Десетки протестираха в страната с домашните си любимци срещу насилието над животни

Хората в София, Пловдив, Варна, Русе, Кърджали, Шумен и други градове настояха за ефективни присъди за убийците и насилниците на кучета и котки

Обратно в новината

Коментари - Десетки протестираха в страната с домашните си любимци срещу насилието над животни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Живота на уличния помияр има нулева стойност. Живота на хората е безценен. Всички кучкари на принудително лечение с лекарства и камшици!

Баш живота на българската, скотска измет е безценен... хфаххааххаахха

Баси мръсните, долни дегенарати сте се събрали в тоя рубладжийски сайт! Разберете, бе, скотове скапани, кучето е с предимство, а не вие или шибаните малки копелета!

Пии си хапчетата перко!

Десетина пумяра като изглозгат няколко дечица всичко ще се оправи..и като си похапнат свежо децко месце после ще ги изтровят ще събираме трупове.общо взето така се оправят нещата...ако чакате законите ще има да чакате..

Идеята за защита на кучетата на протестиращите съвсем не е нещо лошо!Кучето е най добрият приятел на човекът на планетата Земя,кучето е особен вид животно за човекът и цививилизацията!Ние българите има какво положително да вземем от кучето,на кучето веднъж да му да дадеш парче месо ще ти е вечно благодарно,докато на простият човек веднъж да не му дадеш ще те намрази цял живот,кучето не е расист като българинът ,имам немски щпиц,чихуа хуа и улично куче,играят си и се разбират!Ето ,не трябва да се радваме на живота и да не се мразим, на етнос,религия,цвят на кожата,на това ме научиха кучетата!

Тея от протеста дали знаят че в почти цала Европа, САЩ, Канада, Австралия и т.н уличните кучета се прибират и ако не се потърсят до мсец се умъртвяват. Дори Румъния така процедират. У нас кога? Явно народа трябва да се вдигне на проетест и да иска улиците ни да станат европейски. И строг контрол над собствениците на кучета!

И каква е връзката с това да не се измъчват зверски животни? Нещо те притеснява протестът срещу такива изверги ли?

Колко си заблуден. На протеста нещо за битата от Зарков котка да си чул? За животниете в ромските махали нещо? Едиственото което искат тея е всички да слугуват на уличния помияр. И забравят че псетата нямат работа на улицата и че здравето на човека е на ПЪРВО място. Така е в Европа, така трябва да е и тука. Който страда душевно за уличните мастии, да си ги прибира в таях, а ако са повече да строи приюти. И да им пла ща издръжката и медицинските грижи докато са живи. Това да си страдащ кучкар е нов вид ментално заболяване и на такива хора трябва да се водят на диспансеризация!

ЖИВОТЪТ НА СКОТА НЯМА СТОЙНОСТ! КУЧЕТО Е С ПРЕДИМСТВО!

Те първо да протестират за правата на хората и чак после за животните! Най-напред хората оправете!

Защо ти не протестираш за правата на хората ако смяташ, че има нужда?

насилие над куче, наказанието е било едно - смърт!

а прабългарите знаели са това. Но и ако е истина, те са имали предвид под куче нещо съвсем различно и с различни функции. А не като днешните ГМО-та, които не изпълняват кучешки функции. Сравнението е смешно, дори да е вярно.

Значи няма проблем днешните кучета да бъдат измъчвани, това ли се опита да кажеш?

А между другото, ще наказваме със смърт и собствениците на животните упрражнили насилие. Кастрирал кучката, за да не се разгонва - смърт. Кастрирал котарака, смърт. Извадил ноктите на котката, смърт. Отрязал опашката на кучето, че грозно стои, смърт. Изрязал ушите на кучето, за да не са клепмали, а да стърчат красиво, смърт. Ако следваме тая схема, то няма да останат собственици на кучета и котки. Няма кой да има да ги гледа.

Хлопа ти дъската нали? Не те кефи уличните помияри да бъдат прибрани и убити, така като правят на запат? Няма да го преживееш, ще превъртиш.

