Коментари - Десетгодишно момиче бе блъснато на пешеходна пътека , с опасност за живота е | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като излязат от болницата ще внимават вече. Със тапи в ушите и втренчен в смартфона не се пресича "червеният килим"!

Връщане на смъртните присъда и незабавно изпълнение!!!

Проблема е колко е високо десет годишното момиче и как е било облечено. Във Германия на времето намалиха силно блъсканията на пешеходци слагайки рефлекторни ленти на облеклото.

Проблемът е, че при първите капки дъжд пътят става пърцзалка. 62 годишен водач е редно да знае това и да намали скоростта, отделно да намали преди пешеходната пътека и да се увери, че няма пресичащи.

Вчера едно коте пресича.Гледам лупен понамали нарочно колата после даде мръсна газ и го смаза С ужас гледах асфалта-малко 6 месечно коте надявах се,че е мъртво,но погледът ми се спря в/у коремчето му.Едва-едва се повдигаше бедното създание все още диша и е живо.Взех го в ръка с надежда,но се разкри апокалиптична картина.Агонията на едно малко безпомощно същество,изпитващо ужасяваща болка изразена в разширените на максимум зеници на очите му.Котките не показват болка,но перманентно разширени зеници са индикатор,че ги боли.Гледах счупените му стърчащи кости и от двете му крачета с директно откъснати глави на ставите.Гледаше безпомощно-супен гръбнак,2 счупени крака,увредени органи,вътрешно кървене.Отвори уста изплaка едва доловимо 'мяу'предусещайки,че това е краят тук.Разкъсваше ми сърцето на хиляди парчета.Maлко умиращо осакатено от лумпен шофьор създание в катастрофална ситуация.Нищо не може да направиш за него.Не може да контролираш никакъв аспект.Не можеш да му помогнеш и подобриш резултата.Можеш да бъдеш единствено пасивен наблюдател на ужаса и жестокият му край.Това е индикация,обозначаваща абсолютна безпомощност и тотално безсилие.Може да се почувствате съсипани претоварени смазани от чувства и емпатия в тази емоционална ситуация.Чувстваш тъга съпричастност мъка болка.Знакът,че все още те чувствителни одухотворени хора с добро сърце.Запитах се защо лекувам и спасявам хора.

Огромна част от българите са станали уроди

Ами да му се връща дано. Преди няколко години бях в автобуса на един светофар и гледах как събарят някаква малка стара изоставена сграда. Имаше едно паникьосано коте на прозореца което се мъчеше да избяга. Аз го видях от автобуса, със сигурност и човека с багера го е видял. Светофарът се позабави и цяла минута гледах с ужас как животното се мъчи да избяга а другото животно, това, дето управляваше багера не спря и за половин минутка, колкото котето да успее да избяга. Събори сградата със се котето в нея.

Защо ги пишеш тези ужасии? Нали си учил. Кретенът няма да го прочете. Но пък може да е случайно.

Акт за блъснат човек?! Лежат хора за показан среден пръст,а за блъснат човек акт

Нали е празник,Ганьо трезвен не се качва

Ако беше пил щяха да го напишат.

Най много пешеходци загиват на пешеходните пътеки. Много хора, млади и стари си мислят, че са недосегаеми на "зебра", не се оглеждат, не отчитат разстоянието и скоростта на приближаващата кола, времето и осветеност. Какво трябва да се направи? Пешеходните пътеки да се премахнат и забранят. Пешеходците сами да се пазят при пресичане на улица. Пресичане само на светофар, подлез, пасарелка.

Трябва да се приберат книжките на всички лумпени, които не спазват закона и проблема е решен.

Аз съм на тоя принцип ама попаднах в ситуация в която ако не се бях забързал щяха да ме блъснат.Аз пресичам първия спира а тоя зад него го изпреварва с мръсна газ и минава на 2см от мен

...трап на десетина метра преди пътеката, бе.

Трябва ли винаги шофьора да е виновен.Разбира се НЕ.Случва се на всеки как си върви до пътя със слушалки на ушите стигали до пешеходната пътека се втурва като подивело. теле право пред теб.Аз като гледам разликата между градовете е голяма във София е пълно с луди пешеходци.Жалко за децата.

Осветена ли е пешеходната пътека? Знам доста подобни, които са на най-тъмните места на улицата.

Ориенталския нужник всеки ден сгазени на пешеходна, Сли, Разград, Пловдив, отвратителна държава населена с ОРКИ

Глупак

Не е зафуба жените ще народят нови