компромиси." А къде беше уважението от страна герб и Бойко Борисов за електората си когато след изборите заявихте, че Борисов няма да е част от политиката? Въпреки че 15 хиляди гласуваха за герб единствено чрез преференциалният вот за Борисов. Същата работа като на евро изборите на които всички гласуваха за Габриел, а тя след това се изниза с "ама поради еди коя си комисия аз не мога да съм евродепутат", но благодаря че осигурихте поста за колегата ми.

sawo

Че защо не се раздели с опорките когато трябваше, ами сега щяла да се разделя? Свали работещо правителство, сега търси мир? Да прави по-бързо правителство и да не се обяснява - ДПС я чакат.

Вие долни мафиоти защо не се обединихте около предното правителство и да изкарате българия от кризата ами искате когато вие дължите мандата да се обединяват около вас за да диктувате всичко мръсни долни к

Ти ли ме първа мафиотка на републиката дето ни изгони от апартамента ни да угодишш на твоя приятел джими

Фактът, че над 60 процента от хората не гласуваха какво ви говори, наглеци долни?! Отврат!

Че мирише. Ама , миите ги, тези потки Атанасова , че не се трае тази миризма.

Атанасова ,България е в криза и трябва всички да се обединят.Знапи,преди три месеца,когато свалиха редовното правителство ,България не е била в криза.Тогава защо плюеха по ПП.

Що свалихте правителството ма пача

Нали бяха "аматьори"?Нали ги свалихте,сега управлявайте.Иначе бягате от отговорност.

Точно така

Мир и единство ще има когато Ви вкарат в затвора и върнете откраднатото.

Шило

Атанасова, що ли не ви вярвам? Или някой ви е набил канчетата за да имате такава "политика"?

"Десислава Атанасова беше чест гост в парламентарната стая.Костадинов ни караше да гласуваме "За"на всички предложения на ГЕРБ"

Т.е. да се краде заедно и редовно. Ама нещо за процентите не могат да се договорят. Все едно на оня свят ще си ги носят.

"Бъдете единни ( в краденето), имайте мир между себе си (докато разделите кокала). Единството и мирът (папкането и слушкането) ще са в основата на позицията на ГЕРБ-СДС по всички въпроси", заяви Атанасова."

Лидерът от Банкя: че видат они като станем премиерин

Да , те и от ЕгС казваха , че са за мир , но изпратиха милиарди за подклаждането на война ! ВЕРВАМЕ ВИ !

Кой би приел Боклука отново в къщата си!?! Кой гласува за тези ГЕРБави провалени калинки не знам...

че Лена не може да лапне едновременно два шпека! Може!

Абе герб с конкурс ли ги избират толкова грозни и зли. Тази със змийския поглед и физиономия -тя ли ще ни оправи.

че не може да лапне едновременно три шпека! Може!

Ако тази си мисли, че ще забравим и ще ги оставим отново да си развяват коня, много си е повярвала. До един ще увиснат на въжето.

Дуловице, без Гешев влизате в затвора, почти целият герб! Изчезвай! И ти ще ми говориш от трибуната на НС? Наглост, герберска наглост!

Изтрий си лицето!

Призивът на ГЕРБ: "Нека всички да крадем заедно! Има достатъчно за опоскване. Ще ни стигне на всички! Защо трябва да разваляме хубавата далавера с противопоставяне?"

И понеже сте за мир искате да давате оръжие на Усрайна?

Върнете открадантите милярди на народа - боклуци гербаджииски.