Завършил съм история в СУ. Няма такива глупости, глупако! Но мразя кучета, песоводци и зоофили.

Даже още по-наложително е легализирането на съвместното съжителство и бракът между кучетата и стопанките им, без значение от произхода. Също така веднага да започнат опитите жени да износват кучешките зародиши на любимите си кучета. За котките нищо незнам.

Обаче тия по снимките помъкнали йоркита и джак ръсели, но иначе много ги е грижа за помияра пред блока. А групите им във Фейсбук са сборище на тъпозли лелки, кълнящи като циганики, а по между си като се сръфат коя повече песове е прибрала от улицата е голямо шоу. Особено преразказите от името на кучинката са покъртителни ха ха хаа

Притежаването на бойни породи и опасни кучета,трябва задължително психотест за притежателя и специално разрешение, защото кучето може да бъде по опасно и от пистолет,разбира се кучетата не са виновни,те са кучета,но стопаните им трябва да са под контрол,високи данъци и глоби, за разхождане на бойно куче,Ротвайлер,Доберман,Питбул,Каквазка Овчарка без намордник и свободно сред хората ,изтървано от двора и нахапало човек или раззкъъсало друго улично куче и тн !

Кой па си ти, бе, боклук нещастен та се казваш трябва да има разрешения, помио? А и кой си взима куче, което не може да убива?! Скотове, ще се пазите , бе, боклуци ебани! Кучето е с предимство! Днеска ебаните крави извели малките си копелета и няма къде да пуснем дзверо да тича! Той е работна порада, скотове! Трябва да си изразходва енергията! И кой въбоще извежда ебано копеленце през януари, бре, утайки!

Влачат бедните животинки на каишка, закачена на примка около гърлото им и същевременно протестират срещу насилието над тях!? И това, ако не е долно лицемерие!!!

По евроатлантически тертип.

Баси изрудите които правят това..и тръгнали да спорят безсрамните боклуци.Значи който има 1000лева излишни спокойно може да изкорми някое куче или да извади очите на малко коте или да отреже краката на кученце.За кеф.После да си плати в съда като в магазин.После защо народа е болен защо е раков защо защо.Направо съчувствам на хората които обичат животните

После защо хората не искат да раждат и да имат деца тук.

На първо време трябва да се затворят кланиците,където ежедневно по най жесток начин се избиват прасета,телета,а по Гергьов ден десетки хиляди млади агънца.После трябва да се спре избиването на птици в птицекланиците и по селата.А къде са природозащитниците в Африка, където хищниците всеки ден разкъсват и изяждат газели,антилопи ,зебри и други беззащитни животни.Това трябва да се спре.И накрая трябва да бъде спряно избиването на рибата в океаните.

Животните в кланиците поне теоритично могат да избягат. Растенията обаче, които изяждате като изтоди, нямат никакъв избор! Вие сте много по-долни твари от всеки кожодер, защото убивате най-невинните и беззащитни създания в екосистемата.

В кланиците се убиват хуманно.

Ми гоуеми изрУди,начи.

И ние протестираме помияри да не ни серат около блока. Прости кучкари. Те пари нямат себе си да нахранят, кучета гледат!

Мале, Вие сте много деградирали.

Не деградирал/а ,просто амеба!

да галиш и целуваш животно което се валя в лайна когато може, което когато може първо подушва муцуната на другото, сетне дупето, да целуваш животно дето по цял ден си лиже ту задника, ту предника си е някаква болест! за психиатър!!

Това е за психиатрия.Да не целуваш и обичаш животно само щото било мръсно....изкъпваш го и го целуваш колкото искаш.Ти сигурно не целуваш жена ти само защото сере..и пика

тъпи, жена ми не е животно а човек! а ти си целувай кучката колкото си искаш, !

БРАВО ЧОВЕЧЕ. Много точно казано!

О тъпии и ква е разликата между жена ти и добрата изкъпана обезпаразитена и може би много по чиста животинка..щото сере и пика много по малко от тебе

Често животните са много по чисти от хората

ПРАШКАТА Е ОТЛИЧНО ОРЪЖИЕ СРЕЩУ КУЧЕТА И КУЧКАРИ !

Тия кучелюбци са виновни за всички помияри,които се разхождат по улуците,мръсни,необезпаразитени и болни.Те не са дошли от гората.Те са изхвърлени на улицата от такива пишман любители на животните.Вземат си,куче,котка и след 3 месеца поради невъзможност да ги хранят и гледат ги изхвърлят на улицата.

Се чудят къде да хвърлят пари за улици за тухли за плочки.Никой не е длъжен да им събира общинските животни от общинските улици и да им ги гледа..време е да обезщетят хората които им вършат работата с милярди

А па тия гръбначните домашни любимци не ги ли раните с пилешки карантии уа? Или, то чакай, в гранулите има само спирулина и кашу. Сбъркан свят.

Когато, защитаваш даден вид и той вече няма естествени врагове, трябва да контролираш популацията. Ако не го направиш ще се напълниш с този вид. Ако не се постави задължителен чип за да се знае чие е животното и не се въведе задължителна кастрация на всички ще се видите в чудо от защотените животинки.

Насилието над животни, особено публичното и безпричинно такова, трябва да се наказва с глоби, високи, но само до тук. Иначе влизаме в еврогейската матрица на безсмислието и разпада. Животните са под човека, може да служат за храна или компания, но определено не са равни с хората. Ако послушаме платените агитки ще ни направят законите като в гейропа, там и да пръднеш искат разрешение. Ние комунизма не го харесвахме и преди, не го понасяме и сега.

ЖИвотните били под човека.То един злобен убиец не може да стъпи на малкия пръст на животно което пълно с доброта величие красота

това вече е за психиатрия

Някои хора са със старо комунистическо мислене.В свободна демократична просперитетна държава всеки сам избира дали да си гледа дете котка куче папагал..никой не се заяжда никой не го гледа на криво заради свободния му избор всички се уважават..тука е ужас

да така е

И всички имат равни права кучета котки деца хора. Всички са равни пред закона и законите се спазват и хората си живеят щастливо и доволно..тука е ужас

Така е

Каква демокрация, тука е свободия. Значи ти си решил да правиш бизнес и си пуснал 5 кучета в двора си. Данъци стотинка не плащаш и аз трявва да те трая, така ли

Тези правят протест за хиляден кът никой не ги чува и теб никой няма да те чуе

Като гледам,как се изражда света,вече кучетата и котките са по важни от човека и по обичани от него,масово жени дето гледат парите и кариерата живеят с кучета и котки,но има и много семейни двойки,които вместо да си осиновят дете си осиновяват кучета и котки,защото са по лесни за отглеждане.. Тези,които протестират масово са нарушители на закона,разхождат кучетата си без наморници,но затова и никой не следи. Наскоро имаше случай на улични кучета,които бяха изяли ръката на дете,защо няма протести срещу това,а само в защита на помиярите?!?

пълни глупости

Която не може да си намери средна-ръка мъж. КИТКИ И КОТКИ! :D

Обичам да хрускам помиярите като щерефф

Не виждате ли че за 30г преход българина се изкриви, стана жесток сърцето му не трепва ни за птичка ни за коте..ни за умирящи хора в ужасите в Украйна...какво става с българина?

Ми като няма лудници нормално е да е така

Животинките най много ги обичат бабите и децата

КУЧЕТО ГО ВОДИ КУЧКАРЯ,А КУЧКАРЯ ГО ВОДИ ДЯВОЛА !

Андрей, млъкни

Закона трябва да е ,, Ергенски данък за всички дърти парясници -кучкарки, която гледа куче взима 60% заплата , гледа дете - взима13 и 14 заплата !

хааа и лагерите да върнем ако искаш..в грешка си има много семейни с животинче щото децата обичатат такива но ти едва ли знаеш....

Писна ни от расистки педофилски политики..

Андрей, млъкни

Тия сигурно се чукат с кучетата си. Може дори да са на някое от филмчетата в нета.

явно това е твоя интерес що за гнусари сте

Андрей, спагетите бе ти стигат

Значи кучета и котки може, прасета не може!

Андрей, млъкни

Кога се натрупа толкова гняс в Бг

По улиците ли визирате нео-другарю?

Аз млуого обиче кучито сас сос. Не признава мое права е есик умраза. Къде е заспало ЕС. Този жена от картинки разпалва расезъм...

Аз много обичам изпечени кокосови орехи с Виетнам

Защо на тези снимки виждам само едни дребни симпатяги на каишка. Явно съм се разхождал в друга държава, където съм виждал добермани, ротвайлери, питбули и всякаква друга измет да се разхожда по улици и паркове с деца без каишки и намордници. Май в друга държава ме нападна куче. Май в друга държава куче уби професор. И както писа един човек, с който се заяждах /прехвалваше Запада/: "Навсякъде може да те ограбят и застрелят, но само в България може да те изяде жив куче". Е не намерих какво да му отговоря. вие, ако се сетите за такава държава - пишете. Другия път ще му се отям. Е сега чакам минусите и дежурните реплики от кучкари, че ще ме изкормят /заедно с детето и други роднини/ или колко съжаляват, че добитъка, който ме нападна не успя да ми прегризе гърлото.

Е па нема оправия. Един прЕател си зе куче. Не мож припари у тях вече. Ходя му на госити само със стария анцунг дето ремонтирам Масквича с него. Че онуй от врата и почва да ръфа крачОлите. Ама то било част от семесйтвото и трябвало да го обичам. Вместо си пием ракията си лафим за света и обратно ний гледаме ква беля ша измисли дзевро. Маани тая работа бате.

Еби си майката, утайко подчовешка! Кой гледа куче, което не може да убива, бе!? Ще се пазите, бе, скотове скапани! Кучето е с предимство. И дано ти прегризе гърлото!

Га ша ги тричим тези пудели и други от снимките пращайте на лично

,Ако дете ритне куче или котка ,трябва да му се запали къщата, изпотроши училището от спонтанно организирани в нпо потеря будни граждани от фейсбук ,да бъде изведено с табела на врата ,, Убиец ,Кулак или Ганю ,,,а класната му трябва да бъде обесена за назидание пред Общината !,, Недай си боже ,да го уцели при игра на фунийки , снежни топки или народна топка - пълно унищожение на рода му до 9 коляно с огън,отрова и меч!

Да не усетиш със страшна сила юмрукът на демокрацията!

Как за убийците на деца няма ефективни присъди,.а за кучета и котки да има ?

престанете с глупоттие не е това темата

Много хубава рецепта знам за кучешко задушено , но първо трябва с лопатата рязко да го фраснеш да не се стресира да не изпуска адреналин и задължително дафиновия.

Ти сигурно си родом от виатнам там ги ядете с гарнитура от плъхове и червеи нали..ми обирай си крушите и марш към виатнам ако не знаеш къде се намираш тук е ЕС

ЖИвотните са нашите деца.Това че само хора с кучета са снимани.Не значи че милиони домашни котки от вкъщи не ги подкрепят..и така трябва строг тъмничен затвор за убийците на нашите деца животни и още по тежки наказания за тези които не прилагат законите и се правят че не виждат страданията на наше деца животни

Също са твои деца обръщай им внимание

Мааамицццатаааа ви помярска , смърт за помярите.

И за тия, които ги мъкнат насам-натам за ги изсират по тротоари и дворове!!!

Аз викам да блокираме всички училища ,във знак на протест срещу наркодилърите който не обекоявани зарибяват 10 годишните ни деца със години наред..

Кой плаща?

Ако десет годишно дете изшмърка десет линиики с дрога кво става снего?

Аз пък съм против пумярски държави и по специално расизма който изкуствени се налага между кучетата и котките..и ми писна некви пумяри да ми се върти в обувките под път и над път..Да ги натоварват с всичките им пумяри и вън от Бг иначе обичам животните

Че, няма кой да им оноди гъзата! И решението ще да бъде кефа, още от Аспарух, скотоложеца, да ви го сложи песа! :)

Тези кретени са като "Зелените", натиснат им копчетата в плиткоумните кратуни и за едно дърво лягат пред багера, а за унищожаването на язовир Огоста, няма нито един зелен идиот.... та и кучкарите, когато кучето им ухапе дете... детето е виновно....

Кухоглави, промити, напушени, неграмотни... "младежи".

ВИната е на детето, понеже е кучемразец и се страхува от кучета и кучето го усеща. Всички мразещи кучета трябва да бъдат ръфани.

А когато ти разбие някой баща зъбите, ще скимтиш ли пред районното мастийо?

Още нещо.. проявата на агресия и жестокост от страна на гръбначно животно към хора как следва да се третира... ? Питам джофрата с цайсите от снимка номер 3. За заклана кокошка няма прошка, за крайници нагризани като парцали сме напълно заспали... маааматаааа...

От общината обмисляме мерки против собствениците, които позволяват на животните си да пикаят и серат където им падне ! Глобата ще започва от 500лв за първо нарушение !

На овцете им задават теми, и хайде на протест... в същото време изсмукват душите им.

Бъгнати в главите откачалки. От какъв зор, група откачалки ще искат нещо, което да е задължително за милиони!!!! Защо не протестирате при поредния ограбен и пребит пенсионер от цигани, както често се случва Северна България? Защо не протестирате при поредния нахапан човек от куче, често почти осакатени хора. А и убити няколко? Защо не протестирате бе, откачалки? Защо кастрирате животните. Да не се разгонвали, да не цапали и да не ви нарушавали Фън Шуя? Или им изтръгвате ноктите, да не драскали мебелите и да не ги съсипвали. Или им режете ушите и опашките, за да изглеждали по-добре. И тия "протестирали". На място трябва да прегледат животните. И който е осакатил животното, в затвор с ефективна присъда, щом искат Така. Това са група двулични лицемери. И не трябва да им се обръща внимание. Още повече, че за такива простотии получават грантове от задад.

Който иска да гледа добитък следва да отиде на село,където има пасища.Аз от село няма да си доведа прасето,кокошките и кравата и да ги пусна по асфалта в града

катета и кучето от векове и хиляди години по точноп е заживяло в социума на човека

Основният въпрс тук е дали обитателите на парламента са гръбначни животни...

Интересно, дали на протестиращите им пука за насилието над хора?

да пука ми за всяка насилие...не правете сравнение не е това темата

Напротив, тук е мястото за сранението. Или има солидарност и състрадание или няма. Когато няма, то е егоизъм.

Това не е темата за обществото. А вие я измествате. ТЕМАТА Е ГЕНОЦИДЪТ НА БЪЛГАРИТЕ В БЪЛГАРИЯ.

кучелюбите: как да запазя своите права, когато гнусно псе идва и ме души , и ме докосва с муцуна, защото поредния кучелюб го е пуснал безконтролно и ми крещи от 50 м "то не хапе"!? Мен ме е гнус, но ако ме ухапе, просто ще го застрелям, както и стопанина му!

Не, не е това темата! Темата е, че садисти, които тровят, малтретират, застрелват животни, без значение кучета или котки, или други, са опасни и за нас, хората. Темата е за хармония между четириногите и човека. Темата е да ни уврат главите, че ние не разполагаме с живота им. Темата е за хуманизъм и за това да предпазим и децата си от психопатите. Насилници са и тези кучкари, които насъскват кучетата си да разкъсат котка или друго куче на улицата и наблюдават с извратена усмивка. Вникнете, не е трудно.

Вие вникнете.

Изглежда не разбирате!? Кучкарите са с отклонения, за тях добитъка е по-важен и не спазват никакви правила! Трябва да се унищожават такива екземпляри! Всяко псе, което тича без контрол трябва да се унищожи!

Пак дадоха теибуна на тия Соросоидни мизерници. То за войната в Украйна статията е по-къса. Да не говорим за войната на Соросоидите и Харвардците стещу България, в която загинаха стотици хиляди и за която не се казва и дума. Мръсни, гнусни, смрадливи кучкари - апартаментни животновъди !

:))))))))